خیلی ها خیلی چیزهارو می بینن و می دونن و می فهمن دلیل اینکه به روتون نمیارن این نیست که نفهمیدن ، چیز دیگریست ...
خیلی ها خیلی چیزهارو می بینن و می دونن و می فهمن دلیل اینکه به روتون نمیارن این نیست که نفهمیدن ، چیز دیگریست ...
سعی کنید تو زندگی یک دوست واقعی داشته باشید . . . بعضی ها هستند که 10 تا دوست و رفیق دارن اگر سر و ته همشون رو جمع بزنی به اندازه یک دوست هم ارزش ندارن
اگه قراره با یکی از دوستان و یا آشنایان کاری شراکتی انجام بدید این موضوع رو علنی نکیند.چون دیگران هم دخالت میکنند هم میخوام تو شراکت شما شرکت کنند
در ادامه صحبت دوست عزیزمون zr1 به بچه های پیش دانشگاهی چند تا پیشنهاد میکنم...
1- کتاب تست اضافی که فکر میکنید به دردتون نمیخوره نخرید دوماه مونده به کنکور نگاه کردن به اون کتابا فقط اعصابتون رو مگسی میکنهمن خودم 4تا کتاب تست و آموزشی فقط واسه زیست شناسی داشتم!!!! بدون اغراق بگم هیچکدومو نخوندم!!!! چند وقت مونده به کنکور هم که نگام به کتابخونم میفتاد رسما اشکم درمیومد!!!! هم بخاطر هزینه وحشتناکی که کرده بودم هم واسه وقتی که نداشت برای زدن تستاش.
2- سعی کنید اصلا...تاکید میکنم اصلا کتابخونه نرید...مخصوصا کتابخونه ای که کنارش پارکی چیزی هست... باور کنید این واسه کنکور سمه!!! کل فصل بهار رو که سه ماه مونده بود به کنکورم بیشتر از روزی 2ساعت نخوندم که تازه مفید هم نبود یا اگه واقعا تو خونه شرایط درس خوندن ندارید کتابخونه ای برید که توش تنها باشید یعنی هیچکدوم از دوستاتون باهاتون نباشن و اونجا هم اصلا با کسی دوست نشید.
3- تلاش کنید...درس بخونید...تست بزنید ولی خودتونو خفه نکنید با درس...خودکشی نکنید . کنکور خیلی سخته ولی اگه بیش از حد مایه بذارید براش فقط به ضرر خودتونه...از همه لحاظ . نه بیخیال بیخیال باشید مثلا مننه خودتونو تو کتاب تست غرق کنید مثل یکی از دوستان من که الان هر مرضی بگید تو سال کنکورش گرفت... گردن درد کمر درد میگرن ریزش مو...خلاصه از همه نظر مواظب خودتون باشید تو سال کنکور چون در عین اینکه میتونه بهترین سال زندگیتون باشه میتونه سال جهنمی زندگیتون هم بشه.
ببخشید اگه زیاد حرف زدم...![]()
هيچ وقت ظاهر زندگي ديگران را با باطن زندگي خودتان مقايسه نكنيد..
همين
وقتی اعصابتون ناراحته اصلا ماشین نرونین چون مثل وحشی ها ماشین میرونین.من گاها تو این وضعیت ماشین روندم و عصبانیتمو رو ماشین خالی میکردم.به هیچ وجه توصیه نمیکنم تو این وضعیت ماشین برونید تا اینکه حالتون سر جاش بیاد.وگرنه تصادف و زیر گرفتن یه کسی نتیجه این کاره.درضمن تو خیابونا باکسی کورس نذارید ممکنه کسی رو زیر بگیرین یا اینکه ماشین به جدولی چیزی بخوره و چپ کنین.
وقتی میرین بنزین بزنید یا اینکه خرید میکنید و برای حساب کردن خریدتون پول زیادی میدین.بقیشو بشمارین چون ممکنه طرف اشتباهی یا به عمد پول کمتر بده.من چند وقت پیش رفتم به ماشین بنزین بزنم 50 تومن دادم باید 38 تومن میگرفتم که طرف به من 28 تومن داد.من 2بار پولو شمردم که ببینم خودم اشتباه نکرده باشم و به طرف هم گفتم و بقیه پولمو گرفتم.البته طرف به عمد کم داد وگرنه 2 تومنی اشتباه میکرد.
همیشه تو صحبت کردنتون یه مکثی کنید بزارید طرف مقابلتون هم حرفشو بزنه!وسط حرف طرف نپرید.یکم شما حرف بزنید و یکمم اون حرف بزنه.اگه تو صحبتاتون اینطوری پیش برین هم طرف حرفتونو میفهمه هم شما.در ضمن این نشانه شخصیت شما رو هم نشون میده پس دست کم نگیرینش.
سلام
وقتي يه كسي حالا فرق نميكنه اشنا باشه يا غريبه گوشيتون رو گرفت تا باهاش زنگ بزنه بعد از اينكه گوشي رو اورد و بهتون داد همون موقع گوشي رو كنار بذاريد نه اينكه فورا جلوي طرف با گوشيتون ور بريد تا مثلا ببينيد چقدر شارژتون رو استفاده كرده يا اينكه به شماره كي زنگ زده( كه البته اين دومي به نظر من اصلا كار درستي نيس) چون اين كار جلوي طرف خيلي زشته. بذاريد از شما فاصله بگيره بعدش بريد ببينيد چقدر شارژ داريد كه خب يه چيزي هم هست ممكنه طرف غريبه باشه و شما بخوايد باهاش حساب كنيد كه معمولا خود طرف هم يه تعارفي ميزنه ولي معمولا بعضي ادما مثل بچه هاي اينجا اينقدر مرامش رو دارن كه وقتي صحبت از حساب كردن مياد بهشون برميخوره
موفق بلشيد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)