دوست عزیز اینطوری 1.5 گیگ از حجمت مصرف میشه یعنی یه دموی pes واست حداقل 7.8 تومن آب میخوره.
دوستان به نظر من تا نسخه نهایی صبر کنید تا اون موقع لذت بازی براتون دوچندان بشه.هر چند امسال fifa 11 یه چیز دیگست و وقتی اون بیاد دیه کسی pes2011 نمیخره.![]()
دوست عزیز اینطوری 1.5 گیگ از حجمت مصرف میشه یعنی یه دموی pes واست حداقل 7.8 تومن آب میخوره.
دوستان به نظر من تا نسخه نهایی صبر کنید تا اون موقع لذت بازی براتون دوچندان بشه.هر چند امسال fifa 11 یه چیز دیگست و وقتی اون بیاد دیه کسی pes2011 نمیخره.![]()
امیدوارم من هم بتونم این دمو رو یه جوری گیر بیارم و بازی کنم.
یادش بخیر پارسال که با یکی از بچه های همین انجمن تو یکی از خیابون های تهران قرار گذاشتیم که دموی بازی رو ازش بگیرم ، موقع
قرار از اراذل و اوباش یک کتک حسابی خوردم .
داشتم تو یکی از سایتا میگشتم که عکسایی گذاشته بود در مورد ساخت استادیوم؟یعتی واقعا مثل fifa manager میتونیم تو pes2011 هم استادیوم بسازیم؟
2.یه عکس دیگه بود که wallpaper مسی بود جریان این چیه؟
اینم عکساش:
![]()
تماشاگرا رو !!
اون واپیپر مسی هم فک کنم بشه تایتل اسکرین!![]()
از همه بابت زحماتشون ممنونم من دیشب تا 3.30 بیدار بودم اما چون چتا مطلب اخر تایپیک برام تکراری بود و انگار پست ها توی صفحه های قبل اضافه میشد اصلا متوجه پستها نشدم و امروز دیدم
من دانلودم محدوده و فقط میتونم شب دانلود کنم با سرعت 50 که دو شب طول میکشه![]()
بچه ها از اين دمو هنوز نسخه ي كم حجم شده يا به اصطلاح Rip شده اي نيومده؟؟
دوست خیلی ګلم شاعر در وصف عاشقای Pes میګه :
ناز برده تنعم نبرد راه به دوستعاشقی شیوه ی رندان Pes باشد
Last edited by pedramgolchin; 15-09-2010 at 10:27.
مرسی ارمین همین که بازی کردی و هیجانی تعریفش رو کردی میتونیم امسال لقب بازگشت پادشاه رو حقش دونست
![]()
وای خدا جان من کمتر بازی کنید
از خود بازی برای ما ها هم بگید
صبرمون اندازه ای داره به خدا
بچه ها من دوتا فایل رو دانلود کردم اون 4 تا هم از هر کدومشون30-40 مگ رفته ایشاالله تا ظهر دانلود میشه براتون عکس و اگه شد فیبلم از بازی میزاریم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)