تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: چه کسی برترین کشی کج کار wwe در سال 2012 است؟

راي دهنده
55. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • رندی اورتن

10 18.18%
  • کریس جریکو

0 0%
  • جان سینا

10 18.18%
  • آندر تیکر

10 18.18%
  • سی ام پانک

3 5.45%
  • بیگ شو

0 0%
  • سین کارا

0 0%
  • ری میستریو

5 9.09%
  • د میز

0 0%
  • تریپل اچ

12 21.82%
  • شیمس

2 3.64%
  • کریسشن

0 0%
  • مارک هنری

0 0%
  • آلبرتو دلریو

1 1.82%
  • کین

2 3.64%
صفحه 169 از 287 اولاول ... 69119159165166167168169170171172173179219269 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,681 به 1,690 از 2862

نام تاپيک: کشتی کج

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

آره ولی همچینم کم زور نمی خواد fu فکرشو بکن یارو رو روی سرش میبره تازه بعضی وقت ها هم 2 لایه میزاره....
    من میگم اگه کسی بیاد مت هاردیه!!!!!!!!!!!!
    راستی جف چی شد؟؟؟؟؟؟؟؟
    مایک ناکس میبره مطمئن باش.....

یادش بخیر اون زمونا
    از اون چیزی که فکر می کنی کمتر زور میخواد مثل این میمونه که 150 کیلو اسکات بزنی
    ولی لست راید و باتیستا و یا چاک اسلم خیلی خیلی زور میخواد

هاردی بویز احتمالا استوری جداگونه دارن و تا رستل منیا و احتمالا بک لش با هم درگیر هستند البته اج و احتمالا کریستین تو این درگیری ها هم شرکت دارن

مایک ناکس نمی بره مایک ناکس میاد کوفی پین یه دفعه همه سورپرایز میشن بت فنیکس میاد ناکس می کشه بیرون و سانتینو در عین ناباوری کوفی پین می کنه و قهرمان سنگین وزن میشه

ولی خیلی دوست دارم تیکر دوباره wwe champ بشه آخرین بار سال 2002 بود که کمربند از هوگن گرفت

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

این که نشد همش از قبل پیروز بازی مشخص بشه!!!مسخره ها این وسط زور و قدرت هم نابود و ضایع میشه!!!
    اصلا هیچ راهی نداره wwe در اینده جو و روند مسابقاتش شبیه wwf اون زمانها بشه!!

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

از اون چیزی که فکر می کنی کمتر زور میخواد مثل این میمونه که 150 کیلو اسکات بزنی
    ولی لست راید و باتیستا و یا چاک اسلم خیلی خیلی زور میخواد

هاردی بویز احتمالا استوری جداگونه دارن و تا رستل منیا و احتمالا بک لش با هم درگیر هستند البته اج و احتمالا کریستین تو این درگیری ها هم شرکت دارن

مایک ناکس نمی بره مایک ناکس میاد کوفی پین یه دفعه همه سورپرایز میشن بت فنیکس میاد ناکس می کشه بیرون و سانتینو در عین ناباوری کوفی پین می کنه و قهرمان سنگین وزن میشه

ولی خیلی دوست دارم تیکر دوباره wwe champ بشه آخرین بار سال 2002 بود که کمربند از هوگن گرفت
    آره ولی خوب همچین کمم نیست.....

جف هاردی که خیلی جدیدا پز میده
    ولی خوب خوبیش اینکه ممکنه کریستین فیس بشه.

احتمالا اینجوری میشه ولی من که فکر می کنم به دلیل اینکه جریکو با اون یارو که همیشه چوب دستشه میاد ( اسمش همین الان یادم رفت همون باقالیه ) درگیره احتمالا اون میاد و به جریکو یک فینیشر میزنه و اونو پین می کنه و میبره!!!!!!!!

من دوست داشتم باتیستا و استون کلد و تریپل اچ توی اسمک داون باشن ( که تریپل هست ) و تیکر با اونا یک درگیریه 4 نفره داشته باشه چه حالی میده وای.

این که نشد همش از قبل پیروز بازی مشخص بشه!!!مسخره ها این وسط زور و قدرت هم نابود و ضایع میشه!!!

همش که نه 70% اینجوریه مثلا بازیه ریک فلیر با شان مایکل در رسل مانیای امسال اینطوری نبود.....
    و بازی های تیکر هم بیشترین درصد بازی های واقعی رو داره.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

جدیدا این جوری شده و قدرت و قهرمانی یک نفر توسط داستان و میزان محبوبیتش مشخص میشه

بعید میدونم اصلا کشتی کج داره کاملا میره به سمت تفریح قبلا مسابقات خشن بود . تو آخرین سال های wwf واقعا مسابقات خشنی برگزار میشد اون زمان سطح فنی استارها خیلی بالاتر بود و از همه مهم تر پارتی بازی کمتر بود ولی الان...

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

آره ولی خوب همچین کمم نیست.....

جف هاردی که خیلی جدیدا پز میده
    ولی خوب خوبیش اینکه ممکنه کریستین فیس بشه.

احتمالا اینجوری میشه ولی من که فکر می کنم به دلیل اینکه جریکو با اون یارو که همیشه چوب دستشه میاد ( اسمش همین الان یادم رفت همون باقالیه ) درگیره احتمالا اون میاد و به جریکو یک فینیشر میزنه و اونو پین می کنه و میبره!!!!!!!!

من دوست داشتم باتیستا و استون کلد و تریپل اچ توی اسمک داون باشن ( که تریپل هست ) و تیکر با اونا یک درگیریه 4 نفره داشته باشه چه حالی میده وای.

.
    کلا به نظرم کمربند زود از جف گرفتن
    کریستین اصلا به قیافش هیل نمیاد و باید فیس باشه

منظورت فینالی هست فینالی الان با جک سوئیگر درگیر هست و جک تو no way out چلنج کرده اصلا فینالی تو ecw هست
    جریکو این جور که من خوندم با ریک که هفته دیگه برمی گرده و احتمالا مننجر راو میشه درگیری داره و ضمنا خیلی از سایت ها نوشتن که میکی رک ( بازیگر فیلم کشتی گیر برنده گلدن گلوب امسال) تو راو و رستل منیا حضور داره و با جریکو مسابقه میده

استون کلد که پرید ولی امیدوارم درفت این جوری باشه
    باتیستا و شان و جی بی ال بیان به اسمک دان و از این ور تریپل اچ به راو برگرده

ضمنا تو راو این هفته تیکر با رندی مسابقه میده

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

کلا به نظرم کمربند زود از جف گرفتن
    کریستین اصلا به قیافش هیل نمیاد و باید فیس باشه

منظورت فینالی هست فینالی الان با جک سوئیگر درگیر هست و جک تو no way out چلنج کرده اصلا فینالی تو ecw هست
    جریکو این جور که من خوندم با ریک که هفته دیگه برمی گرده و احتمالا مننجر راو میشه درگیری داره و ضمنا خیلی از سایت ها نوشتن که میکی رک ( بازیگر فیلم کشتی گیر برنده گلدن گلوب امسال) تو راو و رستل منیا حضور داره و با جریکو مسابقه میده

استون کلد که پرید ولی امیدوارم درفت این جوری باشه
    باتیستا و شان و جی بی ال بیان به اسمک دان و از این ور تریپل اچ به راو برگرده

ضمنا تو راو این هفته تیکر با رندی مسابقه میده
    مثل اینکه من نباشم خیلی تاپیک خلوت میشه!!!
    میگم من دیشب ندیدم ( جمعه ) اسمک داون چی شد؟؟؟؟
    کریستین واقعا باید فیس بشه نمیشه که!!!!!!

یادش بخیر استون کلد........
    هر موقع میومد صدای دینگ دینگش خیلی باحال بود.
    همه رو لت و پار می کرد بعدشم حرکت مخصوص خودشه بهشون نشون میداد!!
    نه شان و باتیستا با هم جور در نمیان با اینکه باهالن ولی جور در نمیان فقط بهترین استوری ها به نظرم تیکر و باتیستا و استون کلد و تیکر است.
    این هفته حتمی آواتور جونم میبره.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

مثل اینکه من نباشم خیلی تاپیک خلوت میشه!!!
    میگم من دیشب ندیدم ( جمعه ) اسمک داون چی شد؟؟؟؟
    کریستین واقعا باید فیس بشه نمیشه که!!!!!!

یادش بخیر استون کلد........
    هر موقع میومد صدای دینگ دینگش خیلی باحال بود.
    همه رو لت و پار می کرد بعدشم حرکت مخصوص خودشه بهشون نشون میداد!!
    نه شان و باتیستا با هم جور در نمیان با اینکه باهالن ولی جور در نمیان فقط بهترین استوری ها به نظرم تیکر و باتیستا و استون کلد و تیکر است.
    این هفته حتمی آواتور جونم میبره.
    اینجا فقط من و تو نظر میدیم
    کازلاو بتل رویال برد و رفت چمبر و یک مسابقه جالب هم داشته تیکر و تریپل اچ vs اج و بیگ شو که مسابقه با تامبستون تیکر به اج تموم میشه هر چند تیکر اصلا تریپل اچ و آدم حساب نمی کرد

استون کلد واقعا تو سال 2000 و 2001 محبوب بود و اون زمان محبوب ترین شخص wwf بود
    یادشونبه خی اون زمان کیا بودن الان کیا

داشتم مسابقه گلدبرگ و تریپل اچ تو آنفورگیون 2003 میدیدم گلدبرگ دی گیم ترکوند
    واقعا استار بی نظیر و قوی بود و اسپیر هم که میزد تا حالا کسی نتونسته با اون قدرت بزنه جالب اینه که گلدبرگ فقط 1 قهرمانی whc داره

تریپل اچ خودش علاقه اره برگرده راو و احتمالا با رفتن اون چند تا سوپر استار مطرح مثل باتیستا و jbl به اسمک دان درفت میشن

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

اینجا فقط من و تو نظر میدیم
    کازلاو بتل رویال برد و رفت چمبر و یک مسابقه جالب هم داشته تیکر و تریپل اچ vs اج و بیگ شو که مسابقه با تامبستون تیکر به اج تموم میشه هر چند تیکر اصلا تریپل اچ و آدم حساب نمی کرد

استون کلد واقعا تو سال 2000 و 2001 محبوب بود و اون زمان محبوب ترین شخص wwf بود
    یادشونبه خی اون زمان کیا بودن الان کیا

داشتم مسابقه گلدبرگ و تریپل اچ تو آنفورگیون 2003 میدیدم گلدبرگ دی گیم ترکوند
    واقعا استار بی نظیر و قوی بود و اسپیر هم که میزد تا حالا کسی نتونسته با اون قدرت بزنه جالب اینه که گلدبرگ فقط 1 قهرمانی whc داره

تریپل اچ خودش علاقه اره برگرده راو و احتمالا با رفتن اون چند تا سوپر استار مطرح مثل باتیستا و jbl به اسمک دان درفت میشن
    خوب خوبه تیکر داره باز ادج رو میترکونه!!!!!!!
    یاد استون کلد بخیر حالا مطمئنن نمیاد توی رسل مانیا؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    گلدبرگ قوی بود ولی بهش بها نمی دادن.

اگه بره راو که خیلی خوب میشه باز میشه مثل قدیم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

خوب خوبه تیکر داره باز ادج رو میترکونه!!!!!!!
    یاد استون کلد بخیر حالا مطمئنن نمیاد توی رسل مانیا؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    گلدبرگ قوی بود ولی بهش بها نمی دادن.

اگه بره راو که خیلی خوب میشه باز میشه مثل قدیم.
    گفتن که نمیاد شاید اومد مسابقه داد و همه سورپرایز کرد

گلدبرگ فوق العاده قوی بود تو چمبر سال 2003 همه ظرف 10 دقیقه پین کرد واثعا استار بی نظیری بود ولی حیف....

تریپل اچ به احتمال زیاد میره راو و اومدنش به اسمک دان اشتباه بود همون طور که رفتن باتیستا اشتباه بود

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

گفتن که نمیاد شاید اومد مسابقه داد و همه سورپرایز کرد

گلدبرگ فوق العاده قوی بود تو چمبر سال 2003 همه ظرف 10 دقیقه پین کرد واثعا استار بی نظیری بود ولی حیف....

تریپل اچ به احتمال زیاد میره راو و اومدنش به اسمک دان اشتباه بود همون طور که رفتن باتیستا اشتباه بود

کیا رو سورپرایز کنه؟؟؟؟؟؟؟
    هنوز که توی wwe به طور رسمی نگفتن که نمیاد پس بعضی ها هنوز فکر می کنن استون کلد توی رسل مانیا میاد!!!!!! شایدم همینطور بشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

فکر کنم خیلی عاشق گلدبرگی منم خیلی باهاش حال میکردم کلا کشتی گیر خوبی بود اما معلوم نشد کجا رفت؟؟؟؟ تو میدونی؟؟؟؟؟؟؟

آره درفت امسال افتضاح بود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •