[QUOTE=Vaioman;5328709]
من فقط به اونایی که میخوان و بلد هستن و ریسکش رو هم قبول دارن میگم 209 بهتره.
QUOTE]
نشد.منظور من این نبود.من کاملآ با تمام گفته های شما موافقم،نه مخالف.بلکه منظورم این بود که مطالب شما برای استفاده کاملآ تخصصی مناسبه.همونطور که قبلآ هم گفتم مطالب این تاپیک معمولآ حالت عمومی دارند،چون اکثر عموم اقشار اجتماع از این مطالب استفاده میکنند.پس بیشتر هدف در کلی گرایی و رفع مشکل است.مطالب خیلی تخصصی نیاز به متقاضی تخصصی و باالطبع فضای تخصصی داره.من خودم رو مثال میزنم که از مطالب شما همین قدر دستگیرم شد که به جای اینهمه زحمت تو یه خط مینوشتی که مثلآ بایوس ورژن فلان حدود فلان درصد پرفورمنس لپ تاپ رو افزایش میده.چون هدف من و دیگر دوستان این بوده که این تاپیک متعلق به همه باشه و همه با هر نوع معلوماتی بتونن ازش استفاده کنن.اما مطالب تخصصی کاملآ جهت رو به سمت شخصی گرایی میبره.باز هم شرمنده که نظرم رو خیلی رک گفتم.امیدوارم منظورم رو کامل رسونده باشم و باعث سوء تفاهم نشده باشه.
.gif)
خب چشم. مطلب جدید نمینویسم که مشکلی ایجاد نشه. شخص گرایی هم نمیخواستم بشه. گفتم شاید بتونم به دوستان کمکی بکنم.
فقط یه نکته برای اور کلاک لپ تاپ بگم و برم. این برنامه میتونه رو بعضی لپ تاپای n61jq جوابگو باشه. باهاش سی پی یو اور میکنن. فقط هیچ چیز دیگه ای نمیگم چون به نظرم این یکی دیگه واقعا تخصصیه.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه دونه واسه اور گرافیک هم میذارم بازم میگم تخصصیه یه موقع چیزی بشه به من هیچ ربطی نداره. من در حال ترک تاپیک هستم .gif)
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این فریم ریت کرایسیس رو با عکس نمیذاره کسی ؟؟؟؟؟؟ تو شروع بازی تو صحنه ی اول مرحله ی اول و در مکان اولیه با دوربین ثابت میخوام.
---------- Post added at 04:54 PM ---------- Previous post was at 04:52 PM ----------
دوست عزیز کاملآ و با اطمینان به شما عرض میکنم که کارت گرافیک این دستگاه قابلیت اورکلاک نداره و در صورت تغییرات در کانفیگ گرافیک مطمئنآ کارت گرافیک بعد از چند لحظه میسوزه.
.gif)
آقا من گفتم دارم میرم دیگه. چرا میزنی حالا ؟؟ .gif)
تو یوتیوب فیلم اورکلاکش هم هست اگه خوب بگردی.