سلام.نرم افزاری هست که بشه پول بکام لیگ رو افزایش داد. چندتا دان کردم ولی مال جی پی بود یا مسترلیگ.....
سلام.نرم افزاری هست که بشه پول بکام لیگ رو افزایش داد. چندتا دان کردم ولی مال جی پی بود یا مسترلیگ.....
سلام دوستان این بازیو تازه گرفتم تا حالا 2011 بازی میکردم چون از گیم پلی 2012 اصلا خوشم نمیومد مسخره شده بود نسخه ایکس باکس 2013 را گرفتم چقدر گرافیکش افتضاحه در حد پلی استیشن یکه رو پلی استیشن هم همینطوره واقعا کونامی گند زده...
سلام عزیزم
بفرما اینم پول برای BaL -----> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز میشه راجب خرید تو GP واینکه چطوری بیای ترکیب اصلی تیم توضیح بدی؟
سلام دوست عزیز
والا من یه فصل بیشتر Bal بازی نکردم و تو همین یک فصل پول زدم و مربی خریدم و با رابطه اومدم ترکیب اصل
بعد از یه نیم فصل تو یه تیم درجه 3 رفتم اودینزه و الان دیگه بازی نمیکنم
راجع به خرید یا به اصطلاح همون GP نمیدونم منظورت چیه ؟! شما دقیقا چی میخوای بخری ؟!
اگه میخوای بیای ترکیب اصلی تیم ، باید جز کسانی باشی که مربی بهشون اعتماد داره و البته پستی را انتخاب کنی که اون تیم تو اون پست بازیکن کم داشته باشه
مثلا من رفتم اودینزه چون دفاع وسط کم داشت و من چون مدافع بودم هربازی منو میذاشت تو زمین
با تشکر فراوان از زحمات آرش عزیز
این GP چیز خوبیه باهاش میشه آیتم خرید بهترین آیتمی که میشه خرید اون 5000 تایی هست. فکر کنید بازیکن من الان اورالش رسیده به 108 مطمئنم که تاثیر همینه توی 18 تا 21 سالگی شلیک شد به آسمون هر 7-8 بازی یه بار آورالش افزایش پیدا می کرد پارامترها با سرعت افزایش پیدا می کردن یه آیتم 10000 جی پی هست که تمام پرامتر ها رو (البته پرامترهای 1-99 نه اون پارامتر های ثابت تک رقمی) 3 واحد افزایش میده و این اگه به فرض محال شما این آیتم رو بخرید و استفاده کنید در جا 6 واحد آورال شما بالا میره (حتما می دونید که اگه تمام پارامترهای 1 واحد افزایش پیدا کنن اورال 2 واحد بالا میره) من بعد خرید 5000 تایی پولارو جمع می کردم که اینو بخرم ولی الان که حدود 9700 تا دارم هیچ برنامه ای واسه خریدنش ندارم چون اکثر پارامترهایی که باعث بالا رفتن آورالم در پست تخصصیم (مهاجم نوک) میشه به 99 رسیدن الان که شماره 11 رئال مادرید هستم. با وجود مسعود اوزیل و رونالدو ضربه آزاد زن و پنالتی زن تیم هستم چه دور چه نزدیک همه اش رو من می زنم در کل خیلی خیلی آسون شده این BAL و پیشرفت در کوتاهترین زمان ممکن میسر میشه برعکس دو ورژن قبلی
اقا من همش بعد از یه مدتی از بازی میاد بیرون چه کار کنم ؟
کلافه شدیم همش میپره بیرون
اگه نسخه ی skidrow بازی میکنی و پچ روش نصب کردی بیخیال پچ شو بدون پچ بازی کن یا که کلا پاکش کن reload بگیر نصب کن.اگه reload داری قبل از بازی آنتی ویروستو غیر فعال کن.بازم اگه نشد روی آیکون بازی کلیک راست کن یه گزینه هست troubleshoot compatibility بزن بعد کزینه اول try رو بزن بعدم گزبنه start program رو بزن بزار بازی اجرا شه بعد ctrl>esc رو بزن بازی در حال اجرا رو drag کن پایین رو ادامه صفحه ی اولیت بیا ok کن و تنظیماتو save کن بعد همون بازی درحال اجرا رو تمام صفحه کن بازی کن.دفعه ی بعد هم نیاز نیست این کارارو بکنی.بازی کن حالشو ببر![]()
من مشکلم اینه که بعد سه فصل بازی تو تیمی مثل گرانادا هنوزم ابازی تو لیگ نکردم..GP500 خریدم و قدرتم 85 شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)