تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 169 از 328 اولاول ... 69119159165166167168169170171172173179219269 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,681 به 1,690 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

کاربر فعال بورس کاربر شماره ی یک's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

شما گفتین این جامعه برای مسلمانان سخت هست زندگی چون نمیشه نگاه نکرد
    یعنی شما واقعا معتقدید حتی بدون یک نگاه میشه درست انتخاب کرد؟اگر نظرتون اینه به بعضی چیزا باید شک کرد و بحث دیگه کلا بی فایدست
    گفتم برای مسلمانان سخته چون نمیشه نگاه کرد ! یه ن اضافه گذاشتید توی فعل ...

حتی بدون یک نگاه رو نگفتم ، من گفتم عشق در یک نگاه

مقدار کمی این حرف رو قبول دارم ولی سوال اینه این اسیبها رو کی داخل دانشگاه خالی کرده؟
    همونها که تفکیک رو در مدارس دستور دادن، همونها که رابطه دختر و پسر رو محروم و جرم القا کردن، همونها که به جای اموزش فقط سرکوب رو دردستور کار قرار دادن، همونها که به جای دادن فضا و امکانات کاری کردن بچه ها یا به کوچه خولوت و زیرزمین کشیده بشن یا در دها مرض روانی از سرخوردگی و افسردگی گرفتار بشن
    پس قبول دارید که خالی شده ...

2. 2 کاربر از کاربر شماره ی یک بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

دوستان بهتره برگردیم به بحث اصلی که مشکلات سر راه ازدواج چیه و راه حلشون چی و سوال اصلی تاپیک. خیلی از افراد با روندی که الان داره بحثا پیش میره موافق نیستن و برا همین شرکت نمیکنن.
    مشکل اصلی مشکل جنسی هست ، ما هم داریم در مورد تفکیک جنسی و ازدواج دانشجویی صحبت میکنیم و ریشه های این مشکل جنسی و این که چرا ازدواج دانشجویی میتونه اشتباه یا درست باشه .

هر کس از ازدواج یه هدفی داره ، بحث در مورد هدف ازدواج هم بحث ازدواج محسوب میشه ، خارج از بحث نیست . بعضی ها چون به اون هدفی که مد نظرشون هست از ازدواج نمیتونن برسن ازدواج نمیکنن .

خیلی از افرادی که میفرمایید ، تشریف بیارن موازی با ما بحث کنند و دیدگاه ها و نظرات خودشون رو راجع به جنبه های مختلف تصمیم برای ازدواج بگن ...
    اینجا که صف نیست بگیم ما جلوی بقیه رو گرفتیم ...

4. 2 کاربر از کاربر شماره ی یک بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

من هم گفتم بله عقل و منطق میتونه مبنای همه چیز باشه( حتی در مذهب هم بر استفاده از عقل برای پذیرش مسائل مذهبی تاکید شده و گفته شده روی مسائل فکر کنید و بعد پیروی کنید)
    هرچند این به این معنی نیست عقل و منطق مطلقا خالی از نقص هست ولی بهترین و عالیترین ابزار در اختیار انسان برای همه چیز عقل هست و هیچ چیز بالاتری وجود نداره

منظور از شما شمای نوعی بود نه شخص خاص شما
    در این جامعه در تمام اشکال داره یه عقیده به تمام افراد کاملا تحمیل میشه و نمیتونید منکر این بشید

به نظرم این بحث خیلی مفصل شده و داره از مسیر تاپیک هم خارج میشه و بهتره همیجا این بحث بسته بشه و دوستان دیگه مطالب رو مسیر اصلی تاپیک برگردونن
    بالا بودن عقل از هرچیز دیگه ای که دین هم میتونه جزوش باشه نظر شماست و همیشه اختلاف نظر وجود داره (دین هم استفاده از عقل رو برای تشخیص خرافاتی که بر پایه عقل ولی به نام دین به خورد جامعه داده میشه رو گفتن به راحتی قبول نکنید )

من هم برای همین نوشتم هر کسی میتونه از افکار و اعتقادات خودش استفاده کنه چون منظورم کلی بود نه شخصی .

من منکر این حرف شما میشم چون شما همین الان دارید توی همین فاروم که به نوعی جامعه مجازی هستش آزادنه عقایدتون رو که شاید خیلی ها باهاش مخالفت داشته باشن بیان میکنید در جامعه حقیقی هم غیر از این نیستش و خیلی از افراد نه تنها عقاید خاص خودشون رو دارند بلکه به عقاید دیگران هم احترام نمیزارن .

بله منم موافقم که تاپیک از روند اصلی خودش خارج نشه و به مسائل مورد نظر تاپیک برگردیم .

6. این کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

بالا بودن عقل از هرچیز دیگه ای که دین هم میتونه جزوش باشه نظر شماست و همیشه اختلاف نظر وجود داره (دین هم استفاده از عقل رو برای تشخیص خرافاتی که بر پایه عقل ولی به نام دین به خورد جامعه داده میشه رو گفتن به راحتی قبول نکنید )

من هم برای همین نوشتم هر کسی میتونه از افکار و اعتقادات خودش استفاده کنه چون منظورم کلی بود نه شخصی .

من منکر این حرف شما میشم چون شما همین الان دارید توی همین فاروم که به نوعی جامعه مجازی هستش آزادنه عقایدتون رو که شاید خیلی ها باهاش مخالفت داشته باشن بیان میکنید در جامعه حقیقی هم غیر از این نیستش و خیلی از افراد نه تنها عقاید خاص خودشون رو دارند بلکه به عقاید دیگران هم احترام نمیزارن .

بله منم موافقم که تاپیک از روند اصلی خودش خارج نشه و به مسائل مورد نظر تاپیک برگردیم .
    اصلا اینطور نیست که ازادی برای همه وجود داره
    شما راحت اینجا میتونید اسم قران رو بیارید ولی اگر اسم انجیل شیطان رو بیارم حذف میشه(که قبلا خیلی از مطالب شده)
    صدها سایت و انجمن در ترویج دین شما وجود داره ولی من یه وبلاگ برای بیان عقایدم باز کنم فیل..تر میشه و مسدود
    در بطن جامعه هم همین وضع هست و نمیتونید بگید همه میتونن ازادانه عقایدشون رو ابزار کنن
    بخوام مستقیما بحث تاپیک رو اشاره کنم من با بسیاری از افراد مواجهه شدم به دلیل اینکه عقاید خاص و عقلیت دارند و فضایی برای بیان عقایدشون وجود نداره نمیتونن افراد همفکر خودشون رو پیدا کنن و ازدواج کنن
    شمایی که با تفکر قالب بر جامعه هستین هزاران مکان وجود داره که عقایدتون رو جار بزنید و هم مسلکهاتون هم حرف شما رو میشنون و میتوید همسرتون رو انتخاب کنید
    میتونید روشی که برای پیدا کردن و انتخاب همسر دارید راحت اجرا کنید و ازدواج کنید
    ولی منه نوعی که عقاید خاص دارم حتی در فرم ثبتنام کنکورم مجبور به دروغگویی میشم و چیزی که اصلا عقیدم نیست رو مجبورم تیک بزنم تا بتونم زندگی کنم حالا چطور فردی با عقاید خودم رو پیدا کنم و ازدواج کنم؟

من قبلا گفته بودن با ازدواج مخالفم در همیجا و هنوزم روی نظرم هستم دقیقا به همی دلایلی که در این چند صفحه بحث شد
    تا وقتی فرد به رشد شخصیتی عاطفی روانی جنسی و ... نرسیده باشه و بعد از رسیدن به این رشد تا وقتی فرد هممسلک و سازگار با خودش رو پیدا نکرده دست به ازدواج بزنه چیزی بجز ضرر و اسیب وجود نخواهد داشت

8. 3 کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

مشکل اصلی مشکل جنسی هست ، ما هم داریم در مورد تفکیک جنسی و ازدواج دانشجویی صحبت میکنیم و ریشه های این مشکل جنسی و این که چرا ازدواج دانشجویی میتونه اشتباه یا درست باشه .

هر کس از ازدواج یه هدفی داره ، بحث در مورد هدف ازدواج هم بحث ازدواج محسوب میشه ، خارج از بحث نیست . بعضی ها چون به اون هدفی که مد نظرشون هست از ازدواج نمیتونن برسن ازدواج نمیکنن .

خیلی از افرادی که میفرمایید ، تشریف بیارن موازی با ما بحث کنند و دیدگاه ها و نظرات خودشون رو راجع به جنبه های مختلف تصمیم برای ازدواج بگن ...
    اینجا که صف نیست بگیم ما جلوی بقیه رو گرفتیم ...

بیان مسائل جنسی همیشه جزو خط قرمزها بوده و از طرفی یکی از مهمترین مسائل و عواملی که در بین زوج های ایرانی در ابتدا منجر به طلاق عاطفی و حتی جدایی کامل تبدیل میشه منتهی هنوز خیلی از افراد به دلیل خیلی از افکاری که دارند از بیان شفاف راجب این موارد خودداری میکنند و در نهایت منجر به آماری میشه که واقعا تاسف بر انگیزه .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. 2 کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

بعد میگم آسیب ها رو نریزن تو دانشگاه به بهانه ی ازدواج ، میگن چرا این حرف رو میزنی ، این نتیجه اش :

یک دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه خودکشی کرد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

12. 2 کاربر از کاربر شماره ی یک بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir.orc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

دوباره سلام .

اصلا فکر نمی کردم تاپیک تا این حد داغ باشه که از دیشب تا حالا 5 6 صفخه ای جلو بره.

خب قرار بود از مورد 3 مثال بزنم که کابر شماره 1 این خبر متاثر کننده رو گذاشت گفتم اول راجع به این خبر یه چیزایی بگم.

اول از همه من یه تجربه خودم رو بگم از محیط یکی از دانشگاه ها : یه 2 سال پیش بود که یکی از دوستام گفت ساعت 2 بیا فلان دانشگاه دنبالم که از اون طرف بریم خونه یکی از رفقا طرف کرج و تا شب دور هم باشیم و یه تجدید دیداری بشه خلاصه ما حدود 2 بعد از ظهر رسیدیم دم در دانشگاه دقیقا همون روز هم انقدر گرم بود که خدا می دونست فکر می کنم وسطای اردیبهشت بود منم حساس به گرما فکر کنم گرما زده شده بودم سردرد و سرگیجه اصلا یه حالی بودم گفت بیا فلان طبقه که با هم بریم ما رسیدیم و دیدم که سر کلاس هست و استاد هم ول کن کلاس نیست حالا منم حالم بد یه وضع افتضاح دنبال یه کلاس خالی بودم که یه ذره بشینم یه قرصی بخورم و یه ذره استراحت کنم تا دوستام بیاد بیرون.خب کلی کلاس خالی اون موقع روز پیدا می شد آقا ما تو هر کدوم میومدیم بریم 2تا 3 تا دانشجو میومد می گفت رزرو هست اگه میخوایی بری تو باید هماهنگ کنی(حالا با کی و چجوریشو نمی دونم؟؟؟)آقا منم حالم بد دیگه داشتم میفتادم که در یکی از این کلاس خالی ها رو باز کردم و با کله رفتم تو چشمتون روز بد نبینه یه صحنه خیلی بدی بود که من وارد جزییاتش نمی شم(2 نفر .....) من که شوکه شدم ولی مثل اینکه برای اونا خیلی عادی بود در و بستم رفتم بیرون.خدا رو شکر دیدم دوستم انور سمت پله ها داره با بقیه شاگردا می ره پایین صداش کردم و با کمکش خودم رسوندم به ماشین و سوییچ رو بهش دادم راه افتادیم(من دیگه نمی تونستم رانندگی کنم.*)تو راه بهش قضیه رو گفتم گفتش که آره اینجا اینجوریه و خب خیلی عادی هست و اون دانشجوهام که نمی ذاشتن بری تو برای همین بوده.
    خب وقتی دانشجو ها دانشگاه رو با یه محیط دیگه اشتباه می گیرن همین چیزا هم پیش میاد.البته قطعا این دانشگاه خاص شاید یه استثنا بود ولی خب دانشگاه فقط یه محیط علمی هست و اصلا جایی برای آشنایی و عاشقی و این چیزا نیست.و گرنه عاقبتش مثل این پست بالا میشه.

یه مورد دیگه هم باز هم والدین مقصر هستند مثلا تو فامیل خودمون یه پسری بود آقا این مشکل روحی پیدا کرده بود دکتر بهش کلی قرص و دارو داده بود و گفته بود مراقبش باشید و اینا .مادر مانع این شده بود که پسر قرص هاش رو بخوره و به ادامه درمانش بپردازه پسر کلا دیوانه شد و اصلا مالیخولیا و چی چی فوبیا و رفت تو یه فاز دیگه.
    کل جریانشم یه عشق شکست خورده دوران دانشجویی بود که همین پدر و مادرش باعث اصلیش بودن.قبلش یه آدم شوخ بگو بخند روزی 10 تا اس ام اس در حد انفجار خنده یهو اصلا فازش عوض شد و به جای اینکه بهش کمک بشه بدتر مانع کمک بهشم شدن.
    پست بدی رو که اگر برسم الان براتون می زارم شاده.

14. این کاربر از amir.orc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه emad_hs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

دوباره سلام .

اصلا فکر نمی کردم تاپیک تا این حد داغ باشه که از دیشب تا حالا 5 6 صفخه ای جلو بره.

خب قرار بود از مورد 3 مثال بزنم که کابر شماره 1 این خبر متاثر کننده رو گذاشت گفتم اول راجع به این خبر یه چیزایی بگم.

اول از همه من یه تجربه خودم رو بگم از محیط یکی از دانشگاه ها : یه 2 سال پیش بود که یکی از دوستام گفت ساعت 2 بیا فلان دانشگاه دنبالم که از اون طرف بریم خونه یکی از رفقا طرف کرج و تا شب دور هم باشیم و یه تجدید دیداری بشه خلاصه ما حدود 2 بعد از ظهر رسیدیم دم در دانشگاه دقیقا همون روز هم انقدر گرم بود که خدا می دونست فکر می کنم وسطای اردیبهشت بود منم حساس به گرما فکر کنم گرما زده شده بودم سردرد و سرگیجه اصلا یه حالی بودم گفت بیا فلان طبقه که با هم بریم ما رسیدیم و دیدم که سر کلاس هست و استاد هم ول کن کلاس نیست حالا منم حالم بد یه وضع افتضاح دنبال یه کلاس خالی بودم که یه ذره بشینم یه قرصی بخورم و یه ذره استراحت کنم تا دوستام بیاد بیرون.خب کلی کلاس خالی اون موقع روز پیدا می شد آقا ما تو هر کدوم میومدیم بریم 2تا 3 تا دانشجو میومد می گفت رزرو هست اگه میخوایی بری تو باید هماهنگ کنی(حالا با کی و چجوریشو نمی دونم؟؟؟)آقا منم حالم بد دیگه داشتم میفتادم که در یکی از این کلاس خالی ها رو باز کردم و با کله رفتم تو چشمتون روز بد نبینه یه صحنه خیلی بدی بود که من وارد جزییاتش نمی شم(2 نفر .....) من که شوکه شدم ولی مثل اینکه برای اونا خیلی عادی بود در و بستم رفتم بیرون.خدا رو شکر دیدم دوستم انور سمت پله ها داره با بقیه شاگردا می ره پایین صداش کردم و با کمکش خودم رسوندم به ماشین و سوییچ رو بهش دادم راه افتادیم(من دیگه نمی تونستم رانندگی کنم.*)تو راه بهش قضیه رو گفتم گفتش که آره اینجا اینجوریه و خب خیلی عادی هست و اون دانشجوهام که نمی ذاشتن بری تو برای همین بوده.
    خب وقتی دانشجو ها دانشگاه رو با یه محیط دیگه اشتباه می گیرن همین چیزا هم پیش میاد.البته قطعا این دانشگاه خاص شاید یه استثنا بود ولی خب دانشگاه فقط یه محیط علمی هست و اصلا جایی برای آشنایی و عاشقی و این چیزا نیست.و گرنه عاقبتش مثل این پست بالا میشه.

یه مورد دیگه هم باز هم والدین مقصر هستند مثلا تو فامیل خودمون یه پسری بود آقا این مشکل روحی پیدا کرده بود دکتر بهش کلی قرص و دارو داده بود و گفته بود مراقبش باشید و اینا .مادر مانع این شده بود که پسر قرص هاش رو بخوره و به ادامه درمانش بپردازه پسر کلا دیوانه شد و اصلا مالیخولیا و چی چی فوبیا و رفت تو یه فاز دیگه.
    کل جریانشم یه عشق شکست خورده دوران دانشجویی بود که همین پدر و مادرش باعث اصلیش بودن.قبلش یه آدم شوخ بگو بخند روزی 10 تا اس ام اس در حد انفجار خنده یهو اصلا فازش عوض شد و به جای اینکه بهش کمک بشه بدتر مانع کمک بهشم شدن.
    پست بدی رو که اگر برسم الان براتون می زارم شاده.

(حذف شد )

یکی از معضلات نبود شرایط برای ازدواج همینه دیگه این مسائل رو پیش میاره

16. این کاربر از emad_hs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

اگه امکانش هست یه بحثی در مورد اختلاف سنی باز کنیم
    چون خود من به احتمال قوی درگیر این قضیه خواهم شد

18. این کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

بعد میگم آسیب ها رو نریزن تو دانشگاه به بهانه ی ازدواج ، میگن چرا این حرف رو میزنی ، این نتیجه اش :

یک دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه خودکشی کرد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    خب یک حادثه رو شما ملاک قرار میدید برای نتیجه گیری؟
    امار کلی خودکشی در بین ایرانیان چقدر هست و این امار در بین دانشجویان چقدر؟
    امار خودسوزی زنان در مناطق محروم رو اصلا میدونید؟که سبک ازدواجشون دقیقا فقط یک نگاه بوده؟ و تنها دلیل خودکشیشون هم فقط اردواج وضعیت همراهش هست

امار خودکشی دانش اموزان که تفکیک جنسیتی براشون اجرا میشه بدون شک دهها و حتی 100ها برابر امار خودکشی دانشجویان هست

و بعد اینکه شما دلیل این خودکشی رو چطور به دانشگاه و اختلاط جنسیتی ربط میدید؟
    میتونه صدها دلیل برای این عمل وجود داشته باشه که میتونه هیچ ربطی به تفکیک و اختلاط و روابط دختر و پسر نداشته باشه

دوست عزیز دانشگاه جزعی از این اجتماع هست و چیز مجزایی نیست که بشه اون رو از کلیت اجتماع ایزوله کرد
    هر اسیبی در اجتماع اجتماع ، خانواده ، فرهنگ ، سیاست و ... وجود داشته باشه به دانشگاه محل کار مدرسه ورزشگاه و ... سرایط میکنه
    شما باید اجتماع رو اصلاح کنید تا دانشگاه اصلاح بشه نه اینکه فکر کنید اگر دانشگاه رو کاملا ایزوله و سیم کشی کنید دیگه اسیبها به اونجا وارد نمیشه
    Last edited by havzhini; 04-11-2013 at 10:24.

20. 2 کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •