مطمثن باشین تا موقعی که نوکیا همین سیمبیان بزنه همونطوری عقب افتاده میمونه.هیچ وقت دیگه نمیتونه به پای اپل و سامسونگ و اچ تی سی برسه.
میشه یه توضیح بدین که ذایتر چیه؟
مطمثن باشین تا موقعی که نوکیا همین سیمبیان بزنه همونطوری عقب افتاده میمونه.هیچ وقت دیگه نمیتونه به پای اپل و سامسونگ و اچ تی سی برسه.
میشه یه توضیح بدین که ذایتر چیه؟
فکر کنم منظورش رایتر بود![]()
انشاا.. وقتي گرفتمش خودم تست ميكنم![]()
عزیز تا اونجایی که من می دونم از سال 2008 به بعد دیگه نوکیا هیچ چیز شاهکاری نساخت که بخواد رتبه اش رو بالا ببر. در زمینه دوربین و صفحه نمایش شروع کرد به درجا زدن . پس تنزل مقامش طبیعیه...
اصل رقابت از اکنون که سیمبین های 3^ و 4^ و میی گو عرضه می شن آغاز می شه...
درباره پاراگراف آخر هم این شرکت هنوز به تولید لوازم صوتی و تصویری و مربوط به ارتباطات می پردازه. تلویزیون رو که تردید دارم؛ اگر هم باشه توی خود فنلاند هست. اما همه ابزارهای مهم ارتباطی نظیر LNB، سوییچر و حتی ----- هم تولید می کنه. در زمینه کامپیوتر هم که تازگی ها یه لپ تاپ داده بیرون! دیگه چی می خواین بابا...؟!
ببخشید یه پرسش!
همون موقع که نوکیا داشت همین سیمبین عقب مونده رو روی گوشی هاش می ریخت، سامسونگتون چه گوشی هایی و با چه پلتفرم هایی می داد بیرون؟ اصلا اپلی وجود داشت که بخواد ادعا کنه...؟ اچ تی سی هم که بحثش جداست. اون سازنده پاکت پی سی هست و ما هم اصلا وارد گود نمی کنیمش!
همین اپلی که دم ازش می زنید، فناوری مولتی تاچ رو از نوکیا دزدید و بابتش هم حق امتیاز نداد؛ رسما هم در دادگاه محکوم شد و غرامت هم به نوکیا پرداخت کرد! در ضمن... هیچ چیز آیفون ساخت اپل نیست مگر سیستم عاملش! همه قطعاتش از این ور و اون ور گردآوری شده. اما نوکیا بیش از 80% قطعاتش رو خودش می زنه. چون براش کارایی و کیفیت مهمه
سامسونگ و اپل فقط بر مبنای تبلیغات کاذبه که فروش بالایی دارن. اما در عمل حرفی واسه گفتن ندارن. شاید درست نباشه که دوباره بحثش رو پیش بکشم، اما گوشی سامسونگ Omnia HD و اپل آیفون 2G نمونه های بازر هستن. امنیا رو توی بوغ و کرنا کردن که گوشی شاخیه، صفحه خازنی داره، صدای توپ داره، از فرمت فلان و بهمان پشتیبانی می کنه، فیلمبرداری شاخ HD داره و... اما چی شد؟؟! سرانجامش این شد که بیش از 80% کسانی که خریده بودن پشیمون شدن و اعلام نارضایتی کردن چون پر از ایراد ریز و درشت کلافه کننده داشت. اپل آیفون هم این همه پول به پاش می ریختی، اما حتی به اندازه N70 هم کارایی نداشت!!!
درپایان هم سیمبین 3^ از لحاظ ساختاری خیلی با نگارشهای پیشین فرق کرده و این مهمه... واسه ظاهرش هم کلی کار می شه کرد! هنگامی که ما همین سیمبین های منبع بسته رو برمی داریم و براشون Home Screen طراحی می کنیم، انتظار داری برای اون که منبع باز هست این کار رو نکنیم؟!!!
این جا کلوپ N8 هست. بهتره بجث رو بی مورد کش ندین!!!
شاد باشین![]()
یکی یه مقایسه بین صفحه نمایش این با گالکسی پیدا کنه ببینیم چجوریا میشه...
خیلی جالبهسامسونگ و اپل فقط بر مبنای تبلیغات کاذبه که فروش بالایی دارن. اما در عمل حرفی واسه گفتن ندارن. شاید درست نباشه که دوباره بحثش رو پیش بکشم، اما گوشی سامسونگ Omnia HD و اپل آیفون 2G نمونه های بازر هستن. امنیا رو توی بوغ و کرنا کردن که گوشی شاخیه، صفحه خازنی داره، صدای توپ داره، از فرمت فلان و بهمان پشتیبانی می کنه، فیلمبرداری شاخ HD داره و... اما چی شد؟؟! سرانجامش این شد که بیش از 80% کسانی که خریده بودن پشیمون شدن و اعلام نارضایتی کردن چون پر از ایراد ریز و درشت کلافه کننده داشت. اپل آیفون هم این همه پول به پاش می ریختی، اما حتی به اندازه N70 هم کارایی نداشت!!!![]()
اپل این همه فروش داره فقط به خاطر تبلیغه ؟!!
امنیا هم من فقط دیدیم علی ریسر ناراضیه نمیدونم چجوری شده 80%
شما از خودت آمار در میاری واسه خود حال میکنی![]()
بهتره بحثو کش ندی!
دقیقا واسه تبلیغاته!هنگامی که استو جابز میاد و با آب و تاب و جذابیت همه ویژگی های آیفون رو گنده می کنه، معلومه که خیلی ها جذبش می شن!!!
درضمن... علی که آره... بنده خدا حق هم میدم بهش.
من که خودم رفتم بخرم چند ماه پیش، با دو سه نفر آشنا مشورت کردم گفتن که چیز مالی هم نیست. بعدا هم که یدونه رو برای مدتی قرض کردم و باهاش کار کردم خودم هم بهش پی بردم.
تازه هم توی اخبارهای پراکنده خونده بودم که بیشتر نارضایتی این گوشی سر فیلمبرداری و عدم هماهنگی برخی از ارگان های سیستم عامل گوشی با هم هست ( همون 80% )
شاد باشین![]()
وای چقدر بحثهای تعصبی![]()
باز این سامسونگی ها اینجا آفتابی شدند.بابا مگه نمیگین نوکیا بده برین تو کلوب سامسونگ و هر چی دلتون میخواد از سامسونگ تعریف کنین. ولی قبلش این ویدیو را ببین بعد برو:
استفاده از کیبورد بلوتوث دار به جای کیبورد لمسی گوشی ان 8 و تایپ مسیج به سرعت سه سوت
لینک پخش ویدیو:
لینک دانلود ویدیو:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
Last edited by hamidkabiri6270; 23-09-2010 at 14:32.
يادمه اون موقع ها كه ان95 داشت ميومد جايگاهش مثل الان n8 بود!
چه زود گذشت
اين جمله رو بايد طلا گرفتاپل آیفون هم این همه پول به پاش می ریختی، اما حتی به اندازه N70 هم کارایی نداشت!!!![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)