تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 169 از 280 اولاول ... 69119159165166167168169170171172173179219269 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,681 به 1,690 از 2800

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض مخالفت هیئت مدیره باشگاه مس با انتقال پولادی به پرسپولیس!

خبرگزاری فارس: هیئت مدیره باشگاه مس کرمان به دلیل مصاحبه‌های پولادی علیه سرمربی تیم با انتقال قرضی این بازیکن به پرسپولیس مخالفت کرد. به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت رسمی باشگاه مس کرمان، هیئت مدیره باشگاه صنعت مس کرمان در مورد پیوستن مهرداد پولادی به تیم پرسپولیس اطلاعیه‌ای صادر به شرح زیر است؛ به اطلاع مردم شریف و هواداران عزیز تیم فوتبال صنعت مس کرمان می‌رساند پس از اعلام نیاز باشگاه پرسپولیس در خصوص حضور آقای مهرداد پولادی در ترکیب این تیم در رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا، هیئت مدیره باشگاه صنعت مس کرمان با تاکید بر ضرورت حضور مقتدرانه نماینده فوتبال جمهوری اسلامی ایران در عرصه‌های بین المللی، درخواست باشگاه پرسپولیس را مورد موافقت قرار داد اما از آنجا که بر خلاف توصیه‌های مکرر مدیران ارشد باشگاه به آقای مهرداد پولادی، درخصوص پرهیز از هرگونه مصاحبه علیه جناب آقای میروسلاو بلاژویچ، سرمربی محترم تیم فوتبال صنعت مس کرمان، پولادی با مصاحبه‌های غیر‌مسئولانه نسبت به حاشیه سازی‌های غیرحرفه ای در سطح رسانه‌ها اقدام نموده است، هیئت مدیره باشگاه صنعت مس کرمان انتقال قرضی آقای مهرداد پولادی به تیم فوتبال پیروزی تهران را کان لم یکن اعلام می‌کند. هیئت مدیره باشگاه فرهنگی – ورزشی صنعت مس کرمان
    Last edited by Alinho; 20-03-2012 at 15:46.

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

حسین تو رو خدا پاشو برو اینجا حداقل کامنت بذار طرحایی که زدی رو ببینن

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینا شوخی شوخی دارن همین لوگو جدیده رو فردا رونمایی می‌کنن ها !!

3. 7 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض مسئولان باشگاه پرسپولیس با پژمان نوری وارد مذاکره شدند

خبرگزاری فارس: مسئولان باشگاه پرسپولیس پس از صحبت با مصطفی دنیزلی با پژمان نوری وارد مذاکره شدند. به گزارش خبرگزاری فارس، پژمان نوری هافبک تیم فوتبال الامارات پس از توافق با مسئولان این تیم از جمع الاماراتی‌ها جدا شد. از همین رو وی قصد داشت ابتدا به تیم فوتبال ملوان بپیوندد، اما وی در صورت عقد قرارداد با نماینده انزلی نمی‌تواند در نیم فصل دوم برای این تیم بازی کند از همین رو قرار شد تصمیم دیگری را درباره تیم آینده‌اش بگیرد. مسئولان باشگاه پرسپولیس پس از گفت و گو با دنیزلی با پژمان نوری برای حضور در لیگ قهرمانان آسیا در نیم فصل وارد مذاکره شدند. صحبت‌های خوبی بین طرفین انجام شده و قرار است به زودی نشستی بین نوری و مسئولان باشگاه پرسپولیس در تهران برگزار شود.
    Last edited by Alinho; 20-03-2012 at 15:46.

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

12

علی عسگری: استقلالی‌ها خیلی وقت است که شانس می آورند/3هفته هست به داوري ميبازيم

كانون هواداران پرسپوليس:به گواه اکثرکارشناسان حمیدرضا علی‌عسگری درخط دفاع توانسته بود عملکرد خوبی را ازخودش به معرض نمایش بگذارد اما علی عسگری می گوید این هنوز50 درصداز توانایی‌هایش است.

*دوباره امتیاز ازدست دادید؟
    - بازی با ذوب آهن اصلا بازی آسانی نبود، ذوب آهن تیمی است که همیشه خوب فوتبال بازی می کند. تیمهایی مانند ذوب آهن هرمشکلی داشته باشند مقابل پرسپولیس واستقلال انگیزۀ خاص خودشان رادارند.

*فکر می کنی چه بلایی سر پرسپولیس آمده که اینطوری راحت امتیاز ازدست می دهد؟
    - وقتی داور 2 پنالتی صددرصد مارا ندید می گیرد و مقابل صنعت نفت 2گل ما را آفساید اعلام می کند چکار می‌شود کرد؟! 3 هفته است که اتفاقات داوری به ضرر مابود، یک تیم باید چکار کند تا داورپنالتی و گلها را درست اعلام کند؟ تامحوطۀ جریمۀ حریف به‌خوبی پیش می رویم اما روی ما پنالتی نمی گیرند. تاکنون عادت نداشتم درخصوص داوری صحبت کنم اما3هفته است که داوری به ضرر ما اتفاق افتاده است.

*عملکرد خوبی درخط دفاع وجناح راست داشتی و یک موقعیت خوب را به نفع پرسپولیس خریدی؟
    - درآن صحنه روی پای بازیکن حریف تکل زدم درخصوص عملکردم باید بگویم که بعداز3ماه دراین بازی 90دقیقه به میدان رفتم هنوز بدنم فقط 50درصدآماده است ومن زیادازخودم راضی نیستم .به هرحال بعداز این همه مدت کمی شرایط برایم سخت است. فشاربه‌قدری رویم زیاد بود که دردقیقۀ 75می خواستم دستم رابالاببرم و از مربیان بخواهیم تعویضم کنند اما وقتی سمت نیمکت نگاه کردم دیدم که حسین بادامکی می‌خواهد وارد میدان شود؛ بنابراین حرف نزدم وتاپایان بازی درمیدان بودم واقعا بدنم بدجوری خالی شده بود ومن نتوانستم بازی کنم.

*دردفاع راحت‌تری یادوست داری جلو بازی کنی؟
    - همانطور که همیشه گفتم پست اصلی من نفوذی است امادراین چند سال بیشتر بازیها درخط دفاع حضور داشتم، بااین حال هرجا مربیان صلاح بدانند بازی می کنم و مشکلی از این بابت وجود ندارد.

*قبول داری که میثاق معمارزاده مقصراصلی ناکامی های پرسپولیس بود؟ خیلی ازکارشناسان می گویند اوکمرتیم راشکسته؟
    - من اصلا چنین حرفی راقبول ندارم زیرا هربازیکنی روزخوب وبد دارد. میثاق خیلی وقتها شده بودکه به داد پرسپولیس رسید،نباید اورا اذیت کنیم . هیچ دروازه بانی ازقصد گل نمی خورد وواقعا بی انصافی است این چنین به میثاق حمله کنیم.

*واقعا ازته دلت حرف می زنی؟
    - چرانباید واقعیت رابگویم؟

*زیرا بعضی ازبازیکنان صداقتا گفتند که میثاق متهم اصلی شکستهای پرسپولیس است؟
    - من هم منکر بعضی ازاشتباهات میثاق نیستم شاید خود او هم معتقد باشد که مقصر است اما طبعا یک فوتبالیست در برهه ای نوسان دارد و واقعا نباید فقط وی را مقصربدانیم.

*پنجشنبه هم که با استقلال بازی دارید؟
    - دوست ندارم راجع به دربی حرف بزنم.

*چرا؟
    - حرف زیاد است اما باید همۀ حرفهایمان را درمیدان بزنیم ودرست نیست ازحالا کری بخوانیم.

*استقلالیها معتقدند درغیاب آندو، مجیدی ،حیدری وساموئل پرسپولیسیها خیلی شانس دارد!
    - استقلالیها خیلی وقت است که شانس می آورند. دردربی های قبلی ما هم کلی مصدوم ومحروم داشتیم اماتمام اینها جزیی ازفوتبال است. این اتفاق فقط برای استقلالیها نیست ماهم نصرتی وشیث را به‌علت محرومیت همراه نداریم .وضعیت علیرضامحمد هم مشحص نیست.

*وپیش بینی بازی؟
    - انشاءالله می بریم.

نورمحمدي: در اين چند سال از داوري دربي ضربه خورديم/حتی مساوی در دربی هم هواداران را راضی نمی کند

كانون هواداران پرسپوليس:مدافع تيم پرسپوليس گفت: محسن قهرماني در بازي با ذوب‌آهن دو پنالتي مسلم را براي ما نگرفت.

نورمحمدي حرف‌هايش را در مورد بازي روز يكشنبه اينطور آغاز مي‌كند: «اكثر لحظات بازي دست ما بود و فرصت‌هاي خوبي را از دست داديم. در ضمن قهرماني هم دو پنالتي صددرصد را براي ما نگرفت. در يك صحنه مدافع ذوب‌آهن توپ را با دست كنترل كرد و در صحنه ديگر هم علي كريمي با خطاي حريف سرنگون شد كه آن‌هم پنالتي بود.»

نورمحمدي ادامه مي‌دهد: «كريمي هيچ وقت دروغ نمي‌گويد و به ما گفت كه بازيكن ذوب‌آهن در آن صحنه با ضربه پا تعادل او را برهم زد. در صحنه ديگر هم همه ديدند كه بازيكن ذوب‌آهن با دست توپ را زد ولي نمي‌دانم چطور داور مسابقه اين صحنه‌ها را نديد و خيلي ساده از كنار آنها عبور كرد.»

مدافع پرسپوليس در قسمت ديگري از حرف‌هايش خاطرنشان مي‌كند: «در بازي با صنعت نفت آبادان هم از داوري ضربه خورديم و حالا در اين بازي هم داوري به ضرر ما بود. فقط اميدوارم روز پنج‌شنبه از داوري دربي ضربه نخوريم چون اين بازي براي ما مهم است و اميدوارم هر فردي به عنوان داور انتخاب مي‌شود اشتباه نداشته باشد. ما در دربي‌هاي اخير از داوري ضربه خورديم و اميدوارم اتفاقات گذشته در بازي پس‌فردا تكرار نشود.»

نورمحمدي در مورد نتايج نه‌چندان خوب پرسپوليس با دنيزلي مي‌گويد: «باور كنيد كه شرايط تيم ما تغيير كرده و ديگر مثل گذشته خيلي راحت نمي‌بازيم. خيلي‌ها نمي‌دانند كه ما چطور تمرين مي‌كنيم ولي بايد اين را هم در نظر گرفت كه پرسپوليس در نيم‌فصل اول چه شرايط بدي داشت. الان هم فقط مشكل اصلي ما اين است كه اشتباهات فردي داريم و اگر اين اشتباهات به حداقل برسد، مي‌توانيم مقابل استقلال نتيجه بگيريم.ما باید این بازی را ببریم و حتی مساوی هم هواداران پرسپولیس را راضی نمی کند.»

علیرضا محمد:می توانم مقابل استقلال بازی کنم/ می جنگیم تا اجازه ندهیم داور در دربی تاثیر گذار باشد

كانون هواداران پرسپوليس:علیرضا محمد مدافع راست پرسپولیس مصدومیتش برطرف شده ولی حضورش در بازی با استقلال به تصمیم مصطفی دنیزلی مربوط است.

محمد ابتدا در خصوص مصدومیتش می گوید:« مصدومیتم خوب شده و خوشبختانه به دربی می رسم. از وقتی دنیزلی آمده در همه بازی ها بودم. می بینید که تا بدنم آماده می شود مصدوم می شوم. این مصدومیت بد موقع بود با این حال بازی کردنم در دربی به نظر دنيزلی بستگی دارد.»
    او در ادامه درباره توقف پرسپولیس مقابل ذوب آهن حرف می زند:« بازی خیلی خوبی انجام دادیم و موقعیت های زیادی هم داشتیم. تیم بزرگی مثل ذوب آهن را اسیر فوتبال خود کردیم.حیف شد نتوانستیم بازی را ببریم. مستحق این برد بودیم ولی دیدید بازهم بدشانسی آوردیم. داور هم متاسفانه 2 پنالتی مسلم را برای ما نگرفت. همه دیدند مدافع ذوب توپ را با دست گرفت و در صحنه ای دیگر کریمی وقتی بازیکن حریف را دریبل زد، او روی بازیکن ما خطا کرد.»
    محمد با اعتراض به روند داوری ها می گوید:«چند هفته است سوت های داوران علیه تیم ماست و باید یک جا این سوت های اشتباه قطع شود.در بازی با تراکتور هم داوران به نفع استقلال سوت زدند. و آفساید های تیم های حریف را رد می کنند ولی در هر بازی یا از ما گل سالم قبول نمی کنند یا پنالتی را نمی گیرند.گل دوم و سالم علی کریمی را مقابل نفت آبادان الکی آفساید گرفتند در حالی که آن گل می توانست شرایط بازی را برگرداند. بعد از آن صحنه در ادامه گل سوم نفت آبادان آفساید بود که کمک نگرفت. اینها اشتباه است و روی نتایج تاثیر دارد در حالی که باید آن بازی را می بردیم.»

مدافع پرسپولیس با اشاره به دربی روز پنجشنبه می گوید:«بازی حساسی است. برای برد به میدان می رویم تا باخت بازی رفت را جبران کنیم. انشالله بازی را می بریم. باید این بازی را ببریم تا باخت های دربی را به دست فراموشی بسپاریم.بازی قابل پیش بینی نیست. باید این بازی را ببریم تا شرایط جدولی تیم بهتر شود. اگر 3 امتیاز دربی را بگیریم قطعا می توانیم با توجه به بازی های باقی مانده جزو 3 تیم اول باشیم. تمام تلاش ما و کادر فنی پیروزی در این مسابقه حساس است اما نتیجه قابل پیش بینی نیست. تا دقیقه 90 می جنگیم و اجازه هم نمی دهیم داور در دربی تاثیر گذار باشد.»

حاج صفی ترکاند/من یک پرسپولیسی ام,پرسپولیس به راحتی استقلال را شکست می دهد,ان شاءالله

کانون هواداران پرسپولیس : احسان حاج صفي درباره شکست تراکتورسازي در تبريز اظهار داشت: ديديد که داور چه بلايي سر ما آورد. شما اگر جاي من بوديد چکار مي کرديد؟ من بي جهت کارت قرمز گرفتم و عليه تيمم داور پنالتي گرفت. انتظار داشتيد بالا و پائين نمي پريدم؟ کم مانده بود اشکم در بيايد.

وي افزود: ترکي را به خدا واگذار کردم. کار ديگري نمي توانستم بکنم. نمي توانستم که ترکي را بزنم. خيلي تابلو بود که هندي انجام ندادم. ترکي نه مرا ديد و نه توپ را. جايگيري او خيلي بد بود. تازه داور بين المللي هم هست. چون چند بازيکن استقلال به خاطر پنالتي به هوا پريدند، ترکي هم پنالتي گرفت. آنها جو دادند و داور خطا گرفت و اخراجم کرد.

مدافع تراکتور تصريح کرد: داور براي ما هم 2پنالتي نگرفت. يک صحنه بازيکن خارجي ما شوت کرد و توپ به دست ساموئل بازيکن خارجي استقلال خورد و يک صحنه هم که روي حسيني خطا کردند. فرض کنيد که اگر من هند کردم. از فاصله نزديک بود پس هند بازيکن استقلال هم از نزديک بود و پنالتي شد.

حاج صفي گفت: مي خواستند استقلال بازي را ببرد. ترکي ماموريت داشت تا اين بازي را دربياورد. به اين داور بين المللي تبريک مي گويم که ماموريتش را خوب انجام داد. او با يک طرز فکري آمده بود تا نگذارد تراکتور نتيجه بگيرد. به نظرم پنالتي دوم استقلال هم پنالتي نبود. پنالتي اولي که ترکي گرفت شيرازه تيم ما و حتي جو ورزشگاه را از هم پاشيد.

وي تاکيد کرد: تيم ما با مصدوميت آشوبي، 9 نفره شده بود ولي باز هم استقلال کهکشاني را اسير قدرت خود کرديم . آنها جلوي ما هيچ چيزي براي گفتن نداشتند. آنها يک موقعيت 20 درصدي هم نداشتند. تازه من دارم 20 درصد را هم زياد مي گويم. فقط ترکي مي توانست بازي را دربياورد.

مدافع تراکتور افزود: غير از داوري با شيوه ديگري نمي توانستند ما را ببرند. داوري باعث شد جو ورزشگاه متشنج شود و تماشاگران عصبي شوند. ترکي باعث شد تا صندلي ها شکسته شود و اين همه سرمايه به هدر برود. او بايد از مردم آذربايجان عذرخواهي کند.

حاج صفي گفت: ما توان قهرمان شدن داريم. تيم ما بازي هاي خوبي از خود نشان مي دهد. بازهم به صدر مي آييم و استقلال امتياز از دست مي دهد. قول مي دهم دوباره به صدر برمي گرديم. البته اين هفته بازي سختي مقابل نفت داريم ولي اين تيم در چند بازي اخير عملکرد خوبي نداشته. نياز به 3 امتياز داريم و مي بريم.

وي تاکيد کرد: استقلال قطعا بازي سختي مقابل پرسپوليس دارد. با اين پيشرفتي که من از پرسپوليس ديدم دربي را راحت مي برد. خيلي شرايطشان بهتر شده. انشالله آنها بتوانند اين بازي را از استقلال ببرند. من ريشه پرسپوليسي هم دارم چون از بچگي عاشق اين تيم بودم. انشالله تيم محبوب بچگي من بتواند استقلال را ببرد تا تراکتور دوباره به درخشش در بازي هاي آينده به صدر برسد.
    Last edited by alone one; 31-01-2012 at 22:40. دليل: ادغام

6. 3 کاربر از alone one بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

12

برنامه های ویژه دنیزلی در تمرین سه شنبه سرخپوشان

كانون هواداران پرسپوليس: پرسپولیس بعد از یک روز استراحت، تمرین خود را از روز سه شنبه یازدهم بهمن ماه از سر گرفت.

تمرین سرخپوشان در حالی در غیاب هاشمیان، مامادوتال و کنعانی دنبال شد که غلامرضا رضایی، علی کریمی، مازیار زارع و حمیدرضا علی عسگری با هماهنگی کادر فنی از تمرین امروز معاف شدند. هر چند علیرضا محمد که از ناحیه آرنج آسیب دیده بود، همپای دیگر سرخپوشان تمرین کرد.

تمرین امروز سرخپوشان را همچنین علی پروین و جواد حسن زاده از نزدیک به نظاره نشستند و غلامرضا رضایی برای دقایقی درباره آخرین وضعیت خود با پروین صحبت کرد.

مصطفی دنیزلی برای تمرین امروز از زمان بازی فوتبال کم کرد و یکسری تمرینات اختصاصی و تاکتیکی را در دستور کار قرار داد. کار روی ضربات ایستگاهی از برنامه هایی بود که سرمربی سرخپوشان در هر دو حالت حمله و دفاع روی آن تاکید داشت.

انور لوگوشیچ مربی دروازه بان های پرسپولیس هم امروز فرصت بیشتری داشت تا با دروازه بانهایش کار کند.

راي اعتماد دنيزلي به هوشيار براي دربي/معمارزاده پنجشنبه روي نيمكت مي نشنيند

كانون هواداران پرسپوليس:حسين هوشيار در بازي روز پنجشنبه پرسپوليس مقابل استقلال،به ميدان خواهد رفت.
    اين در حالي است كه پيش از اين اخباري مبني بر اينكه ميثاق معمارزاده هم براي حضور در تركيب ثابت تيمش در دربي شانس دارد،منتشر شده بود.

دنيزلي پس از پايان تمرين روز سه شنبه پرسپوليس تصميم به استفاده از هوشيار در بازي مقابل رقيب سنتي گرفت.

رویانیان: پولادی نباید علیه بلاژویچ و مسی‌ها صحبت می‌کرد/حق با کرمانی‌ها است

كانون هواداران پرسپوليس: مدیرعامل باشگاه پرسپولیس پس از مخالفت هیئت مدیره مس با حضور مهرداد پولادی در این تیم حق را به کرمانی‌ها داد.

محمد رویانیان در خصوص مخالفت هیئت مدیره باشگاه مس کرمان با حضور پولادی در پرسپولیس گفت: حق را به مسئولان مس می‌دهیم. مسئولان مس و مربی بزرگ این تیم را دوست داریم و به آنها احترام می‌گذاریم. ما هیچ‌وقت اجازه نمی‌دهیم یک بازیکن به مربی و مسئولان اهانت کند.

وی افزود: ضمن عذرخواهی از سرمربی مس کرمان و مسئولان باشگاه معتقدیم پولادی باید از صمیم قلب ضمن عذرخواهی از مردم و باشگاه مس خوب کرمان مراتب تشکر و قدردانی خود را از سرمربی تیم که او را آموزش داده و باشگاهی که او رانامدار کرده انجام دهد و امیدوارم این اتفاق رخ دهد.

اظهارات بازیکنی که از کرده‌اش پشیمان است/ برایم مشکل تراشی کردند!
    مدافع تیم فوتبال پرسپولیس با اشاره به اینکه سخت‌ترین سال فوتبالی و حتی عمرش را سپری می‌کند، از آمادگی خود برای بازگشت به میدان سخن گفت و اظهار داشت: محبت مردم و مسئولان را در زمین پاسخ خواهم داد. به گزارش خبرنگار مهر، کمتر از 40 روز دیگر محرومیت محمد نصرتی به پایان می‌رسد و این بازیکن تنها به فکر تمرین کردن و بازگشت به میادین ورزشی است. نصرتی این روزها کمتر صحبت می‌کند و تمام تمرکز خود را معطوف به آماده‌سازی هرچه بهتر کرده است.
    وی در گفتگو با خبرنگار مهر، در مورد روزهای دوری‌اش از فوتبال، برنامه‌اش برای بازگشت، دیدار با استقلال، وضعیت پرسپولیس و آینده این تیم صحبت کرد که مشروح کامل این صحبت‌ها را در زیر می‌خوانید:
    ‏* خبرگزاری مهر: ابتدا در مورد وضعیت روحی و بدنی خودتان صحبت کنید؟
    ‏- محمد نصرتی: شرایطم خوب است و حدود یک ماه و نیم است با تیم تمرین می‌کنم و از همه نظر آماده هستم. می‌خواهم زمانی که محرومیتم به پایان رسید ‏و توانستم برای پرسپولیس به میدان بروم، بازیکن مثمرثمری بوده و محبت مردم را در زمین پاسخ دهم. از نظر روحی هم خیلی بهتر شده‌ام که ‏این را مدیون حمایت مسئولان باشگاه و دوستان واقعی‌ام هستم.
    ‏* روزهای سختی داشتید. آیا می‌توان گفت سال 90 بدترین سال ورزشی نصرتی بود؟
    ‏- خیلی سخت بود، نه تنها سخت‌ترین سال فوتبالی بلکه سخت‌ترین سال عمرم بود.
    * بسیاری از پیشکسوتان و ورزشکاران مطرح کشور در رشته‌های مختلف در نامه‌هایی متفاوت از شما حمایت کرده و خواستار کاهش ‏محرومیت و یا بخشش‌تان شدند...‏
    ‏- من از همه آنها تشکر می‌کنم. در آن روزها دوستان واقعی‌ام را شناختم زیرا دوست باید در روزهای سخت، دوستش را همراهی و کمک ‏کند. امیدوارم خداوند کمکم کند تا بتوانم محبت‌های آنها را جبران کنم.‏
    * همه منتظر بازگشت‌تان به میدان و دیدن چهره جدیدی از شما هستند؟
    ‏- من هم مترصد پایان محرومیت و بازگشتم به میادین فوتبال هستم. تلاش دارم آن اتفاق که تاریک‌ترین نقطه ورزشی و زندگی‌ام بود را با ‏نمایش عملکرد قابل قبول فنی و اخلاقی از خود به فراموشی بسپارم. در دوران ورزشی‌ام چه در تیم‌های باشگاهی و چه در مسابقات ملی، همیشه ‏بازیکن بااخلاقی بوده‌ام و با بازگشت دوباره نشان می‌دهم آن حادثه، یک اتفاق بود.‏
    ‏* کمیته استیناف هم که با بخشش‌تان مخالفت کرد و بازی با استقلال را از دست دادید.
    ‏- فرقی نمی‌کرد اما دوست داشتم در این روزهای سخت برای پرسپولیس به میدان می‌رفتم و می‌توانستم با عملکرد خوبم به نوعی به تیم کمک ‏کرده و پاسخ محبت‌های مسئولان، اعضای تیم و هواداران را بدهم.‏ البته می‌توانم با شروع بازی‌های پرسپولیس در لیگ قهرمانان آسیا این تیم را همراهی کنم.
    ‏* همانند بازی با ذوب‌آهن برای تماشای عملکرد تیم پرسپولیس در دربی روز پنجشنبه به ورزشگاه آزادی می‌آیید؟
    ‏- نمی‌دانم، هنوز مشخص نیست ولی در هر صورت برای موفقیت تیم دعا می‌کنم. ‏

* بازی پرسپولیس برابر استقلال را چگونه ارزیابی می‌کنید؟
    ‏- این مسابقه همیشه سخت و حساس است. استقلال تیم خوبی دارد و الان صدرنشین است ولی انگیزه بازیکنان ما هم زیاد است. امیدوارم ‏پرسپولیس بتواند در این بازی نتیجه خوبی را کسب تا ضمن جلب رضایت هواداران، نتایج گذشته و ناکامی‌های فصل جاری را هم جبران کنیم.‏
    ‏* فکر می‌کنید چه عواملی باعث ناکامی پرسپولیس در این فصل بود؟
    ‏- در شروع فصل اتفاقاتی افتاد که به تیم ضربه زد، از نخستین مسابقه در ورزشگاه علیه مدیریت و کادرفنی شعار می‌دادند و در روزهایی که ‏تیم نیاز به آرامش داشت، این شعارها تمرکز و آرامش بازیکنان را بهم می‌ریخت. به نظرم مهمترین دلیل ناکامی تیم نداشتن تمرکز و آرامش ‏از ابتدای فصل بود که زمینه‌ساز بدست آمدن نتایج غیرمنتظره و ضعیف شد. همین مسئله فشار روحی و روانی تیم و بازیکنان را بالا برد، ‏روحیه بازیکنان را پایین‌تر آورد و استرس آنها را بیشتر کرد تا در نهایت نتیجه نگرفتن تیم باعث تغییرات در کادر مدیریتی و فنی تیم شود.‏
    ‏* اما برخی اعتقاد دارند پرسپولیس امسال خوب بسته نشد و دلیل ناکامی‌اش این موضوع بوده است؟
    ‏- پرسپولیس بازیکنان خوب و بزرگی دارد که اکثر آنها یا ملی‌پوش هستند یا بوده‌اند اما فشار روحی و روانی شدید روی آنها و استرسی که ‏داشتند، باعث شد نتوانند توانمندی خود را بطور کامل ارائه کنند و از نظر فنی افت کردند. ضمن اینکه مشکلات تیم یکی، دو تا نبود و مشکل ‏تراشی‌ها را هم به آنها اضافه کنید. همه این مسائل دست به دست هم داد تا پرسپولیس شرایط عادی، و مطلوب همیشگی را نداشته باشد.‏
    ‏* اگر تغییرات مدیریتی و فنی زودتر در پرسپولیس انجام می‌شد، این تیم نتایج بهتری را کسب نمی‌کرد؟
    ‏- مدیران قبلی و آقای استیلی هم برای پرسپولیس زحمات زیادی کشیدند اما همانطور که گفتم عوامل زیادی در ناکامی پرسپولیس نقش داشت. ‏البته از زمانی که مدیریت جدید به تیم آمده شرایط بهتر شده است ولی هنوز با تیمی که باید باشیم و هواداران بطور کامل از آن راضی شوند، ‏فاصله داریم. البته دنیزلی توانسته است شرایط روحی و روانی تیم را تقویت کند ولی حاشیه‌های ابتدای فصل و از دست دادن چند یار باعث ‏شده است، نتوانیم خیلی زود به شرایط مطلوب بازگردیم.‏
    ‏* صحبت از دنیزلی شد، پس از تیم پاس، برای دومین بار است با این مربی کار می‌کنید، وی چقدر تغییر کرده است؟
    ‏- دنیزلی نسبت به گذشته آرام‌تر شده و این آرامش در چهره‌اش کاملا مشخص است، البته او مربی قوی و توانمدی است و توانسته تیم را ‏متحول کند. بازیکنان این روزها باانگیزه و شرایط بهتر روحی در تمرینات شرکت می‌کنند و برای موفقیت در لیگ و خصوصا ‏مسابقات آسیایی تلاش مضاعفی انجام می‌دهند.
    ‏* دنیزلی هم در 6 بازی گذشته انتظارات را برآورده نکرده است؟‏
    ‏- هدف دنیزلی پس از حضور در پرسپولیس این بود که در این 6 بازی حداکثر امتیاز و یا حداقل 15 امتیاز بدست آوریم اما این اتفاق رخ نداد. ‏شرایط متفاوت تیم در دیدار با نفت که روز بدمان بود و بدشانسی در بازی با ذوب آهن هم باعث شد، به اهداف‌مان نرسیم و روند نتیجه‌گیری ‏مدنظر کادرفنی محقق نشود. امیدواریم در بازی‌‎های بعدی نتایجی را بدست آوریم در شان نام و اعتبار پرسپولیس باشد. البته تیم نسبت به گذشته ‏خیلی بهتر شده است و باید بهتر از این شویم تا انتظارات هواداران را برآورده و همان پرسپولیسی شویم که همه انتظارش را دارند. ‏
    ‏* اما 11 بازی تا پایان لیگ باقی مانده و 33 امتیاز آن می‌تواند تغییرات بسیاری را در جدول لیگ ایجاد کند.
    ‏- بازیکنان پرسپولیس تلاش می‌کنند تا در بازی‌های آینده انتظارات را برآورده کنند اما رسیدن به قهرمانی سخت شده است ولی هدف‌مان این ‏است که در این فصل حداقل سهیمه حضور در لیگ قهرمانان آسیا را کسب کنیم. ضمن اینکه مدیران باشگاه و کادرفنی هم برنامه‌ریزی جامع و ‏کاملی برای حضور قدرتمندانه پرسپولیس در آسیا انجام داده‌اند تا با موفقیت در آن جام، نتایج فصل جاری را جبران و دل هواداران‌مان را شاد ‏کنیم.‏
    ‏* البته برخی از کارشناسان و مسئولان باشگاه معتقدند مشکلات داوری هم در نتیجه نگرفتن تیم در هفته‌های اخیر نقش داشته است.
    ‏- مشکلات داوری جزوی از فوتبال است و داوران هم قشر زحمتکش در فوتبال هستند اما امیدوارم اشتباهات داوران در بازی‌های آینده ‏کمتر شده و در روند حرکتی تیم پرسپولیس تاثیر منفی نگذارد.
    ‏* فکر می‌کنید چه تیمی بتواند قهرمان لیگ یازدهم شود؟
    ‏- تا پایان مسابقات بازی‌های زیادی باقی مانده اما شرایط استقلال، تراکتورسازی و سپاهان برای رسیدن به قهرمانی بسیار خوب است.‏
    * کادر مدیریتی باشگاه اعلام کرده است پرسپولیس واقعی را فصل آینده ببینید، به نظر شما آیا این اتفاق رخ خواهد داد؟
    ‏- برای موفقیت باید برنامه‌ریزی مدون و حساب شده‌ای داشت اما مهم فراهم بودن زمینه لازم برای عملی شدن این برنامه‌هاست، با توجه به ‏شرایطی که خیلی سخت است بدانیم فردا چه اتفاقی می‌افتد. البته با شناختی که در این مدت از سردار رویانیان و سردار زارع ‏داشتم، باید بگویم آنها با برنامه‌ریزی و ایده‌های خوبی که دارند، می‌توانند کارهای بزرگی را انجام داده و تیم بسیار خوبی را برای فصل آینده آماده کنند.‏
    * در این روزهای سخت، حضور بازیکنان بزرگی چون مهدوی‌کیا، کریمی و هاشیمان چقدر برای پرسپولیس مفید بوده است؟
    ‏- قطعا رفتارهای آنها الگوی مناسبی برای همه عوامل در تیم است. اینکه آنها سال‌ها در فوتبال آلمان بازی کردند، نشان از رفتار حرفه‌ای آنها ‏دارد و جایگاه‌شان برای همه نفرات تیم قابل احترام است. بازیکنان باید از رفتارهای آنها الگوبرداری کنند.‏

Last edited by alone one; 31-01-2012 at 22:33. دليل: ادغام

8. 3 کاربر از alone one بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

12 پرسپولیس

پيشنهاد پرسپوليس به زادمهر براي پذيرفتن سرپرستي تيم
    زادمهر:
    پس از داربي تصميم مي‌گيرم
    خوردبين خودش به من پيشنهاد داد

بازيكن اسبق تيم فوتبال پرسپوليس گفت كه پس از شهرآورد هفتاد و چهارم پايتخت درباره پذيرفتن سرپرستي اين تيم تصميم خواهد گرفت.

محمد زادمهر در گفت‌و‌گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، درباره پيشنهاد مدير عامل باشگاه پرسپوليس به وي براي پذيرفتن سرپرستي اين تيم گفت: من نيز مانند هر پرسپوليسي ديگر هر كاري براي كمك به تيم از دستم بر بيايد دريغ نمي كنم. من در پرسپوليس متولد شده‌ام، در تيم‌هاي جوانان، نوجوانان و بزرگسالانش بازي كردم و حتي تحصيلاتم را در زماني كه در اين باشگاه بودم، به پايان رساندم.

وي ادامه داد: باشگاه پرسپوليس هميشه با من كمال همكاري را داشته است و به ويژه‌ در دوران دانشجويي‌ام كمك زيادي به من كرده است. بايد بگويم كه شخصيتم در پرسپوليس قوام گرفته و اين تيم را دوست دارم و هر كاري كه بتوانم براي موفقيتش انجام مي‌دهم.

زادمهر در ادامه با تاكيد بر گفته‌هاي پيشينش اظهار كرد: اكنون كه چند روز به شهرآورد پايتخت باقي‌مانده است، صلاح مي‌دانم به پيشنهاد باشگاه پرسپوليس جوابي ندهم تا بازيكنان و كادر فني تمام تمركزشان بر روي اين بازي مهم باشد. اگر خدا بخواهد پس از داربي با مسئولان تيم نشستي خواهيم داشت تا چارچوب‌هاي كار را مشخص كنيم.

بازيكن اسبق تيم فوتبال پرسپوليس همچنين درباره برنامه‌هايش براي پذيرفتن سرپرستي اين تيم گفت: اميدوارم عضو تاثيرگذاري در باشگاه پرسپوليس باشم و نسبت به پيشرفتش بي تفاوت نباشم. سعي مي‌كنم مانند ساير پيشكسوتان پرسپوليس براي اين تيم يار خوبي باشم.

زادمهر در صورت پذيرفتن سرپرستي پرسپوليس بايد در جاي محمود خوردبيني بنشيند كه يكي از قديمي‌ترين پرسپوليسي‌هاي ايران است و در ادوار مختلف سرپرست اين تيم بوده است. زادمهر در اين رابطه گفت: محمودخان عزيز من است و حتي اين پيشنهاد را خود ايشان به من داده است. صحبت‌هاي زيادي با خوردبين و پروين داشتم و در واقع پذيرفتن سرپرستي پرسپوليس را بزرگان تيم به من تكليف كردند. خوردبين تجارب بسيار زيادي در اين پست دارد كه من از مشورتش استفاده خواهم كرد.

مدير عامل باشگاه پرسپوليس دوشنبه از پيشنهادش به محمد زادمهر براي پذيرفتن پست سرپرستي تيم فوتبال اين باشگاه خبر داده بود.

10. 2 کاربر از alone one بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

12 پرسپولیس

مدارک دو باشگاه سپاهان و پرسپولیس به AFC ارسال شد
    خبرگزاری فارس: کمیته روابط بین‌الملل فدراسیون فوتبال اعلام کرد مدارک دو باشگاه سپاهان و پرسپولیس به مقر کنفدراسیون فوتبال آسیا ارسال شد.
    به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، کمیته روابط بین الملل فدراسیون اعلام کرد مدارک کادرفنی سرپرستی و بازیکنان باشگاه سپاهان روز پنج شنبه ششم بهمن با امضای مهدی محمد نبی دبیرکل فدراسیون فوتبال به کمیته برگزاری لیگ قهرمانان آسیا ارسال شد.

مدارک کادر فنی و سرپرستی و بازیکنان باشگاه پرسپولیس هم روز گذشته به دست فدراسیون فوتبال رسید و پس از امضای دبیرکل فدراسیون فوتبال، امروز به کمیته برگزاری لیگ قهرمانان آسیا ارسال شد.
    پیش از این مدارک دو باشگاه استقلال و ذوب آهن اصفهان به کنفدراسیون فوتبال آسیا ارسال شده بود.

پولادی در گفت‌وگو با فارس:
    قرار بود فردا تفاهم‌نامه انتقالم به پرسپولیس امضا شود/بعد از قولم علیه بلاژویچ حرف نزدم
    خبرگزاری فارس: بازیکن تیم فوتبال مس کرمان گفت: قرار بود فردا تفاهم نامه انتقال قرضی‌ام به پرسپولیس امضا شود.
    مهرداد پولادی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در مورد بیانیه هیئت مدیره باشگاه مس کرمان مبنی بر مخالفت با پیوستنش به پرسپولیس گفت: اکنون کرمان هستم و صبح هم در باشگاه بودم و هیچ صحبتی در این زمینه نشد. قرار بود امروز گنجعلی خانی مدیر عامل باشگاه تفاهم نامه انتقال من را امضا کند تا به طور قرضی به پرسپولیس بروم اما آن طور که به من گفتند دیسک کمر ایشان عود کرد و امروز به باشگاه نیامده بود.
    وی ادامه داد: قرار شد فردا به باشگاه بروم و این تفاهم نامه امضا شود و به پرسپولیس بروم. اکنون هم در جریان این مسائل نیستم. نمی‌دانم چه باید بگویم. ابتدا باید با مسئولان باشگاه صحبت کنم تا ببینم ماجرا چیست.
    پولادی در مورد اینکه در صورت مخالفت با انتقالش به پرسپولیس چه واکنشی انجام می‌دهد، عنوان کرد: واقعا نمی‌توانم کاری کنم. ابتدا باید با مسئولان باشگاه مس صحبت کنم تا ببینم قضیه از چه قرار است.
    وی در مورد اینکه مصاحبه‌اش علیه بلاژویچ عامل این تصمیم بوده،‌ اظهار داشت: از زمانی که به آقای داوری رئیس هیئت مدیره قول دادم هیچ صحبتی علیه سرمربی مس نکردم و آن مسئله‌ حل شده بود.

12. این کاربر از alone one بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

حسین تو رو خدا پاشو برو اینجا حداقل کامنت بذار طرحایی که زدی رو ببینن

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینا شوخی شوخی دارن همین لوگو جدیده رو فردا رونمایی می‌کنن ها !!
    مرسی از لطفت کوروشی و البته مرسی از دوستانی که تعریف کردند... شرمنده کردید...
    +
    دادا فکر می کنی الان من یا یکی از دوستان ارسال کنیم لوگو رو، کسی از دوستان تحویل میگیرش؟ من که طرفدار پرسپولیس نیستم بماند، کامنت های هوادارای پرسپولیس مبنی بر تغییر لوگو حاکی از این بود که کاش باشگاه چند تا طرح رو ارائه میداد و به نظرسنجی میذاشت تا طرفدارا لوگو را انتخاب می کردند... کسی صداشونو شنید؟ باشگاه اسما مردمیه ولی متاسفانه کاراش مقادیری خلاف اینو نشون میده... (البته لازم به ذکره اشاره کنم کلا تمامی باشگاه های ایران این ویژگی رو دارن!)
    ولی در کل رفتن نام جعلی پ ی ر و ز ی رو باید به فال نیک بگیریم... ایشالا که آرم باکلاسی رو رونمایی کنن (بهتر از طرح هول هولکی من) و باید امیدوار باشیم لوگو قبلیه طرح اولیه بوده باشه.
    به هر حال اگه باز خلاف میل طرفدارا بود ما نیز! نسخه غیر رسمی میدیم بیرون!
    قربون همه
    یاعلی

14. 12 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

12 پرسپولیس

رویانیان: پرسپولیس نخستین باشگاه خصوصی خواهد شد
    مرجع خبری پرسپولیس : محمد رويانيان معقتد است پرسپوليس نخستين باشگاهي است كه در كشور خصوصي مي‌شود.
    مدير عامل باشگاه پرسپوليس در مراسم رونمايي از وب سايت جديد پرسپوليس و همچنين لوگوي جديد اين باشگاه اظهار كرد: از هواداران چند ميليوني خودمان مي‌خواهيم كه در وب سايت جديد باشگاه ثبت‌نام كنند.

نه به خاطر اين كه ما به مناسبت دهه فجر جوايزي را در نظر گرفته‌ايم ، بلكه براي نام پرسپوليس و بزرگي اين باشگاه.

رويانيان ادامه داد: به مناسبت سي و سومين سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي، ما 33 جايزه در نظر گرفته‌ايم كه پنج جايزه ماشين است و البته ماشينش هم خارجي است!

وي در ادامه گفت: نكته‌اي كه دوست دارم به آن اشاره كنم اين است كه من تا به حال در همه حوزه‌ها فعاليت كرده‌ام اما هيچ كس را مثل خبرنگاران ورزشي اين قدر فعال نديده‌ام. آن‌ها شب و روز كار مي‌كنند و تازه شب‌ها گل كارشان است. بايد به همه آن‌ها درود بفرستم كه دائما در حال خدمت به ورزش كشور هستند.

مدير عامل باشگاه پرسپوليس در ادامه صحبت‌هايش خطاب به عزيز محمدي گفت: مطمئن باشيد كه ما به دنبال يك باشگاه حرفه‌اي هستيم. باشگاه پرسپوليس در بحث خصوصي سازي پيشرفت‌هاي زيادي داشته و ان‌شاءالله اولين باشگاهي خواهد بود كه خصوصي مي‌شود. ما در اين راه جلوتر از بقيه هستيم و با يك نگاه علمي ديدي متفاوت را نسبت به خصوصي سازي براي باشگاهمان ايجاد كرده‌ايم. نگاهي كه ما داشتيم از نگاه فعلي به خصوصي سازي متفاوت بود. ما دو فاكتور خصوصي‌سازي و مالكيت را در كار خودمان با هم تلفيق كرديم.

وي افزود: پرسپوليس در مسير حرفه‌اي شدن است. ما همچنين براي تيم‌هاي پايه طرح «الماس» را پايه ريزي كرده‌ايم كه به زودي خبرهاي خوبي از آن خواهيد شنيد. اين طرح يك طرح سيستمي، علمي و فراگير به تيم‌هاي پايه دارد و ان‌شاءالله در نقاط مختلف كشور بازيكنان مستعد جذب پرسپوليس خواهند شد.

رويانيان در پايان با اشاره به سالگرد درگذشت سه بازيكن پيشكسوت پرسپوليس گفت: اين روزها سالگرد درگذشت سه عزيز به نام‌هاي «محراب شاهرخي»، «صفر ايران پاك» و «مجيد سبزي» است. آن‌ها پرسپوليسي‌هايي بودند كه براي اين باشگاه زحمت كشيده بودند و وظيفه ماست كه از آن‌ها ياد كنيم. فردا به نشانه يادبود اين سه نفر با عكسي از آن‌ها جلوي تيم داربي را آغاز خواهيم كرد.

مراسم رونمايي از لوگو و پورتال اينترنتي باشگاه پرسپوليس امروز با حضور عزيزالله محمدي رييس سازمان ليگ برگزار شد.

رویانیان: فصل بعد پرسپولیس را فوق کهکشانی می بندیم/ برای دربی استرس ندارم
    مرجع خبری پرسپولیس : محمد رويانيان به هواداران پرسپوليس وعده مي‌دهد اين تيم را براي فصل بعد فوق كهكشاني مي‌بندند.

مديرعامل باشگاه پرسپوليس پيش از آغاز مراسم افتتاح سايت جديد باشگاه پرسپوليس اظهار كرد: امروز از پورتال جديد باشگاه پرسپوليس رونمايي مي‌كنيم؛ سايت جامعي كه بسياري از اطلاعات و برنامه‌ها در آن هست، ضمن اين كه ما امروز از لوگو و آرم جديد باشگاه هم رونمايي خواهيم كرد.

وي ادامه داد: سايت جديد آنقدر جامع و پيشرفته است كه هواداران مي‌توانند با آن زندگي كنند و انواع و اقسام و خدمات، اطلاعات و فروشگاههاي مختلف در اين سايت وجود دارد. سايت ما جزو سايت‌هاي برتر دنيا خواهد شد چرا كه قصد داريم با باشگاه‌هاي معتبر جهان ارتباط برقرار كنيم.

رويانيان درباره آمدن مهرداد پولادي به پرسپوليس گفت: من به پولادي گفتم كه ما بازيكني را مي‌خواهيم كه به تيمش و باشگاه‌ش احترام بگذارد. اگر پولادي نتواند به مس و سرمربي عزيزش احترام بگذارد، پس به پرسپوليس هم نمي‌تواند احترام بگذارد. بعد از آن پولادي مصاحبه كرد. ما با او جلسه گذاشتيم و گفتيم كه در پرسپوليس احترام حرف اول را مي‌زند.

وي در پاسخ به اين سوال كه براي داربي فردا استرس داريد يا خير گفت: فكرم مشغول است، اما استرس ندارم. من تا به حال از زماني كه به فوتبال آمده‌ام به ورزشگاه نرفته‌ام. شايد فردا براي ديدار بازي به ورزشگاه بروم. تيم ما انصافا از داربي قبل شرايط بهتري دارد. ما در آن بازي استرس داشتيم. بازيكنان ما اگر فردا خوب فوتبال بازي كنند و جوسازي و حاشيه سازي وجود نداشته باشد ما قادر به پيروزي هستيم، چرا كه در فوتبال چيزي كم نداريم.

وي درباره انتخاب عليرضا فغاني به عنوان داور داربي هفتاد و چهار گفت: همه داوران خوب هستند، اما اميدوارم كه در بازي‌ها تحت تاثير چيزي قرار نگيرند.

وي با اشاره به قرعه كشي جديد باشگاه پرسپوليس در سايت اين باشگاه گفت: هواداران مي‌توانند از امروز در سايت ثبت‌نام كنند و تا 22 بهمن وقت دارند. جوايز بسيار نفيسي هم براي اين قرعه كشي گذاشته‌ايم از جمله خودرو، سفر حج و عتبات عاليات. بار قبل حدود 485 هزار نفر در سيستم ثبت‌نام كردند و ما مي‌خواهيم اين عدد به دو تا سه ميليون برسد.

رويانيان در پاسخ به اين سوال كه گفته بوديد پرسپوليس كهكشاني شده گفت: به هواداران پرسپوليس اين را مي‌گويم كه پرسپوليس دارد همان پرسپوليسي مي‌شود كه آن‌ها مي خواهند. البته كهكشاني‌ها هم ممكن است ببازند، كما اين كه تيم كهكشاني ليگ كه استقلال بود، در نيم فصل دوم دو باخت داشت، اما پرسپوليس در حال مستعد شدن است، به خصوص براي فصل بعد كه با اطمينان مي‌گويم در فصل بعد پرسپوليس فوق كهكشاني مي‌شود.

رويانيان درباره تعيين پاداش براي پيروزي استقلال گفت: ما هم خوب پاداش مي‌دهيم و خوب هم جريمه مي‌كنيم. براي اين بازي هم پاداش تعيين كرده‌ايم و با نظر دنيزلي آن را به بازيكنان گفتيم.

وي ادامه داد: من ديشب با دنيزلي صحبت كردم. او هم آماده اين بازي است. مشكلي نداشت و راحت بود.

مديرعامل باشگاه پرسپوليس در ادامه درباره احتمال جذب پژمان نوري و ادينيو گفت: صحبت‌هايي شده، شرايط ادينيو و پژمان نوري بررسي شده و با دنيزلي هم صحبت‌هايي در اين‌باره شده است. البته دنيزلي بيشتر تمايل دارد كه بازيكنان ايراني به پرسپوليس بيايند. بايد بررسي كنيم و ببينيم كه آيا نوري مي‌تواند در ليگ قهرمانان آسيا و در ليگ برتر براي ما بازي كند يا خير؟ به محض اين كه از اين موضوع مطلع شديم با آن‌ها صحبت‌هايمان را نهايي مي‌كنيم.

رويانيان در پايان خطاب به هواداران پرسپوليس گفت: پرسپوليس متعلق به شماست. طرفداران پرسپوليس بيشتر از هر تيم ديگري هستند. بدانيد كه پرسپوليس بزرگ بوده، هست و بزرگ‌تر هم خواهد شد. شما منتظر يك پرسپوليس تمام عيار با ويژگي‌هاي منحصر به فرد در فصل بعد باشيد. البته الان هم تيم خوبي داريم كه به كمك شما نياز دارد به ويژه‌ در بازي فردا مقابل استقلال. از هواداران مي‌خواهم كه در دهه فجر و دهه پيروزي انقلاب با عشق و شور و انسجام و برادري به ورزشگاه بياييد و قبل از هر چيز شورتان را به مردم ايران تقديم كنيد.

Last edited by alone one; 01-02-2012 at 16:32.

16. 2 کاربر از alone one بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همه پرسپولیسیای گل
    دوستان یه خواهش دارم از همه کسایی که این تاپیکو میبینن
    اونم اینکه که تو سامانه هواداری باشگاه ثبت نام کنن،با یه اس ام اس هم میشه اینکارو انجام،هرچن که از سایت باشگاهم این کار امکان پذیره
    خواهش میکنم همه هوادارای واقعی پرسپولیس اینکارو انجام بدن و هرجا که میتونن تبلیغاتشو بکنن که عظمت نام باشگامون که به پشتوانه همین هواداراس به همه نشون بدیم

یه سوال شخصی هم دارم اونم درمورد این خبرایی هس که تو تاپیک میذارم
    راستیتش من هرروز سایتای ورزشی معتبرو یه نگاهی میندازم،گفتم حالا که من دارم اینارو میبینم خبرای مرتبط با تیمو اینجاهم بذارم که اولا کسایی که وقت سر زدن به همه سایتارو ندارن ببینن و دوما این تاپیک همیشه پویا باشه و پست جدید توش زده باشه تا حداقل از بقیه تاپیکای باشگاههای دیگه کم نیاریم و ...
    حالا اگه دوستان به هر دلیلی از کار بنده راضی نیستن یا فک میکنن تکراری هس خبرا و یا موجب شلوغی میشه و یا ... بگن که من دیگه نذارم
    لطفا همینجام بگن
    البته تاحالا کسی نگفته کارم بد بوده یا خوب فقط نمیخوام کار حوصله سر بری واسه دوستانیکه به اینجا سر میزنن انجام بدم
    ببخشید پر حرفی کردم
    به امید برد دربی
    یاعلی

18. 9 کاربر از alone one بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •