خوب اگه مجازات داره براي همه بايد مجازات داشته باشه اگه منو كيك كردن پس چرا احمد و شهاب رو كيك نكردنجعل هویت؟مجازات داره دیگه.
موفق باشید.![]()
خوب اگه مجازات داره براي همه بايد مجازات داشته باشه اگه منو كيك كردن پس چرا احمد و شهاب رو كيك نكردنجعل هویت؟مجازات داره دیگه.
موفق باشید.![]()
دوستان چطوری فایل های دمو رو اجرا میکنید؟
دست از این دعوا های بچگانه بردارید![]()
من مگه اسممو گذاسته بودم سروش که من کیک شم؟
اه اشتباه شد ولي تو كيك كردن نقش داشتيمن مگه اسممو گذاسته بودم سروش که من کیک شم؟![]()
امروز کاره بچه ها شدیدا بچگانه بود...
دو نفری در مقابل 8 نفر داشتیم بلاک می کردیم 3 بار هم بلاک شدن بد میان Kick می کنن...
حالا می فهمم چرا ایرانیا هیچ کاری نمی تونن بکنن...همشون بی جنبه اند...![]()
تو پوشه تی config_directory رو دوبار کلیک چپ کن
دموها رو بزار تو پوشه demos برو تو بازی
از قسمت دمو دو بار چپ کلیک کن رو دمو ببینش
حالا این حرفا به کنار خودت چطوری![]()
ممنون.
درسا زیاده وقت ندارم بیام بازی کنم.البته هر وقت بیکار شدم میام تی ورد معشه میشم![]()
مشکل وت مپ فعلا با ریستارت سرور حل شده اگر دوباره این مشکل پیش اومد اسم مپی که باعث مشکل شده رو بهم بگین تا مپ رو پاک کنم
مپ هایی که میخواین اضافه بشه رو توی یک فایل zip در سایت solidfiles.net یا سایت uploadfa آپلود کنین تا من انتقال بدم.
یک خواهش دیگه از دوستان دارم که همونطور که جناب آقای ناظر گفتن اگر به این بازی علاقه دارین اینقدر پست های نامربوط و غیر مفید ندین اگر حرفی با دوستاتون دارین اینجا جاش نیست و میتونین توی پ.خ یا توی profile بهم بگین. واقعاً ممنون میشم این مورد رو رعایت کنین(بزرگترین خواهشیه که ازتون دارم).
Oo ببخشید دیر شد تا برم کارنامه بیگیرمو ناهار بخورم طول کشید .
black جان بفرما اینم لینک مپ ها:
فقط 1 مپ موند که مال sajad tnt هست من نداشتمش.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به زو دی شاهد مپ های جدید و جالبی از من و دوستان خواهید بود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)