سلام
از اخرین نسخه کسپر و اخرین نسخه مروگرتون استفاده کنید
لینک یکی ازسایتهایی که باهاش مشکل داری بزارید اینجا تا ببینم واقعا برای ما هم همچین مشکلی وجود داره؟
سلام
از اخرین نسخه کسپر و اخرین نسخه مروگرتون استفاده کنید
لینک یکی ازسایتهایی که باهاش مشکل داری بزارید اینجا تا ببینم واقعا برای ما هم همچین مشکلی وجود داره؟
نسخه pure با اینترنت سکیوریتی کسپر اسکای چه فرقی داره؟من رو سیستمم انتی ویروس ناد 4 دارم. احساس می کنم همه ویروس ها رو نمیشناسه. انایستالش کنم . ؟ کدوم نسخه کسپر اسکای رو نصب کنم . میشه رو هر دو رو رو سیستم داشت؟ممنون.
شما نسخه اینترنت سکیوریتی استفاده کنید
همزمان استفاده از دو انتی ویروس باعث تداخل در کار سیستم میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید پس به نظر شما خوبه که من ناد 4 رو انایستال کنم و اینترنت سکیوریتی کسپر اسکای رو نصب کنم؟ کسپر اسکای قویتره؟ ممنون
من نمیتونم بگم چی باید نصب کنی شما باید تصمیم بگیرید
اما میتونی تجربه جدیدی با کسپر داشته باشی
کسپر تو پاکسازی مخربها قوی تر عمل میکنه
کاش برای 2013 تمی بود که بجز اجازه نصب کیی اجازه بک آپ آفلاین میداد این دو رو یه جا هنوز ندیدم.
دوست عزیز
استفاده از اسکین توصیه نمیشه
ممکنه باعث ایجاد اختلال در عملکرد انتی ویروس بشه
دوستان anti banner را هم غیر فعال کردم باز همcaptcha را نشون نداد ... ولی وقتی kasper را deactive میکنم نشون میده..
ولی من که نمیتونم همیشه غیر فعال کنم کسپر را...
قبلا همچین مشکلی نداشتم..
چی کار کنم ..؟
هر کی از دوستان میدونه منو راهنمای کنه ..به هیچکدوم از کارهام نمیتونم برسم
سلام صفحه قبل خدمت شما عرض کردم که
از اخرین نسخه کسپر و مروگرتون استفاده کنید
و لینک یکی از سایتهایی که باهاش مشکل داری رو برای ما قرار بدید تا تست کنیم ببینیم مشکل از چی میتونه باشه
برای روشن تر شدن موضوع لینک سایت ایرانسل را قرار میدم با عکسش که برای من میاد .. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)