تو کریر بریم اشکان دژاگه رو بخریم
این فیفا هم که نقل و انتقالاتش به روز نیست وگرنه رضا قوچان نژاد هم میشد خرید![]()
تو کریر بریم اشکان دژاگه رو بخریم
این فیفا هم که نقل و انتقالاتش به روز نیست وگرنه رضا قوچان نژاد هم میشد خرید![]()
سلام با کرک فعلی بازی آخر فصل اول کریر مود کرش می کنه
کسی راهی می دونه؟
اگه اینطور بود تا حالا ea پچ اصلاحی نمیداد؟
Last edited by farid_1; 10-10-2012 at 08:53.
شما هم مثل من تو هر بازی شاهد ده بیست تا گل هستید؟
+
افت فریم ندارم روی 60 هم لاک کردم اما بازی نرم نیست و احساس میکنم یه لگ خیلی خیلی ریز دارم
این مشکل تو فیفا 12 هم بود که تا دمو اومد بیرون انویدیا بتا داد بیرون الان نمیدونم چرا نداده!
GTX460 1GB
دوستان من دیشب بازی رو خریدم بازی کردم دو سه دست ، واقعا بازیه منطقی شده الکی الکی نمیشه گل زد یا گل خورد . واقعا پیشرفت کرده بازی . یه سوالی داشتم اینکه من تنظیماتو تو بالاترین سطحش گذاشتم برای گرافیک منتهی احساس میکنم گرافیک بازم پایینه . من اشتباه میکنم واسه همه اینجوریه یا گرافیکش تغییر کرده ؟
تو قسمت Area با MESSI حدود 100 تا شوت زدم که نزدیک ترینشون تیر دربازه بود در غیر اینصورت یا دفع میشد یا بیرون میرفت حتی یک گل از فاصله دور نشد بزنم با اینکه شوت های کنج خیلی زیاد بود !
---------------------------------------------------
دوستانی که بازی رو برای PC خریداری کرن حتما حتما در قسمت Config (خارح از بازی) تنظیمات مربوط به FPS یا همون فریم ریت رو روی حالت Limite قرار بدن چون در حالت No Limite سیستم نمیتونه هماهنگی لازم رو برای کنترل پردازش بازی داشته باشه و بازی کند میشه
Last edited by SamGun; 10-10-2012 at 09:28.
باید رزولوشن کم کنید منم مشکل شما رو داشتم با کم کردن رزولوشن حل شد
وای خدا . این یکی خیلی باحال بود. یعنی واقعا اگه من اینقدر واسه این بازی پول داده بودم و اینطوری شده بود حتما همین کار رو میکردم .
اقا یکی تو رو خدا از تنظیمات کیبورد یه عکس بگیره بزاره مام بتونیم بازی کنیم![]()
اقا دسته ی من تو این بازی شوک سمت راستش کار نمیکنه و نمیتونم حرکات نمایشی انجام بدم چجوریه تنظیمات خاصی داره؟
Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
با کدوم قسمت تنظیمات مشکل دارید ؟ همه چی مشخص هست !
با چه Platform ای بازی میکنید ؟ کنسول ؟ PC ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)