تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 169 از 416 اولاول ... 69119159165166167168169170171172173179219269 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,681 به 1,690 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

لیونل مسی: می خواهم برای سال ها در بالاترین سطح برای بارسا بازی کنم

مسی همچنین در مورد خوشحالی اش از به دست آوردن توپ طلا برای دومین بار گفت.

سایت گل- لیونل مسی، برنده توپ طلای 2010، اظهار امیدواری کرد که بتواند برای سال ها در باشگاه بارسا در بالاترین سطح بازی کند.

این ستاره آرژانتینی دریافت این جایزه معتبر را در دیدار مقابل بتیس در کوپا دل ری با به ثمر رساندن 3 گل جشن گرفت تا تعداد گل های زده اش در این فصل را به عدد 31 برساند.

او در گفتگو با آس اظهار امیدواری کرد که بتواند برای زمانی طولانی در بالاترن سطح بازی کند: "امیدوارم بتوانم برای سال ها در همین سطح بازی کنم. اشتیاق و آروزی من رسیدن به افتخارات بیشتر است، بی توجه به اینکه با بارسا یا تیم ملی آرژانتین به چه سطحی خواهیم رسید.

چالش بزرگ ما تکرار افتخاراتی است که به دست آورده ایم، چه افتخارات فردی و چه افتخارات تیمی. ما از نظر ذهنی در حال پیشرفت هستیم و می توانیم به افتخارات بیشتری دست پیدا کنیم."

مسی همچنین در مورد خوشحالی اش از به دست آوردن توپ طلا برای دومین بار گفت: "از مربیان و هم تیمی هایم که جو فوق العاده ای در رختکن به وجود آورده اند، تشکر می کنم.

هم تیمی هایم به من تبریک گفتند و این برای من از هر چیز دیگری مهم تر است."

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2011/1/14

دنی آلوس: من و پیکه مشکل مان را حل کردیم

این دو بازیکن در مقطعی از بازی مقابل بتیس با یکدیگر درگیری لفظی پیدا کردند .

سایت گل- دنی آلوس، مدافع راست برزیلی بارسا، درگیری اش با جرارد پیکه در دیدار مقابل بتیس در کوپا دل ری که با پیروزی 5-0 آبی و اناری ها به پایان رسید را بی اهمیت دانست.

این دو بازیکن در مقطعی از بازی با یکدیگر درگیری لفظی پیدا کردند و به ویژه این بازیکن برزیلی از ملی پوش اسپانیایی به شدت عصبانی بود. اما آلوس در گفتگو با خبرنگاران گفت که اختلافش با پیکه حل شده و این مسئله را به فراموشی سپرده است.

"من و پیکه مشکل مان را حل کردیم، ما خیلی زود عصبانی شدیم اما در نهایت اتفاقی رخ نداد.

ما از این امتیاز برخوردار بودیم که دیدار رفت را در خانه انجام دادیم. بنیتس در خانه خیلی خوب بازی کرد اما ما سرانجام به گل هایی که انتظارش را داشتیم، رسیدیم. "

آلوس همچنین لیونل مسی را به دلیل دریافت توپ طلا مورد ستایش قرار داد و گفت: "با گلزنی در بازی مقابل بتیس، مسی به بحث های به وجود آمده پایان داد. او در هر بازی نشان می دهد که بهترین است. چابی و اینیستا نیز شایستگی کسب توپ طلا را داشتند اما مسی بهترین است."

کد:
    2011/1/14

The Front: El Mundo Deportivo
    14.01.2011

کد:
    January 14, 2011

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

ممنونم! شما هم همینطور!

بخش اصلی پاسخ من استناد بود به اون یه جمله ی شما، چون مهمترین بخش از صحبت های شما بود و چون از دید شما دلیل مستندی از حرفاتون بود، من بهش پرداختم... کما اینکه اون یکی یوزر محترم انجمن هم بهش پرداخته بود.
    اولین اشکال اینجاست ... شما مثال من رو مهمترین بخش صحبت من تصور کردید. و کاملا واضحه که اینطور نبود!

دوست من! این شش ماهی که می فرمایید از ماه جولای هست تا پایان ماه دسامبر سال میلادی گذشته... درسته؟ آیا قبول دارید که تا اواسط ماه جولای که بازیکنان تیم های مختلف باشگاهی در جام جهانی بازی می کردند اسنایدر فوق العاده بود؟ تیم ملیش که به فینال رسید و بعد از یه فوتبال 120 دقیقه ای نائب قهرمان شد. بعد از آلمان هلند به عنوان هجومی ترین تیم (از نظر گل زده) به حساب اومد. یکی از آقای گل های جام جهانی شناخته شد. بین تمامی بازیکنانه جام بیشترین عنوان Man of the Match را (4 بار در 7 بازی) کسب کرد...
    تمامی این ها نشون میده اسنایدر جام جهانی عالی رو پشت سر گذاشته...
    ماه اگوست که تیم ها تو تعطیلات و تمرینات قبل از شروع فصل بودند که پایان همین ماه استارت سری آ تازه زده شد.
    ماه سپتامبر و اکتبر: در این دو ماه اینتر هم در CL و هم در سری آ نتایج خوبی رو میگرفت و جزء سه تیم بالا نشین سری آ بودش! نتیجه گیری یک تیم از خوب بودن و تلاش مثبت بازیکناش سرچشمه می گیره. من تمامی بازی های اینتر رو تو اون مقطع ندیدم، ولی در پایان صحبت هام عملکرد اسنایدر رو در فصل جاری قرار میدم، خودتون قضاوت کنید.
    ماه نوامبر و اوایل ماه دسامبر: در مدت یک ماه و نیم اینتر هم در سری آ و هم در CL افت فحشی کرد و از صدر جدول سری آ فاصله گرفت و در CL هم به عنوان تیم دوم راهی مرحله بعد شد! طبیعتا اسناید و سایر بازیکنان و تفکرات مربی در افت تیم بی تاثیر نبوده.
    پایان سال 2010 میلادی هم اینتر در تورنمنت جام باشگاه های جهان با دو نتیجه عالی اونجا قهرمان میشه که البته اسنایدر تو اون دو بازی حاضر نبود!

این همه حرفیدم که این مساله رو روشن کنم که این شیش ماهه شما، با ارفاق حداکثر 2 ماه بوده!!! (دو ماه پایانی سال میلادی)
    اگه با این منطق شما بخوایم پیش بریم اینطوری هم میشه نگاه کنیم:

بعد از ماه می و قبل از شروع جام جهانی حدود یک ماه بازیها تعطیل بود! (معادل ماه آگوست!)
    اشنایدر در یک برهه دو ماهه پارسال هم (اواسط ژانویه تا اواسط مارچ) اشنایدر "فوق العاده" نبود، بهترین بازیکن اینتر هم نبود و اوجش بعد از اون شروع شد.
    این زمانی که میگن اشنایدر فوق العاده بود نهایتا از اواسط مارچ بوده تا می ، و در جام جهانی. که با ارفاق میشه 3 ماه !

نه دوست من، این نوع استدلال کاملا اشتباهه. شما همون ماه سپتامبر و اکتبر رو مقایسه کن، اشنایدر این زمان کجا و اشنایدر جام جهانی کجا. توی این دو ماه که شما می گید اشنایدر خوب بوده، آیا "بهترین بازیکن دنیا" بوده ؟ انصافا ؟

چیزی که من بهش میگم شش ماه، یک نیم فصله.

شما اگه فقط آمار فصل جاری اسنایدر (بعد از CL 2010) رو بیاین با اینیستا مقایسه کنید خواهید فهمید که اسنایدر به هیچ وجه به اون بدی ای که شما میگید(بهش لقب بازیکن معمولی میدید)، کار نکرده.
    کد:
    کد:
    همه این صحبت هام رو جمع کن با این که در شروع رقابت های باشگاهی فصل جاری اینتر مربیش رو عوض کرد و در واقع اومد از صفر یه تفکر جدید رو وارد تیم کنه! آیا بارسا فرضا بیاد فن خان رو به جا گوآردیولا بیاره، چه بلایی سره بارسا و بازیکناش میاد؟ آیا کماکان اقتدار گذشتشون رو دارن؟! اینتر و بازیکناش تا الانش تو لیگی که به جز خودشون سه چهار تا تیم مدعی قهرمانی داره، با تمام این شرایطی که به وجود اومده واقعا عالی بودن! (از نظر من)
    دوست من شما خودت استناد به این نوع آمارها رو زیر سوال بردی و حالا بهش استناد می کنی

گرچه مقایسه اشنایدر و انیستا بحث ما نیست، ولی برای اینکه بدونیم این فصل انیستا خیلی خیلی آماده تر از اشنایدر بوده نیاز به این آمار نیست. شما در این قضیه شکی دارید؟

همین آمار هم خیلی چیزا رو نشون میده، اشنایدر بیشتر از 60 شوت زده (یعنی یا توی موقعیت گل زنی بوده، یا زیر توپ می کشیده!) و هیچ گلی نزده. همین آمار رو برای انیستا مقایسه کنید که نسبت گل و شوتش از خیلی از مهاجم ها بیشتره ... به علاوه اینکه اصلا انیستا بازیکن تیمیه و بازیکن تمام کننده کار (گل یا پاس گل مستقیم) نیست.

اگه نظر شما این قسمته که من بولد کردم (که اینتر و بازیکن هاش واقعا عالی بودن، در حد بهترین بازیکن دنیا!) ، من هیچ حرفی ندارم. شما صحیح می گید.

اما خوب عدالت اینه که یه بازیکن که با تیم باشگاهی و ملیش عالی نتیجه گرفته و عملکرد عالی ای داشته و جام ها و عناوین مختلف رو گرفته باید کنار بمونه و حتی جزء سه نامزده جایزه توپ طلا هم نباشه!
    اونهایی که باید بهش رای می دادن مسلما از عدالت تعریف دیگه ای داشتند.
    اون قسمت قرمز بیشتر یه جور جمله سرگشاده (بر وزن نامه سرگشاده) بود که این چند وقته در تردید بودم که مطرحش کنم یا نه... صحب های شما جرقه ای بود که مطرحش کنم!
    عجب

اون موردی هم که راجع به فیفا گفتم زیاد چیز غریبی نیست... ضمنا اختلافات فیفا و یوفا رو هم بهش اضافه کنیم میبینیم که بی تاثیر در این انتخاب ها نیست... واقعا چطور میشه فوتبالیست سال اروپا، در لیست نامزد های اولیه فیفا برای جایزه توپ طلا نباشه؟...

این واژه‏ی یک سال اخیر خودش کلی حرفه! رقابت های فوتبال باشگاهی معیارش فصله! و رقابت های جام جهانی یا تک بازی ها معیارشون ساله! چطور میشه ما معیار فصل رو برای سال بیاریم، چون عملا داریم فصل رو برش میزنیم... نیمی از فصل 10-2009 در سال 2010 هست و نیمی از فصل 11-2010 هم در سال 2010 است... اما نصفه های دیگرشون واسه یه سال دیگن... هر فصل یه تجربه متفاوته!! متاسفانه یکی از سردرگمی های تو همین معیارشه! دلیلش هم اینه که چون تورنومنت اصلی خودش یعنی جام جهانی بر مبنای ساله...
    .
    کاپیتان تیم ملی ما نه تیم ملیش در بالاترین سطح فوتبال دنیاست نه تیم باشگاهیش یعنی اوساسونا! مطمئن باش تو این لیست از نکونام پایینتر ها هم هستند که اومدن نظرشون رو دادن...!!
    ضمنا دوست من... من با انتخاب بازیکن از طریق رأی نماینده های فوتبالی جهان اصلا مخالف نیستم! خیلی هم به نظر من عالیه که از هر کشور عضو فیفا سه نفر میان هر کدوم به سه نفر می رأین! ولی به نظر من این آراها باید وزن دار باشن... باید تاثیر رای فرضا کاسیاس از جواد ما بیشتر باشه و رای جواد از کاپیتان تیم سوریه! متاسفانه به نظر من نبود این تاثیر ها باعث شده که امثال اسنایدر حتی تو این لیست سه نفر نیان!!
    یک سال یعنی کل سال ... از اول ژانویه تا آخر دسامبر و هر اتفاقی توش افتاده. اگه من می خواستم رای بدم اینطوری تصور می کردم، و اونهایی که رای دادن هم (از صحبت هاشون میشه فهمید) همچین تصوری داشتن.

عدم انتخاب میلیتو هم به نظر من عجیب بود. حدسی که می زنم به خاطر همین فرم افتضاحش بعد از فصل پیشه. اینو قبول دارید یا به نظرتون میلیتو هم این فصل "عالی" بوده ؟

تیم باشگاهیش بالاترین سطح دنیا نیست، ولی لیگی که در اون بازی می کنه هست. شما شخص نکونام رو مثال زدید و من هم گفتم باید به رای اش احترام گذاشت.

من سوادم در حدی نیست که بیام و در مورد تغییرات پیچیده (وزن دار کردن و ...) در سیستم انتخاب بازیکن ها نظر بدم، این بحث رو با افراد متخصص تر انجام بدید.

1- منم امیدوارم.
    2- به نظر من آدم اگه کج هم نشست باید راستش رو بگه! من سال 2009 وقتی مسی انتخاب شد، از دید خودم که سالهاست فوتبال میبینم و دنبال کردنش واسم مهمه، واقعا اون انتخاب رو عادلانه دونستم.
    اما به نظرم نه تنها من بلکه خیلی های دیگه در هر سمتی (چه تماشاگر فوتبال چه بازیکن یا چه مربی) در این اتخاب های اخیر عدالت رو پیدا نکردند!
    شما هم موفق باشید.
    یاعلی
    در هر انتخاباتی (به خصوص اونی که نتایجش نزدیک باشه) تعدادی افراد مخالف هستند. پارسال رقابت جدی ای نبود و مسی راحت برنده شد و افراد زیادی بهش رای دادن، برای همین اکثرا موافق بودن.

امسال رقابت نزدیک تر بود و با اینکه باز هم بیشترین رای رو مسی آورد، تعداد افرادی که بهش رای نداده بودن بیشتر شدن، و طبیعتا باید نسبت به سال قبل حرف های بیشتری درباره انتخابش بشه. این از ابتدایی ترین خصوصیات انتخاباته.
    پ.ن: به نظر شما بالاخره مسی به چه دلیل انتخاب شد؟ به خاطره گلزنی هاش یا پاس گل ها یا بر اساس تاثیر گزاریش (که چه باشه چه نباشه بارسا حریفاش رو می بره) یا بر اساس کسب جام های رنگارنگش در فصل گذشته یا عملکردش در تیم ملی آرژآنتین و جام جهانی؟؟
    صد درصد گلزنی ها و پاس گلهاش در اون تاثیر داشته.. بالاخره کم افتخار بدست نیاورد:

کفش طلای اروپا
    بیشترین تعداد پاس گل در سال 2010
    آقای گل جام باشگاه ها
    بیشترین تعداد پاس گل در جام جهانی
    فرم فوق العاده امسال
    نه بار هدتریک در سال

همه اینها به کنار از بازیهاش کاملا مشخصه. شما بطور Random بازیهای این سال مسی رو نگاه کنید و تاثیر گذازیش، بازیسازیش، تمام کردن، مسی امسال بازی ضعیف نداشته! حتی بازیهایی که بارسا یا آرژانتین شکست خوردن مسی بهترین بازیکن تیمشون بوده. این قضیه خیلی خیلی مهمه (بازیکن بازیش بگیر نگیر نداشته باشه و همیشه توی اوج باشه)

به هر حال هر کس نظری داره. من نظر خودم مبنی بر اینکه چرا به اشنایدر کمتر رای دادن گفت. و شما هم نظرتون گفتید و هر کدوم از دوستان هم بخوان گفتن یا میگن... دقت کنید من کسی نیستم که هدفم رد کردن صحبت سایرین بوده.

به خاطره گلزنی هاش یا پاس گل ها یا بر اساس تاثیر گزاریش (که چه باشه چه نباشه بارسا حریفاش رو می بره)
    یعنی شما می گید مسی در بارسا تاثیر گذار نیست یا تاثیر کمی داره؟
    بارسا بدون مسی می تونست همچین تیمی باشه؟ بین کل بازیکن های دنیا بازیکنی هست که بتونه جایگزین مسی بشه و همین کیفیت رو داشته باشه؟
    نمی دونم!

حرفی ندارم.

موفق باشید!

سینا جان! کل صحبت من اینه که الان آدم بشینه و بدون دیگاه اولیه ای (که تاثیر گزار طبیعتا تاثیرگزاره) بشینه به بک گروند فعالیت امثال اسنایدر، میلیتو یا فورلان در سال 2010 نگاه کنه، میبینه حداقل یکی از این سه نفر (به نظر من اسنایدر) واقعا لیاقت داشت که حداقل جزء 3 نامزد نهایی توپ طلا باشه (حالا انتخاب شدن به عنوان نفر اول بحثی جداست)! اگه غیر این باشه به نظر من شایسته سالاری در انتخاب ها رخ نداده!
    در اینکه مسی، ژاوی و اینیستا سال فوق العاده ای رو طی کردند، شکی نیست! اما آیا میشه درباره اسنایدر و سال 2010 این بازیکن شک کرد یا میلیتو یا فورلان؟
    یاعلی
    بین این سه نفر صد درصد اگه قرار بود کسی انتخاب بشه اشنایدر بود. کما اینکه در رای گیری فقط دو درصد با ژاوی و هشت درصد با مسی اختلاف داشت.

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

اولین اشکال اینجاست ... شما مثال من رو مهمترین بخش صحبت من تصور کردید. و کاملا واضحه که اینطور نبود!
    دوست من، دقت کنید که شما برای حرفای اون پستتون مثال نیاوردید! شما مثالی آوردید و راجع بهش صحبت کردید و ازش نتیجه گرفتید!
    اون دو مقوله خیلی با هم فرق می کنه!
    بعد از ماه می و قبل از شروع جام جهانی حدود یک ماه بازیها تعطیل بود! (معادل ماه آگوست!)
    جام جهانی از 14 ژوئن برای هلند شروع شد تا 11 جولای! درسته؟ 22 ماه می هم با تموم شدن CL عملا فصل اینتر تموم شد! پس زمان میان پایان فینال لیگ قهرمانان تا آغاز رقابت های جام جهانی برای هلند 23 روز بوده!
    حالا جام جهانی برای هلند 11 جولای تموم شد درسته! اولین بازی رسمی اینتر هم در سوپر کاپ اروپا در 27 اگوست بوده! فاصله بین 11 جولای تا 27 آگوست، 47 روز هستش.
    والا من نمیدونم چطوری تایم تعطیلات و تمرینات برای آمادگی برای یه تورنومنت، در قبل از جام جهانی و بعد از جام جهانی میتونن با هم برابر باشن که شما میگین معادل فلان ماه! ریاضی واری هم بخوایم بریم جلو 23 روز نه تنها برابر 47 روز نیست بلکه به ارفاق نصفشه!!
    اشنایدر در یک برهه دو ماهه پارسال هم (اواسط ژانویه تا اواسط مارچ) اشنایدر "فوق العاده" نبود، بهترین بازیکن اینتر هم نبود و اوجش بعد از اون شروع شد.
    نفرمائید دوست من! تو همین برهه ای که میگید اسنایدر در دیدار هایی که برای اینتر بازی کرد، اینتر فقط یک باخت به دست آورده بود که طبیعتا با در نظر گرفتن رکورد مورینیو و تیم هاش، بازی ها خارج از خانه بودند! من حدس می زنم کماکان ملاک شما برای قضاوت فقط گل و پاس گل هستش! اما فکر کنم فراموش کردید که اینتر اتوئو و میلیتو و پاندف رو به عنوان مهاجم داشته و اسنایدر هافبک هجومی هستش و امثال کامبیاسو و زانتی هم هستند که مهاجمین تیم رو تغذیه کنند! طبیعتا اگر اسنایدر در اون برهه بازیکن ضعیفی بود، موتا یا حتی استانکوویچ یا مونتاری جایگزینش می شدند و ضمنا اگه اسنایدر فوق العاده نبود بهترین هافبک فصل 2009-2010 یوفا نمیشد!
    این زمانی که میگن اشنایدر فوق العاده بود نهایتا از اواسط مارچ بوده تا می ، و در جام جهانی. که با ارفاق میشه 3 ماه !
    موفق و منصور باشید!!!
    نه دوست من، این نوع استدلال کاملا اشتباهه. شما همون ماه سپتامبر و اکتبر رو مقایسه کن، اشنایدر این زمان کجا و اشنایدر جام جهانی کجا. توی این دو ماه که شما می گید اشنایدر خوب بوده، آیا "بهترین بازیکن دنیا" بوده ؟ انصافا ؟
    حتما استدلال شما درسته که حتی یه ماه و نیم حدفاصل بین جام جهانی و آغاز رقابت های اروپایی رو در نظر نمیگیرید و به ضرس قاطع میگید شش ماه بازیکن معمولی بود! (حداقل واسه تصحیحش هم نمیگید 5 ماه!)
    .
    این سوالی رو که می پرسید، از اون سوال هایه که برای پرسیدن، پرسیده نمیشه!! به هر حال:
    به نظر من اسنایدر در اون دو ماه که اینتر هم شرایطش خوب بود، با وجود تغییر مربی و طبیعتا تفکرات تیم، بالاترین سطح بازی هاش رو ارائه میداد... حالا اگه شما بازی های وسلی رو در جام جهانی، در CL و دو جام معتبر ایتالیا رو رها کردید و ملاک قضاوتتون روی این دو ماهه که شرایط اینتر و بازیکناش هم خیلی خوب بوده!، والا من در جواب می تونم بگم: كأنَ لم يكن شيئاً مذكوراً!!!
    چیزی که من بهش میگم شش ماه، یک نیم فصله.

دوست من شما خودت استناد به این نوع آمارها رو زیر سوال بردی و حالا بهش استناد می کنی
    من کجا زیر سوال بردم!؟! من فقط گفتم قضاوت کردن فقط از روی گل و یا پاس گل صحیح نیست!!
    گرچه مقایسه اشنایدر و انیستا بحث ما نیست، ولی برای اینکه بدونیم این فصل انیستا خیلی خیلی آماده تر از اشنایدر بوده نیاز به این آمار نیست. شما در این قضیه شکی دارید؟
    بحث شما رو نمیدونم، اما واسه من سوال شده که اسنایدر یعنی اینقدر سطحش پایین بوده که جزء این سه نفر نیومده! جزء سه نفری که منتخب شدنشون مدیونه در کنار هم بودن و مکمل هم بودنشونه و اگر تک تک در تیم های مختلف باشند، تاثیر کاملشون رو نخواهند داشت... (مسی تو آرژانتین پاسوری مثل ژاوی و اینیستا نداره! ژاوی و اینیستا هم گلزنی مثل مسی رو ندارند که تیم ها رو آبکش کنه و اسپانیا با کمترین گل قهرمان ورلد کاپ نشه...)
    من اسنایدر رو به مراتب آماده تر از اینیستا میبینم! تو این قضیه هم شکی ندارم! اگه اسنایدر رو بارسا داشت، دیگه فکر کنم فوق نتیجه می گرفت!!
    اگه نظر شما این قسمته که من بولد کردم (که اینتر و بازیکن هاش واقعا عالی بودن، در حد بهترین بازیکن دنیا!) ، من هیچ حرفی ندارم. شما صحیح می گید.
    اگه با دقت تر میخوندید همون بخش بولد شده رو، می دیدید که من ذکر کردم:" با تمام شرایطی که به وجود اومده" تو خط قبل هم شرایط به وجود اومده رو گفتم...
    عدم انتخاب میلیتو هم به نظر من عجیب بود. حدسی که می زنم به خاطر همین فرم افتضاحش بعد از فصل پیشه. اینو قبول دارید یا به نظرتون میلیتو هم این فصل "عالی" بوده ؟
    میلیتو فصل قبل فوق العاده بود! اما همانند مسی در جام جهانی فروغی نداشت! در واقع مارادونا از میلیتو به اندازه مسی استفاده نکرد و فکر کنم کلویوم یه بازی میلیتو تو ترکیب اول تیمش بود!
    بعد از جام جهانی با وجود مصدومیت و تغییر کادر فنی در اینتر و اومدنش به عنوان یار تعویضی به هیچ وجه ضعیف و افتضاح نبود! اما خب... بازیکن تاثیر گذاری هم نبود! اما باز هم میگم این هم از عجایب فیفاست که میلیتویی که بهترین بازیکن فصل پیش رقابت های اروپا از طرف یوفا شناخته میشه، در لیست اولیه کاندیدا ها نمیاد!!!
    من سوادم در حدی نیست که بیام و در مورد تغییرات پیچیده (وزن دار کردن و ...) در سیستم انتخاب بازیکن ها نظر بدم، این بحث رو با افراد متخصص تر انجام بدید.
    شما فقط ببینید تو اروپا برای دادن کفش طلای اروپا به یه بازیکن، برای لیگی که اون بازیکن توش گل زده هم ضریب (وزن) قائل میشن! تو یه مورد به این سادگی همچین چیزی تو اروپا لحاظ میشه اما در... بیخیال!
    کفش طلای اروپا
    بیشترین تعداد پاس گل در سال 2010
    آقای گل جام باشگاه ها
    بیشترین تعداد پاس گل در جام جهانی
    فرم فوق العاده امسال
    نه بار هدتریک در سال
    اون بخش بولد شده با اجازت متعلق به کویت هستش...
    بعد اسنایدر هم عناوینش در سال 2010 کمتر از مسی نبوده:
    عناوین شخصی در سال 2010:
    بهترین هافبک سال یوفا
    4 بار عنوان بهترین بازیکن میدان در جام جهانی
    برنده توپ نقره ای جام جهانی
    یکی از آقای گل های جام جهانی و برنده کفش برنزی جام جهانی (با دو پاس گل کمتر از برنده کفش طلا یعنی توماس مولر)
    بهترین بازیکن فینال لیگ قهرمانان اروپا از دید تماشاگرها
    عناوین تیمی:
    نائب قهرمانی در جام جهانی
    قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا
    قهرمانی در سری آ
    قهرمانی در کوپا ایتالیا
    یعنی شما می گید مسی در بارسا تاثیر گذار نیست یا تاثیر کمی داره؟
    بارسا بدون مسی می تونست همچین تیمی باشه؟ بین کل بازیکن های دنیا بازیکنی هست که بتونه جایگزین مسی بشه و همین کیفیت رو داشته باشه؟
    نمی دونم!

حرفی ندارم.

موفق باشید!
    الان مسی بازی نکنه، بارسا نتیجه نمیگیره؟؟! معلومه که نتیجه میگیره! البته قصد من از مطرح کردن این موضوع خدایی نکرده کم کردن از ارزش های مسی نیست... اشتباه نشه یهو!
    .
    .
    در کل بحث جالب اما بی نتیجه ای بود! بی نتیجه به این دلیل که تو این یک سال و خورده ای که عضو این انجمن هستم، بهم ثابت شده که پست های طرفین از دو سه تا بیشتر بشه، قطعا بحث نتیجه ای نخواهد داد! حالا من و شما که ابــر پـــســـت دادیم!!
    شما هم موفق باشید!
    یاعلی
    Last edited by pcforlife; 14-01-2011 at 21:27.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

این بحث فایده ای نداره دوست عزیز.
    این شکل گیر دادن به تک تک جمله ها بدون در نظر گرفتن جهت کلی بحث هم خیلی صحیح نیست.. بحث تموم بشه بهتره.

دوست من، دقت کنید که شما برای حرفای اون پستتون مثال نیاوردید! شما مثالی آوردید و راجع بهش صحبت کردید و ازش نتیجه گرفتید!
    اون دو مقوله خیلی با هم فرق می کنه!
    پس دوباره پست قبلی رو مطالعه کنید!

جام جهانی از 14 ژوئن برای هلند شروع شد تا 11 جولای! درسته؟ 22 ماه می هم با تموم شدن CL عملا فصل اینتر تموم شد! پس زمان میان پایان فینال لیگ قهرمانان تا آغاز رقابت های جام جهانی برای هلند 23 روز بوده!
    حالا جام جهانی برای هلند 11 جولای تموم شد درسته! اولین بازی رسمی اینتر هم در سوپر کاپ اروپا در 27 اگوست بوده! فاصله بین 11 جولای تا 27 آگوست، 47 روز هستش.
    والا من نمیدونم چطوری تایم تعطیلات و تمرینات برای آمادگی برای یه تورنومنت، در قبل از جام جهانی و بعد از جام جهانی میتونن با هم برابر باشن که شما میگین معادل فلان ماه! ریاضی واری هم بخوایم بریم جلو 23 روز نه تنها برابر 47 روز نیست بلکه به ارفاق نصفشه!!
    دوست من

من اون مثال رو زدم که نشون بدم این شکل استدلال اشتباهه (صحبت من هم مثال یک استدلال اشتباه بود!) . از مثالی که من برای نشون دادن اشتباه زدم اشتباه گرفتید، بسیار عالی!

شما کلا سابقه خوبی تو اشتباه فرض کردن مثال ها و استدلال ها دارید.

نفرمائید دوست من! تو همین برهه ای که میگید اسنایدر در دیدار هایی که برای اینتر بازی کرد، اینتر فقط یک باخت به دست آورده بود که طبیعتا با در نظر گرفتن رکورد مورینیو و تیم هاش، بازی ها خارج از خانه بودند! من حدس می زنم کماکان ملاک شما برای قضاوت فقط گل و پاس گل هستش! اما فکر کنم فراموش کردید که اینتر اتوئو و میلیتو و پاندف رو به عنوان مهاجم داشته و اسنایدر هافبک هجومی هستش و امثال کامبیاسو و زانتی هم هستند که مهاجمین تیم رو تغذیه کنند! طبیعتا اگر اسنایدر در اون برهه بازیکن ضعیفی بود، موتا یا حتی استانکوویچ یا مونتاری جایگزینش می شدند و ضمنا اگه اسنایدر فوق العاده نبود بهترین هافبک فصل 2009-2010 یوفا نمیشد!
    دوست من باز هم گیر دادی به اون مثال من ... تو اون برهه اشنایدر کم فروغ بود (نه اینکه افتضاح بود!) ، کم فروغ بود... "بهترین بازیکن دنیا نبود" . تو اون برهه شما خبری از هدلاین ها دیدی که از کمالات اشنایدر بگه؟ نه. گرچه این هم قسمتی از مثال قبلی من بود.

موفق و منصور باشید!!!
    شما هم همینطور.

حتما استدلال شما درسته که حتی یه ماه و نیم حدفاصل بین جام جهانی و آغاز رقابت های اروپایی رو در نظر نمیگیرید و به ضرس قاطع میگید شش ماه بازیکن معمولی بود! (حداقل واسه تصحیحش هم نمیگید 5 ماه!)
    شما اون استدلال (قسمت کردن نیم فصل به برهه های زمانی برای دفاع از اشنایدر) رو بکار بردید که نهایتا بگید اشنایدر دو ماه ضعیف کار کرده (به جای یک نیم فصل) ، من هم از همون استدلال استفاده کردم که بگم اشنایدر فقط سه ماه عالی باز کرد... بعد هم گفتم این نوع استدلال اشتباهه که متاسفانه شما متوجه نشدید و شروع کردید به گیر دادن به مثال من از استدلال اشتباه شما.

پست شماره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو مطالعه کنید (قبل از بحث با شما ارسال شده) :

بهترین بازیکن دنیا کسی نیست که وقتی شش ماه در اوج فوتبالش بود (و افتخارات زیادی هم بدست آورد) ، بلافاصله تبدیل بشه به یک بازیکن کاملا معمولی .
    من گفتم اشنایدر شش ماه در اوج فوتبالش بود، شش ماه بعد هم شدیدا افت کرده.. حالا شما با هر استدلالی قصد دارید از صحبت من ایراد بگیرید و بگید این شش ماه هم اشنایدر در اوج فوتبالش بوده و بهترین بازیکن دنیا بوده، چیزی رو عوض نمی کنه.

این سوالی رو که می پرسید، از اون سوال هایه که برای پرسیدن، پرسیده نمیشه!! به هر حال:
    به نظر من اسنایدر در اون دو ماه که اینتر هم شرایطش خوب بود، با وجود تغییر مربی و طبیعتا تفکرات تیم، بالاترین سطح بازی هاش رو ارائه میداد... حالا اگه شما بازی های وسلی رو در جام جهانی، در CL و دو جام معتبر ایتالیا رو رها کردید و ملاک قضاوتتون روی این دو ماهه که شرایط اینتر و بازیکناش هم خیلی خوب بوده!، والا من در جواب می تونم بگم: كأنَ لم يكن شيئاً مذكوراً!!!
    ملاک قضاوت من این شش ماهه دوست عزیز، یک نیم فصل.
    اینتر تنها تیمی نبود که مربی عوض کرد، تنها بازیکنی هم نبود که اومد تو شرایط جدید. رئال هم مربی عوض کرد، اگه الان رده شش/هفت جدول بود توجیه پذیر بود بگیم رونالدو و کاکا و اوزیل و همه ستاره هاش همگی در اوج هستن، چون مدیریت تغییر کرده پس تیم افت کرده ؟

باز هم توجهتون رو جلب می کنم به همون جمله در پست 1633 :
    بهترین بازیکن دنیا کسی نیست که وقتی شش ماه در اوج فوتبالش بود (و افتخارات زیادی هم بدست آورد) ، بلافاصله تبدیل بشه به یک بازیکن کاملا معمولی .
    من هیچی رو ول نکردم، ولی چشمم رو روی نصف حقایق (نیمه دوم 2010) هم نمی بندم.

من کجا زیر سوال بردم!؟! من فقط گفتم قضاوت کردن فقط از روی گل و یا پاس گل صحیح نیست!!
    مثال با قضاوت تفاوت داره.

کلا من گفتم اشنایدر یک نیم فصل ضعیف بوده، شما گیر دادید که من به چه دلیل اینو گفتم و چون یک مثال آورده بودم گیر دادید به مثال من...

شما به من بگید: توی چند بازی سری آ در این نیم فصل اشنایدر بهترین بازیکن زمین بوده؟
    جالبه شما نمی خوای قبول کنی اشنایدر افت کرده و همه رو می ندازی تقصیر تیم... بی خیال.

بحث شما رو نمیدونم، اما واسه من سوال شده که اسنایدر یعنی اینقدر سطحش پایین بوده که جزء این سه نفر نیومده! جزء سه نفری که منتخب شدنشون مدیونه در کنار هم بودن و مکمل هم بودنشونه و اگر تک تک در تیم های مختلف باشند، تاثیر کاملشون رو نخواهند داشت... (مسی تو آرژانتین پاسوری مثل ژاوی و اینیستا نداره! ژاوی و اینیستا هم گلزنی مثل مسی رو ندارند که تیم ها رو آبکش کنه و اسپانیا با کمترین گل قهرمان ورلد کاپ نشه...)
    من اسنایدر رو به مراتب آماده تر از اینیستا میبینم! تو این قضیه هم شکی ندارم! اگه اسنایدر رو بارسا داشت، دیگه فکر کنم فوق نتیجه می گرفت!!
    رای اش خیلی نزدیک بوده به ژاوی ... خب رای نیاورده. همه عقیده اشون با شما یکی نیست. نظر شما هم اینه اشنایدر امسال از انیستا آماده تره، نظر من متفاوته.

اگه با دقت تر میخوندید همون بخش بولد شده رو، می دیدید که من ذکر کردم:" با تمام شرایطی که به وجود اومده" تو خط قبل هم شرایط به وجود اومده رو گفتم...
    یعنی بازیکنی که با تغییر مربی و تغییر تاکتیک ها افت شدید کنه (در یک نیم فصل) ، بازم لایق عنوان بهترین بازیکن دنیاست حتی اگه تیمش در رده شش/هفت جدول باشه؟

منطق شما اینه، شاید هم اشنایدر بهترین بازیکن تاریخ فوتبال باشه!

میلیتو فصل قبل فوق العاده بود! اما همانند مسی در جام جهانی فروغی نداشت! در واقع مارادونا از میلیتو به اندازه مسی استفاده نکرد و فکر کنم کلویوم یه بازی میلیتو تو ترکیب اول تیمش بود!
    بعد از جام جهانی با وجود مصدومیت و تغییر کادر فنی در اینتر و اومدنش به عنوان یار تعویضی به هیچ وجه ضعیف و افتضاح نبود! اما خب... بازیکن تاثیر گذاری هم نبود! اما باز هم میگم این هم از عجایب فیفاست که میلیتویی که بهترین بازیکن فصل پیش رقابت های اروپا از طرف یوفا شناخته میشه، در لیست اولیه کاندیدا ها نمیاد!!!
    میلیتو جام جهانیش مثل مسی بود؟ واقعا ؟

میلیتو امسال هر بار توی زمین بود ضعیف بود. مصدومیت هم داشت. منم تعجب کردم جزو 23 نفر نیست دلیلشو هم حدس زدم.

شما فقط ببینید تو اروپا برای دادن کفش طلای اروپا به یه بازیکن، برای لیگی که اون بازیکن توش گل زده هم ضریب (وزن) قائل میشن! تو یه مورد به این سادگی همچین چیزی تو اروپا لحاظ میشه اما در... بیخیال!
    هیچ ربطی نداره.

گل زدن چون جلوی تیم های بهتر گل می زنن بهشون ضریب میدن (چون گل زدن به مدافع ها و دروازبان های بهتر سخت تره)
    بازم درباره سیستم رای دادن چیزی نمیگم چون در حد سواد من نیست و نمی تونم همه جوانب رو ببینم.

اون بخش بولد شده با اجازت متعلق به کویت هستش...
    صحیح می گید من اشتباه کردم.

بعد اسنایدر هم عناوینش در سال 2010 کمتر از مسی نبوده:
    عناوین شخصی در سال 2010:
    بهترین هافبک سال یوفا
    4 بار عنوان بهترین بازیکن میدان در جام جهانی
    برنده توپ نقره ای جام جهانی
    یکی از آقای گل های جام جهانی و برنده کفش برنزی جام جهانی (با دو پاس گل کمتر از برنده کفش طلا یعنی توماس مولر)
    بهترین بازیکن فینال لیگ قهرمانان اروپا از دید تماشاگرها
    عناوین تیمی:
    نائب قهرمانی در جام جهانی
    قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا
    قهرمانی در سری آ
    قهرمانی در کوپا ایتالیا
    صحیحه من افتخارات مسی رو گفتم، نه اینکه اشنایدر رو زیر سوال ببرم.

الان مسی بازی نکنه، بارسا نتیجه نمیگیره؟؟! معلومه که نتیجه میگیره! البته قصد من از مطرح کردن این موضوع خدایی نکرده کم کردن از ارزش های مسی نیست... اشتباه نشه یهو!
    تیم قوی هست که بدون مسی هم خودشو جلو ببره، چه ربطی به تاثیرگذار بودن مسی داره؟
    حالا اشنایدر بازی کنه (یا نکنه) اینتر نتیجه می گیره؟
    این سه بازی که برده اشنایدر بازی کرده؟ خیر.

مثال شما نتیجه ای نمیده.

در کل بحث جالب اما بی نتیجه ای بود! بی نتیجه به این دلیل که تو این یک سال و خورده ای که عضو این انجمن هستم، بهم ثابت شده که پست های طرفین از دو سه تا بیشتر بشه، قطعا بحث نتیجه ای نخواهد داد! حالا من و شما که ابــر پـــســـت دادیم!!
    شما هم موفق باشید!
    یاعلی
    این قسمت کاملا صحیحه
    بحث رو ادامه ندیم بهتره ... ایشالله اشنایدرهم سال دیگه اینقدر خوب باشه که بازم رقابت کنه با مسی
    تاپیک رو حسابی منحرف کردیم ... البته مهم نیست پست ها منتقل میشن اون سمت!

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

پس دوباره پست قبلی رو مطالعه کنید!
    روش زیرکانه ای برای نپذیرفتن یا پاسخ ندادن!!
    دوست من

من اون مثال رو زدم که نشون بدم این شکل استدلال اشتباهه (صحبت من هم مثال یک استدلال اشتباه بود!) . از مثالی که من برای نشون دادن اشتباه زدم اشتباه گرفتید، بسیار عالی!

شما کلا سابقه خوبی تو اشتباه فرض کردن مثال ها و استدلال ها دارید.
    شما جدا خسته نباشید!! مثال اشتباهی میزنید (تریپ هر چی عوض داره گله نداره!!) که اشتباه استدلال بنده رو ثابت کنید! (استدلالی که خود اون برای رد کردن این واژه عجیب و تخیلیه "6 ماه اسنایدر بازیکن معمولی بوده" آورده شده بود)!!!
    کلو یوم احساس می کنم راه خوبی رو برای نپذیرفتن در پیش گرفتید (قسمت بولد شده رو عرض می کنم)
    دوست من باز هم گیر دادی به اون مثال من ... تو اون برهه اشنایدر کم فروغ بود (نه اینکه افتضاح بود!) ، کم فروغ بود... "بهترین بازیکن دنیا نبود" . تو اون برهه شما خبری از هدلاین ها دیدی که از کمالات اشنایدر بگه؟ نه. گرچه این هم قسمتی از مثال قبلی من بود.
    من گفتم اشنایدر شش ماه در اوج فوتبالش بود، شش ماه بعد هم شدیدا افت کرده.. حالا شما با هر استدلالی قصد دارید از صحبت من ایراد بگیرید و بگید این شش ماه هم اشنایدر در اوج فوتبالش بوده و بهترین بازیکن دنیا بوده، چیزی رو عوض نمی کنه.
    به نظر میرسه داریم هی دور خودمون می چرخیم و حرفای تکراری مطرح میکنیم! پوس کنده خدمتت بگم دادا! بنده میگم در سال 2010 و در یکی دو ماه پایانیش اسنایدر و اینتر هر دو با هم افت پیدا کردن! یه سری دلایل هم خدمتت گفتم! و گفتم هیچ کس نمیاد نیمه پر لیوان رو ول کنه بره نیمه خالیش رو بچسبه مگه اینکه قرار باشه عدالت له بشه!! شما هم هی میگی 6 ماه فوق العاده بود، 6 ماه معمولی بود! حالا چون تو هدلاین ها همیشه اسم مهاجمان میاد، اسنایدر قطعا 6 ماه فاجعه بوده!! اوکی! با این تفاسیر:
    «« لكم دينكم و لي دين»»
    مثال با قضاوت تفاوت داره.

کلا من گفتم اشنایدر یک نیم فصل ضعیف بوده، شما گیر دادید که من به چه دلیل اینو گفتم و چون یک مثال آورده بودم گیر دادید به مثال من...

شما به من بگید: توی چند بازی سری آ در این نیم فصل اشنایدر بهترین بازیکن زمین بوده؟
    جالبه شما نمی خوای قبول کنی اشنایدر افت کرده و همه رو می ندازی تقصیر تیم... بی خیال.
    اولا این چه ربطی داشت به نقل قولی که از صحبت های بنده گرفتید؟ صحبت های بنده مربوط بود به موضوعی که به من نسبت دادید (قبول داشتن آمار های یه بازیکن و مقایسش با بازیکن دیگه)
    واقعا ارتباطی بین حرفای الانتون با پست خودم رو پیدا نمی کنم!
    ثانیا دوباره باید یادآوری کنم که شما برای حرفاتون مثال نزدید! برای مثالی که زدید، حرف زدید!!!
    بعد فوتبال یه بازی تیمی هستش! از 11 نفر یه تیم تو یه بازی یه نفر اخراج میشه، تیم لنگ میزنه! حالا حساب کنید وقتی تو دو ماه پایانی سال میلادی کل تیم و اندیشه های مربی به مشکل برخورده باشند، تکلیف ستاره تیم چیه؟ الان یک سوم از بارسا تو زمین ضعیف کار کنن، مسی میتونه گل بزنه یا ژاوی میتونه پاس گل بده!! (از مثال گل و پاس گل خودت مثال زدم!)
    یعنی بازیکنی که با تغییر مربی و تغییر تاکتیک ها افت شدید کنه (در یک نیم فصل) ، بازم لایق عنوان بهترین بازیکن دنیاست حتی اگه تیمش در رده شش/هفت جدول باشه؟
    تا زمانی که دیدگاه شما دیدگاهه "در یک نیم فصل" باشه، آیا عقلانیه بعد از این همه صحبت من بیام پاسخ سوال شما رو بدم؟!! ضمنا به جای شما تصحیح می کنم تیمی که چند بازی عقب افتاده داره!
    منطق شما اینه، شاید هم اشنایدر بهترین بازیکن تاریخ فوتبال باشه!
    تاکتیک نسبت دادن هم ماشالا داره خوب پا میگیره ها!
    میلیتو جام جهانیش مثل مسی بود؟ واقعا ؟

میلیتو امسال هر بار توی زمین بود ضعیف بود. مصدومیت هم داشت. منم تعجب کردم جزو 23 نفر نیست دلیلشو هم حدس زدم.
    فکر کنم خیلی واضح راجع به میلیتو صحبت کردم و نظرم رو گفتم!
    هیچ ربطی نداره.

گل زدن چون جلوی تیم های بهتر گل می زنن بهشون ضریب میدن (چون گل زدن به مدافع ها و دروازبان های بهتر سخت تره)
    بازم درباره سیستم رای دادن چیزی نمیگم چون در حد سواد من نیست و نمی تونم همه جوانب رو ببینم.
    ربط داره دوست من!
    آیا نظر کاپیتان تیمی مثل برزیل با افتخارات فراوان و قهرمانی های فراوان و توپ زدن در تیم و لیگ معتبر و میادین بین المللی حساس و سخت باید با کاپیتان تیم ماکائو یکی باشه؟
    صحیحه من افتخارات مسی رو گفتم، نه اینکه اشنایدر رو زیر سوال ببرم.
    من هم افتخارات مسی رو زیر سوال نبردم...
    تیم قوی هست که بدون مسی هم خودشو جلو ببره، چه ربطی به تاثیرگذار بودن مسی داره؟
    بیخیال دادا! بحث ما حقیقتا سر انجامی نداره! ازم نقل قول نگیرید، چون داریم هر دومون تاپیک رو خراب میکنیم!! و کاربرا رو اذیت!
    رک بگم من حرفای شما راجع به انتخاب نشدن اسنایدر رو قبول ندارم و البته میدونم که شما هم همین احساس رو نسبت به ایده من دارید! به هر حال.... چه میشه کرد! قضاوت با کسایی که دور بحث ما بودن (البته اگه چیزی از حرفامون فهمیده باشن!)
    قربون همگی
    یاعلی

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

روش زیرکانه ای برای نپذیرفتن یا پاسخ ندادن!!
    روش زیرکانه تر برای ادامه ندادن بحث (اتهام شخص مقابل به کاری که خودمون داریم می کنیم!)
    صحبت من کاملا واضح بود.
    شما جدا خسته نباشید!! مثال اشتباهی میزنید (تریپ هر چی عوض داره گله نداره!!) که اشتباه استدلال بنده رو ثابت کنید! (استدلالی که خود اون برای رد کردن این واژه عجیب و تخیلیه "6 ماه اسنایدر بازیکن معمولی بوده" آورده شده بود)!!!
    کلو یوم احساس می کنم راه خوبی رو برای نپذیرفتن در پیش گرفتید (قسمت بولد شده رو عرض می کنم)
    شما هم راه خوبی برای گیر دادن به یک جزء قضیه (بدون در نظر گرفتن حرف کلی) پیدا کردید

هنوزم اعتقاد دارم این شش ماه اشنایدر بازیکن معمولی بوده، منظور از بازیکن معمولی این نیست که در حد لیگ آزادگان باشه ، منظور بین اون افرادی در حد انتخاب شدن برای این عنوان بودن ، اشنایدر معمولی بوده و فصل کاملا معمولی ای رو پشت سر گذاشته (همونطور که دروگبا فصل معمولی ای داشته، آلونسو فصل معمولی ای داشته و سایر بازیکن ها)

به نظر میرسه داریم هی دور خودمون می چرخیم و حرفای تکراری مطرح میکنیم! پوس کنده خدمتت بگم دادا! بنده میگم در سال 2010 و در یکی دو ماه پایانیش اسنایدر و اینتر هر دو با هم افت پیدا کردن! یه سری دلایل هم خدمتت گفتم! و گفتم هیچ کس نمیاد نیمه پر لیوان رو ول کنه بره نیمه خالیش رو بچسبه مگه اینکه قرار باشه عدالت له بشه!! شما هم هی میگی 6 ماه فوق العاده بود، 6 ماه معمولی بود! حالا چون تو هدلاین ها همیشه اسم مهاجمان میاد، اسنایدر قطعا 6 ماه فاجعه بوده!! اوکی! با این تفاسیر:
    من میگم کل نیم فصل رو هر اینتر و اشنایدر با هم افت کردن ..

ما هر دو نیمه رو نگاه می کنیم، نه اینکه نیمه پر رو ببینیم و چشممون رو به نیمه خالی ببندیم (یا برعکس) ، هر دو نیمه رو می بینیم (پست شماره 1633 )
    اولا این چه ربطی داشت به نقل قولی که از صحبت های بنده گرفتید؟ صحبت های بنده مربوط بود به موضوعی که به من نسبت دادید (قبول داشتن آمار های یه بازیکن و مقایسش با بازیکن دیگه)
    واقعا ارتباطی بین حرفای الانتون با پست خودم رو پیدا نمی کنم!
    ثانیا دوباره باید یادآوری کنم که شما برای حرفاتون مثال نزدید! برای مثالی که زدید، حرف زدید!!!
    بعد فوتبال یه بازی تیمی هستش! از 11 نفر یه تیم تو یه بازی یه نفر اخراج میشه، تیم لنگ میزنه! حالا حساب کنید وقتی تو دو ماه پایانی سال میلادی کل تیم و اندیشه های مربی به مشکل برخورده باشند، تکلیف ستاره تیم چیه؟ الان یک سوم از بارسا تو زمین ضعیف کار کنن، مسی میتونه گل بزنه یا ژاوی میتونه پاس گل بده!! (از مثال گل و پاس گل خودت مثال زدم!)
    زدی تو خال:

دقیقا همین مثالی که شما زدی: توی جام جهانی وقتی کل تیم آرژانتین لنگ می زنه (با همین وضعی که شما مثال زدید!) ، تکلیف مسی چیه ؟ کاملا بره تو سایه ؟ مسلما نه.

مسی در جام جهانی هرچی تونست برای تیمش گذاشت و نهایتا هم جزو 10 بازیکن برتر بود، اشنایدر توی این 6 ماه مثل مسی جام جهانی بود؟ بهترین بازیکن تیمش بود؟ ستاره اینتر بود؟ جرقه ای زد؟ نه. در سایه بسر می برد!

تفاوت یه بازیکن خیلی خوب آماده (اشنایدر) با یه فوق ستاره یا اسطوره (مسی) اینه. فوق ستاره هیچ وقت بازی ضعیف نداره، حتی اگه تیمش در اوج آشفتگی باشه (آرژانتین) . عنوان "بهترین بازیکن دنیا" حق اون اسطوره است، نه اون بازیکن آماده (که ممکنه یه زمان هم آماده نباشه مثل اشنایدر فعلی)

تا زمانی که دیدگاه شما دیدگاهه "در یک نیم فصل" باشه، آیا عقلانیه بعد از این همه صحبت من بیام پاسخ سوال شما رو بدم؟!! ضمنا به جای شما تصحیح می کنم تیمی که چند بازی عقب افتاده داره!
    دیدگاه من در تمام ساله ... دو نیم فصل. مراجعه شود به پست شماره 1366

اینتر قبل از جام باشگاه های جهان ششم/هفتم بود بدون بازی عقب افتاده، بعدش هم اشنایدر اصلا بازی نکرده و نقشی توی نتایج بعدی تیم نداشته.

تاکتیک نسبت دادن هم ماشالا داره خوب پا میگیره ها!
    همین طوره

فکر کنم خیلی واضح راجع به میلیتو صحبت کردم و نظرم رو گفتم!
    بله نظرتون این بود:

فروغ نداشتن مسی این بود که جزو 10 بازیکن برتر باشه (به گفته شما!) ، دیگه فروغ داشتنش کاملا واضحه

ربط داره دوست من!
    آیا نظر کاپیتان تیمی مثل برزیل با افتخارات فراوان و قهرمانی های فراوان و توپ زدن در تیم و لیگ معتبر و میادین بین المللی حساس و سخت باید با کاپیتان تیم ماکائو یکی باشه؟
    من که روی این قضیه نظری نمیدم چون تخصصی ندارم و همه جوانب رو نمی تونم ببینم.. این مباحث کار کارشناس های رده اول دنیاست، نه من. دخالتی در بحث نمی کنم ولی ربط دادن ارزش گلهای به ثمر رسیده در اروپا به ارزش رای افراد مختلف در بهترین بازیکن دنیا کار بی اساسیه (به نظر من) ، نظر شما با من یکی نیست. به نظرتون احترام می گذارم!

بیخیال دادا! بحث ما حقیقتا سر انجامی نداره! ازم نقل قول نگیرید، چون داریم هر دومون تاپیک رو خراب میکنیم!! و کاربرا رو اذیت!
    رک بگم من حرفای شما راجع به انتخاب نشدن اسنایدر رو قبول ندارم و البته میدونم که شما هم همین احساس رو نسبت به ایده من دارید! به هر حال.... چه میشه کرد! قضاوت با کسایی که دور بحث ما بودن (البته اگه چیزی از حرفامون فهمیده باشن!)
    قربون همگی
    یاعلی
    بی خیال
    زحمت گردن سینا برای انتقال پست ها!

منم حرفهای شما رو درباره بهترین بازیکن دنیا دونستن اشنایدر قبول ندارم و مسی رو بهترین بازیکن فعلی (و یک سال اخیر) دنیا می دونم. هر کسی نظر متفاوتی داره. بقیه هم نظر خودشون رو دارن و باید بهش احترام گذاشت.

مخلصیم.

آخر فروم باز R O O T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

اولتیماتوم فان نیستلروی:یا می گذارید به رئال برگردم یا دیگر به هامبورگ نمی آیم

سایت گل- طبق گزارش منتشره در روزنامه کیکر، رود فان نیستلروی، گلزن باتجربه هلندی از سران باشگاه هامبورگ خواسته تا به او اجازه دهند تا به رختکن رئال بازگردد. این اتفاق در حالی رخ می دهد که سران رئال پس از مصدومیت گونسالو ایگواین به دنبال جانشین موقتی برای او هستند.

پیش از این خورخه بالدانو، مدیر ورزشی باشگاه رئال در صحبتهایی اعلام کرده بود که سران این باشگاه در بازار زمستانی به دنبال یک مهاجم هستد

پس از آن سران رئال تمایل خود را برای بازگرداندن 6 ماهه نیستلروی به سانتیاگو برنابئو نشان دادند ولی سران هامبورگ تمایلی به انجام این کار ندارند. شنیده می شود که نیستلروی هم از این بابت به شدت عصبانی شده و گفته:« اگر به من اجازه بازگشت به مادرید را ندهند، من هیچ وقت به هامبورگ بازنمی گردم.»

یورن ولف، سخنگوی باشگاه هامبورگ هم از صحبت کردن درمورد اولتیماتوم این ستاره 34 ساله به باشگاه سرباز زد.او در این رابطه گفت:« نیستلروی در هتل محل استقرار تیم است. آرمین فه مربی تیم او را در دیدار مقابل شالکه به میدان خواهد فرستاد.»

رود فان نیستلروی 4 فصل برای رئال توپ زد و توانست در 96 دیداری که برای این تیم به میدان رفته، 64 گل به ثمر برساند. او در سال 2010 از رئال به هامبورگ پیوست.

کد:

آخر فروم باز mahdishata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آخر الزمان

پيش فرض

بکن باوئر: موریبینو بی سواد است و گستاخ!

گل: فرانتس بکن باوئر هم به صف منتقدان آقای خاص پیوست.

فرانس بکن‌باوئر، رییس افتخاری بایرن مونیخ به شدت به ژوزه مورینیو به دلیل رفتار تهاجمی‌اش تاخته است.

او گفته: «مورینیو فردی گستاخ و بدون تحصیلات است. این که پالتوهای کشمیری می‌پوشد دلیل نمی‌شود جنتلمن باشد.»
    بکن‌باوئر همچنین گفت مربی سابق اینتر شایسته برنده شدن عنوان مربی سال فیفا نبود: «کاپیتان‌ها و مربیان سرتاسر دنیا گفتند مورینیو بهترین نتایج را با منابعی کمتر از رقیبان گرفته، اما او در راه رسیدن به این اهداف فردی گستاخ و بی‌سواد بوده.»

اسطوره آلمانی همچنین به شکست پنج بر صفر رئال مادرید مقابل بارسلونا هم کنایه‌ای زد: «همین مربی مگر نبود که در پاییز بدترین تحقیر را متحمل شد و در نوکمپ پنج بر صفر باخت، آن هم در جشنواره‌ای از پاس و فوتبال فانتزی از طرف بارسلونای پپ گواردیولا؟ آنجا بود که ذهنیت تهاجمی چیره شد.»

کد:

---------- Post added at 11:49 AM ---------- Previous post was at 11:46 AM ----------

هشت گزینه برای پیراهن شماره 9 رئال

به دنبال عمل جراحی گونزالو ایگواین مهاجم آرژانتینی رئال مادرید و دوری چهار ماهه او از میادین گزینه های متعددی برای جایگزینی او مطرح شده است .

مورینیو در کنفرانس خبری پس از بازی با اتلتیکو مادرید تاکید کرد در ژانویه یک مهاجم را به جمع بازیکنان این تیم اضافه خواهد کرد . روزنامه مارکا هشت گزینه برای پوشیدن پیراهن شماره 9 رئال در نظر گرفته است .

اولین گزینه لویس فابیانو برزیلی است که با گرگوریو مانزانو مربی سویا به مشکل برخورده هر چند پیشنهاد اخیر کورینتیانس برزیل را برای پیوستن به رونالدو و روبرتو کارلوس رد کرد.امانوئل آدبایور توگویی محتمل ترین گزینه برای مورینیو توانایی های تکنیکی بالایی دارد و و به نوشته روزنامه های انگلیسی امکان حضور قرضی او در رئال وجود دارد .

قرارداد میرسلاو کلوزه در ماه ژوئن با بایرن مونیخ تمام می شود ولی می تواند قبل از آن هم در سانتیاگو برنابئو حضور یابد اما مشکل اینجاست که رئال نمی تواند از او در بازیهای لیگ قهرمانان استفاده کند. لیساندرو لوپز مهاجم لیون هم از بازیکنان مورد علاقه مورینیو است ولی لیون در بازیهای لیگ قهرمانان با رئال بازی دارد و بعید است این بازیکن در چنین موقعیتی به رئال ملحق شود.

والدز پاراگوئه ای هم تابحال هفت گل برای ارکولس زده و می تواند از گزینه های خوب برای بازی در کنار بنزما باشد .

آدام ژالای مجارستانی مهاجم ماینتز هم شاید از گزینه های رئال باشد هر چند که سابقه بازی در لیگ اسپانیا را در تیم کاستالیا داشته است.گکاس 30 ساله گلزن یونانی اینتراخت فرانکفورت هم در 23 بازی 16 گل برای این تیم زده است و می تواند از بازیکنان مد نظر رئال باشد و سرانجام ماریو گومز 25 ساله که پایش به گلزنی در این اواخر باز شده و ستاره بایرن دربازیهای اروپایی و داخلی بوده است.

مارکا/14 ژانویه

کد:

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بکن باوئر: موریبینو بی سواد است و گستاخ!
    اگر جناب قیصر این افاضات رو فرمودن کاملا طبیعیه ، چند وقتی هست ایشون رو کسی تحویل نمیگیره و از کانون توجهات دور شده ، توهین به مورینیو مناسب ترین گزینه برای مطرح کردن مجدد خود هست ، مثل کاری که پرسیادو انجام داد

او گفته: «مورینیو فردی گستاخ و بدون تحصیلات است. این که پالتوهای کشمیری می‌پوشد دلیل نمی‌شود جنتلمن باشد.»
    حتما ادبیات و رفتار شما نشان بارز جنتلمن بودن هست ؟؟؟

بکن‌باوئر همچنین گفت مربی سابق اینتر شایسته برنده شدن عنوان مربی سال فیفا نبود
    حتما فان خال رو شایسته می دونسته ،

گویا در سرزمین ژرمنها هم ظرفیت روانی برخی تکمیل شده .
    Last edited by Ezel; 15-01-2011 at 12:05.

پروفشنال iriali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

اولتیماتوم فان نیستلروی:یا می گذارید به رئال برگردم یا دیگر به هامبورگ نمی آیم
    آی کاش بر میگشت رئال

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •