512 نامحدود هم سرعتش حدود 40 تا 50 هست.
شما مشکلتو پیگیری کن اگه حل نشد به سازمان تنظیمات مقررات و ارتباطات رادیویی که بری میتونی شکایت کنی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
512 نامحدود هم سرعتش حدود 40 تا 50 هست.
شما مشکلتو پیگیری کن اگه حل نشد به سازمان تنظیمات مقررات و ارتباطات رادیویی که بری میتونی شکایت کنی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمتش هم حدود80 تومن هست.سرعت هم چند پست بالاتر دوستان اسکرین شات گذاشتن
با سلام اکانت 128 من 5 روز دیگه تموم میشه و میدونید که 128 افتضاح شده و با اینکه من زیاد اهل دانلودم توصیه میکنید چه طرحی بگیرم هر چند که همشون محدودن هیچ فرقی با هم نمیکنن بدیش اینه که تو روز نمیتونم دانلود کنم..مرسی
Last edited by aminrm; 13-12-2012 at 19:05. دليل: تصحیح
شما نامحدود میگیرد یا محدود؟
سرعت و قیمت همش مشخصه دیگه با توجه ب نیازتون یه سرویس رپ میتونید انتخاب کنید
Sent from my SK17i
شما اگه زیاد دانلود دارید بهتره سرویس 512 نامحدود بگیرید و در تمام طول روز با سرعت 50 55 دانلود کنید ولی اگه یه سرویس خوب میخواید بهتره از سرویس 1یا2مگ بگیرید و در تمام زمان رایگان حداکثر با سرعت 100(1مگ ) دانلود کنید که میشه شبی 1گیگ یا بیشتر![]()
مخابرات 512 نامحدود داره ؟؟؟قیمتش چقدره؟تولیست طرحهاشون فقط 128 نامحدوده بقیه محدودن
دوستان این مشکل تایم اوت که الان گریبان همه رو گرفته به نظر من بر میگرده به کمبود پهنای باند مخابرات و گرفتن مشترک بیش از حد
مخصوصا از وقتی این جشنواره سراسری شروع شد برا من همه چیز بدتر شده به طوری که از ساعت 7 شب تا 12 از هر 4 تا پینگ یه دونه تایم اوت میده و صفحه هم به زور باز میشه و عملا اینترنت در حال جون کندنه!
متاسفانه به نظر من با ادامه همین روند روز به روز بدتر میشه مگر اینکه فکری به حال مشکل پهنای باند بکنن
مثلا الان که شبکه خلوته میبینید که چقدر پینگ پایین و بدون تایم اوت هست اما از 7 شب به بعد عملا صفحه هم به زور باز میشه و سرعت دانلود هم شدیدا میاد پایین
پشتیبانی هم که زنگ میزنی فقط چرت و پرت تحویل ادم میدن و حاضر نیستن مشکلو قبول کنن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by sh@y@n; 15-12-2012 at 04:51.
سلام
من مرکز ولی عصر هستم هیچگونه تایو اوت و افت سرعت ( حتی 1 کیلو یایت ) ندارم. امکان داره مشکل شما از مرکز مخابراتی و کمبود پهنای باند در اون مرکز.
تنها راه اینه که اینقدر زنگ بزنی و بگی مشکل از مرکز مخابراتی هست تا شاید درست کنن.من از امروز شروع میکنم زنگ زدن تا خسته بشن یا من خسته بشم
اقا شایان ما مشکلی نداریم (آبادان)
Sent from my LT22i using Tapatalk 2
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)