تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 169 از 228 اولاول ... 69119159165166167168169170171172173179219 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,681 به 1,690 از 2274

نام تاپيک: کلوپ نوکیا |N8| (تاپیک قدیمی)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

خب این خبر چیکار به تاپیک N8 داشت؟

در ضمن این رده بندی مربوط به دوره 2009-2010 هستش......شما سال دیگه بیا رده بندی رو نگاه کن دیگه اینجوری نیست!......اصلا نوکیا توی سال گذشته هیچ کار خاصی نکرد که رتبه بیاره!
    مطمثن باشین تا موقعی که نوکیا همین سیمبیان بزنه همونطوری عقب افتاده میمونه.هیچ وقت دیگه نمیتونه به پای اپل و سامسونگ و اچ تی سی برسه.
    اگرم ذایتر رو پشتیبانی کنه حتما منبع برق میخواد اون رو از کجا بیاریم
    میشه یه توضیح بدین که ذایتر چیه؟

2. 3 کاربر از armin_punisher6 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه asgar_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ا-ش

پيش فرض

مطمثن باشین تا موقعی که نوکیا همین سیمبیان بزنه همونطوری عقب افتاده میمونه.هیچ وقت دیگه نمیتونه به پای اپل و سامسونگ و اچ تی سی برسه.

میشه یه توضیح بدین که ذایتر چیه؟

فکر کنم منظورش رایتر بود

4. 2 کاربر از asgar_s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

هنوز کسی آزمایش نکرده. خود نوکیا هم چیزی بروز نداده! ولی بعید نیست... هنگامی که موس و کیبورد رو پشتیبانی می کنه، احتمالا این رو هم پشتیبانی کنه...

شاد باشین
    انشاا.. وقتي گرفتمش خودم تست ميكنم

6. 2 کاربر از deleteman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

سلام

نوکيا به رده هشتم ده شرکت برتر جهان سقوط کرد.(1389/07/01)
    وبلاگ رسمي نوکيا موسوم به Nokia Conversations در جديدترين آمارهاي خود باز هم نوکيا را به عنوان يکي از ده شرکت برتر دنيا معرفي کرده است. اين خبر صحت دارد اما لازم به يادآوري است که در سال 2009 نوکيا در رده پنجم اين جدول قرار داشت و در سال جاري ميلادي در رتبه بندي هشتم قرار گرفته است.

نوکيا طي يک سال 15% از ارزش برند خود را از دست داده است. تنها شرکت ديگر اين رتبه بندي که ارزش برند خود را طي يکسال گذشته از دست داده General Electric با 10% کاهش مي باشد.

مطمئنا در ساختار داخلي نوکيا اتفاقاتي در حال رخ دادن است اتفاقاتي که منجر شد در طول 140 سال پس از تاسيس نوکيا براي اولين بار يک فرد غير فنلاندي به عنوان مدير ارشد اجرايي نوکيا انتخاب شود. برخي کارشناسان بازار پيش بيني کرده اند که تا چهار سال ديگر نوکيا قدرت نفوذ فعلي خود را در بازارموبايل از دست داده و به جاي آن سامسونگ در حوزه توليد و فروش گوشي هاي موبايل برترين کمپاني دنيا خواهد بود هرچند لازم به يادآوري که در هر دهه هشتادو نود ميلادي زماني که نوکيا تلويزيون ، کابل و کامپيوتر توليد مي کرد بصورت کامل از بازار حذف شد.

به نظر شما مشکل از کجاست؟
    عزیز تا اونجایی که من می دونم از سال 2008 به بعد دیگه نوکیا هیچ چیز شاهکاری نساخت که بخواد رتبه اش رو بالا ببر. در زمینه دوربین و صفحه نمایش شروع کرد به درجا زدن . پس تنزل مقامش طبیعیه...
    اصل رقابت از اکنون که سیمبین های 3^ و 4^ و میی گو عرضه می شن آغاز می شه...
    درباره پاراگراف آخر هم این شرکت هنوز به تولید لوازم صوتی و تصویری و مربوط به ارتباطات می پردازه. تلویزیون رو که تردید دارم؛ اگر هم باشه توی خود فنلاند هست. اما همه ابزارهای مهم ارتباطی نظیر LNB، سوییچر و حتی ----- هم تولید می کنه. در زمینه کامپیوتر هم که تازگی ها یه لپ تاپ داده بیرون! دیگه چی می خواین بابا...؟!

ببخشید یه پرسش!
    همون موقع که نوکیا داشت همین سیمبین عقب مونده رو روی گوشی هاش می ریخت، سامسونگتون چه گوشی هایی و با چه پلتفرم هایی می داد بیرون؟ اصلا اپلی وجود داشت که بخواد ادعا کنه...؟ اچ تی سی هم که بحثش جداست. اون سازنده پاکت پی سی هست و ما هم اصلا وارد گود نمی کنیمش!

همین اپلی که دم ازش می زنید، فناوری مولتی تاچ رو از نوکیا دزدید و بابتش هم حق امتیاز نداد؛ رسما هم در دادگاه محکوم شد و غرامت هم به نوکیا پرداخت کرد! در ضمن... هیچ چیز آیفون ساخت اپل نیست مگر سیستم عاملش! همه قطعاتش از این ور و اون ور گردآوری شده. اما نوکیا بیش از 80% قطعاتش رو خودش می زنه. چون براش کارایی و کیفیت مهمه

سامسونگ و اپل فقط بر مبنای تبلیغات کاذبه که فروش بالایی دارن. اما در عمل حرفی واسه گفتن ندارن. شاید درست نباشه که دوباره بحثش رو پیش بکشم، اما گوشی سامسونگ Omnia HD و اپل آیفون 2G نمونه های بازر هستن. امنیا رو توی بوغ و کرنا کردن که گوشی شاخیه، صفحه خازنی داره، صدای توپ داره، از فرمت فلان و بهمان پشتیبانی می کنه، فیلمبرداری شاخ HD داره و... اما چی شد؟؟! سرانجامش این شد که بیش از 80% کسانی که خریده بودن پشیمون شدن و اعلام نارضایتی کردن چون پر از ایراد ریز و درشت کلافه کننده داشت. اپل آیفون هم این همه پول به پاش می ریختی، اما حتی به اندازه N70 هم کارایی نداشت!!!

درپایان هم سیمبین 3^ از لحاظ ساختاری خیلی با نگارشهای پیشین فرق کرده و این مهمه... واسه ظاهرش هم کلی کار می شه کرد! هنگامی که ما همین سیمبین های منبع بسته رو برمی داریم و براشون Home Screen طراحی می کنیم، انتظار داری برای اون که منبع باز هست این کار رو نکنیم؟!!!

این جا کلوپ N8 هست. بهتره بجث رو بی مورد کش ندین!!!

شاد باشین

8. 12 کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یکی یه مقایسه بین صفحه نمایش این با گالکسی پیدا کنه ببینیم چجوریا میشه...

10. این کاربر از yoosef_st بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Dark.Life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ها؟!

پيش فرض

سامسونگ و اپل فقط بر مبنای تبلیغات کاذبه که فروش بالایی دارن. اما در عمل حرفی واسه گفتن ندارن. شاید درست نباشه که دوباره بحثش رو پیش بکشم، اما گوشی سامسونگ Omnia HD و اپل آیفون 2G نمونه های بازر هستن. امنیا رو توی بوغ و کرنا کردن که گوشی شاخیه، صفحه خازنی داره، صدای توپ داره، از فرمت فلان و بهمان پشتیبانی می کنه، فیلمبرداری شاخ HD داره و... اما چی شد؟؟! سرانجامش این شد که بیش از 80% کسانی که خریده بودن پشیمون شدن و اعلام نارضایتی کردن چون پر از ایراد ریز و درشت کلافه کننده داشت. اپل آیفون هم این همه پول به پاش می ریختی، اما حتی به اندازه N70 هم کارایی نداشت!!!
    خیلی جالبه
    اپل این همه فروش داره فقط به خاطر تبلیغه ؟!!
    امنیا هم من فقط دیدیم علی ریسر ناراضیه نمیدونم چجوری شده 80%
    شما از خودت آمار در میاری واسه خود حال میکنی
    بهتره بحثو کش ندی!

12. این کاربر از Dark.Life بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

خیلی جالبه
    بهتره بحثو کش ندی!
    دقیقا واسه تبلیغاته! هنگامی که استو جابز میاد و با آب و تاب و جذابیت همه ویژگی های آیفون رو گنده می کنه، معلومه که خیلی ها جذبش می شن!!!

درضمن... علی که آره... بنده خدا حق هم میدم بهش.
    من که خودم رفتم بخرم چند ماه پیش، با دو سه نفر آشنا مشورت کردم گفتن که چیز مالی هم نیست. بعدا هم که یدونه رو برای مدتی قرض کردم و باهاش کار کردم خودم هم بهش پی بردم.
    تازه هم توی اخبارهای پراکنده خونده بودم که بیشتر نارضایتی این گوشی سر فیلمبرداری و عدم هماهنگی برخی از ارگان های سیستم عامل گوشی با هم هست ( همون 80% )

شاد باشین

14. 7 کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

خیلی جالبه
    بهتره بحثو کش ندی!
    دقیقا واسه تبلیغاته! هنگامی که استو جابز میاد و با آب و تاب و جذابیت همه ویژگی های آیفون رو گنده می کنه، معلومه که خیلی ها جذبش می شن!!!

درضمن... علی که آره... بنده خدا حق هم میدم بهش.
    من که خودم رفتم بخرم چند ماه پیش، با دو سه نفر آشنا مشورت کردم گفتن که چیز مالی هم نیست. بعدا هم که یدونه رو برای مدتی قرض کردم و باهاش کار کردم خودم هم بهش پی بردم.
    تازه هم توی اخبارهای پراکنده خونده بودم که بیشتر نارضایتی این گوشی سر فیلمبرداری و عدم هماهنگی برخی از ارگان های سیستم عامل گوشی با هم هست ( همون 80% )

شاد باشین
    وای چقدر بحثهای تعصبی

16. 2 کاربر از tiyam 01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hamidkabiri6270's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    شهر غم

پيش فرض

خیلی جالبه
    بهتره بحثو کش ندی!
    باز این سامسونگی ها اینجا آفتابی شدند.بابا مگه نمیگین نوکیا بده برین تو کلوب سامسونگ و هر چی دلتون میخواد از سامسونگ تعریف کنین. ولی قبلش این ویدیو را ببین بعد برو :

استفاده از کیبورد بلوتوث دار به جای کیبورد لمسی گوشی ان 8 و تایپ مسیج به سرعت سه سوت

لینک پخش ویدیو:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    لینک دانلود ویدیو:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Last edited by hamidkabiri6270; 23-09-2010 at 14:32.

18. 8 کاربر از hamidkabiri6270 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shifter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    uk.ac.ir

پيش فرض

يادمه اون موقع ها كه ان95 داشت ميومد جايگاهش مثل الان n8 بود!
    چه زود گذشت
    اپل آیفون هم این همه پول به پاش می ریختی، اما حتی به اندازه N70 هم کارایی نداشت!!!
    اين جمله رو بايد طلا گرفت

20. 9 کاربر از shifter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •