دوستان یه راهنمایی اساسی میخوام اگه شما میخواستید تا نهایتا 150 رو صرف خرید ادکلن کنید چی میخریدین؟
دوستان یه راهنمایی اساسی میخوام اگه شما میخواستید تا نهایتا 150 رو صرف خرید ادکلن کنید چی میخریدین؟
سرد و تلخ می تونی St. Dupont Noir از St. Dupont رو امتحان کنی، قیمت حجم پایینش حدود 40 تومن باید باشه.
Azzaro Visit هم خنک هست با قیمت زیر 40.
Dunhill Fresh هم روزانه و خنک هست و اونم حجم پایینش حدود 40 هست.
عطر Passenger Cruise for Men از اس تی دوپن هم سرد هست ولی 100 میلش حدود 70-80.
شاید اگه 50 میل گیر بیاری، 50 تومن بتونی بخری.
اگه حجم 30 یا 50 میل wood رو که تو پست قبلی گفتم رو گیر بیاری، به نظرم محشره.
من خودم خیلی حال می کنم باهاش.
راستش توی این رنج قیمتی که می خوای، من اینا رو سراغ داشتم. اگه می تونستی بیشتر هزینه کنی، شاید گزینه های دیگه ای هم می شد معرفی کرد.
البته دوستان دیگه هم می تونن عطرای سرد و زیر 40 تومن بهت معرفی کنن.
حالا فعلاً اینا رو تستش کن ببینیم چی میشه
و امـــــــــا بحث تشخیص عطر تقلبی از اصل، یه سریال طولانیه! چون تولید کننده ها هر پولیتیکی هم بزنن، باز یه راه دور زدن وجود داره....
سعی کن از جای معتبر و شناخته شده ای بگیری، نوع رایحه هم تا حدود زیادی هویت عطر رو لو می ده. مخصوصاً بوی غالب الکل اتیلیک![]()
ONLY Creed
.....Trust Me
معمولاً طراحان عطر، مواد اولیه اون رو طوری ترکیب می کنن که رایحه ی عطر به سه بخش تقسیم میشه به نام های نت اولیه (top)، نت میانی(heart or middle) و نت اصلی یا نهایی (base).
طوری که:
چند لحظه بعد از اسپری کردن، نت اول که ممکنه ترکیب مرکباتی، شیرین، چوبی و امثالهم داشته باشه، آشکار میشه.
بعد از حدود 10-15 دقیقه می رسیم به نت میانی که اون هم ترکیبات و به تبع، رایحه خاص و متفاوت خودش رو داره.
در نهایت تا زمان ماندگاری کامل عطر که ممکنه 4-5 ساعت طول بکشه، یک نت و رایحه ثابت می شه و تا پایان می مونه که نوع رایحه ی اصلی یک عطر و گروه بویاییش هم از روی اون تعیین میشه، مثلاً گرم یا سرد بودن و رایحه غالب عطر.
این دیگه بسته به تجربه، مهارت و سواد طراح عطر هست که چه طوری مواد اولیه و مواد نگهدارنده و تثبیت کننده رو ترکیب کنه که رایحه های اولیه و میانی با دمای تبخیر پایین الکل های به خصوصی هماهنگ بشن و بعد یه مدت معینی محو و بوهای دیگه ای غالب بشن و ...
البته این میشه بحث های نوع ترکیب شیمیایی ای که عطر داره و کاملاً وابسته به علم شیمی هست.
من هم هیچ اطلاعی در این زمینه ندارم و معمولاً فرمولاسیون عطر برای هر شرکتی، محرمانه است، ولی خودم هم خیلی خیلــــــــــــــــی علاقه دارم اطلاعات کامل و دقیقی در این مورد داشته باشم!
دوستان، اگه کسی اطلاعات بیشتر و بهتری داره، بریزه رو دایره ما هم فیض ببریم![]()
چه نکته ای....
من تا حالا دقت نکرده بودم!!!
به زودی می خوام بخرمش، اون موقع این جا اطلاع می دم.
ممکنه اصلش لق نزنه و تقلبیش این طوری باشه یا شایدم برعکس!
ولی به نظرم میاد ثابت بود، البته اصلاً مطمئن نیستم.
خیلی ممنون خودشه اینا؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عطر Benetton Hot از بنتون گرم هست و حدود 15 تومن.
عطرای برند sapil هم همین حدود قیمت رو دارن و سه عطر نایس، نانسی و چی چی جزء پرفروش ترین ها هست.
ولی نمی دونم گرم و شیرین هستند یا نه؟!
معمولاً بیشتر عطرای زنانه شیرین هستن، حالا خودتون این نمونه ها رو تست کنین ببینین چه جورین.
خواهش می کنم.خیلی ممنون خودشه اینا؟
اولی نه، اون گرمه.
من منظورم اینه:
دومی درسته.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سومی هم منظورم اینه:
در ضمن اگه "اس تی دوپن" خواستی بخری و توی تهرانی، برو از نمایندگی هاش بخر. سه جا هست که آدرسشون اینجاست:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب بعد ظهر هم دوباره چند جا رفتم و دیدم که همه وود هایی که اینجا هست همشون لق میزنن.قیمتاشون هم که
خیلی باحاله .از 55 تا 90 قیمت میدنهمشون هم یکی هستن فقط خیابون با خیابون فرق داره.
دوست عزیز میتونی یه سرد سرد که بوی تند وسردرد اوری نداشته باشه و از این بوهای کوچه بازاری هم بدم میاد و بشه اینترنتی اعتماد کرد وخرید زیاد نمیخوام هزینه(30000) کنم که اگه بد بود ضرر انچنانی نکرده باشم اخه امروز رفتم بازار (شهرستان،فعلا هم نمیتونم برم اهواز)همه این اسامی رو گفتم هیچ کدومشو نداشت
تو این سایت هم این مدل نوشته سرد و تند از تند بدم میاد ممنون میشم راهنمایی کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)