تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 169 از 303 اولاول ... 69119159165166167168169170171172173179219269 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,681 به 1,690 از 3030

نام تاپيک: مطالعات جامع پیرامون Service Menu تلویزیون های سامسونگ

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

توي آزمايش تصوير،تصوير خراب بود كه نتيجه ارور:
    input source: DTV
    picture info: home,auto wide
    aerial,network
    01-000000-08388876
    دوست عزیز

ورودیهای تلویزیون تان را بررسی کنید ببینید که با ورودیهای دیگر هم همین تصویر را دارید یعنی با AV - HDMI و در تنظیمات تصویر در منو برسی کنید . و اگر می توانید از منو های سیستمتان عکس تهیه و به ایمیل من ار سال کنید تا ببینم چه چیزی تغییر کرده و خودتان هم بگویید کجاها را تغییر دادید تا زود تر به نتیجه برسیم . alimatinpour @yahoo.com منتظر پاسخ شما هستم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

دوست عزیز

ورودیهای تلویزیون تان را بررسی کنید ببینید که با ورودیهای دیگر هم همین تصویر را دارید یعنی با AV - HDMI و در تنظیمات تصویر در منو برسی کنید . و اگر می توانید از منو های سیستمتان عکس تهیه و به ایمیل من ار سال کنید تا ببینم چه چیزی تغییر کرده و خودتان هم بگویید کجاها را تغییر دادید تا زود تر به نتیجه برسیم . alimatinpour @yahoo.com منتظر پاسخ شما هستم
    سلام به ایمیلتون ارسال کردم، ورودی av از کار افتاده و با hdmi تصویر خرابه

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوست عزیز

آیتمهای زیر را پیدا قسمتهای رنگی را تغییر بدهید . و سپس تلویزیون را خاموش و روشن کنید دقت کنید که HOTL MODE را قبل از خاموش کردن حتما روی OFF باشد. با انجام این کار مشکل دیجیتال و منوی فارسی هم حل می شود .وحتما نتیجه را اعلام کنید . پنچ تای اول مربوط به option هشت تای بعدی sub option و باقی در ADC/WB ----->ADC Result و ADC/WB -----> White Balance
    موفق باشید

SI-ATC2
    Tuner
    ED-Iran Local set
    TSE CH table
    U-T-CL-M67 Front Color
    40P6AF0E TYPE
    255 Wd count
    1 - AR Count
    IRAN LONGUAGE-ARABIC
    ED-DTV Region
    PER Pnp Language
    off OTA Support
    off e-pop Delault
    m Wifi Rgion
    134 1ST - Y - GH
    135 SUB CONTRAST
    108 R-GAIN
    161 B-GAIN
    Last edited by matinpour; 22-02-2013 at 10:58.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

سلام اس تلویزیون درست نشد؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

نوشته شده توسط smhsh121 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    شما می دونید منظور از Main و LVDS تو عیب یابی چیه؟ چون برای منم دیدم یه وقتایی این ارور رو میده ولی هیچ مشکلی با تی وی ندارم.

دوست عزیز
    این اتفاق ممکن است وقتی که کابل LVDS اتصال به mine bordاصلی و پنل قطع شده است. کابلهای ورودی به تلویزیونتان منظور در قسمت تصویر شامل (s-video cable - A/V cable - RF cable - HDMI cable - PC signal ) را بررسی کنید که قطعی یا زدگی یا از نظر کیفیت پایین نبا شد. و اگر همه چیز مطلوب بود و همان خطا را نشان می داد باید آن کابل را داخل تلویزیون بررسی کنید در غیر این صورت باید به نمایندگی مراجعه کنید.

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

نوشته شده توسط smhsh121 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    شما می دونید منظور از Main و LVDS تو عیب یابی چیه؟ چون برای منم دیدم یه وقتایی این ارور رو میده ولی هیچ مشکلی با تی وی ندارم.

دوست عزیز
    این اتفاق ممکن است وقتی که کابل LVDS اتصال به mine bordاصلی و پنل قطع شده است. کابلهای ورودی به تلویزیونتان منظور در قسمت تصویر شامل (s-video cable - A/V cable - RF cable - HDMI cable - PC signal ) را بررسی کنید که قطعی یا زدگی یا از نظر کیفیت پایین نبا شد. و اگر همه چیز مطلوب بود و همان خطا را نشان می داد باید آن کابل را داخل تلویزیون بررسی کنید در غیر این صورت باید به نمایندگی مراجعه کنید.
    عجیبه. چون همونجور که گفتم تی وی هیچ مشکلی نداره و ورودی های تصویر تلویزیون هم کار می کنند.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

در ضمن چجوری میشه ف ی ل ت ر رو دور زد؟
    دوست عزیز
    به وسیله این نرمافزار و wifi متوانید کامپیو تر و تلویزیونتان با هم شیر کنید
    راههای بسیار متعددی برای دسترسی به اینترنت وجود دارد و شما به صورت معمول فقط توسط یکی از راهکارهای معمول می توانید به اینترنت متصل شود , حال ما در این پست برایتان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Connectify Dispatch را آماده کرده ایم , این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با به کارگیری تمامی راهکارهای ممکن برای اتصال به اینترنت این امکان را فراهم می کند که با سرعت بسیار بالایی به اینترنت متصل شوید.
    از دیگر ویژگیهای این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می توان به ویژگی ایجاد یک شبکه بین چندین کامپیوتر اشاره کرد که در این صورت می توانید با سرعت خیره کننده ای فایلهایتان را به کامپیوترهای مختلف انتقال دهید.
    آخرین ورژن از این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را می توانید از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دریافت نمایید.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

دوست عزیز

آیتمهای زیر را پیدا قسمتهای رنگی را تغییر بدهید . و سپس تلویزیون را خاموش و روشن کنید دقت کنید که HOTL MODE را قبل از خاموش کردن حتما روی OFF باشد. با انجام این کار مشکل دیجیتال و منوی فارسی هم حل می شود .وحتما نتیجه را اعلام کنید . پنچ تای اول مربوط به option هشت تای بعدی sub option و باقی در ADC/WB ----->ADC Result و ADC/WB -----> White Balance
    موفق باشید

SI-ATC2
    Tuner
    ED-Iran Local set
    TSE CH table
    U-T-CL-M67 Front Color
    40P6AF0E TYPE
    255 Wd count
    1 - AR Count
    IRAN LONGUAGE-ARABIC
    ED-DTV Region
    PER Pnp Language
    off OTA Support
    off e-pop Delault
    m Wifi Rgion
    134 1ST - Y - GH
    135 SUB CONTRAST
    108 R-GAIN
    161 B-GAIN
    سلام متاسفانه درست نشد. دو تا از آیتم ها تغییر نمیکنه:هر دو روی صفر ثابت هستن Wd count وAR count

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام متاسفانه درست نشد. دو تا از آیتم ها تغییر نمیکنه:هر دو روی صفر ثابت هستن Wd count وAR count
    دوست عزیز
    از این کد استفاده کن وبعداز تنظیم کردن آز مایش تصویر را انجام بده و نتیجه را اعلام کن
    کد کالیبراسیون

تلویزیون را روشن و سپس این کد را به سرعت وارد کن

INFO 3 2 1 EXIT -> "Calibration

ایمیل تو چک کن
    Last edited by matinpour; 22-02-2013 at 19:29.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام توروخدا کمک اشتباها av calibration رو زدم و زدم رنگ رو داغون کردم. کلی اینترنتو گشتم اون تصویر چهار خونه مشکی سفید هم با یه دوربین دیجیتال با ورودی av وصل کردم.عکس رو پخش کردم و دوباره کالیبرو که میزنم باز feilur میشه اون مربع صورتی بین مربع ها جابه جا نمیشه چیکار کنم؟ دم عیدی گند زدم به led.صضمنا 40 اینچ اسمارته

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •