می خواستم بدونم اگه داداشم که معافی کفالت گرفته ازدواج کنه منم میتونم معافی کفالت بگیرم(پدر بالای 60 سال)؟؟؟
می خواستم بدونم اگه داداشم که معافی کفالت گرفته ازدواج کنه منم میتونم معافی کفالت بگیرم(پدر بالای 60 سال)؟؟؟
لباس چی ببریم؟
کارد میوه خوری اشکال نداره؟![]()
اقا این سوال ما رفت صفحه قبل.اگه کسی می دونه لطفا جواب بده این حق ما پایمال نشه.
دوستان من برای کسری خدمت به یه مشکلی بر خوردم . طبق یکی از ائین نامه ها که من متنش رو توی دفتر پادگان خودنم و متاسفانه به من کپی اش رو ندادن پدرم به خاطر خدمت توی سیستان شامل کسری میشه و گفته شده که به کلیه واحد ها ابلاغ شده.ولی به سازمانش که مراجعه می کنم میگن نمیشه و کسری تعلق نمیگیره و شما از خودتون درمیارید !! حالا من یه مرجعی رو می خوام که از اونجا ابلاغیه های ستاد کل نیروهای مسلح رو پرینت بگیرم ببرم بکوبم توی صورت اون مسئول.کسی توی اینترنت جایی رو میشناسه که این ابلاغیه ها توش باشه و من پرینت بگیرم؟
سلام
خیر دوست عزیز شما دیگه نمیتونی استفاده بکنی چون برادرتون گرفته !!
---------- Post added at 09:41 PM ---------- Previous post was at 09:39 PM ----------
لباس گرم فقط ببر البته زیاد نبری چون اونجا خودشون لباس میدن و لباسا خودت میشه بار اضافی !!!
همه چی میتونی ببری داخل ولی باید جاسازی کنی که نفهمن چون چاقو هم نمیشه برد !!!
---------- Post added at 09:42 PM ---------- Previous post was at 09:41 PM ----------
سلام
مگه شما نامه ای چیزی ندارین که پدرتون اونجا خدمت کرده ؟!!!
کارت پایان خدمتی چیزی
امروز دقیقا یک ماه شد که من دفترچه فرستادم
18 اسفند ماه
هنوز مشخص نشده
دیروز هم رفتم پلیس +10
امروز هم مامور پست دوباره اومد سفارش اورد گفتم فکر کردم برگه سبز اوردی . گفت مگه داری میری ؟ گفتم اره بابا 1 ماه ارسال کردم . گفت هنوز صادر نشده صادر بشه 5 روزه میارم . میگفت عجله نداشته باش !!
دوستان امکان داره با این وضع به جای تیر بخورم شهریور ؟
دقیقاً 100% حرف شما اشتباه هست
با وجود برادر سالم بالای 18 سال، تحت هر شرایطی( ازدواج، محل دیگر سکونت و...) معافیت کفالت شامل حال نمیشه
---------- Post added at 07:49 PM ---------- Previous post was at 07:48 PM ----------
والله من که امروز ستاد نزاجا شعبه وظیفه بودم، چنین چیزی که شما میگید حداقل به نزاجا که تا همین امروز ابلاغ نشده
من 16 اسفند فرستادم از +10 برگه المثنی گرفتم خوردم 1 تیر
شما هم 100% 1 تیر هستی
من در محل خدمت توی کارگزینی هستم از رابطمون شنیدم قانون کسری عوض شده
و دیگه پرونده قبول نمیکنند ، اگر توی ناحیه ها باشه سپاه قبول میکنه اما پرونده جدید نه
گویا هردو کسر پدر و بسیج کم میشه ، حرف های هم از حذف کسر پدر به گوش میرسه
سلام دوستان.یه موردی هست ممنون میشم راهنمایی کنید.
پسر عموی من یه داداش داره که مادر زادی یک چشمش نمیبینه و معاف شده.یه داداش هم داره که مقیم انگلیسه.الان پدرش 62سالشه.با توجه به اینکه یکی از داداش هاست انگلیسه و یکی هم یکی از چشماش نابیناست امکان معافیت داره؟؟؟
والا من نامه دارم که پدرم اونجا مامور به خدمت بوده ولی اداره شون میگه که کسری شامل اون استان نمیشه.
روزبه: من با چشم های خودم نامه داخلی اش رو توی شعبه وظیفه پادگانمون دیدم که به صراحت این مطلب رو گفته بودو تاریخش هم مربوط بود به 16 اسفند گذشته بود.مسئول شعبه هم گفت که از ستاد کل به تمام واحد ها ابلاغ شده.حالا اگه کسی میدونه کجا و کدوم سایت میشه این ابلاغیه ها رو پیدا کرد بگه شاید به درد ما بخوره .خیلی ممنونم
---------- Post added at 11:52 PM ---------- Previous post was at 11:51 PM ----------
همون وجود اون داداشی که توی انگلیس یا هر جای دنیا که باشه برای اینکه بهش معافیت کفالت ندن کافی هست.
هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)