مخابرات تهران همچین امکانی رو نداره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مخابرات تهران همچین امکانی رو نداره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من الان 3 هفته است که ثبت نام کردم ، اما بهم اینترنت ندادن.
فکر کنم نوبتم رو دادن به فرد دیگه ای.
چطوری میتونم این رو پیگیری کنم ؟
به من گفتن 48 ساعته وصل میشه.به شما یوزر و پس دادن و وصل نشده؟
برای منم اینجوری بود که باهام تماس نگرفتن..بعد 5 یا 6 روز خودم صبح مودمو وصل کردم دیدم چراغ adsl روشن شدش و تنظیم کردمو درست شدش و وصل شدم.یه بار خودت با مودم امتحان کن ببین چی میشه.اگه نشد برو مخابرات منطقه و بگو یا زنگ بزن 1899 و با اپراتور حرف بزن.اون شمارتو تو سیستم میزنه و میگه وصل هست یا نه.البته بازم به منطقه و شلوغی داره که پورت خالی داشته باشن یا نه
دوست عزیر من تا اینترنتم وصل بشه با ایرانسل کار میکنم به جز حجم محدودش ازهمه چیش راضیم.شما که اینترنتت وصل شده سرعتش چطوره و با هیتلر شکن درست کار میده؟یعنی سرعتشو پایین نمیاره؟
2 هفته پیش به 1899 زنگ زدم ، گفتش 2 روز دیگه میتونم برم یوزر و پس رو از مخابرات منطقه ام بگیرم.
اما مخابرات بهم یوزر و پس رو نداد. چند بار هم به مخابرات زنگ زدم که میگن پورت خالی نداریم.
خب پورت نداره ، چرا 3 هفته پیش منو ثبت نام کرده ؟!!!!!!!!!!
مودم رو وصل کنم ، ببینم خط رانژه شده یا نه.
مودمو که وصل کن ولی ببین مخابرات adsl وقتی بهت تحویل میده که یوزر و پس بده چون همون موقع سه تا برگه میدن امضا کنی و رو اونی که یوزر و پس داره در واقع رسیدشه.تو چیزی امضا کردی؟
شماره پرونده چیه؟ جایی باید درخواست داد؟
هنگام ثبت نام به کاربرهای اولیه مخابرات داخل اون برگه که یوزرنیم و پسور بود می دادن . الان رو نمی دونم.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)