دوستان شما هنوز هم دارید بحث می کنید؟
شرایط صبانت تغییر کرده و همینه که هست. اگر نمی خواید وقت خودتون رو با اعتراض اینجا تلف نکنید.خیلی ها تغییر isp دادن و راضی هم شدن
اگر واقعا داره اذیتتون میکنه قراردادتون تموم شد بیخیالش بشید.منم بزودی ....
دوستان شما هنوز هم دارید بحث می کنید؟
شرایط صبانت تغییر کرده و همینه که هست. اگر نمی خواید وقت خودتون رو با اعتراض اینجا تلف نکنید.خیلی ها تغییر isp دادن و راضی هم شدن
اگر واقعا داره اذیتتون میکنه قراردادتون تموم شد بیخیالش بشید.منم بزودی ....
موافقم
من میخوام برم و قراردادم هم تموم شده اما نمیدونم کدوم شرکت ؟!(اصفهان/مدرس)
خواهشا هرکی سرویس دیگه ای رفته توی منطقه بالا و راضیه بگه ،ممنون.
اقا یکی نامه نوشتنش خوب باشه بیاد مشکلات این صبانت رو برای سایت تابناک بفرسته اینجوری شاید به خودش بیاد
من به 20.30 زنگ زدم هم گفتم گفتند باید چند نفری زنگ بزنند شکایت کنند از این شرکت که ما یخش کنیم حالا بچه ها پایه هستند ؟؟
من که از صبا رفتم الان پارس گرفتم از صبا سرعتش تو روز گاهی اوقات بیشتره گاهی اوقات هم کمتره!ولی واقعا ازش راضیم شبا هم حدود500تا600مگ میگیرم سرعت حدود30تا50
ولی تو روز به146هم میرسه
برا دوستانی که بازی آنلاین انجام میدم اصلا پارس خوب نیست چون پینگ بالای700تا1600هم هست!!!
من که نه زیاد دان دارم و اصلا آنلاین بازی نمیکنم
راستی سایت جدید صبا رو دیدین؟![]()
من هم پارس میخوام اما پورت نداره!![]()
رتبه شرکت آشغال گستر صبا در میان ISP های برتر از 1 به 4 رسید. عجیبه که رتبه آخر نیست.
چیزی که از این جدول واضحه اینه که شاتل از آشغال گستر صبا بهتره.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی تا حالا از شبکه ارتباط شبدیز، ADSL گرفته؟
Last edited by solidworm; 01-11-2010 at 17:08.
درود
روی صحبت من با افراد ناراضی ها هست. لطفا اینقدر شکایت از صبانت نکنید.
اگر خدمات بدی میده از صبانت دل بکنید جون هر کی دوست دارید سریعتر پورت خودتونو تخلیه کنید تا به بقیه افرادی که تو نوبت صبانت هستن جا برسه و اینقدر انتظار نکشند.
نظر من هم همینه . یکی از دوستانم که نمایندگیش رو داره وقتی به شوخی بهش گفتم اگه شبش رو درست نکنید بهم میزنم ، خیلی جدی گفت کلی آدم توی صف هستند تو بهم بزنی یکی دیگه میاد جات .
من خودم دو ماه دیگه هم میروم سربازیو هم اشتراکم تموم میشه
. بعدش هم میخواهم به خانواده بسپارم از بروند توی صف مخابرات وایستند چون ظدقیقا دانلود نامحدود داره
. تا برگردم حتما دیگه نوبتم شده
راستی مخابرات 15 تومان اولیه رو هم نمی گیره ( یک وقت نگید دارم تبلیغ مخابرات رو میکنم هان.... ) .
در ضمن این تایپ بالایی در رزومه خودش زیادی دور و بر صبانت گشته . آواتارش هم که این طوریه . اگر توی صبانت کار میکنه سفارش امون رو هم بهشون بکنه شاید درستش کنند. اگر هم که غیر اینه که بنده ازشون عذر خواهی میکنم که سوء تفاهم نشه .
اتفاقا شما اگه دقت کنید میبینید اعتراض ها کم شده. از صفحه 60 اگه اشتباه نکنم شروع شد و توی 1_2 هفته پست ها خیلی زیاد شدن اما الان سرعت پست زدن ها بسیار کم شده!
الان اکثرا دارن همین کارو میکنن و از این شرکت میرن. اما باید یه اطلاع رسانی بشه که تا اونجایی که میشه کمتر کسی طرف این شرکت بیاد. حالا 3تا هستن بشن 2تا!
شما هم فکر نکن حالا با اسم یه دختر اومدی تحویل گرفته میشی. این شرکت همون اشغالی که بوده هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)