راستش برام عجیبه که یعنی کسی تاحالا این به فکرش نرسیده که مثل ویندوز یا خیلی چیزای دیگه بشه یه زبان راحت اضافه کرد؟برای نوشتن؟دوست عزیز شما چی پیشنهاد می کنی؟با مشکلات من چه راحی برام بهتره؟اینی که گفتی چیه؟
ممنونم ازت
راستش برام عجیبه که یعنی کسی تاحالا این به فکرش نرسیده که مثل ویندوز یا خیلی چیزای دیگه بشه یه زبان راحت اضافه کرد؟برای نوشتن؟دوست عزیز شما چی پیشنهاد می کنی؟با مشکلات من چه راحی برام بهتره؟اینی که گفتی چیه؟
ممنونم ازت
دوست عزیز جناب amirm021
شما گوشیرو فلش کن به فریم ور فارسی خطر خاصی نداره ! بهترین راه و درست ترین راه همینه!
البته به اینترنت پر سرعت نیاز داری!
خود فریم ور حدود 160 مگ هست!
اگه که برات سخته بده بیرون حداکثر با 10 تومن برات فریم ور فارسی میریزن!
دوستان عزیز دل من.من یه برنامه مثلsmsfarsiکه واسه n73 va s60 کارمی کنه می خوام.باب دوستای عزیز من کلی چیز روگشی دارم که نمی خوام پاک بشه مثل بازی برنامه و...که فایل اصلیش روندارم.توروخداهی نگید فلش کن یا فانیکس و اینا.ایناروبلدم مو به مو....ولی من یه راه دیگه که فقط یه txtفارسی بشه نوشت فقط همین.
دیگه من کل ماجرارو گفتم حالا نگاه کنید نفر بعدی دوباره می ه فلش کن.فانیکس بزن .فلان کن.....
من مشکلم همونه که گفتم.............
سلام.دوست عزیز یه سری به لینک زیر بزن،امیدوارم مشکلتون حل بشه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.دوستان من یه n8 دارم که وقتی میرم قسمت maps بعد از مدتی که تو setting مپ میرم بیشتر موقعها یهو گوشی هنگ میکنه بعدش ری استارت میشه البته بعضی موقع ها هم که تو خود مپ میرم که نقشه رو بیاره ری استارت میشه(البته من نقشه ایران رو دانلودم کردم و گوشی رو هم آپدیت کردم).با برنامه های قطب نما هم میرم هم همینطوره.اولش دیگه فکر کردم که هر برنامه ای که با gprs سروکار داره همینطوری میشه.ولی گفتم شاید مشکل از خود گوشی باشه.گفتم بیام از شما دوستان بپرسم که نظرتون چیه.خیلی ممنون میشم که جوابم رو بدین.واقعا ممنون میشم.
دوستان مشکل قبلی من داره کم کم حل میشه.حالا یه چیز دیگه این ان 8 من شارژش تو زمانی که تو نت هستم مداوم تو6-7 ساعت تموم میشه.این خوبه یا بد؟به نظر خودم خیلی بده.دوستان یه کمکی می کنند؟
رنگهای آبی و نازنجی و سبز وارد کشور شدند؟
سلام بچه ها !!!!!
تا حالا کسی garmin رو n8 نصب کرده و اگه نصب کرده چه ورژنی و از کجت دانلودیده ؟؟؟
من هر چی نصب می کنم یا اصلا باز نمیشه یا اگه لاز میشه دکمه هاش کار نمی کنه !!!!!!
![]()
خوده OVIMap که خیلی بهتره از اون![]()
می دونم آخه گارمین یه چیزایی داره که ovi map نداره !!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)