تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 169 از 510 اولاول ... 69119159165166167168169170171172173179219269 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,681 به 1,690 از 5093

نام تاپيک: Elder Scrolls V: Skyrim

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

به نظرتون تو ایران کسی عرضه اینو داره که این بازی رو دوبله کنه؟

فکر نکنم چون این بازی اینگدر گسترده هست که از 11/11/11 اینو دارم بازی میکنم ولی هنوز نمیشه گفت حتی چن نفر تو بازی هستن چه برسه به اینکه صدای همه اونا رو دوبله کنن

خلاصه به نظر من بهترین بازی 2011 اسکریم میشه 100% توش اصلا بحثی نیست

دوبله و ترجمه بازی عرضه نمیخواد بهر حال میشه کل فایل های صوتی بازی رو استخراج کرد و گوش داد و بعد دوبله کرد.کار وقت بریه ولی میشه.

در ضمن همه افراد تو بازی که صدای متفاوت ندارند یک صدا برای چندین نفر استفاده شده. و حتی بعضی از NPC های شهر دیالوگ خاصی برای گفتن ندارند و از کنارشون که رد میشی چیزی میگن که گه گاه مردم شهر های دیگه هم میگن .گارد ها هم که صدای یکسان و دیالوگهای یکسان دارند. پس انچنان هم که شما میگی گسترده نیست. ولی صنعت دوبله بازی ها خیلی وقته دیگه تو ایران انجام نمیشه چون سودی برای شرکت دوبلور نداره.شاید برای من خاطره انگیز ترن دوبله ها هم سایبریا 1 و کال اف 1 بود
    Last edited by AlexMercer; 02-12-2011 at 01:11.

2. 2 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز virus2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    NormandySR2       نام.گوشی : Samsung Galaxy Note3

پيش فرض

دیدم بیکارم گفتم چندتا عکس بزارم

shodowmere مجهز به چراغ ( دیگر نگران حمله خرس ها و Troll ها از پشت نباشید )

محتوای مخفی: Shadowmere 

shadowmere تک شاخ :

محتوای مخفی: Unicorn 

Mass Effect باز ها یاد چی می افتید .... ؟؟؟ ( اگه گفتید )

محتوای مخفی: Mass Effect 2 

4. 4 کاربر از virus2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من از اون عکس مس افکت یاده هیچی نیفتادم!
    Last edited by AlexMercer; 02-12-2011 at 03:08.

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

محتوای مخفی: کسایی که تموم نکردن نخونن 
    من زیاد تو کار نقد بازی ها نیستم ولی چند تا ایراد شاهکار و بهترین بازی امسال رو میگم:

داستان بازی کلا فوق العادست ولی داستان کوئست اصلی خیلی سادست و خیلی کوتاه! یه جوری اصلا لذت نمیده با 18 کوثست آلدوین رو میکشیم و بعد ولیم در دنیای بازی. از نظر من پیشرفت بازیکن توی دنیای بازی باید همزمان با پیشرفت داستان اصلی جلو میرفت. خیلی راحت یک گیمری که از چیت و ترینر استفاده میکنه میتونه توی چند ساعت بدونه اینکه زحمتی بده به خودش خط اصلی داستان رو تموم کنه. حتی بدون چیت هم میشه . باقی SIDE STORY ها هم خیلی خوبند ولی کاش در جهت پیشرفت بازی و داستان اصلی نوشته میشدند.

به مثال شما با یک کارکتر لول 10 نتونید خط اصلی داستان رو تموم کنید بلکه باری رسیدن به اخر بازی مجبور بشین کوئست های مختلف رو برین تا اینکه کوئست های اصلی قابل انجام شه. شاید در بازی های دیگه انجام دادن SIDE MISSION برای رسیدن و باز کردن MAIN MISSION خسته کننده بیاد ولی برای این بازی اصلا اینطور نیست.

یکی از ضعف های دیگه بازی بعد از کشتن آلدوین به چشم میاد. وقتی شما او رو میکشید همه دراگون ها بالای THROAT OF WORLD جمع میشن تا از این به بعد زیر نظر پارانویکس باشن ولی بازم میبینیم به اینور اونور حمله میکنند! پس بهتره بریم پارانویکس رو هم بکشیم دیگه اونم خونخواره. اگر پایان دادن بازی تنها پس از انجام دادن بیشتر کوئست های مهم انجام میشد اونقت دیگه پس از کشتن آلدوین میشد بازی رو رها کرد و این ضعف هم به چشم نمیومد.

نداشتن یک پایان قوی هم خیلی تو ذوق زد.. وقتی مین کوئست تموم میشه هیچی نشون داده نمیشه. و این خستگی ادم رو از تنش بیرون نمیکنه شاید بتسدا با اضافه کردن چند سینماتیک به اول و اخر بازی میتونست بازیش رو جذاب تر کنه.

دیالوگ ها اصلا تو بازی تاثیری نداره خیلی وقتا چه خشن باشی و چه مهربون فرقی نداره چون توی شخصیت طرف مقابل تاثیر انچنانی نداره. به مثال در MASS EFFECT شما بد بودن و یا خوب بودنت تاثیر متفاوتی توی بازی داره و روی اینده شخصیتت و NPC ها تاثیر میزاره. تصمیم گیری هم تو بازی وجود نداره به مثال بازهم در MASS EFFECT شما با زنده نگه داشتن و یا کشتن یک فرد در روند بازی تغییر ایجاد میکنی ولی اینجا هیچ تفاوتی نداره.
    Last edited by AlexMercer; 02-12-2011 at 03:04.

7. 2 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه reza207's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    همون جایی که متولد شدم

پيش فرض

دوبله و ترجمه بازی عرضه نمیخواد بهر حال میشه کل فایل های سوتی بازی رو استخراج کرد و گوش داد و بعد دوبله کرد.کار وقت بریه ولی میشه.

در ضمن همه افراد تو بازی که صدای متفاوت ندارند یک صدا برای چندین نفر استفاده شده. و حتی بعضی از NPC های شهر دیالوگ خاصی برای گفتن ندارند و از کنارشون که رد میشی چیزی میگن که گه گاه مردم شهر های دیگه هم میگن .گارد ها هم که صدای یکسان و دیالوگهای یکسان دارند. پس انچنان هم که شما میگی گسترده نیست. ولی صنعت دوبله بازی ها خیلی وقته دیگه تو ایران انجام نمیشه چون سودی برای شرکت دوبلور نداره.شاید برای من خاطره انگیز ترن دوبله ها هم سایبریا 1 و کال اف 1 بود
    مگه من گفتم که نمیشه؟ گفتم نمیتونن فقط میتونن بازی هایی مثل cod1 یا cod5 رو دوبله کنن
    به نظر شما گسترده نیست
    اونم میدونستم به این خاطر سود نمیکنه که بازی های به روزو دوبله نمیکنن اون بازی که من 10 بار تمومش کردم دیگه به چه دردی میخوره؟ حتی ارزش خریدن کپی اون بازی رو هم نداره چه برسه به اورجینال

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

مگه من گفتم که نمیشه؟ گفتم نمیتونن فقط میتونن بازی هایی مثل cod1 یا cod5 رو دوبله کنن
    به نظر شما گسترده نیست
    اونم میدونستم به این خاطر سود نمیکنه که بازی های به روزو دوبله نمیکنن اون بازی که من 10 بار تمومش کردم دیگه به چه دردی میخوره؟ حتی ارزش خریدن کپی اون بازی رو هم نداره چه برسه به اورجینال

شما مطمئن باش اگر سود داشت میتونستن اینکارو بکنن و میکردن . مثل قبل که بازی های مثل سایبریا رو دوبله کردند برای ایرانی جماعت هیچ چیزی غیر ممکن نیست

شما بازی گسترده از نظر کلامی میخوای از نظر من مس افکت 2 خیلی گسترده تر از این بود. شما 10 تا یار داشتی توی صفینه که هر کدوم بعد از اتمام هر مرحله وقتی میرفتی پیششون حرف تازه واسه گفتن داشتن و خاطراتشون رو میگفتم و هر دفعه حداقل 50 سطر مکالمه داشت.

در ضمن من موافق با دوبله بازی ها بعضی بازی ها اگر دوبله بشه بیاد هم قابله بازیه چون هر چقدر هم انگلیسیمون خوب باشه شنیدن دیالوگ ها به زبان شیرین فارسی لذت بخشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه reza207's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    همون جایی که متولد شدم

پيش فرض

شما مطمئن باش اگر سود داشت میتونستن اینکارو بکنن و میکردن . مثل قبل که بازی های مثل سایبریا رو دوبله کردند برای ایرانی جماعت هیچ چیزی غیر ممکن نیست

شما بازی گسترده از نظر کلامی میخوای از نظر من مس افکت 2 خیلی گسترده تر از این بود. شما 10 تا یار داشتی توی صفینه که هر کدوم بعد از اتمام هر مرحله وقتی میرفتی پیششون حرف تازه واسه گفتن داشتن و خاطراتشون رو میگفتم و هر دفعه حداقل 50 سطر مکالمه داشت.

در ضمن من موافق با دوبله بازی ها بعضی بازی ها اگر دوبله بشه بیاد هم قابله بازیه چون هر چقدر هم انگلیسیمون خوب باشه شنیدن دیالوگ ها به زبان شیرین فارسی لذت بخشه
    سود که حتما داره ولی این عامل اصلی این کپی کردن بازی هاست که اگه قفلی رو بزارن که امکان کپی به هیچ نحو نباشه میبینی که بازی های دوبله بیشتر از خود بازی که جدید اومده مثل اسکریم زیاد فروش میکنه البته اگه اونی که دوبله کردن بازی های 6 ماه پیش باشه نه زیاد تر از اون

مس که اره ولی اسکریم یه چیز دیگه هست اینم بگم که منم از بازی های دوبله خوشم میومد و تقریبا همشو بازی کردم

در آغاز فعالیت VeRsTiLe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    کــــرج

پيش فرض

دوستان تو یه مرحله گیر کردم بالای نوک کوه برفی اژدها ها همه دور هم جمع شدن دودونه پرواز می کنن و می رن بعد یکیشونو صدا می زنی میاد یه چیزی می گه می ره یه ازدها هم روی تخته سنکی وایستاده و یه چیزایی می گه باید چیکار کنم تو این قسمت از کجا بفهمم چقدر از بازی مونده
    ممنون از همتون که کمک می کنید

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

محتوای مخفی: ....................... 
    دوستان تو یه مرحله گیر کردم بالای نوک کوه برفی اژدها ها همه دور هم جمع شدن دودونه پرواز می کنن و می رن بعد یکیشونو صدا می زنی میاد یه چیزی می گه می ره یه ازدها هم روی تخته سنکی وایستاده و یه چیزایی می گه باید چیکار کنم تو این قسمت از کجا بفهمم چقدر از بازی مونده
    ممنون از همتون که کمک می کنید

توی اینجور موارد بهتره از اسپویلر استفاده کنید.
      محتوای مخفی: ................... 

ایجا آخر داستان اصلی بازی هست.الان شما خط داستانی اصلی بازی رو تموم کردید.

13. این کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

الکی 5 تومن پول اینو دادم جنگاش اصلن حال نداد.
    میرو دوباره سراغ همون With fire and sword و Warband.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •