مبارکه
لنزش رو نیگا کن ببین قرمزه یا سبزه؟
مبارکه
لنزش رو نیگا کن ببین قرمزه یا سبزه؟
درود.جدیدا گوشیم اس ام اس ها رو نمیفرسته!(در واقع انگار میفرسته ولی به دست طرف مقابلم نمیرسه!!!نمیدونم که دلیور میشه یا نه ولی .....)
خواهش میکنم کمکم کنید.......
وقتی آدمک آندروید اومد کلید ولوم بالا و پایین رو همزمان بگیر تا بره تو منوی ریکاوری
---------- Post added at 07:53 PM ---------- Previous post was at 07:52 PM ----------
ببین با فکتوری ریست حل میشه یا نه
قربونت عامو جون مرسی
والا خودمم نگاه کرده بودم، در واقع کنجکاو بودم ولی ظاهرا که سفید ه! یعنی یه مربع وسط دوربین هست که سفید ه همین. ولی سایز عکسهایی که دیشب باهاش دم مغازه یارو و تو خیابون گرفتم همه نزدیک به 2 مگ هست. در واقع مینیمم سایزشون 1.73 مگابایت شده...
علی الحساب میخوام بکاپ بگیرم ازش. از پست های اولیه یک چیزایی رو یادم مونده
SuperOneClickFor2.1 رو دانلود کردم ولی .exe هست! روی سیستم هم باز نمیشه میخوام بریزم روی گوشی اونجا اینستال کنم ببینم میشه یا نه...
اگه میشه راهنمایی کنینهمه صفحه ها رو خوندم ولی انگار نه انگار.. آخه اولین اندروید هست که باهاش ور میرم. یکم استرس دارم. مرسی
فایر جان اون دکمه + و - رو که گفتی هم با هم گرفتم ولی باز همونجا (آدمک و تابلو خطر) موند و هیچ اتفاقی نیافتاد! دوباره باطری بکشم؟
اگه مشکلت با ولوم بالا و پایین حل نشد گوشه پایین سمت راست رو لمس کن (باید چندین بار سعی کنی) تا بری به منوی ریکاوری
به بخش نرم افزارهاي اندرويد مراجعه كنيد و نرم افزار (بازار) رو بگيريد و نصب كنيد
---------- Post added at 08:15 PM ---------- Previous post was at 08:12 PM ----------
يعني دليوري نداريد؟؟؟اصلا فعاله؟؟؟نرمافزار GO sms رو نصب و در تنظيماتش نمايش دليوري و اعلان صوتي دليوري رو فعال كنيد..
با اون روش لمس گوشه پایین سمت راست رفت توی یه منو که پایینش ok و hide داره ولی توی 3-4تا گزینه چیزی از گرفتن نسخه پشنیبان یا همون بکاپ نداره. reboot رو ok کردم و دوباره گوشی توی حالت عادی اومد بالا!
میخوام بکاپ بگیرم خوب، نمیشه یعنی از دیفای بکاپ گرفت؟ ببخشید که یکم گیج میزنم
راستی یه چیز دیگه!
اگه بخوام از طریق بلوتوث گوشی به لپتاپ وصل بشم و از اینترنت adsl لپتاپ استفاده کنم (بجای) استفاده از اینترنت ایرانسل (که الان روی گوشی میتونم باهاش کار کنم) آیا راهی هست؟ یا فقط باید برم مودم وایرلس بگیرم؟
آهههههههه خدای من، چقدر سوال میکنم لعبت
تو اینجا که کسی نتونسته راهی رو پیشنهاد بده واسه همین اینجا مطرح کردم. اگه اشکال داشت مدیران پاک کنن لطفا. مرسیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)