تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 169 از 193 اولاول ... 69119159165166167168169170171172173179 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,681 به 1,690 از 1921

نام تاپيک: راهنمای خرید رینگ و لاستیک مناسب

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

با سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان من تازه در این سایت عضو شدم و از اشنایی با شما خوشحالم یه سوالی دارم امیدوارم بتونین منو یکم راهنماییم کنین من یه پراید مدل 92 دارم se 131 دو سال پیش ک خریدم 40 هزار تا کار کرده بود و چهار تا حلقه لاستیک نکسن کره زیرش بود که واقعا نرم و خوب بود حدود هفت هشت ماه پیش بدلیل صاف شدن لاستیکای جلو یه جفت لاستیک هانکوک کره خریدم و انداختم جلو که نرمیش مثل نکسن نیس الان لاستیکای عقب پاره شدن و یه جفت لاستیک عقب میخام حالا موندم که بازم هانکوک بندازم یا نکسن ؟ اخه نرمی لاستیک خیلی واسم مهمه میگن کومهو هم نرمه واقعا نمیدونم چیکار کنم کدومشو انتخاب کنم که واقعا هم نرم باشه و هم چسبندگی خوبی داشته باشه و فرمون نرم باشه و چون لاستیک های عقبم خیلی وضعیتشون اورژانسیه و حتما باید عوض شن تا کار دستم ندادن . لطفا یکی منو راهنمایی کنه تا چیکار کنم نکسن یا کموهو انتخاب کنم ک خبلی نرم باشن . بین این دو کدوم نرمترن ؟ این رو هم بگم که محل زندگیمم کاشان هست تابستون های به شدت گرم و خشک وزمستون های به شدت سرد و خشک داره . ببخشید که صحبت هام طولانی شد . لطفا یکی منو راهنمایی کنه . ممنون از همگی
    سلام
    ای کاش همون روز اول 4 حلقه رو عوض میکردین
    عموما مارک و سایز لاستیک از یک نوع باشه خیلی بهتره

لاستیک هانکوک از نظر دوام حرف نداره بدون شک
    از نظر چسبندگی خیلی خوبه اما نرمیش مثل کومهو نیست اما با توجه به شرایط شهر شما
    لاستیک زیاد نرم هم فایده نداره
    شما برای عقب هم هانکوک رو بنداز

بین نکسن و کومهو
    کومهو نرم تر هست اماکیفیت هردو شبیه به هم

شما اگر به نکسن یا کومهو علاقه دارین بهتره همون 2 حلقه جلو که هانکوک هست رو هم بفروشی و
    4 حلقه نکسن یا کومهو برداری که البته با ضرر هم هست

نظر نهایی من خرید همون 2 حلقه هانکوک هست

برای کاشان در تابستان به دلیل گرمای زیاد تابستان از نیتروژن استفاده کنید

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

افزایش رسمی قیمت لاستیک از ابتدای سال 96

رئیس هیات مدیره انجمن صنفی صنعت تایر ایران از افزایش 40 درصدی واردات تایر طی دو ماه گذشته خبر داد و گفت : متاسفانه واردات تایر در کلیه سایزها اعم از سواری و سنگین در دو سه ماه اخیر به کشور افزایش داشته است هر چند آمار دقیقی به تفکیک در این زمینه در دست نیست.
    گنجی در گفتگو با خبرنگار خبر خودرو اظهار داشت : کمیته نظارت بر واردات زیر نظر کمیته تنظیم بازار ، استانداردهای زیست محیطی با عنوان SWR را تعیین نموده اند که مقرر گردید از ابتدای آبان ماه امسال ، کلیه تایرهای وارداتی استاندارد SWR را داشته باشند.
    وی گفت : در نتیجه اعتراض وارد کنندگان ، اجرای این قانون به ابتدای اردیبهشت سال 96 موکول گردید. طبعا این فاصله مفری را برای واردکنندگان ایجاد کرد تا در این مهلت تعیین شده تا آنجا که ممکن است نسبت به واردات تایر اقدام نمایند که طبعا از این فرصت استفاده کردند و افزایش 40 درصدی واردات تایر در راستای حرکت اخیر واردکنندگان است.
    وی در ادامه با توجه به تاثیر افزایش مواد اولیه در قیمت تایر پرداخت و تصریح کرد : قیمت مواد اولیه اعم از خارجی مثل کائوچو حدود 80 درصد و مواد داخلی مانند کائوچو مصنوعی بین 100 تا 130 درصد افزایش یافته است ضمن اینکه قیمت روغن های صنعتی اروماتیک ، حدود 200 درصد گران تر شده است طبعا همه اینها از ناشی از افزایش قیمت خوراک پتروشیمی هاست که موجب افزایش نرخ مواد اولیه تایر شده است.
    وی افزود : در شرایطی که شرکتهای پتروشیمی مواد اولیه را گران تر خریداری می کنند در نتیجه این مواد را نیز گران تر به تولیدکنندگان لاستیک عرضه می کنند .اما اینکه تا چه میزان افزایش نرخ مواد اولیه بر قیمت نهایی تولید تایر تاثیر خواهد داشت ،مشخص نیست ، اما به زودی به طور رسمی افزایش قیمت تایر اتفاق خواهد افتاد.
    رئیس هیات مدیره انجمن صنفی صنعت تایر ایران تاکید کرد : خرید مواد اولیه خارجی و داخلی که خریداری می شود در تولید اثر می گذارد و تا آخر اسفند ماه این ارقام در هزینه تولید مشخص خواهد شد و از ابتدای فروردین ماه سال آینده ناگزیر به افزایش قیمت تایر خواهیم بود.
    گنجی تاکید کرد : تولیدکنندگان بر اساس قوانین و دستورالعمل های سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان باید 15 تا 17 درصد سود حاصل از تولید را کسب کنند که با افزایش قیمت مواد اولیه برای دستیابی به سود منطقی ، طبعا قیمت ها افزایش خواهند داد.

خبر خودرو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام. دوستان من یه MVM x22 گرفتم و هفته آینده تحویل میگیرم. لاستیک های اصلیش 205/55/16 هستش و برند giti comfort 228 هست. میخوام لاستیک ها رو عوض کنم و یه چیز خوب بزارم. نظرم روی میشلن هست اما از یک طرف هم فکر میکنم که شاید بهتر باشه به جای هزینه زیاد یه مارک دیگه بگیرم و بعد مثلا بجای 5 سال 3 ساله عوضشون کنم. کلا گیر کردم. صدا و نرمی لاستیک و چسبندگی ش از همه واسم مهمتره. واسه آب و هوای تهران هم میخوام. ممنون میشم اساتیدراهنمایی کنن. و اگه یک برندرو پیشنهاد میدین مدل و علت رو هم بگید. اگه بجای 205 برم 215 بندازم روی کوبش چقدر تاثیر میزاره؟ منتظر راهنمایی ها هستم.
    یه سوال هم اینکه لاستیک زیر صفری رو چند درصد لاستیک نو ازم برمیدارن؟
    ممنون
    Last edited by dmco; 23-02-2017 at 04:01.

4. این کاربر از dmco بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام.
    تفاوت گل Energy saver و Primacy لاستیک های میشلن چیه؟ ممنون

پروفشنال amir z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام. دوستان من یه MVM x22 گرفتم و هفته آینده تحویل میگیرم. لاستیک های اصلیش 205/55/16 هستش و برند giti comfort 228 هست. میخوام لاستیک ها رو عوض کنم و یه چیز خوب بزارم. نظرم روی میشلن هست اما از یک طرف هم فکر میکنم که شاید بهتر باشه به جای هزینه زیاد یه مارک دیگه بگیرم و بعد مثلا بجای 5 سال 3 ساله عوضشون کنم. کلا گیر کردم. صدا و نرمی لاستیک و چسبندگی ش از همه واسم مهمتره. واسه آب و هوای تهران هم میخوام. ممنون میشم اساتیدراهنمایی کنن. و اگه یک برندرو پیشنهاد میدین مدل و علت رو هم بگید. اگه بجای 205 برم 215 بندازم روی کوبش چقدر تاثیر میزاره؟ منتظر راهنمایی ها هستم.
    ممنون
    سلام
    اول از همه پیشاپیش خودروی نو مبارکه
    به نظر من اشتباه نکنید. لاستیک خای جیتی جزو لاستیک های با کیفیت هستن و همچنین از خیلی از لاستیک های خارجی بازار ایران که قلابی یا انباری هستن بهتر هستن. به نظر من خرج اضافی و بیهوده می کنید چون لاستیک زیر صفری رو کلی ارزونتر میخرن.

7. این کاربر از amir z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

ممنون
    اگر لاستیک GITI ساخت کشور سنگاپور باشه
    کیفیتش از انواع چینی بهتره و طبق گفته دوستمون نیاز
    به تعویض نداره
    اما اگر قصد خرید لاستیکی مثل میشلن رو دارید و هزینه براتون مهم نیست
    میشلن از بهترین لاستیک های دنیاست

برای تهران برای ماشین شما لاستیک هانکوک بسیار مناسب هست
    قیمتش هم نسبت به میشلن ارزون تره
    از نظر صدا کیفیت چسبندگی مناسبه
    دوام خوبی هم داره

9. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام
    کیفیت لاستیک مرکوری یزد تایر چجوری هست؟
    برای پژو پارس و داخل تهران میخوام
    کیفیتشو تایید می کنین؟
    کلا یزد تایر خوبه یا برندهای دیگه؟
    ممنون

قیمت لاستیک سایز 185/65R14 در تاریخ پنج اسفند نود و پنج

دانلوپ 390 هزار تومن
    بارز 275 هزار تومن
    رودستون 370 هزار تومن
    سومیتومو 380 هزار تومن
    فالکن 460 هزار تومن
    میشلن 550 هزار تومن
    هانکوک 405 هزار تومن
    کوموهو 380 هزار تومن
    کویر 250 هزار تومن
    یزد تایر مرکوری 270 هزار تومن
    Last edited by hosseinf722; 23-02-2017 at 14:51.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اگه همون لاستیکای ام وی ام 530 روش نصبه،همین الان عوض کنین.افتضاحه.از قدیم میگن ام وی ام صفر دو چیزش رو باید روز اول عوض کرد.یکی لاستیک دومی کمک جلو

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

سلام
    کیفیت لاستیک مرکوری یزد تایر چجوری هست؟
    برای پژو پارس و داخل تهران میخوام
    کیفیتشو تایید می کنین؟
    کلا یزد تایر خوبه یا برندهای دیگه؟
    ممنون

قیمت لاستیک سایز 185/65R14 در تاریخ پنج اسفند نود و پنج

دانلوپ 390 هزار تومن
    بارز 275 هزار تومن
    رودستون 370 هزار تومن
    سومیتومو 380 هزار تومن
    فالکن 460 هزار تومن
    میشلن 550 هزار تومن
    هانکوک 405 هزار تومن
    کوموهو 380 هزار تومن
    کویر 250 هزار تومن
    یزد تایر مرکوری 270 هزار تومن
    کیفیت لاستیک های ایرانی خوب و قابل قبول
    یزد تایر از شرکت های قدیمی تولید لاستیک هست
    که بین برندهی ایرانی خوب جا افتاده

اگر قصد خرید لاستیک ایرانی دارید یزد تایر خوبه

13. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اگه همون لاستیکای ام وی ام 530 روش نصبه،همین الان عوض کنین.افتضاحه.از قدیم میگن ام وی ام صفر دو چیزش رو باید روز اول عوض کرد.یکی لاستیک دومی کمک جلو
    530 رو نمیدونم چیه. توی بعضی فروم ها بعضی ها از لاستیک های جیتی گفتن که لرزش فرمون داشتن که با تعویض لاستیک مشکل حل شده. واسه من کیفیت و نرمی و چسبندگی بیش از هر چیز اهمیت داره. چون یبار توی جاده با 140 تا سرعت لاستیک ترکوندم. خدا رحم کرد بهم که الان زنده ام.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •