این بچه های بالا به روح اعتقاد دارن؟راستی بچه های بالا می گن همون نصف شبی می یاد
این بچه های بالا به روح اعتقاد دارن؟راستی بچه های بالا می گن همون نصف شبی می یاد
نه اتفاقا الان شما رتبه ات نزدیک من میشه ... من 3500 کشوری بودم ...آره من مثل تو زدم .فقط کامپیوتر
فقط من یه چیزی رو موندم ! رتبه منطقه 2 با 1 چقدر فرق داره مگه ؟ من رتبم 1890 منطقه 1 شده کلی امیدوارم سخت علم و صنعت قبول شم چون طی 5 سال گذشته با این رتبه قبول شدند . خیلی فرقشه منطقه 1 و 2 ؟
منم خودم علوم کامپیوتر شریف رو اول زدم ولی امسال ناحیه ای کردن رشته رو ... یعنی اگه تهران نباشی احتمالش خیلی کم میشه بیاریش...
میشه رتبه تون رو بدونم ؟منم همه رو کامپیوتر زدم . اولینشم علوم کامپیوتر شریف
...
توجه کردید بیبشتر بچه ها اینجا کامپیوتر زدن... امیدوارم بیشتر بخاطر همین باشه که انجمن مربوط به کامپیوتره و اعضا بیشترشون pc nerd
... اگه اینطوری نباشه که کارمون تمومه
همه افتادیم شهرستان
بیا.تحویل بگیر.60 درصدشون دخترن.همینه دیگه.دخترا جاهارو گرفتن دیگه من قبول نمیشم دیگه
بنظر من دخترا باید همون یاد بگیرن ظرف بشورن و غذا بپزن و کهنه عوض کنن.آخه حمایت مالی خانواده به عهده مرده دیگه.من باید بریم دانشگاه تا مدرک داشته باشیم و کار پیدا کنیم.آخه چرا این دخترا اینجوری میکنن
یعنی این بچه های بالات تو حلقم
فردا صبح ساعت 8 . به بیانی دیگر بامداد 4 شنبه![]()
تو farsisubtitle و alt.subscene قرار میده.اینم وبلاگ شخصیش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله دیگه...از یه طرف خیلی میخونن از یه طرف تراز و درصدارو بی ارزش میکنن از یه طرف شرکت کننده بیشتری هستن و 60 درصد ظرفیتها مال اوناست حالا هم سربازی ندارن و میتونن 10 بار کنکور بدن...اگه هم قبول نشن بابا جون میفرستشون بین الملل....
به این میگن شانس.............![]()
طبق آمار ثبت احول فقط توی تهران 700 هزار نفر دختر مجرد بالای 27 سال وجود دارن که توی کل ایران شاد این رقم بالای 1.5 میلیون نفر باشه . این ها که ازدواج نمیکنن خودشون باید کار کنن خر خودشون رو دربیارن یا نه ؟ دختری که 30 سالش بشه یعنی پدرش هم بازنشسته هست ماهی 400-500 تومن حقوق میگیره چطوری خرجش رو بده ؟ باید بالاخره اینا هم کار کنن دیگه.
هروقت ما پسرا تعهد دادیم که نزاریم هیچ دختری مجرد بمونه اونوقت حق با شماست باید نتایح رو به ننفع پسرا تغیر داد
ولی گذشته از شوخی؛ دخترها درس خون تر از پسرا هستن ( مخصوصا توی گروه انسانی ) و بعضی رشته ها هم فقط مال دختراس ( مثل مامایی ) و 95% پذیرش پرستاری هم برای دختراس.
این عوامل باعث میشه که قبولیشون بیشتر بشه دیگه.
خب اگه اینا نرن 60درصد از دانشگاه رو حروم نکنن ما بجاشون میریم و پسرا مدرک میگیرن و سرکار میرن و خواستگاری هم میرن و دیگه اونام ترشیده نمیشن که بخوان خرج خودشونو خودشون بدن.هرکاری کردن خودشون کردن.حقوق برابر مرد و زن.آخه این شدنی نیست.دانشگاها رو پر کردن.پسرا رو بیکار کردن.وقت خواستگاری هم ماشاءالله همه چی از آدم میخوان.هرکاری کردن خودشون کردن
این دیپلم که میگه همین گواهی موقت پایان تحصیلاته؟ من اینو پارسال گرفتم (پشت کنکوریم ) حالا باید برم اصلش هم بگیرم یا با همین میشه ثبت نام کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)