اس 3 گارانتی اینتل هم داریم ؟؟؟!!
اس 3 گارانتی اینتل هم داریم ؟؟؟!!
سلام.
دوست عزیز با این گارانتی که شما میفرمائید ،خیر.
گارانتی های معتبر برای این گوشی سام تل ،پارس مایکروتل و همراه سرویس خاورمیانه هست.![]()
ممنون دوست عزیز از راهنماییت . ولی چون آماتورم ترجیح میدم خودش بصورت خودکار کارشو انجام بده که اگه خرابکاری شد بندازم گردن خوده گوشی.
پس نتیجه اینکه آپگرید با کیز نه چیزی پاک میشه و نه باگ داره . درسته ؟
Last edited by infernal_a; 30-04-2013 at 08:42.
بله. هیچ مشکلی نیست.همینطور آپ با گوشی. ولی شکا بک اپ رو بگییر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این دو تا تست از S III هست که مقاومت این گوشی رو می سنجه ، باید گفت در بعضی از انجمن ها کاربران پست هایی میزنن ولی شاید این پست ها جهت دار هم باشه ، برای خراب کردن یک چهره یک برند یا گوشی...من تا چیزی رو نبینم باورم نمی شهچون موقعی که می خواستم C6-01بخرم و در انجمن ها سرچ می کردم بعضی کاربرا از تاچ ضعیف و دوربین بی کیفیت ان صحبت می کردند ولی موقع خرید و استفاده هم چیز برعکس شد
![]()
Last edited by Hidden-Hunter; 30-04-2013 at 09:38.
ok ... ممنون بک آپ رو با همون برنامه کیز که خودش نوشته بک آپ بگیرم خوبه دیگه ؟
کانتکت رو که گوگل اکانت میگیره
میمونه اس ام اس که با گو اس ام اس پرو بگیرید
بقیه هم پاک شد فدا سرت![]()
گوشی های بدون گارانتی اس 3 مشکلی ندارن ؟
گوشی با گارانتی سامتل رو دادم چون سفید میخواستم نبود گارانتی اصلی سفیدش ، الان بدون گارانتی برام آوردن . البته آشناست میگه مشکلی نداره، تا الانم هیچ وقت کارم به گارانتی نرسیده اما من تابه حال با آندروید کار نکردم تو این تاپیک دیدم نوشتین مهمه گارانتی اصلی باشه ، درسته ؟
!!!![]()
نه اهمیتی نداره. کلا بدون گارانتی بهتره. پول مفته گارانتی
بدون طرح شبنمش چی ؟
اینایی که تو نت نوشته درسته ؟ هنگ میکنه و فارسی نمیخونه و ...
اگر imei و ... صحیح باشه که مشکلی نیست ، میتونه ق..ا..چ....ا..ق باشه ولی اصل باشه ، تقلبی نباشه، نه ؟
الان دارم پشیمون میشم ، گارانتی سامتل و اصل و ویتنامی رو دادم فقط برای رنگش![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)