لیونل مسی: می خواهم برای سال ها در بالاترین سطح برای بارسا بازی کنم
مسی همچنین در مورد خوشحالی اش از به دست آوردن توپ طلا برای دومین بار گفت.
سایت گل- لیونل مسی، برنده توپ طلای 2010، اظهار امیدواری کرد که بتواند برای سال ها در باشگاه بارسا در بالاترین سطح بازی کند.
این ستاره آرژانتینی دریافت این جایزه معتبر را در دیدار مقابل بتیس در کوپا دل ری با به ثمر رساندن 3 گل جشن گرفت تا تعداد گل های زده اش در این فصل را به عدد 31 برساند.
او در گفتگو با آس اظهار امیدواری کرد که بتواند برای زمانی طولانی در بالاترن سطح بازی کند: "امیدوارم بتوانم برای سال ها در همین سطح بازی کنم. اشتیاق و آروزی من رسیدن به افتخارات بیشتر است، بی توجه به اینکه با بارسا یا تیم ملی آرژانتین به چه سطحی خواهیم رسید.
چالش بزرگ ما تکرار افتخاراتی است که به دست آورده ایم، چه افتخارات فردی و چه افتخارات تیمی. ما از نظر ذهنی در حال پیشرفت هستیم و می توانیم به افتخارات بیشتری دست پیدا کنیم."
مسی همچنین در مورد خوشحالی اش از به دست آوردن توپ طلا برای دومین بار گفت: "از مربیان و هم تیمی هایم که جو فوق العاده ای در رختکن به وجود آورده اند، تشکر می کنم.
هم تیمی هایم به من تبریک گفتند و این برای من از هر چیز دیگری مهم تر است."
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2011/1/14
دنی آلوس: من و پیکه مشکل مان را حل کردیم
این دو بازیکن در مقطعی از بازی مقابل بتیس با یکدیگر درگیری لفظی پیدا کردند .
سایت گل- دنی آلوس، مدافع راست برزیلی بارسا، درگیری اش با جرارد پیکه در دیدار مقابل بتیس در کوپا دل ری که با پیروزی 5-0 آبی و اناری ها به پایان رسید را بی اهمیت دانست.
این دو بازیکن در مقطعی از بازی با یکدیگر درگیری لفظی پیدا کردند و به ویژه این بازیکن برزیلی از ملی پوش اسپانیایی به شدت عصبانی بود. اما آلوس در گفتگو با خبرنگاران گفت که اختلافش با پیکه حل شده و این مسئله را به فراموشی سپرده است.
"من و پیکه مشکل مان را حل کردیم، ما خیلی زود عصبانی شدیم اما در نهایت اتفاقی رخ نداد.
ما از این امتیاز برخوردار بودیم که دیدار رفت را در خانه انجام دادیم. بنیتس در خانه خیلی خوب بازی کرد اما ما سرانجام به گل هایی که انتظارش را داشتیم، رسیدیم. "
آلوس همچنین لیونل مسی را به دلیل دریافت توپ طلا مورد ستایش قرار داد و گفت: "با گلزنی در بازی مقابل بتیس، مسی به بحث های به وجود آمده پایان داد. او در هر بازی نشان می دهد که بهترین است. چابی و اینیستا نیز شایستگی کسب توپ طلا را داشتند اما مسی بهترین است."
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2011/1/14