دوستان عزیز؛ اینکه چه ریش تراسی برای شما مناسب تره بستگی به موارد مختلفی داره. مثلا اینکه تابحال با چه ماشینی اصلاح میکردین؟ هرچندوقت یه بار اصلاح میکنین؟ میخوایین از ته بزنین یا کوتاه کنین و... ضمن اینکه هر ریش تراشی بگیرین حدود 3 هفته تا یکماه طول میکشه تا ریش و صورتتون با دستگاه جدید منطبق بشه. یا یک سری نکات رو باید رعایت کرد مثلا صورتتون رو قبل از اصلاح بشورین. هر 2 تا 3 روز یکبار و ترجیحا هر روزه اصلاح کنین؛ دستگاه رو هربار تمیز کنین و ....
اما بطور کلی سه برند براون؛ فیلیپس و پاناسونیک از سایرین بهترند.
من خودم فیلیپس رو انتخاب کردم. بخاطر تجربه 10-15 ساله خودم (که در پست صفحه قبل اشاره کردم) و دوستانم و همچنین توصیه فروشندگان. من با بیش از 5 فروشگاه و تعمیرگاه تخصصی صحبت کردم که هر سه برند فوق + برندهای دیگه رو موجود داشتن. اما از هر کدوم میپرسیدم بهترین دستگاهتون چیه؛ متفق القول میگفتن فیلیپس. فقط اختلافشون توی مدل دستگاه بود. یکی دستگاه 500 تومنی رو پیشنهاد میکرد و یکی دستگاههای گرونتر.
ضمنا این رو هم بگم که میگفتن گارانتی براون بخاطر تحریم ها دیگه وجود نداره و پاناسونیک هم گارانتی ضعیفی داره و فقط فیلیپس با گارانتی معتبری ارائه میشه . همچنین قطعات براون و پاناسونیک به مراتب کمیاب تر و یا نایاب و بسیار گران هستند. و زودتر نیز خراب و مستهلک میشن.
ایناالبته صحبتها و توصیه های فروشندگان و تعمیرکارانی بود که ازشون نظر خواستم.
و اینکه با جت کلین بخرین یا نه دیگه به خودتون بستگی داره. بیشتر جنبه نمایشی و کلاس داره تا کاربردی ضروری. اگه 200-300 تومن که قیمت یه ریش تراش ارزونه براتون مهم نیس؛ بخرین. وگرنه همون وقتی که واسه کار با جت کلین و شستن اون میذارین؛ صرف شستن خود دستگاه بکنین. دیگه نیازی به خرید مایع شستشو هم ندارین
موفق باشین