تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر شما در مورد موفقیت Wave و شروع Bada ؟

راي دهنده
531. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بسیار عالی

268 50.47%
  • عالی

122 22.98%
  • خوب

65 12.24%
  • متوسط

35 6.59%
  • ضعیف

9 1.69%
  • بسیار ضعیف

32 6.03%
صفحه 169 از 291 اولاول ... 69119159165166167168169170171172173179219269 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,681 به 1,690 از 2907

نام تاپيک: S8500 Wave » اولین گوشی سامسونگ با سیستم عامل Bada و پردازشگر 1 گیگاهرتز

پروفشنال babialex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

من این گوشی رو دیروز 489 هزار تومن از نمایندگی پارس مایکروتل بازار موبایل ایران خریدم

واقعا گوشی خوب و هیجان انگیزیه

قصد داشتم اندروید بگیرم اما در نهایت اینو گرفتم و تا اینجا که از خریدم راضیم

فقط چند تا سوال

من قصد داشتم برچسب محافظ ال سی دی بندازم که فروشنده گفت لازم نداره ضد خشه میخواستم بدونم واقعا اینطوریه یعنی خش نمیفته ؟ چون من روی این چیزا خیلی حساسم و اگه کوچکترین خشی بیفته خیلی دلمو میزنه !! فروشنده که با اطمینان میگفت آقا با کلید بکش روش مشکلی نداره !!!!

دوم اینکه تنوع نرم افزاریش نسبت اندروید چطوره ؟

2. این کاربر از babialex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه SamanRI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من امروز علاالدین بودم
    قیمت ویو بدون گارانتی کمتر از 430 پیدا نکردم
    بدون گارانتی ، فارسی با کیف 445 بود
    با گارانتی هم 480 بود
    اگه کسی بدون گارانتی ارزونتر دیده آدرس بده من برم بگیرم .
    البته فکر کنم هفته دیگه به 400 هم برسه .
    کسی ارزونتر سراغ نداشت ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حواست باشه اصلی باشه و پشتش نوشته باشه Made In Korea By samsung . البته شما اصفهانیا حواستون جمع نیازی به گفتن من نبود
    سلام.
    پشت گوشی من نوشته made by samsung.ینی اصل نیست
    من از نمایندگیش تو بازار موبایل ایران خریدم.اونجا گفتن اینا سریه جدید و نسخه آسیایی هست

---------- Post added at 12:58 PM ---------- Previous post was at 12:55 PM ----------

من این گوشی رو دیروز 489 هزار تومن از نمایندگی پارس مایکروتل بازار موبایل ایران خریدم

فقط چند تا سوال

من قصد داشتم برچسب محافظ ال سی دی بندازم که فروشنده گفت لازم نداره ضد خشه میخواستم بدونم واقعا اینطوریه یعنی خش نمیفته ؟ چون من روی این چیزا خیلی حساسم و اگه کوچکترین خشی بیفته خیلی دلمو میزنه !! فروشنده که با اطمینان میگفت آقا با کلید بکش روش مشکلی نداره !!!!

رو صفحه که هیچی رو بدنه هم به زور خط میفته.
    برنامه که داره ولی بازی هاش از اندروید بهتره.
    جاوا رو هم کامل ساپورت میکنه

5. این کاربر از mr.shadowshaman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه younes.b.1367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

با سلام

1- من وقتی می خوام با kies برنامه ها رو دانلود کنم این اخطار رو میده

the server is temporarily unable to carry out your request due to maintenance downtime or capacity issues

کسی از دوستان می دونه مشکل از چیه ؟

2- چه طور میشه بعضی از برنامه ها ( اس ام اس ها ، فایل های شخصی و ... ) رو قفل کرد ؟

داره خودمونی میشه goldlucky69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

فقط چند تا سوال

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
    ضد خشه از نو خفنش ... خیالت راحت ... یه کلیپ معروف تو یوتیوپ هست یارو هرچی با چاقو میکشه رو صفحش خط نمیفته ... البته شما این کارو نکن ولی مطمئنه مطمئن باش که ضد خشه ....

در حال حاضر برنامه ها و بازی های خوبی موجود هست اما قابل رقابت با آندروید نیست فعلا ....
    البته مطمئنم آینده از آن باداست .... مطمئنم ...

8. 3 کاربر از goldlucky69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

6

[QUOTE=mr.shadowshaman;5444755]سلام.
    من از نمایندگیش تو بازار موبایل ایران خریدم.اونجا گفتن اینا سریه جدید و نسخه آسیایی هست

---------- Post added at 12:58 PM ---------- Previous post was at 12:55 PM ----------

---------------------------------------------------------
    ببینید کلا سه مدل wave داریم البته همشون مثل همن ... از نظر اون نوشته ی پشت گوشی میگم :

1- made in korea by samsung (سری اول که مایکروتل وارد کرد )
    2- made in china by samsung (سری جدید مایکروتل و متفرقه ها )
    3- made by samsung ( سری جدید مایکروتل و متفرقه ها )

2تای اول مثلا اصلی هستن و سومی نه ..... اما هیییییییییچ فرقی بین اینا وجود نداره بجز اینکه مدل های دوم و سوم ممکنه (دقت کنین : ممکنه ) فارسی رو ساپورت نکنن .... اما در بقیه موارد فرقی وجود نداره ...

اماااااااااااااا :: نکته مهم اینه اگه شما گوشیتون رو از نمایندگی رسمی "پارس مایکروتل" (دقت کنین "ی" داره ) خریدین و کارت طلایی گارانتی همراهشه دیگه نگران هیچی نباشین ... حتی اگه پشت گوشی نوشته بود made in iran !!!!!!!! ...... فقط دقت کنین که "ماکروتل" رو به جای "مایکروتل" بهتون
    ندن (نندازن!!!!!) ............

اگرم بی گارانتی می خرین که دیگه مهم نیست پشت گوشی چی نوشته باشه .... گون هرچی که باشه مایکروتل بهتون خدمات مجانی نمیده ....

شرمنده طولانی شد ... اگه جایی اشتباه کردم دوستان حتما تذکر بدن ....

10. 3 کاربر از goldlucky69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohsen121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2004

پيش فرض

فقط چند تا سوال

ال سي دي خيلي خفني داره با تيغ موكت بري و پيچ و ميخ هم روش خط نمي افته مطمئن باش.

12. این کاربر از mohsen121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

[QUOTE=mr.shadowshaman;5444755]سلام.

----------------------------------------------------------------------------------------
    به نام خدا
    ببینین عزیزان کلا سه مدل نوشته مختلف پشت گوشی های ویو وجود داره :

1- made in korea by samsung (اولین سری که مایکروتل وارد کرد )
    2- made in china by samsung (سری جدید مایکروتل و همچنین متفرقه ها )
    3- made by samsung (سری جدید مایکروتل و همچنین متفرقه ها )

اینا در کلیات گوشی و کیفیت ساخت و قطعات و ... هیییییییییییچ فرقی ندارن .... به جز اینکه اون مدل های دوم و سوم ممکنه (دقت کنین : ممکنه ) فارسی رو ساپورت نکنه اونم در صورتیکه گوشی بدون گارانتی باشه .... یعنی همه ی گوشی هایی که گارانتی پارس مایکروتل دارن فارسی ساپورت هستند ...

حالا خریدارها 2 دسته ان :

1- با گارانتی رسمی "پارس مایکروتل" (دقت کنین که "ی" داره ) می خرن و کارت طلایی گارانتی همراهه گوشی هستش .... اصلا دیگه مهم نیست که پشت گوشی چی نوشته ... حتی اگه نوشته بود made in iran !!!!! بازم نگران نباشید ...
    مایکروتل با شماست .... رنگ جعبه و کیف و رم و اینا هم اصولا دلیل بر اصل بودن و معتبر بودن و اینا نیست ...
    نکته ی خیلی مهم : شدیدا مواظب باشین که "پارس ماکروتل" رو به جای " پارس مایکروتل " بهتون ندن یا به عبارت مناسب تر بهتون نندازن ....

2- بدون گارانتی می خرن و یا با گارانتی های متفرقه می خرن ... اینجا هم دیگه فرقی نمیکنه چی باشه پشت گوشی چون مهم خدمات پس از فروشه که شما ازون برخوردار نیستین ... پس بی خود به دلتون بد راه ندین ... هر کدوم ازون 3تا نوشته که باشه گوشیتون ساخت سامسونگه و مطمئنه و از نظر قطعات فرقی با بقیه نداره ...

ببخشید طولانی شد .... اگه جایی اشتباه گفتم اساتید حتما تذکر بدن تا اصلاح کنم ... ممنون ...

14. 5 کاربر از goldlucky69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hateftotti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام
    گوشی پسرخالم امروز رسید دستم یه عکس با فلش باهاش گرفتم شرمنده اگه جاش بده ولی جای تاریکتر گیر نیوردم

16. 5 کاربر از hateftotti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hateftotti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

اینم یه عکس تو روشنایی

شرمنده هوای تهران کثیفه

اینم حالت مایکرو

شرمنده وسع اینترنتیم هم نرسید نمونه فیلم هم بذارم
    Last edited by hateftotti; 23-09-2010 at 16:33.

18. 8 کاربر از hateftotti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •