من تا یه جاهایی پیش رفتم.وتونستم تا نصبش پیش برم اما یه ارور داخلی میه که نمدونم چیه.
Windows
Linux
Unix
Os2
Other
من تا یه جاهایی پیش رفتم.وتونستم تا نصبش پیش برم اما یه ارور داخلی میه که نمدونم چیه.
سلام
این کار قابل انجامه. میتونید به لینک زیر مراجعه کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میتونید install vmware esxi on vmware workstation رو تو سرچ بزنید. البته اگه ارور رو هم بهش اضافه کنید بهتره. و تو سرچ احتمالا میاد. اگر هم اینجا ارور رو می گفتید بهتر می شد کمکتون کرد
نرم افزارشو کرک کردی؟
من یه مدت که با این نرم افزار کار میکردم باهاش خیلی مشکل داشت... البته نسخه کرک شدش بود.
یه تعداد باگ میگیره...
باید نسخه اریجینالش رو داشته باشی................
من از پارس آنلاین اینترنت می گیرم، می خوام با یک پی سی دیگه بصورت همزمان و شبکه از یک خط استفاده کنیم. دستگاه سوئیچ هم دارم و از طریق LAN به ADSL وصلیم، هم پی سی من هم کامپیوتر دیگه. فقط برای تنظیم آی پی مشکل دارم. در واقع اصلا نمیدونم چطوری باید تنظیم آی پی انجام بدم
لطفا راهنمایی کنید. با تشکر
نسخه اوریجینال لازم نیست . کرکش خوب کار می کنه. خیلی جاها با همین نسخه های کرک شده چندین سرور رو بالا آوردن و شبکه سازمانشون رو راه انداختن.
غصه آی پی رو نخور...
ور my network place کلیک راست کن...
بعد local area connection مربوط به رو میبینی... روش کلیک راست کن ... properties بگیر....
تو قسمت properties بخش general روی internet protocol tcp ip دابل کلیک کن...
آی پی های سیستمتو میبینی...
اونوقت شما زحمت بکشید وضعیت ip روی obtain IP address automatically قرار بدید...
سیستمها خودشون Ip و dns رو از DHCP سرور خواهند گرفت...
اگر از یک نوع کانکشن دیگه استفاده میکنید هم دوباره میتونید همین کار رو انجام بدید...بگید تا یاریتون کنیم
موفق و موید باشید
Last edited by seied-taher; 09-06-2010 at 12:50.
ضمن تشکر از شما، متوجه شدم اصلا نیازی به آی پی نبود و مشکل از کم دقتی خودم بود. فقط با فعال شدن لوکال همه چی حل میشه.
باز هم ممنونم.
100% ... خود پارس و xp.. روش ip گیری مودمها رو اینطوری تنظیم میکنن...
که حالت default خودش ip بگیره....
حالا ما هم احساس وظیفه کردیم....
خواهش میکنم...
سلام به همه
یه سوال در ضمینه ی dhcp دارم که ممنون میشم کمکم کنید
در یه شبکه می خوام طوری تنظیم کنم که یه گروه کامپیوتر از فلان آی پی تا فلان آی پی مثلا از 192.168.1.1 تا 192.168.1.20 و گروه دیگر کامپیوتر مثال از 192.168.1.21 تا 192.168.1.40 آی پی بگیرن!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)