تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 169 از 194 اولاول ... 69119159165166167168169170171172173179 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,681 به 1,690 از 1935

نام تاپيک: تاپیک جامع LED C6000,C7000,C8000,C9000 سامسونگ (لطفا در مورد قیمت صحبت نکنبد)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

من قصد خرید تلویزیون 46 اینچ دارد آنچه برای من مهم است موارد زیراست:
    - کیفیت تصویر 2بعدی و 3 بعدی مهمترین مورد
    - امکان پخش فیلم های بالا با فر مت mkv از طریق پورت usb
    - بحث اینترنت خیلی مهم نیست
    - در مورد پلاسما یا led هم فرقی نمیکند (مسلما در مورد پلاسما اینچ بالاتر میرود).

لطفا راهنمایی فرمایید (هزینه حدود 2.5 تا 3)
    Last edited by chaker2007; 16-08-2011 at 09:04.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام
    من یه 6960 دارم
    یکی از دوستان بهم گفت که با یه تیکه کابل آنتن هم میشه شبکه های دیجیتال رو گرفت
    ولی من هر چی میزنم سرچ کنه هیچ شبکه ای رو پیدا نمی کنه
    میخواستم بدونم که تنظیمات خاصی داره؟ آخه این قسمت یه سری تنظیمات فرکانس داره که من زیاد آشنا نیستم
    ممنون میشم که جواب بدید چون خسته شدم اینقدر سر دیدن یه کانال وسط حال بین خونواده دعوا شده و میخوام مثل آدم هر از چند گاهی هر چی خودم دوست دارم ببینم ولی به دلیل اینکه نصب آنتن برام مقدور نیست میخوام این جوری راش بندازم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام
    من یه 6960 دارم
    میخواستم بدونم که تنظیمات خاصی داره؟ آخه این قسمت یه سری تنظیمات فرکانس داره که من زیاد آشنا نیستم
    ممنون میشم که جواب بدید چون خسته شدم اینقدر سر دیدن یه کانال وسط حال بین خونواده دعوا شده و میخوام مثل آدم هر از چند گاهی هر چی خودم دوست دارم ببینم ولی به دلیل اینکه نصب آنتن برام مقدور نیست میخوام این جوری راش بندازم
    هیشکی نی یه جواب خشک و خالی بده!؟

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

شما يه گيرنده ديجيتال بگيري بهتره چون كيفيتش از تي وي بيشتره

5. این کاربر از sansa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mehrban1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    زیر آسمون خدا

پيش فرض

سلام
    من یه 6960 دارم

همینطوره ----T این برند واقعا ً با کیفیت است البته بستگی به منطقه تحت پوشش فرکانس دیجیتال داره که حتی با یک آنتن میله ای هم میشه تصویر با کیفیت دریافت نمود تنظیم خاصی هم نداره در همون روش کانال یابی آنالوگ ، دیجیتال را انتخاب کن و در حالت کانال یابی خودکار قرار بده ، اگه تو منطقه شما سیگنال دیجیتال باشه حتما ً تصویر با کیفیت دریافت می کنی. من خودم با 6960 از طریق گیرنده اکسترنال تصویر دریافت کردم واقعا ً قابل مقایسه با گیرنده خود led نبود ، سیگنال در led عدد 100% رو نشون میده در حالی که در گیرنده اکسترنال 85% بوده است. کیفیت تصویر با گیرنده اینترنال مثل HD هست در حالی که در گیرنده اکسترنال کیفیت تصویر مثل فیلم های VCD میباشد( البته در همه حال نمایشگر 6960 بوده است)

7. این کاربر از mehrban1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه kambiz11000's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

همینطوره ----T این برند واقعا ً با کیفیت است البته بستگی به منطقه تحت پوشش فرکانس دیجیتال داره که حتی با یک آنتن میله ای هم میشه تصویر با کیفیت دریافت نمود تنظیم خاصی هم نداره در همون روش کانال یابی آنالوگ ، دیجیتال را انتخاب کن و در حالت کانال یابی خودکار قرار بده ، اگه تو منطقه شما سیگنال دیجیتال باشه حتما ً تصویر با کیفیت دریافت می کنی. من خودم با 6960 از طریق گیرنده اکسترنال تصویر دریافت کردم واقعا ً قابل مقایسه با گیرنده خود led نبود ، سیگنال در led عدد 100% رو نشون میده در حالی که در گیرنده اکسترنال 85% بوده است. کیفیت تصویر با گیرنده اینترنال مثل HD هست در حالی که در گیرنده اکسترنال کیفیت تصویر مثل فیلم های VCD میباشد( البته در همه حال نمایشگر 6960 بوده است)
    البته گیرنده اکسترنال داریم تا گیرنده اکسترنال گیرنده اکسترنال Full HD کیفیت خوبی داره با خروجی 1080 اگه با این دستگاهها تست بزنی میبینی که تصویر خوبی داره گیرنده ----T خود TV کیفیتشو ندیدم ولی فکر نکنم در حد گیرنده که ذکر شد برسه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام چگونه در اینترنت تی وی روزنامه های ایرانی و شبکه های داخلی را ببینیم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

با سلام و خسته نباشید
    من C8000 دارم 55 اینچ وقتی تو سرچ کانال های دیجیتال میرم رو فرکانس 31 و 37 و 43 کمی صبر میکنه حدود 15 ثانیه ولی کانالی اضافه نمیکنه میخواستم بدونم کار خاصی باید انجام داد یا نه ؟
    البته من از منوی مخفی دیجیتال رو فعال کردم حالا نمیدونم تنظیم رو اشتباه انجام دادم یا کلا گیرنده دیجیتال نداره البته اون مکث منو متقاعد کرده که گیرنده دیجیتال داره حالا از دوستانی که این مدل رو دارند و دیجیتال رو میگیرند اگر تنظیمات تلویزیون شان رو بگن ممنون میشم .
    با تشکر

11. این کاربر از reza-habibi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

ممنون. ولی مثله اینکه اینجا اینجوری نیست و هر چی سرچ میزنم چیزی پیدا نمی کنه و باید حتما یه آنتن الم کنم.
    شما يه گيرنده ديجيتال بگيري بهتره چون كيفيتش از تي وي بيشتره
    یک و نیم پول تی وی دادم که مثلا ----T روش باشه بعد برم یه دونه جدا بخرم؟؟
    البته گیرنده اکسترنال داریم تا گیرنده اکسترنال گیرنده اکسترنال Full HD کیفیت خوبی داره با خروجی 1080 اگه با این دستگاهها تست بزنی میبینی که تصویر خوبی داره گیرنده ----T خود TV کیفیتشو ندیدم ولی فکر نکنم در حد گیرنده که ذکر شد برسه.
    وقتی سورس تی وی ایران 640 در 480 هست چه نیازی به خریدن یه ----T فول اچ دی هست؟

سلام چگونه در اینترنت تی وی روزنامه های ایرانی و شبکه های داخلی را ببینیم
    فکر نمی کنم چنین امکانی وجود داشته باشه. فقط بی بی سی و یوتیوب و از این جور چیزا میشه استفاده کرد

با سلام و خسته نباشید
    من C8000 دارم 55 اینچ وقتی تو سرچ کانال های دیجیتال میرم رو فرکانس 31 و 37 و 43 کمی صبر میکنه حدود 15 ثانیه ولی کانالی اضافه نمیکنه میخواستم بدونم کار خاصی باید انجام داد یا نه ؟
    البته من از منوی مخفی دیجیتال رو فعال کردم حالا نمیدونم تنظیم رو اشتباه انجام دادم یا کلا گیرنده دیجیتال نداره البته اون مکث منو متقاعد کرده که گیرنده دیجیتال داره حالا از دوستانی که این مدل رو دارند و دیجیتال رو میگیرند اگر تنظیمات تلویزیون شان رو بگن ممنون میشم .
    با تشکر
    منم همین سوال رو داشتم. اصلا این فعال کردن ----T چی هست؟ من اصلا این کار رو نکردم. یعنی باید این کار رو حتما بکنم تا اینکه تی وی ایران رو بگیره یا نیازی به انجامش نیست؟ ممکنه مشکل من از این باشه؟
    Last edited by mhroozbeh; 19-08-2011 at 13:17.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

منم ممنون میشم روش فعال کردن ----t رو بگین دستگاه d6000 ساخت مالزی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •