تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 169 از 686 اولاول ... 69119159165166167168169170171172173179219269669 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,681 به 1,690 از 6854

نام تاپيک: 3G & 4G Rightel / شرکت رایتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

اها اوكي چشم دوست من بياد حتما جواب ميدم
    در خدمتم

Sent from iPhone using Tapatalk
    ممنون از پاسختون....
    من امروز مدارک دادم برای فعالسازی ایشالا کی فعال میشه؟
    این حقیقت داره ک میگن اون 500 مگابایت هدیه رو رایتل سرعتش رو اورده پایین؟
    به نظر شپا علت این کمی سرعت من چی میتونه باشه؟
    3 کیلوبایت بر ثانیه سرعت دانلود خیلی کمه....هیچ سایتی هم باز نمیشه :mad:

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

کاربر فعال انجمن عکاسی sinaxex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

ممنون از پاسختون....
    من امروز مدارک دادم برای فعالسازی ایشالا کی فعال میشه؟
    این حقیقت داره ک میگن اون 500 مگابایت هدیه رو رایتل سرعتش رو اورده پایین؟
    به نظر شپا علت این کمی سرعت من چی میتونه باشه؟
    3 کیلوبایت بر ثانیه سرعت دانلود خیلی کمه....هیچ سایتی هم باز نمیشه :mad:

به محص ارسال مدرک توسط امور مشترکین مربوطه به زایتل در همان ثانیه خط شما فعال میشود اگر زمانی ببرید مطمئنا در تاخیر ارسال مدرک از سمت امور مشترکین هست
    در مورد کنترل سرعت خیر این مورد اصلا وجود ندارد . ان شاا در مناطقی نباشید که مشکل فنی وجود داشته باشه . تمام دوستان رایتلی اگر مشکل سرعت دارند لطفا به اپراتور گزارش دهند تا زودتر مشکل از طرف بخش فنی رفع گردد.
    در گوشی اگر سرعت اینترنت پایین هست یک بار تمام برنامه ها رو از مولتی تسک ببینید یک بار گوشی را خاموش روشن کنید و با بروز های پرسرعتی مثل کروم استفاده کنید قطعا مشکل اتون حل خواهد شد

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

اون جدول کاملا صحیحه آقای سینا ! فرافکنی کجا بوده !!!! کاملا مشخصه اطلاعات درستی نداری .

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

اون جدول کاملا صحیحه آقای سینا ! فرافکنی کجا بوده !!!! کاملا مشخصه اطلاعات درستی نداری .
    یعنی شما میفرمایید چیزی که خوده اپراتور های دارند اعلام میکنند دروغ هست و این جدول کاملا درست میگه؟!
    سایت همراه اول ایرانسل و رایتل حاظر ,تشریف ببرید ملاحظه کنید اطلاعات شما هم به روز خواهد شد ان شااا

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

خب سایت ها همینه دیگه ))) رایتل فقط اینترنتش ارزونتره !

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

خب سایت ها همینه دیگه ))) رایتل فقط اینترنتش ارزونتره !
    در ضمن توجه داشته باشید که رایتل برای پر شدن یوزر 2 میلیون ایی ایش تا شهرور انقدر طرح داره میزاره که همه اش رو به سمت خودش بکشونه!
    برای مثال طرح دکا هست که فقط با 5 هزار تومان در ماه شما میتونید 10000 دقیقه مکالمه درون شبکه( روی 6 ساعت) و 10000 عدد پایمک درون شبکه داشته باشید . قطعا برای خیلی ها جذاب خواهد بود که با داشتن دو سیم کارت اعتباری و فقط ماهی 10 هزار تومان دو خط داشته باشند که به صورت تقریبا نامحدود با هم تماس و پایمک نامحدود بدهند . حال جدا از بحث اینترنت که در حال حاظر تمام گوشی های هوشمند اگر داشته باشند دیگه کسی اصلا پایمک نمیزنه تماس صوتی و تصویری نمیگیره و همه اش با اپلیکشن های اینترنت به صورت کاملا رایگان و هزینه بسیار اقتصادی انجام میشه

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

خب دیگه ولی از لحاظ صرفه اقتصادی رایتل فقط نتش ارزونتره همین ! من الان دارم با طرح های مختلف ایرانسل حدود 20 تومن تخفیف دقیقه ای میگیرم که در کل میشه نصف رایتل !

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

به محص ارسال مدرک توسط امور مشترکین مربوطه به زایتل در همان ثانیه خط شما فعال میشود اگر زمانی ببرید مطمئنا در تاخیر ارسال مدرک از سمت امور مشترکین هست
    در مورد کنترل سرعت خیر این مورد اصلا وجود ندارد . ان شاا در مناطقی نباشید که مشکل فنی وجود داشته باشه . تمام دوستان رایتلی اگر مشکل سرعت دارند لطفا به اپراتور گزارش دهند تا زودتر مشکل از طرف بخش فنی رفع گردد.
    در گوشی اگر سرعت اینترنت پایین هست یک بار تمام برنامه ها رو از مولتی تسک ببینید یک بار گوشی را خاموش روشن کنید و با بروز های پرسرعتی مثل کروم استفاده کنید قطعا مشکل اتون حل خواهد شد
    اون مسئله سرعت رو چهارشنبه به 200 میگم....تقریبا همه جای شهر همدان و منطقه 1 تهران تست کردم این مشکل بود.....
    مدارک رو دادم اما هنوز فعال نشده پس حتما نفرستادن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

کسی هم رایتل نداره بهش زنگ بزنیم .این 500 تا اس م اس و تماس میمونه رو دستم .
    اما من از اینترنتش راضیم.حداقل برا گوشی خوبه مخصوص واتس اپ هست .
    امیدوارم همینطور بمونه و بیش از اندازه خدمات نده
    مثل ایرانسل که مثلا برای 20 میلیون تجهیزات نت داره اما 50 ملیون میفروشه و استفاده میکنند . یا مبینت یا مخابرات و ... همشون اولش خوب بودن

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

خب دیگه ولی از لحاظ صرفه اقتصادی رایتل فقط نتش ارزونتره همین ! من الان دارم با طرح های مختلف ایرانسل حدود 20 تومن تخفیف دقیقه ای میگیرم که در کل میشه نصف رایتل !
    خدمت ات گفتم تو اون جدول گرونی رایتل فقط مکالکه درون شبکه اش بود که الان با طرح دکا روی اعتباری حل شده و طرح بی نهاییت رو دائمی مکالمه خارج شبکه اش هم که عین همون ایرانسل و همراه اول هست هیچ فرقی نداره
    واقعا از دید مصرف کننده کسی که بتونه با ماهی 5 هزار تومان درون شبکه ده هزار دقیقه مکالمه دورن شبکه داشته باشه این یعنی اقتصادی ترین شکل ممکن
    اون مسئله سرعت رو چهارشنبه به 200 میگم....تقریبا همه جای شهر همدان و منطقه 1 تهران تست کردم این مشکل بود.....
    مدارک رو دادم اما هنوز فعال نشده پس حتما نفرستادن

از همدان اطلاعی ندارم اما اگر تو منطقه یک تهران مشکلی داره بگو من تست میکنم
    اره هنوز نقرستادن معمولا بین 48 تا 72 ساعت زمان میبره برای فعال سازی

11. این کاربر از sinaxex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •