تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 169 از 555 اولاول ... 69119159165166167168169170171172173179219269 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,681 به 1,690 از 5541

نام تاپيک: I9100 Galaxy S II » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Android و پردازشگر ا Dual Core ا

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

چرت گفته به نظرم... رفته بازار گرمی کنه... اینا نمی تونن چنین کاری کنن گندشم در نیاد

2. 2 کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام

دوستانی که گوشی رو خریدند به سلامتی ، سعی کنند مطالب و عکس هایی بذارند که ماها اطلاع نداریم ... یعنی درست و حسابی توی نت در موردشون چیزی نیست .

این که صفحه نمایش گوشی رو بخواین با گوشی های دیگه مقایسه کنین یه چیز سادست که نتیجش هم معلومه ...

همه میدونن که بهترین صفحه نمایش رو داره ! انقدر هم عکس دیدیم در این زمینه که نگو ... : دی

پس سعی کنید چیزای کاربردی تری رو بیان کنید که بقیه هم استفاده کنند ، مثلا :

- نقاط ضعف گوشی از دید دارنده گوشی ( این خیلی مهمه ... بی ترس و رو در وایسی بگین ... اگر هم مشکلی بود شاید بشه حلش کرد )

- میزان مصرف باطری ... تجربی باشه ... یعنی یه مدت زمانی خاص به مصرف باطری دقت داشته باشین

- کیفیت عکس و فیلم ... به نظر من بیشتر از محیط های کم نور و در شب عکس و فیلم بذارید.

- کیفیت اسپیکر هارو با یه گوشی دیگه مقایسه کنین.

- و ...

ممنــون
    کیفیت اسپیکر تقریبا شبیه گلکسی اس 1 هستش.تو هدفون هم کیفیتش شبیه گلکسی اس 1 هستش.
    هر کی تو آندروئید کیفیت اسپیکر خوب میخواد و میخواد باهاش مثل گوشیها چینی مانور بده بره xperia play بخره باهاش کار کردم کیفیت اسپیکرش عالیه.ولی من بشخصه برام کیفیت اسپیکر 1 درصد هم ارزش نداره.
    فقط اشکالی که من تو این گوشی میبینم کیفیت ساختش هست کاش بدنش جنس آلومنیوم داشت که خیلی بهتر میشد زیاد به جنس پلاستیک علاقه ندارم.
    اگه تا 3 ماه دیگه مثل گلکسی اس معمولی نسخه GIORGIO ARMANI گلکسی اس 2 تولید بشه حتما عوضش میکنم.چون GIORGIO ARMANI GALAXY S کیفیت ساختش عالیه.
    بقیه نمیدونم وایرلس گوشی تو بعضی از فرومها گفتن ایراد داره و نمیدونم صفحه زرد و ... همش حرفهای چرت هستن.
    کیفیت عکس هم فعلا مقایسه نکردم ولی به زودی مقایسه میکنم با گوشیهای دیگه و میزارم.
    در مورد باطری هم من فعلا نظری ندارم چون با یک روز نمیشه در مورد باطری تصمیم گرفت.
    مساله مهم اینه که دوستان توجه داشته باشن الان همه گوشیها اگه ازشون زیاد کار بکشی حتما باید هر روز به شارژ بزنی.خود آیفون 4 هم با اینکه باطری خوبی داره ولی اگه ازش کار زیاد بکشی باید هر روز شارژش کنی.

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

مگه پلمپ نیستن؟
    بعدشم...فکر کنم بار اولی که روشن می کنی ساعت و اینا می خواد...
    چرت گفته به نظرم... رفته بازار گرمی کنه... اینا نمی تونن چنین کاری کنن گندشم در نیاد
    والا سایت گوشی بازار هم مال ایشون هست احتمالا همه می شناسنش

من تو موبایلستان به قیمتهاشون اعتراض کردم (12000000 ریال جی اس2 رو گذاشته واسه فروش) در جواب من اینو گفت.

خودمم می دونم همچین چیزی نیست می خواستم مطمئن بشم .. حالا به کیس یو(ببخشید اسمشم نمی دونم) می گیم آپدیت کنه ببینیم چی میشه. هر چند می دونم گفتش نادرسته

این طرز توجیح کردن درست شیوه موبایل فروشهای علاالدین هست.

5. 3 کاربر از M@hdi-B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

kissyou چرا همینطور موندی هیچی نمیگی حوصلم سر رفت

واقعا برای یه گوشی 1.200 می خواین خرج کنین؟
    فقط سیر پیشرفت رو ببینین تو MWC ها..
    2009=Omnia Hd
    2010=Wave
    2011=Galaxy S 2
    مطمئنم توی 2012 گوشی High-End سامی می خوره Galaxy S 2 رو...نسل 4 هسته ای Soc ها تو راهه...Camera Phone های 16 مگاپیکسلی...بابا الکی دارین پولتون رو میریزین دور...وقتی تو P/P واقعا در برابر Atrix و Optimus 2x حرفی برای گفتن نداره...
    قیمت اپتیموس 450 دلاره ولی به 3 دلیل اینجا کسی نمیخره
    یکی اینکه اصلاً تو ایران گیر نمیاد
    دومشم اینکه نمیشه به lg اعتماد کرد
    سومیشم به خاطر اینه که بلاخره اس2 بهترینه و مثلاً نینجا کلی گوشی داره و میاد همیشه بهترین رو میخره که با گوشیای قبلیش فرق داشته باشه

به هر حال اگه تو ایران تا 550 تومن پیدا بشه من خودم میخرم
    Last edited by hasanmotori; 13-06-2011 at 21:51.

7. 6 کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه kissyou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شمال کشور

پيش فرض

سلام بچه ها ریویوم حاضر هستش فقط حجمش شده 180 مگابایت

حالا چجوری اینو اپ کنم

چیکار کنم حجمش کمتر شه چون به نظر زیاد میاد حجمش

حالا کجا مبتونم حجم به این زیادی رو اپ کنم؟؟؟؟؟؟

ممنون و موفق باشی

9. 5 کاربر از kissyou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

اول با یه نرم افزاری مثله jet audio کانورتش کن به رزولوشن 320x240 با بیت ریت پایین مثلاً 128 صداشم 32 باشه بعد تو همون up.-------- آپش کن

11. 2 کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mohammadsm's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

12

سلام بچه ها ریویوم حاضر هستش فقط حجمش شده 180 مگابایت

حالا چجوری اینو اپ کنم

چیکار کنم حجمش کمتر شه چون به نظر زیاد میاد حجمش

حالا کجا مبتونم حجم به این زیادی رو اپ کنم؟؟؟؟؟؟

ممنون و موفق باشی
    آي غربون دستت همين حجم خوبه چرا كمش كني؟معلومه كه ريويو خفنيه با آنباكسينگ با همه؟
    megaupload بزار عاليه فقط از الان بزار كه تا صبح آپلود شده باشه.

13. این کاربر از mohammadsm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه kissyou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شمال کشور

پيش فرض

آي غربون دستت همين حجم خوبه چرا كمش كني؟معلومه كه ريويو خفنيه با آنباكسينگ با همه؟
    megaupload بزار عاليه فقط از الان بزار كه تا صبح آپلود شده باشه.
    چرا تا صبح 1 ساعت دیگه اپ میشه تمومه.تو پرشین بلاگ عضو شدم دارم اپ میکنم تبدیلش کردم به 4 تا فایل rar با حجم هر کدوم 45 مگابایت.

همینطور که دوستمون hasanmotori گفتن برای حجمهای پایینتر باید یه مقدار کیفیتش رو بیارم پایین.تو این ریویو انباکسینگ هست بعلاوه چک وایرلس و چک اینترنت و چک سرعت گوشی تو صفحات وبعضی برنامه ها و همینطور چک کیفیت صدای این گوشی و چک gps و همینطور که بعضی از دوستان درخواست کردن voice talking گوشی رو براتون چک کردم.اگه کمو کاستی بود دیگه ببخشید من سعیمو کردم که خوب در بیاد.بقیه چیزا رو هم میزاریم برای ریویو بعدیم

این ریویو در حدود 20 دقیقه هستش.

ممنون و موفق باشید
    Last edited by kissyou; 13-06-2011 at 22:27.

15. 14 کاربر از kissyou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Senator_Offline's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

چرا تا صبح 1 ساعت دیگه اپ میشه تمومه.تو پرشین بلاگ عضو شدم دارم اپ میکنم تبدیلش کردم به 4 تا فایل rar با حجم هر کدوم 45 مگابایت.

همینطور که دوستمون hasanmotori گفتن برای حجمهای پایینتر باید یه مقدار کیفیتش رو بیارم پایین.تو این ریویو انباکسینگ هست بعلاوه چک وایرلس و چک اینترنت و چک سرعت گوشی تو صفحات وبعضی برنامه ها و همینطور چک کیفیت صدای این گوشی و چک gps و همینطور که بعضی از دوستان درخواست کردن voice talking گوشی رو براتون چک کردم.اگه کمو کاستی بود دیگه ببخشید من سعیمو کردم که خوب در بیاد.بقیه چیزا رو هم میزاریم برای ریویو بعدیم

این ریویو در حدود 20 دقیقه هستش.

ممنون و موفق باشید

اقا امشب میذاری دیگه با حجم کم رو؟

Last edited by Senator_Offline; 13-06-2011 at 22:58.

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

kissyou چرا همینطور موندی هیچی نمیگی حوصلم سر رفت

قیمت اپتیموس 450 دلاره ولی به 3 دلیل اینجا کسی نمیخره
    یکی اینکه اصلاً تو ایران گیر نمیاد
    دومشم اینکه نمیشه به lg اعتماد کرد
    سومیشم به خاطر اینه که بلاخره اس2 بهترینه و مثلاً نینجا کلی گوشی داره و میاد همیشه بهترین رو میخره که با گوشیای قبلیش فرق داشته باشه

به هر حال اگه تو ایران تا 550 تومن پیدا بشه من خودم میخرم
    ال جی هم با معرفی O2X باعث شد که من به شدت طرفدارش بشم و همین طور سامسونگ به خاطر غولش و اچ تی سی هم با معرفی گوشیای چرت و در نهایت سنسیشن باعث شد من به شدت ازش متنفر بشم
    ولی باید توجه کرد که پرفورمنس GS II بالاتره ولی قیمتش بالاتر نیس ، خییییلیییی بالاتره

18. 3 کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •