تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 169 از 405 اولاول ... 69119159165166167168169170171172173179219269 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,681 به 1,690 از 4050

نام تاپيک: مشاوره در خصوص پکیج های دیواری و سایر سیستم های گرمایشی

آخر فروم باز tamirkar1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

خواهش میکنم . انشاله که دیگه اذیت نکنه.
    ممنون. همون شیر پر کن رو عوض کردم درست شده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

با سلام...آبگرم مصرفی حمام و سرویس بهداشتی فقط در حد ولرم است. ولی رادیاتور داغ است و با آنکه پکیج روشن است ولی آب مصرفی درست گرم نمیشود. در ضمن فشار آب خوب است. مبدل را شست و شو دادم و هوا گیری نیز انجام شده است. مبدل پکیج دیواری من بوتان calda venezia 24,28 kis

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    خونه ما از ۱۴ سال پیش پکیج زمینی ایرفو (توی حیاط خلوت) داشته که خیلی بی صدا کار میکرد. حالا منبعش سوراخ شده و مخزن فشارش هم باید عوض بشه میخوام پکیج جدید بخرم. خونه هر کی تا حالا رفتم که پکیچ چدید دیواری داشته صداش خیلی رو اعصاب بود. یه پکیج بی صدا و بی دردسر با قیمت حدود ۲ میلیون میخوام برای خونه ۷۵ متری. میشه راهنمایی کنین لطفا؟

4. این کاربر از yahyataba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

فشار آبگرم را کمتر کنید ببینید که آب گرم میشه یا نه؟
    متاسفانه در زمستان به خاطر سرد بودن بیش از حد آب سرد ورودی به پکیج و کم بودن فشار گاز پکیج ها قادر به گرم کردن آب به خوبی ماهای قبل نیستند برای همین باید فشار آب سرد ورودی به پکیج را کم کنیم تا آب بهتر گرم بشه.
    با سلام...آبگرم مصرفی حمام و سرویس بهداشتی فقط در حد ولرم است. ولی رادیاتور داغ است و با آنکه پکیج روشن است ولی آب مصرفی درست گرم نمیشود. در ضمن فشار آب خوب است. مبدل را شست و شو دادم و هوا گیری نیز انجام شده است. مبدل پکیج دیواری من بوتان calda venezia 24,28 kis

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

اگر از پکیج ایرفو راضی هستید و براتون این همه مدت کار کرده پیشنهاد میکنم دوباره یک پکیج ایرفو با همین مشخصات بگیرید.چون هم فضای مناسب نصب این پکیج را دارید و هم اینکه کاملاً به سیستم پکیج ایرفو آشنا شدید.
    اما اگر خواستید پکیج دیواری بگیرید که سرو صدای زیادی نداشته باشه پکیج بدون فن بگیرید تا لااقل صدای فن دستگاه اذیت نکنه. ( هر چند صدای فن پکیج های فن دار خیلی کمتر از چیزیه که فکرشو بکنید).
    سلام
    خونه ما از ۱۴ سال پیش پکیج زمینی ایرفو (توی حیاط خلوت) داشته که خیلی بی صدا کار میکرد. حالا منبعش سوراخ شده و مخزن فشارش هم باید عوض بشه میخوام پکیج جدید بخرم. خونه هر کی تا حالا رفتم که پکیچ چدید دیواری داشته صداش خیلی رو اعصاب بود. یه پکیج بی صدا و بی دردسر با قیمت حدود ۲ میلیون میخوام برای خونه ۷۵ متری. میشه راهنمایی کنین لطفا؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اگر از پکیج ایرفو راضی هستید و براتون این همه مدت کار کرده پیشنهاد میکنم دوباره یک پکیج ایرفو با همین مشخصات بگیرید.چون هم فضای مناسب نصب این پکیج را دارید و هم اینکه کاملاً به سیستم پکیج ایرفو آشنا شدید.
    اما اگر خواستید پکیج دیواری بگیرید که سرو صدای زیادی نداشته باشه پکیج بدون فن بگیرید تا لااقل صدای فن دستگاه اذیت نکنه. ( هر چند صدای فن پکیج های فن دار خیلی کمتر از چیزیه که فکرشو بکنید).
    ممنون
    نظر شما در مورد پکیج ایساتیس چیه؟

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

سلام
    خونه هر کی تا حالا رفتم که پکیچ چدید دیواری داشته صداش خیلی رو اعصاب بود. یه پکیج بی صدا و بی دردسر با قیمت حدود ۲ میلیون میخوام برای خونه ۷۵ متری. میشه راهنمایی کنین لطفا؟
    منم همین سوال رو دارم واسه واحد 75 متری یک پکیج کم صدا و مناسب چیه ؟ خونه ی یکی از فامیلا رفته بودیم میگفت پکیج رو داخل کابینت گذاشتیم حالا نرفتم ببینم ولی نمیدونم چجوری بود.
    فشار آبگرم را کمتر کنید ببینید که آب گرم میشه یا نه؟
    متاسفانه در زمستان به خاطر سرد بودن بیش از حد آب سرد ورودی به پکیج و کم بودن فشار گاز پکیج ها قادر به گرم کردن آب به خوبی ماهای قبل نیستند برای همین باید فشار آب سرد ورودی به پکیج را کم کنیم تا آب بهتر گرم بشه.
    آخه ایشون گفتن که آب رادیاتورها داغ هست و فقط آب مصرفی شون ولرم هست.

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

منم همین سوال رو دارم واسه واحد 75 متری یک پکیج کم صدا و مناسب چیه ؟ خونه ی یکی از فامیلا رفته بودیم میگفت پکیج رو داخل کابینت گذاشتیم حالا نرفتم ببینم ولی نمیدونم چجوری بود.

آخه ایشون گفتن که آب رادیاتورها داغ هست و فقط آب مصرفی شون ولرم هست.
    در پکیج های دیواری دماهای شوفاژ و آبگرم بهداشتی کاملاً جدا از هم هستند. و شما میتونید شوفاژ را روی 30 درجه بذارید ولی آب داغ روی 55 درجه باشه و اصلاً هم رادیاتورها گرم نمیشه.و بلعکس میتونید دمای شوفاژ را روی 80 درجه بذارید ولی آب داغ را روی 30 درجه تنظیم کنید در این حالت دیگه آب داغ نخواهید داشت ولی شوفاژها کاملاً گرم میشه.
    سیستم کار کرد شوفاژ یک مدار کاملاً بسته ای که آب داخل این مدار به مرور و در یک مدت زمانی ( مثلاً حدود 5 دقیقه ) کل رادیاتورها را داغ میکنه.
    اما در حالت مصرف آبگرم بهداشتی . سه چیز برای گرم شدن آب خیلی مهمه :
    1- دبی آب سرد ورودی (بین 10 تا 13 لیتر برای پکیج های 24 هزار و 13 تا18 لیتر برای پکیج 32 هزار )
    2- میزان اختلاف دمای آب گرم مصرفی و آب سرد ورودی به پکیج.( حالت ایده ال 25 تا 30 درجه اخلاف بین دمای آب گرم مصرفی و آب سرد ورودی )
    3- استاندارد بودن فشار گاز ( 20 میلی بار).

تولید آبگرم در پکیج :
    آب سرد وارد مبدل شده و از مبدلی که زیر آن شعله وجود دارید عبور میکند و بلافاصله به مصرف کننده میرسد.حالا اگر شرایطی که در بالا به آن اشاره شد وجود نداشته باشد ،
    * دبی آب ورودی به پکیج 20 لیتر باشد چون میزان آبی که از داخل مبدل گرم در ثانیه عبور میکند بیشتر میشود گرمای مبدل را میگیرد ولی این گرما برای بالا بردن دمای این مقدار آب کافی نیست و آب خوب داغ نمیشه و یا ولرم خواهد بود.
    * آب گرمی که مصرف کننده احتاج دارد 55 درجه سانتیگراد باشد و آب سردی که وارد دستگاه میشود 5 درجه سانتیگراد باشد ، اختلاف دما 50 درجه خواهد بود در نتیجه آب به خوبی گرم نمیشود.(این حالت در زمستان خیلی پیش میاد).
    *اگر فشار گاز کمتر از 20 میلی بار باشد شعله استاندارد تشکیل نمیشود در نتیجه آب به خوبی گرم نمیشود.

10. این کاربر از tamirkar1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

ایساتیس پکیج خوبیه. در یزد مونتاژ میشه. و در حال حاضر یکی از رقبای اصلی بوتان محسوب میشه.
    ممنون
    نظر شما در مورد پکیج ایساتیس چیه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه bigman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

پکیج من بوتان calde venezia 24 kis هست . دیروز که شیر گاز را بستم و آخر شب که به خونه برگشتم دیدم پکیج خاموشه طبق روال همیشه شیر گاز را باز کردم تا پکیج را روشن کنم

پکیج تا آستانه روشن شدن میره ولی جرقه نمیزنه تا روشن بشه !!!

به نظرتون مشکل از کجاست ؟؟
    ضمنا مشکل هواگیری نداره و بار پکیج بین 1.5 تا 2 هست.

لطفا کمک کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •