البته اشتباه تایپی بود ،منظورم 2012 بود!!!
البته اشتباه تایپی بود ،منظورم 2012 بود!!!
آقا من نسخه ی اورجینال و نهایی بازی رو خریدم و نصبش کردم؛
فقط مثل نسخه های سال های قبل، بعضی از اسامیش غلطه؛ مثل بازیکنان تیم ملی ایران!
چیکار کنم تا این اسامی درست بشه!؟ یعنی میشه کاریش کرد!؟
آره همونطوریه
اره
اگه
ولی همیشه قدرت پاس با پر کردن نیست
گاها بازیکن تصمیم میگیره
به هر حال تو 10 بازی که کردم چنین چیزی ندیدم
شاید هم خطا دیدم ولی دقت نکردم
چون اگه خطا کنه سوت میزنه
حالا هر جور که باشه
اخه شما استادید
و بازی رو روی Super Star بازی نمیکنید![]()
شما اگه نیم ساعت وقت بذارید توی قسمت چلنچ ترینینگ تمرین کنید به راحتی شیوخ دفاع کردن رو یاد میگیرید و دیگه بازیکن مثل ماست دریبل نمیخوره
من هم الان همش رو حالت سوپر استار دارم بازی میکنم و خیلی هم راحت بازی میکنم
این چیزا رو یاد گرفتن یه کم تمرین و زمان نیاز داره
ولی پیشنهاد میکنم حتما یه سر به چلنج ترینینگ بندازید![]()
منم همين مساله رو دارم، اصلا نميتونم توپ بگيرم وقتي هم كه ميگيرم داور سوت ميزنه و خطاي منو ميگيره، 99% مواقع هم پشت محوطه اين اتفاق ميفته
يه مورد خيلي مسخره كه همه ش براي من اتفاق ميفته اينه كه وقتي بارسا رو برميدارم و با رئال بازي ميكنم وقتي با مسي توپ رو از دست ميدم بلافاصله كه ميخوام با خود مسي توپ رو از بازيكن رئال بگيرم، مسي از پشت كه مياد به اون بازيكن ميرسه، بازيكن رئال رو خيلي محكم هل ميده طوري كه 1 متر به جلو پرتاب ميشه و ميفته رو زمين
آخه يكي نيست بگه مسي اينهمه قدرت بدني رو از كجا آورده كه بتونه يكي مثل لاسانه ديارا يا خديرا رو اينطوري هل بده؟؟؟ كلا خطاهايي كه از طرف بازيكن من انجام ميشه شدت بيشتري داره
دوستان ..من نسخه pc رو گرفتم...
یه مقایسه کردم با xbox360...
اول من و دوستم نشستیم تو کامپیوتر 1 دست با بارسلونا هر 2 تامون برداشتیم...
اصلا نمیشد توپ رو بگیری ....پاس رو بد میداد....همش خطا میشد....جدای از بلوری بودن تصویر و خراب بودن گزارشگر...
اصلا معلومه که برای کامپیوتر نبود این نسخه و خیلی اعصاب خورد کنه واسه کنترل بازیکنها تو زمین...
بعدش نسخه x360 تشو گرفتم باداداشم همون 2 نفره بارسلونا رو برداشتیم...
آقا حال می کردی فقط پاس میدادی......زندگی میکردی وقتی میرفتی توپ رو بگیری..تصویر واضح گزارشگر سالم هیجان..
پاسها سالم .. کلا بازی سلامته سلامت...
حالا سوا من اینه که نسخه ای که واسه pc ریلیز شده کی وارد بازار میشه...
این نسخه قبلی که پورت شده x360 بود که نمشه بازی کرد راحححت
مرسی از اطلاعاتتون
دوست عزیز اون نسخه pc نسخه اصلی و نهایی نبود ، نسخه نهایی نه مشکل بلور داره نه گزارش بازی مشکلی داره![]()
اونی که 14 اکتبر اومده فقط زبونش انگلیسیه و از نظر گیم پلی فرقی با قبلی نمی کنه . که اون هم با دانلود گزارشگر 400 مگی درست میشه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)