تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 169 از 309 اولاول ... 69119159165166167168169170171172173179219269 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,681 به 1,690 از 3081

نام تاپيک: Defy | گوشي مقاوم موتورلا با دوربين 5 مگاپيكسلي و صفحه نمايش 3.7 اينچي

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

iه هه هه هه هه
    من همین بالایی هستم ولی نمیتونم پسورد اون یکی اکانتم رو ریکاور کنم واسه همین با این یکی در خدمت دوستان هستم. امروز گرفتم 387000 از شیراز. اگر کمکی ازم بر میاد بگین
    moto_version.2.59.0.mb525.retail.en.ch18
    firmware 2.1 update1
    مبارکه
    لنزش رو نیگا کن ببین قرمزه یا سبزه؟

2. 2 کاربر از BOROAMOO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی unknown47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

درود.جدیدا گوشیم اس ام اس ها رو نمیفرسته!(در واقع انگار میفرسته ولی به دست طرف مقابلم نمیرسه!!!نمیدونم که دلیور میشه یا نه ولی .....)
    خواهش میکنم کمکم کنید.......

4. این کاربر از unknown47 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها fire159's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    متاسفانه ایران

پيش فرض

در اولین روز بیچاره شدم! اومدم بکاپ بگیرم ازش
    ولوم پایین + پور رو گرفتم تا روشن بشه
    بالا که اومد دیگه لوگو نشون نداد. یه آدمک اندروید نشون داده که مثلث خطر بالا سرشه. الان 2 ساعته همینجوری مونده! اگه زود اومدین جواب بدین شما رو بخدا
    وقتی آدمک آندروید اومد کلید ولوم بالا و پایین رو همزمان بگیر تا بره تو منوی ریکاوری

---------- Post added at 07:53 PM ---------- Previous post was at 07:52 PM ----------

درود.جدیدا گوشیم اس ام اس ها رو نمیفرسته!(در واقع انگار میفرسته ولی به دست طرف مقابلم نمیرسه!!!نمیدونم که دلیور میشه یا نه ولی .....)
    ببین با فکتوری ریست حل میشه یا نه

6. 2 کاربر از fire159 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mad-defy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    Österreich

پيش فرض

قربونت عامو جون مرسی
    والا خودمم نگاه کرده بودم، در واقع کنجکاو بودم ولی ظاهرا که سفید ه! یعنی یه مربع وسط دوربین هست که سفید ه همین. ولی سایز عکسهایی که دیشب باهاش دم مغازه یارو و تو خیابون گرفتم همه نزدیک به 2 مگ هست. در واقع مینیمم سایزشون 1.73 مگابایت شده...
    علی الحساب میخوام بکاپ بگیرم ازش. از پست های اولیه یک چیزایی رو یادم مونده
    SuperOneClickFor2.1 رو دانلود کردم ولی .exe هست! روی سیستم هم باز نمیشه میخوام بریزم روی گوشی اونجا اینستال کنم ببینم میشه یا نه...
    اگه میشه راهنمایی کنین همه صفحه ها رو خوندم ولی انگار نه انگار.. آخه اولین اندروید هست که باهاش ور میرم. یکم استرس دارم. مرسی

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    Österreich

پيش فرض

فایر جان اون دکمه + و - رو که گفتی هم با هم گرفتم ولی باز همونجا (آدمک و تابلو خطر) موند و هیچ اتفاقی نیافتاد! دوباره باطری بکشم؟

9. این کاربر از mad-defy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Hamid_pro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

در اولین روز بیچاره شدم! اومدم بکاپ بگیرم ازش
    ولوم پایین + پور رو گرفتم تا روشن بشه
    بالا که اومد دیگه لوگو نشون نداد. یه آدمک اندروید نشون داده که مثلث خطر بالا سرشه. الان 2 ساعته همینجوری مونده! اگه زود اومدین جواب بدین شما رو بخدا
    اگه مشکلت با ولوم بالا و پایین حل نشد گوشه پایین سمت راست رو لمس کن (باید چندین بار سعی کنی) تا بری به منوی ریکاوری

11. 2 کاربر از Hamid_pro بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز vafa1353's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Melbourne

پيش فرض

با سلام به دیفای باز های عزیز

4- یه مارکت دیگه رو هم نصب کردم به نام applanet ولی اون هم اجازه ورود و سرچ نرم افزارها را نمیده. آیا دوستان راهی واسه دسترسی به اندروید مارکت میشناسه معرفی کنه؟ (توی هیچکدوم هیچکدوم از تاپیک های قبل به اندروید مارکت اشاره نشده) آخه من به نرم افزار بیشتر علاقه دارم تا گیم که خیلی جاها پیدا میشه

باز هم ممنون از همه اساتید
    به بخش نرم افزارهاي اندرويد مراجعه كنيد و نرم افزار (بازار) رو بگيريد و نصب كنيد

---------- Post added at 08:15 PM ---------- Previous post was at 08:12 PM ----------

يعني دليوري نداريد؟؟؟اصلا فعاله؟؟؟نرمافزار GO sms رو نصب و در تنظيماتش نمايش دليوري و اعلان صوتي دليوري رو فعال كنيد..

13. 2 کاربر از vafa1353 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    Österreich

پيش فرض

با اون روش لمس گوشه پایین سمت راست رفت توی یه منو که پایینش ok و hide داره ولی توی 3-4تا گزینه چیزی از گرفتن نسخه پشنیبان یا همون بکاپ نداره. reboot رو ok کردم و دوباره گوشی توی حالت عادی اومد بالا!
    میخوام بکاپ بگیرم خوب، نمیشه یعنی از دیفای بکاپ گرفت؟ ببخشید که یکم گیج میزنم

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    Österreich

پيش فرض

راستی یه چیز دیگه!
    اگه بخوام از طریق بلوتوث گوشی به لپتاپ وصل بشم و از اینترنت adsl لپتاپ استفاده کنم (بجای) استفاده از اینترنت ایرانسل (که الان روی گوشی میتونم باهاش کار کنم) آیا راهی هست؟ یا فقط باید برم مودم وایرلس بگیرم؟
    آهههههههه خدای من، چقدر سوال میکنم لعبت

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    Österreich

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تو اینجا که کسی نتونسته راهی رو پیشنهاد بده واسه همین اینجا مطرح کردم. اگه اشکال داشت مدیران پاک کنن لطفا. مرسی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •