یه ورتکس جدید واسه اسکورپین که به شما شانس 50-50 میده که باز کمبوتون رو رسیت بدین
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه ورتکس جدید واسه اسکورپین که به شما شانس 50-50 میده که باز کمبوتون رو رسیت بدین
همه شخصیت ها به جز فردی رو باز کردم به همراه همه لباس هاشون حتی لباس های MK 2 و MK 3 که بعضیهاشون فتالیتی خاص خودشون رو دارن اگر براشون اون لباس هارو باز کنی
مدل های اون لباس ها خیلی بد کار شده کیتانا انگار یه فرد دیگه میشه پایین تنه لاغر میشه بد جور
اسموک ناخوشایند هم میشه
حجم بازی چند گیگه ؟ ارزش داره دانلود کنیم یا نه ؟
من که ایکس باکس دارم همرو با Season Pass خریدمبه نظر من Rain از همه بهتره . بعد فردی و کنشی اخر هم اسکارلت . جدیدا یه مسابقات برگزار شده بود که فردی اول میشه و ساب زیرو با بازیه Tom Brady دوم .
لباس های کلاسیک هم بنظر من فقط MK2 کیتانا و جید خیلی بد بودن که البته Free میشد دانلود کرد.
و بهترین Costume هم مربوط به MK3 سابزیرو که بدون نقاب بود
اینم یه کمبو پک فردی بعد از پچ جدید![]()
من رو Ps3 بازی می کنم
اره واقعا کیتانا و جید خیلی افتضاح کار شدن و اون ساب زیرو بدون نقاب هم که فوق العادست ادمو یاد گذشته میندازه
اسکارت خیلی بیهودست یه چیزی مثل ملینا با مدل دیگه هستش
ولی من خودم زیاد با rain حال نمی کنم (البته نه این که کارکتر بدیه ) من با Kenshi حال میکنم مخصوصا (عقب جلو دایره ) که همون B میشه رو میزنی و RT هم چاشنی میکنی عالی میشه تکنیکش
این مسابقه که میگیو لینک بده خواهشا...مگه نمیدونی ما چقدر دوست داریم مسابقه...
![]()
![]()
خدمت شما دوست عزیز :
Console Combat | 10/23
اولا که دستت درد نکنهبازم مسابقه بود مارو بی خبر نزار
بعدش این چرا انجوری بود ...؟!تام بردی هر کار میکرد این آخرش فاصله میگرفت ازش...
چرا کاراکترشو عوض نکرد...؟0یه جا فکر کنم انجوری شنیدم که گزارشگر گفت که انگار قول داده بوده که تو این بازی عوض نکنه کاراکترشو یا همچین چیزی...
اگه ریو یا پرفکت لجند بود که حالشو میکرد تو قوطی...![]()
![]()
![]()
سلام
من تازه بازیو گرفتم
فیتالیتی دوم کرکترا قفله ...
چجوری میتونم بازشون کنم ؟
بعد این Stage Fatality رو چجوری میشه زد ؟مثلا با نوب سایبوت...
ممنون...
salam
باید امتیاز یا همون سکه جمع کنی و بری تو قبرستون قبرارو بخری که توشون فیتالیتی دوم هست
stage فیتالیتی هم باید تو مرحله ای باشی که عکس اسکلت قرمز زیرش هست.تو انتخاب کاراکترها Yیا مثلثو بزن مشخصه
اگه حالو حوصله ی خریدن قبر نداری میتونی تو گوگل یه سرچ کوچولی بکنی تا تمام رمزهای مورتال برات بیاد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)