تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 169 از 451 اولاول ... 69119159165166167168169170171172173179219269 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,681 به 1,690 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

آخر فروم باز Vaioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

لینک برای یافتن بایوس 212 هم اگه دارین بزارین ببینم چه جوریاست. ریسکش هم با خودم.

تو ایسوس دیدم که نبود. جاهای دیگه هم اگه رسمیه لینک بدین لطفا.

اگه نبود هم بزارین شاید یه هکی چیزی کرده باشن حال کنیم.
    دوست گلم بابت تمام این زحمتی که کشیدی تشکر فراوان من رو بپذیرید.واقعآ که مرسی به این حوصله و پشتکار.اما عزیز دلم تمام این اختلافهایی که شما اندازه گرفتی در عمل و کاربرد روزمره کاملآ نامحسوسه.مگه ما معمولآ با لپ تاپ چکار میکنیم که نیاز به استفاده از حداکثر زور CPU و یا ... رو داشته باشیم.البته من با Update بودن سیستم کاملآ موافقم.اما مسئله بایوس اگر مشکلی نداشته باشه کاملآ حاشیه ایه.من شخصآ دارم با 206 فابریک خودش کار میکنم و تا به مشکلی هم برخورد نکنم اپدیتش نمیکنم.البته این نظر شخصی من بود و امیدوارم برای شما و دیگر دوستان باعث سوء تفاهم نشه.

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

سلام.
    می خوام ببینم از دوستان کسی گرافیک رو (n61jq) اور کلاک کرده؟یعنی اصلا میشه؟
    اخه من شنیدم گرافیکای asus اور نمیشن.
    لطفا اگه کسی تونسته یه rate از قبل و بعدش بزاره که ببینم چقدر فرق میکنه.
    اخه منم میخوام یکیشو بگیرم بیشتر واسه بازی و ...
    ممنون.
    با نرم افزارهای معمول و تو ویندوز که نمیشه کاری کرد. اگه حرفه ای باشی و بتونی بایوس گرافیک رو دستکاری کنی یه کارایی میشه کرد. البته من بلد نیستم ولی بعضی ها رو میشناسم که از این کارا هم میکنن. خطری هم باید باشه.

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

دوست گلم بابت تمام این زحمتی که کشیدی تشکر فراوان من رو بپذیرید.واقعآ که مرسی به این حوصله و پشتکار.اما عزیز دلم تمام این اختلافهایی که شما اندازه گرفتی در عمل و کاربرد روزمره کاملآ نامحسوسه.مگه ما معمولآ با لپ تاپ چکار میکنیم که نیاز به استفاده از حداکثر زور CPU و یا ... رو داشته باشیم.البته من با Update بودن سیستم کاملآ موافقم.اما مسئله بایوس اگر مشکلی نداشته باشه کاملآ حاشیه ایه.من شخصآ دارم با 206 فابریک خودش کار میکنم و تا به مشکلی هم برخورد نکنم اپدیتش نمیکنم.البته این نظر شخصی من بود و امیدوارم برای شما و دیگر دوستان باعث سوء تفاهم نشه.

خب قصه رو نگرفتی چیه. لپ تاپ سونی با سی پی یو 720qm که خودتون بهتر میدونین که 200 تومن ارزونتر از لپ تاپ مدل f 115 هست رو توجه کنین که تفاوت کلاکشون تنها 200 مگاهرتزه. این تفاوت میتونه تنها حدود 200/2800 کارایی رو بالاببره. خوب این که 6 درصده. حالا تنها با تغییر بایوس میشه 14 درصد کارایی سیستم رو بالابرد و هزینه ای هم نداره. اگه قرار باشه پول بیشتر بدیم که کارایی 14 درصد بره بالا فکر کنم یه 500 600 تومنی باید پیاده شیم.

البته من گفتم خودم ریسکش رو قبول میکنم و هیچ توضیحی هم ندادم چه طوری فلش کنیم و از این حرفا. ممکنه یکی بره فلش کنه و از شانس بدش خراب شه. بعد ببره گارانتی. بعد اونام که مشاالله هزار مشالله در کمال صداقت و بدون هیچ کار غیر اخلاقی تعمیر میکنن تقدیم میکنن.

من فقط به اونایی که میخوان و بلد هستن و ریسکش رو هم قبول دارن میگم 209 بهتره. راستی !!!!!!!!!!

لینک بدین واسه 206 یا 212. اصلا لینک هم نمیخواد خودتون بک آپ بگیرین بدین مام استفاده کنیم خب.

یه سوال دیگه. تو صحنه ورودی کرایسیس اون فریم ریت رو با فرپس میگین لطفا ؟ اگه عکس بزارین ممنون میشم.

4. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

[QUOTE=alireza1411;5328579]من فقط به اونایی که میخوان و بلد هستن و ریسکش رو هم قبول دارن میگم 209 بهتره.
    QUOTE]

نشد.منظور من این نبود.من کاملآ با تمام گفته های شما موافقم،نه مخالف.بلکه منظورم این بود که مطالب شما برای استفاده کاملآ تخصصی مناسبه.همونطور که قبلآ هم گفتم مطالب این تاپیک معمولآ حالت عمومی دارند،چون اکثر عموم اقشار اجتماع از این مطالب استفاده میکنند.پس بیشتر هدف در کلی گرایی و رفع مشکل است.مطالب خیلی تخصصی نیاز به متقاضی تخصصی و باالطبع فضای تخصصی داره.من خودم رو مثال میزنم که از مطالب شما همین قدر دستگیرم شد که به جای اینهمه زحمت تو یه خط مینوشتی که مثلآ بایوس ورژن فلان حدود فلان درصد پرفورمنس لپ تاپ رو افزایش میده.چون هدف من و دیگر دوستان این بوده که این تاپیک متعلق به همه باشه و همه با هر نوع معلوماتی بتونن ازش استفاده کنن.اما مطالب تخصصی کاملآ جهت رو به سمت شخصی گرایی میبره.باز هم شرمنده که نظرم رو خیلی رک گفتم.امیدوارم منظورم رو کامل رسونده باشم و باعث سوء تفاهم نشده باشه.

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با نرم افزارهای معمول و تو ویندوز که نمیشه کاری کرد. اگه حرفه ای باشی و بتونی بایوس گرافیک رو دستکاری کنی یه کارایی میشه کرد. البته من بلد نیستم ولی بعضی ها رو میشناسم که از این کارا هم میکنن. خطری هم باید باشه.
    دوست عزیز کاملآ و با اطمینان به شما عرض میکنم که کارت گرافیک این دستگاه قابلیت اورکلاک نداره و در صورت تغییرات در کانفیگ گرافیک مطمئنآ کارت گرافیک بعد از چند لحظه میسوزه.

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

[QUOTE=Vaioman;5328709]
    من فقط به اونایی که میخوان و بلد هستن و ریسکش رو هم قبول دارن میگم 209 بهتره.
    QUOTE]

نشد.منظور من این نبود.من کاملآ با تمام گفته های شما موافقم،نه مخالف.بلکه منظورم این بود که مطالب شما برای استفاده کاملآ تخصصی مناسبه.همونطور که قبلآ هم گفتم مطالب این تاپیک معمولآ حالت عمومی دارند،چون اکثر عموم اقشار اجتماع از این مطالب استفاده میکنند.پس بیشتر هدف در کلی گرایی و رفع مشکل است.مطالب خیلی تخصصی نیاز به متقاضی تخصصی و باالطبع فضای تخصصی داره.من خودم رو مثال میزنم که از مطالب شما همین قدر دستگیرم شد که به جای اینهمه زحمت تو یه خط مینوشتی که مثلآ بایوس ورژن فلان حدود فلان درصد پرفورمنس لپ تاپ رو افزایش میده.چون هدف من و دیگر دوستان این بوده که این تاپیک متعلق به همه باشه و همه با هر نوع معلوماتی بتونن ازش استفاده کنن.اما مطالب تخصصی کاملآ جهت رو به سمت شخصی گرایی میبره.باز هم شرمنده که نظرم رو خیلی رک گفتم.امیدوارم منظورم رو کامل رسونده باشم و باعث سوء تفاهم نشده باشه.
    خب چشم. مطلب جدید نمینویسم که مشکلی ایجاد نشه. شخص گرایی هم نمیخواستم بشه. گفتم شاید بتونم به دوستان کمکی بکنم.

فقط یه نکته برای اور کلاک لپ تاپ بگم و برم. این برنامه میتونه رو بعضی لپ تاپای n61jq جوابگو باشه. باهاش سی پی یو اور میکنن. فقط هیچ چیز دیگه ای نمیگم چون به نظرم این یکی دیگه واقعا تخصصیه.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

یه دونه واسه اور گرافیک هم میذارم بازم میگم تخصصیه یه موقع چیزی بشه به من هیچ ربطی نداره. من در حال ترک تاپیک هستم
    کد:

این فریم ریت کرایسیس رو با عکس نمیذاره کسی ؟؟؟؟؟؟ تو شروع بازی تو صحنه ی اول مرحله ی اول و در مکان اولیه با دوربین ثابت میخوام.

---------- Post added at 04:54 PM ---------- Previous post was at 04:52 PM ----------

دوست عزیز کاملآ و با اطمینان به شما عرض میکنم که کارت گرافیک این دستگاه قابلیت اورکلاک نداره و در صورت تغییرات در کانفیگ گرافیک مطمئنآ کارت گرافیک بعد از چند لحظه میسوزه.

آقا من گفتم دارم میرم دیگه. چرا میزنی حالا ؟؟
    تو یوتیوب فیلم اورکلاکش هم هست اگه خوب بگردی.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام بر وایومن و alireza1411
    این قضیه بایوس و اینا چیه؟
    چطوری باید بایوس لپتاپمونو آپدیت کنیم؟
    تا چند درصد احتمال خطر وجود داره؟چی میشه؟میسوزه؟
    حالا آخر سر چی شد؟ کدوم ورژن از همه بهتر بود؟

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

[QUOTE=alireza1411;5328910]

خب چشم. مطلب جدید نمینویسم که مشکلی ایجاد نشه. شخص گرایی هم نمیخواستم بشه. گفتم شاید بتونم به دوستان کمکی بکنم.

فقط یه نکته برای اور کلاک لپ تاپ بگم و برم. این برنامه میتونه رو بعضی لپ تاپای n61jq جوابگو باشه. باهاش سی پی یو اور میکنن. فقط هیچ چیز دیگه ای نمیگم چون به نظرم این یکی دیگه واقعا تخصصیه.

کد:

یه دونه واسه اور گرافیک هم میذارم بازم میگم تخصصیه یه موقع چیزی بشه به من هیچ ربطی نداره. من در حال ترک تاپیک هستم
    کد:

این فریم ریت کرایسیس رو با عکس نمیذاره کسی ؟؟؟؟؟؟ تو شروع بازی تو صحنه ی اول مرحله ی اول و در مکان اولیه با دوربین ثابت میخوام.

---------- Post added at 04:54 PM ---------- Previous post was at 04:52 PM ----------

آقا من گفتم دارم میرم دیگه. چرا میزنی حالا ؟؟
    تو یوتیوب فیلم اورکلاکش هم هست اگه خوب بگردی.
    من دیدم اما فقط بدرد حالت Idle میخوره.با اولین استفاده گرافیکی دما میره روی 200.1 یا 2 درصد رو که نمیگن اورکلاک.اگر حداقل 10 درصد Core یا MEM رو افزایش دادی میشه بگی قابل اورکلاک.بعد هم مثل اینکه حرفهای من با اون همه عذر خواهی و شرمندگی که اظهار کردم باز هم باعث سوء تفاهم شد.

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

[QUOTE=Vaioman;5329134]

من دیدم اما فقط بدرد حالت Idle میخوره.با اولین استفاده گرافیکی دما میره روی 200.1 یا 2 درصد رو که نمیگن اورکلاک.اگر حداقل 10 درصد Core یا MEM رو افزایش دادی میشه بگی قابل اورکلاک.بعد هم مثل اینکه حرفهای من با اون همه عذر خواهی و شرمندگی که اظهار کردم باز هم باعث سوء تفاهم شد.
    نه سوء تفاهم نشده عزیز. مشکلی نیست که. من همین جوری هم وقتم کمه چه برسه بخوام فروم بازی کنم. اونم خیر 1 یا 2 درصد نبود. البته شاید یه کلیپ دیگه بوده. نمیدونم والله. ولی سی پی یو تا 15 درصد و گرافیک هم حدود 13 14 درصدی اور میشن. دما هم تقریبا نهایت ممکنه یعنی 105 تا 110 و تو محدوده ی خطرناک وارد میشه.

راستی اور کلاک مموری !!!!! نمیخوام یه بحث جدید باز کنم ولی دقت کنین مموری رو برای چه موارد و بازیهایی اور میکنن.

خدانگهدار واسه همیشه. کسی کار داشت فقط پیام خصوصی بزاره چون تو این فروم نمیام.
    جناب وایومن من دقت نکرده بودم که فروم رو شما باز کردین وگرنه بحث نمیکردم اصلا.

موفق و پیروز باشین و از لپ تاپتون لذت ببرید
    Last edited by alireza1411; 27-08-2010 at 17:01.

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان چند تا سوال از جناب وایومن - محمد اسوس - جناب مهران یا هر دوستی که اطلاعات خوبی درمورد سوالام داشت میخواستم بپرسم البته قبلا هم در این کلوپ پرسیدم ولی کسی جواب نداده ممنون میشم از دوستان لطف کنن و جواب سوالای منو به طور کامل بدن
    میخواستم بدونم آیا واقعا n61jq-jx061v بلوری هم رایت میکنه؟ یا اینکه امکان داره برنامه اورست اشتباه نشون داده باشه که بلوری رایتر هم داره؟
    درمورد برنامه کاتالیست هم میخواستم بدونم به درایور گرافیک چه ربطی داره؟ اصلا کارش چی هست؟
    سوال سوم هم اینه که برای اینکه با این لپ تاپ بتونم از اینترنت وایرلس استفاده کنم نیاز به چه چیزایی هست لطفا به طور کامل حتی از اون آنتنش توضیح؟ آخه اولین بار هست که من میخوام از وایرلس استفاده کنم اگه لطف کنید مفصل از اول توضیح بدید خیلی ممنون میشم از دوستان

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •