تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 169 از 284 اولاول ... 69119159165166167168169170171172173179219269 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,681 به 1,690 از 2840

نام تاپيک: درخواست مشاوره ی خرید ماشین های اصلاح ( سر , صورت)

اگه نباشه جاش خالی می مونه majid_306's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

پاناسونیک در سال جاری برای دومین بار اقدام به افزایش قیمت محصولاتش کرده! این در حالیه که قیمت دلار نسبت به سال قبل کاهش قابل توجهی داشته.
    مضافا قضیه قیمت بالای لوازم یدکی و کمیاب بودن اونها، من رو که تقریبا به نتیجه نهایی برای خرید پاناسونیک گرفته بودم منتها به قیمت مناسب گیر نمی آوردم منصرف کرد.
    براون هم نمایندگی نداره.
    حالا میخوام فیلیپس بخرم. مدل 1280 چطوره؟ با جت کلین بخرم یا ساده؟
    ممنون

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

دوستان من برای اصلاح صورت این رو میخوام بخرم
    خوبه؟ و الان قیمتش تو بازار چنده ؟؟؟

Philips AT890
    ضد آب هست

ممنون
    حدود 350 تومن.
    همین رو برام کادو گرفته بودند ولی من بدون استفاده به فروشنده برش گردوندم میخام مدل با کیفیت تر و بهتر بگیرم.

3. این کاربر از majid_306 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

پاناسونیک در سال جاری برای دومین بار اقدام به افزایش قیمت محصولاتش کرده! این در حالیه که قیمت دلار نسبت به سال قبل کاهش قابل توجهی داشته.
    مضافا قضیه قیمت بالای لوازم یدکی و کمیاب بودن اونها، من رو که تقریبا به نتیجه نهایی برای خرید پاناسونیک گرفته بودم منتها به قیمت مناسب گیر نمی آوردم منصرف کرد.
    براون هم نمایندگی نداره.
    ممنون
    واقعا که این اژند سرویس حروم زاده هستش . الان رفتم سایتش رو چک کردم دیدم که قیمت ها رو لااقل50 تومنی بالا برده . حالا چرا ، مشخص نیست . بهانه گرون شدن دلار رو هم که ندارن بلکه باید ارزون هم میکردن

5. این کاربر از bas ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال alijigari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

براون هم نمایندگی نداره.
    ممنون
    دوست عزیز اگه قیمت براتون مهم نیست پاناسونیک سری جدیدش بخرین واقعا عالی هست مدل lv65 و lv 95

من مدل lv61 دو سال دارم خیلی عالی هست --ممکنه گرون باشه اما یک بار بخرین برای همیشه داشته باشین

فیلیپس 1280نخرین پشیمون میشن --به عنوان مصرف کننده بهتون میگم--قدرت پاناسونیک خیلی بیشتر از فیلیپس هست مثل این میمونه که شما با تیغ دارین اصلاح میکنید !

7. این کاربر از alijigari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

حدود 350 تومن.
    همین رو برام کادو گرفته بودند ولی من بدون استفاده به فروشنده برش گردوندم میخام مدل با کیفیت تر و بهتر بگیرم.
    ممنون بابت جوابتون
    ولی همین مدل چطوریاس؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

...
    ممنون

...

فیلیپس 1280نخرین پشیمون میشن --به عنوان مصرف کننده بهتون میگم--قدرت پاناسونیک خیلی بیشتر از فیلیپس هست مثل این میمونه که شما با تیغ دارین اصلاح میکنید !
    دوستان عزیز؛ اینکه چه ریش تراسی برای شما مناسب تره بستگی به موارد مختلفی داره. مثلا اینکه تابحال با چه ماشینی اصلاح میکردین؟ هرچندوقت یه بار اصلاح میکنین؟ میخوایین از ته بزنین یا کوتاه کنین و... ضمن اینکه هر ریش تراشی بگیرین حدود 3 هفته تا یکماه طول میکشه تا ریش و صورتتون با دستگاه جدید منطبق بشه. یا یک سری نکات رو باید رعایت کرد مثلا صورتتون رو قبل از اصلاح بشورین. هر 2 تا 3 روز یکبار و ترجیحا هر روزه اصلاح کنین؛ دستگاه رو هربار تمیز کنین و ....
    اما بطور کلی سه برند براون؛ فیلیپس و پاناسونیک از سایرین بهترند.

من خودم فیلیپس رو انتخاب کردم. بخاطر تجربه 10-15 ساله خودم (که در پست صفحه قبل اشاره کردم) و دوستانم و همچنین توصیه فروشندگان. من با بیش از 5 فروشگاه و تعمیرگاه تخصصی صحبت کردم که هر سه برند فوق + برندهای دیگه رو موجود داشتن. اما از هر کدوم میپرسیدم بهترین دستگاهتون چیه؛ متفق القول میگفتن فیلیپس. فقط اختلافشون توی مدل دستگاه بود. یکی دستگاه 500 تومنی رو پیشنهاد میکرد و یکی دستگاههای گرونتر.

ضمنا این رو هم بگم که میگفتن گارانتی براون بخاطر تحریم ها دیگه وجود نداره و پاناسونیک هم گارانتی ضعیفی داره و فقط فیلیپس با گارانتی معتبری ارائه میشه . همچنین قطعات براون و پاناسونیک به مراتب کمیاب تر و یا نایاب و بسیار گران هستند. و زودتر نیز خراب و مستهلک میشن.
    ایناالبته صحبتها و توصیه های فروشندگان و تعمیرکارانی بود که ازشون نظر خواستم.

و اینکه با جت کلین بخرین یا نه دیگه به خودتون بستگی داره. بیشتر جنبه نمایشی و کلاس داره تا کاربردی ضروری. اگه 200-300 تومن که قیمت یه ریش تراش ارزونه براتون مهم نیس؛ بخرین. وگرنه همون وقتی که واسه کار با جت کلین و شستن اون میذارین؛ صرف شستن خود دستگاه بکنین. دیگه نیازی به خرید مایع شستشو هم ندارین

موفق باشین
    Last edited by mehran_ar; 16-11-2013 at 16:24.

10. 2 کاربر از mehran_ar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

دوستان عزیز؛ اینکه چه ریش تراسی برای شما مناسب تره بستگی به موارد مختلفی داره. مثلا اینکه تابحال با چه ماشینی اصلاح میکردین؟ هرچندوقت یه بار اصلاح میکنین؟ میخوایین از ته بزنین یا کوتاه کنین و... ضمن اینکه هر ریش تراشی بگیرین حدود 3 هفته تا یکماه طول میکشه تا ریش و صورتتون با دستگاه جدید منطبق بشه. یا یک سری نکات رو باید رعایت کرد مثلا صورتتون رو قبل از اصلاح بشورین. هر 2 تا 3 روز یکبار و ترجیحا هر روزه اصلاح کنین؛ دستگاه رو هربار تمیز کنین و ....
    اما بطور کلی سه برند براون؛ فیلیپس و پاناسونیک از سایرین بهترند.

من خودم فیلیپس رو انتخاب کردم. بخاطر تجربه 10-15 ساله خودم (که در پست صفحه قبل اشاره کردم) و دوستانم و همچنین توصیه فروشندگان. من با بیش از 5 فروشگاه و تعمیرگاه تخصصی صحبت کردم که هر سه برند فوق + برندهای دیگه رو موجود داشتن. اما از هر کدوم میپرسیدم بهترین دستگاهتون چیه؛ متفق القول میگفتن فیلیپس. فقط اختلافشون توی مدل دستگاه بود. یکی دستگاه 500 تومنی رو پیشنهاد میکرد و یکی دستگاههای گرونتر.

ضمنا این رو هم بگم که میگفتن گارانتی براون بخاطر تحریم ها دیگه وجود نداره و پاناسونیک هم گارانتی ضعیفی داره و فقط فیلیپس با گارانتی معتبری ارائه میشه . همچنین قطعات براون و پاناسونیک به مراتب کمیاب تر و یا نایاب و بسیار گران هستند. و زودتر نیز خراب و مستهلک میشن.
    ایناالبته صحبتها و توصیه های فروشندگان و تعمیرکارانی بود که ازشون نظر خواستم.

و اینکه با جت کلین بخرین یا نه دیگه به خودتون بستگی داره. بیشتر جنبه نمایشی و کلاس داره تا کاربردی ضروری. اگه 200-300 تومن که قیمت یه ریش تراش ارزونه براتون مهم نیس؛ بخرین. وگرنه همون وقتی که واسه کار با جت کلین و شستن اون میذارین؛ صرف شستن خود دستگاه بکنین. دیگه نیازی به خرید مایع شستشو هم ندارین

موفق باشین
    سلام
    اگه جت کلین نگیریم،برای تمیز کردن خود دستگاه،نیازی به بازو بسته کردن نیست؟
    راحت تمیز میشه؟
    ضمنا چون پست شما کمه دکمه تشکر براتون فعال نیست.

پروفشنال alijigari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    راحت تمیز میشه؟
    وقتی جت کلین بگیرین مایه شستشو به ممکنه سختی گیر بیاد--فقط زیر اب بگیرین کافی هست --
    اما تا کسی با پاناسونیک مدل lv61 یا lv65 استفاده نکرده باشه منظوره منو نمی فهمه !
    جفتشون بدون دستگاه تمیز کننده هستند
    فقط قیمت ها بین 1 تا 1.100 هست حدود 200 تومان ارزونتز از حالت شستشو هستند

13. این کاربر از alijigari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

سلام
    راحت تمیز میشه؟
    تمیز کردنش راحته. زیر آب گرم باید بگیری (بعد از باز کردن ساده درب تیغه ها که برای تخلیه دستگاه مجبوری انجام بدی! ). یا با برس مویی که داره.
    جت کلین زمان بیشتری نیاز داره (فکر میکنم بین نیم تا یک ساعت). تازه خود دستگاه جت کلین رو باید تمیز کرد! ضمنا علاوه بر جت کلین هر چند وقت یه بار باید با دست هم تمیز کرد. مثلا ممکنه مو لای تیغه گیر کرده باشه و... که نیاز به بازدید و تمیز کردن دستی داره.

ضمنا جدیدا 1280 معمولی در نمایندگی نیست. یا باید با جت کلین بگیرین یا 1285 که همون 1280 هستش + تیغه موزر جداگانه

ممنون

15. این کاربر از mehran_ar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

ممنون بابت جوابتون
    ولی همین مدل چطوریاس؟
    مدل بدی نیست، نسبت به قیمتش کیفیت اصلاح خوبی داره.
    از یکی از دوستام که ازش استفاده کرده بود پرسیدم، گفت فقط یک هفته زیر گلو رو سرخ میکنه و بعد از اون پوست عادت میکنه.
    این رو بگم پوست دوستم کاملا حساس هست و قبلا پر از جوش بود که با درمان دارویی برطرف شده.
    فقط میگفت هفته ای یکبار داخل الکل 70 درصد ضدعفونی میکنم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •