تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 169 از 227 اولاول ... 69119159165166167168169170171172173179219 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,681 به 1,690 از 2267

نام تاپيک: Mass Effect 3

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

واقعا بایو ور بازی رو خراب کرده.

در نسخه های اولیه داستان نسخه 3 که لو رفته بود قرار بود شپرد مثل 1 مجبور شه از بین لیارا و بازمانده ویرمایر اشلی/ کایدن) یکی رو زنده نگه داره!

تین قرار بود توسط اودینا در هنگامی که میخواست به کنسولر آساری شلیک کنه زخمی شه یا بمیره!

پایان کنترل در بازی بود ولی پایان های بیشتری بود که شپرد زنده میمونه و توسط عشقش از خرابه های سیتادل بلند میشه و اندرسون( اگر زنده میموند) بازمانده هارو نجات میداد!

اول بازی قرار بوده دادگاهی باشه که شپرد از خودش دفاع کنه ولی حذف شده! اصلا اشلی رو برای همون صدا کرده بودن بیاد!

جاویک قرار بوده کاتالیست باشه!

لعنت به کسی که تخم هرز مولتی پلیر رو تو ذهن بایو ور انداخت که اونا هم بازی رو تاخیر زدن تا داستان بازی لو بره و بعد مجبور شن عوض کنن هم اینکه بازی رو اکشن تر کنن و دیالوگ هارو کمتر

در ضمن دمو های e3 یادتونه؟ مرحله رانوچ اون قسمتی که میخوایم ریپر بیس رو نابود کنیم اونجا سربروس هم بود ولی در بازی اصلی گت ها جای سربروس رو گرفتن. قرار بوده که کلا سربروس با ریپر ها کار کنه. مرحله پدر میراندا قرار بوده ترسناک تر از این باشه و حتی ادم هایی باشند که بتونیم نجات بدیم.

---------- Post added at 11:50 AM ---------- Previous post was at 11:49 AM ----------

میگفتن بازی رو گه از یه بار دیگه بازی کنی پایانه مخفی داره..شما چیزی دیدین؟؟
    نداره همون 7 تا پایانه قبلیه

2. 6 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    021

پيش فرض

اون قسمیتم که تو e3 نشون داد که بالجیون سوارا ون ماشین تیراندازیه میشی...اولش ریپیر میفته فکمیکنن مرده ولی دوباره بدش بلند میشد..اونجوری خیلی باحال تر بود...

4. 3 کاربر از Steps-Rap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اون قسمیتم که تو e3 نشون داد که بالجیون سوارا ون ماشین تیراندازیه میشی...اولش ریپیر میفته فکمیکنن مرده ولی دوباره بدش بلند میشد..اونجوری خیلی باحال تر بود...
    اره حتی اونم حذف کردن. و به جاش اون نبرد رو در رو با ریپر رو گذاشتن که دیگه بیش از حد تخیلی بود

6. 3 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

pdf چی؟ art of mass effect 3 یا راه نمایی؟ یا کمیک بوک هاش؟
    دوست گلم راهنمای قدم به قدم mass effect 3 به صورت فایل پی دی اف یا هر چیزی دیگه ای اگه لینکش هم هست اونم بذارید

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

ری ماکوزا رسما اعلام کرده Mass Effect 3 extended cut تابستان به صورت مجانی پخش میشه که شامل یک سری cut scene میباشد ! که پایان بازی رو برای گیمر شرح میده و به سوالات گیمر ها جواب میده ولی پایان بازی عوض نمیشه.

9. 3 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

جالبش اینجاست که من با 4 یار بازی رو تموم کردم....
    من در سیو های قبلیم گروس ، تالیا ، سمارا و جک رو از دست داده بودم....
    تو این قسمت مجبور شدم تا اخر با 4 تا یار ادامه بدم....خیلی خوب میشد که مثل قسمت دوم یکی دو یار برای این طور مواردی مشابه من اضافه کنن
    (البته من 3 بار مس افکت 2 رو تموم کردم و همشون رو زنده نگه داشتم ولی اهمیت ماجرا اونی هستش که بدون تغییر برام افتاده بود)
    .....
    در کل بین این 4 تا یار هم به جز لیارا و Edi شخص دیگه ای رو من پسند نکردم...

11. 2 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

MASS EFFECT 3 EXTENDED CUT
    What can fans expect from the Extended Cut DLC?
    For fans who want more closure in Mass Effect 3, the DLC will offer extended scenes that provide additional context and deeper insight to the conclusion of Commander Shepard’s journey.
    Are there going to be more/different endings or ending DLCs in the future?
    No. BioWare strongly believes in the team’s artistic vision for the end of this arc of the Mass Effect franchise. The extended cut DLC will expand on the existing endings, but no further ending DLC is planned.
    What is BioWare adding to the ending with the Extended Cut DLC?
    BioWare will expanding on the ending to Mass Effect 3 by creating additional cinematics and epilogue scenes to the existing ending sequences. The goal of these new scenes is to provide additional clarity and closure to Mass Effect 3.
    When will the Extended Cut DLC be available?
    Currently the Extended Cut DLC is planned for this summer, no specific date has been announced at this point.
    Why are you releasing the Extended Cut DLC?
    Though we remain committed and are proud of the artistic choices we made in the main game, we are aware that there are some fans who would like more closure to Mass Effect 3. The goal of the DLC is not to provide a new ending to the game, rather to offer fans additional context and answers to the end of Commander Shepard’s story.

13. 2 کاربر از kazemb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه 3taxxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    رویاهام

پيش فرض

ری ماکوزا رسما اعلام کرده Mass Effect 3 extended cut تابستان به صورت مجانی پخش میشه که شامل یک سری cut scene میباشد ! که پایان بازی رو برای گیمر شرح میده و به سوالات گیمر ها جواب میده ولی پایان بازی عوض نمیشه.
    یعنی بین ترکیدن سیتادل و سقوط نرماندی و تکون خوردن شپرد

میترسم از اینم بیشتر گند بزنه

15. این کاربر از 3taxxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

خانم جسیکا مریزان در تویتر گفتن:

در extended cut شاید همه مجبور نشن بمیرن

یک سری از خود گذشتگی هایی خواهد بود ولی امکان داره شپرد بتونه به صفینه برگرده و پیش یاراش باشه

همچنین ساختن دوباره مس ریلی ها احتمال زیاد اتفاق میفته.

خود بایو ور هم فهمید گند زدن و اینطوری پیش بره نسخه های بعدی نمیتونن بسازن. از طرفی هم بهشون حق میدم از چیزی کق شه پس یعنی تلفیق و کنترل زیر سوال میره و کسی خودش رو نمیکشه برای اون 2 پایان و همه تخریب میکنند.

با تمام احترامی که برای گت و ایدی قائلم ولی شرمنده تخریب انتخاب من از اول بود

17. 2 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه kkain-blood's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

این برای اونهایی که میخوان
    Readiness level

اونها بشه 100 و بهترین پایان رو داشته باشن میتونید فایل رو از اینجا دانلود کنید تو فایل نشون داده چطور باید این کار رو انجام بدین به save تون هم هیچ صدمه ای نمیخوره خیالتون راحت

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بزرگ گذاشتم همه ببینند

یه سئوال هم داشتم اگه میشه یکی توضیح بده " سنتتیک ها و ارگانیک ها یکی بشن" یعنی چی؟ معنی این دو کلمه تو بازی چیه؟
    ممنون میشم کسی توضیح بده
    من کپی کردم اما باز پایان معمولی رو دیدم (کنترل) از مرحله ای که شپرد وو سیتادل به هوش میاد ادامه دادم ...برای شما کار کرد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •