تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 169 از 251 اولاول ... 69119159165166167168169170171172173179219 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,681 به 1,690 از 2501

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2013

اگه نباشه جاش خالی می مونه moghaddas mfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام.نرم افزاری هست که بشه پول بکام لیگ رو افزایش داد. چندتا دان کردم ولی مال جی پی بود یا مسترلیگ.....

داره خودمونی میشه adolf32's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام دوستان این بازیو تازه گرفتم تا حالا 2011 بازی میکردم چون از گیم پلی 2012 اصلا خوشم نمیومد مسخره شده بود نسخه ایکس باکس 2013 را گرفتم چقدر گرافیکش افتضاحه در حد پلی استیشن یکه رو پلی استیشن هم همینطوره واقعا کونامی گند زده...

آخر فروم باز pedram9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

,دوستان نرم افزار ویرایش فیس میخواستم

آخر فروم باز arash-king's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.نرم افزاری هست که بشه پول بکام لیگ رو افزایش داد. چندتا دان کردم ولی مال جی پی بود یا مسترلیگ.....
    سلام عزیزم
    بفرما اینم پول برای BaL -----> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

5. این کاربر از arash-king بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    RAMSAR

پيش فرض

دوست عزیز میشه راجب خرید تو GP واینکه چطوری بیای ترکیب اصلی تیم توضیح بدی؟

آخر فروم باز arash-king's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز میشه راجب خرید تو GP واینکه چطوری بیای ترکیب اصلی تیم توضیح بدی؟
    سلام دوست عزیز
    والا من یه فصل بیشتر Bal بازی نکردم و تو همین یک فصل پول زدم و مربی خریدم و با رابطه اومدم ترکیب اصل
    بعد از یه نیم فصل تو یه تیم درجه 3 رفتم اودینزه و الان دیگه بازی نمیکنم
    راجع به خرید یا به اصطلاح همون GP نمیدونم منظورت چیه ؟! شما دقیقا چی میخوای بخری ؟!
    اگه میخوای بیای ترکیب اصلی تیم ، باید جز کسانی باشی که مربی بهشون اعتماد داره و البته پستی را انتخاب کنی که اون تیم تو اون پست بازیکن کم داشته باشه
    مثلا من رفتم اودینزه چون دفاع وسط کم داشت و من چون مدافع بودم هربازی منو میذاشت تو زمین

8. 2 کاربر از arash-king بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

با تشکر فراوان از زحمات آرش عزیز

این GP چیز خوبیه باهاش میشه آیتم خرید بهترین آیتمی که میشه خرید اون 5000 تایی هست. فکر کنید بازیکن من الان اورالش رسیده به 108 مطمئنم که تاثیر همینه توی 18 تا 21 سالگی شلیک شد به آسمون هر 7-8 بازی یه بار آورالش افزایش پیدا می کرد پارامترها با سرعت افزایش پیدا می کردن یه آیتم 10000 جی پی هست که تمام پرامتر ها رو (البته پرامترهای 1-99 نه اون پارامتر های ثابت تک رقمی) 3 واحد افزایش میده و این اگه به فرض محال شما این آیتم رو بخرید و استفاده کنید در جا 6 واحد آورال شما بالا میره (حتما می دونید که اگه تمام پارامترهای 1 واحد افزایش پیدا کنن اورال 2 واحد بالا میره) من بعد خرید 5000 تایی پولارو جمع می کردم که اینو بخرم ولی الان که حدود 9700 تا دارم هیچ برنامه ای واسه خریدنش ندارم چون اکثر پارامترهایی که باعث بالا رفتن آورالم در پست تخصصیم (مهاجم نوک) میشه به 99 رسیدن الان که شماره 11 رئال مادرید هستم. با وجود مسعود اوزیل و رونالدو ضربه آزاد زن و پنالتی زن تیم هستم چه دور چه نزدیک همه اش رو من می زنم در کل خیلی خیلی آسون شده این BAL و پیشرفت در کوتاهترین زمان ممکن میسر میشه برعکس دو ورژن قبلی

10. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hamed999's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اقا من همش بعد از یه مدتی از بازی میاد بیرون چه کار کنم ؟
    کلافه شدیم همش میپره بیرون

داره خودمونی میشه shervinrain's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

اقا من همش بعد از یه مدتی از بازی میاد بیرون چه کار کنم ؟
    کلافه شدیم همش میپره بیرون
    اگه نسخه ی skidrow بازی میکنی و پچ روش نصب کردی بیخیال پچ شو بدون پچ بازی کن یا که کلا پاکش کن reload بگیر نصب کن.اگه reload داری قبل از بازی آنتی ویروستو غیر فعال کن.بازم اگه نشد روی آیکون بازی کلیک راست کن یه گزینه هست troubleshoot compatibility بزن بعد کزینه اول try رو بزن بعدم گزبنه start program رو بزن بزار بازی اجرا شه بعد ctrl>esc رو بزن بازی در حال اجرا رو drag کن پایین رو ادامه صفحه ی اولیت بیا ok کن و تنظیماتو save کن بعد همون بازی درحال اجرا رو تمام صفحه کن بازی کن.دفعه ی بعد هم نیاز نیست این کارارو بکنی.بازی کن حالشو ببر

پروفشنال mj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    RAMSAR

پيش فرض

با تشکر فراوان از زحمات آرش عزیز

این GP چیز خوبیه باهاش میشه آیتم خرید بهترین آیتمی که میشه خرید اون 5000 تایی هست. فکر کنید بازیکن من الان اورالش رسیده به 108 مطمئنم که تاثیر همینه توی 18 تا 21 سالگی شلیک شد به آسمون هر 7-8 بازی یه بار آورالش افزایش پیدا می کرد پارامترها با سرعت افزایش پیدا می کردن یه آیتم 10000 جی پی هست که تمام پرامتر ها رو (البته پرامترهای 1-99 نه اون پارامتر های ثابت تک رقمی) 3 واحد افزایش میده و این اگه به فرض محال شما این آیتم رو بخرید و استفاده کنید در جا 6 واحد آورال شما بالا میره (حتما می دونید که اگه تمام پارامترهای 1 واحد افزایش پیدا کنن اورال 2 واحد بالا میره) من بعد خرید 5000 تایی پولارو جمع می کردم که اینو بخرم ولی الان که حدود 9700 تا دارم هیچ برنامه ای واسه خریدنش ندارم چون اکثر پارامترهایی که باعث بالا رفتن آورالم در پست تخصصیم (مهاجم نوک) میشه به 99 رسیدن الان که شماره 11 رئال مادرید هستم. با وجود مسعود اوزیل و رونالدو ضربه آزاد زن و پنالتی زن تیم هستم چه دور چه نزدیک همه اش رو من می زنم در کل خیلی خیلی آسون شده این BAL و پیشرفت در کوتاهترین زمان ممکن میسر میشه برعکس دو ورژن قبلی
    من مشکلم اینه که بعد سه فصل بازی تو تیمی مثل گرانادا هنوزم ابازی تو لیگ نکردم..GP500 خریدم و قدرتم 85 شده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •