اره اگر عوض میکردن که خوب بود...عمرا عوض کنن...بازدوباره یه پول میگیرن...
داتک (www.datak-telecom.com)
سپنتا (www.sepanta.net)
پارس آنلاین (www.parsonline.net)
شاتل (www.shatel.ir)
ندارایانه (www.neda.ir)
موارد دیگر
آسیا تک (www.asiatech.ir)
شهراد (www.shahrad.net)
فن آوا (www.fanava.com )
اره اگر عوض میکردن که خوب بود...عمرا عوض کنن...بازدوباره یه پول میگیرن...
سلام دوستان
من تو Adsl صفر صفر بودم یعنی هیچچچچچچچچچچچچچی بارم نبود اما بعد از خوندن این تاپیک و اظهار نظرهای افراد مختلف یه چیزایی حالیم شد...
من 64 یک ساله آسیاتک گرفتم و حدود 5 روزه که قرارداد رو نوشتیم اما هنوز خبری برای نصب نشده. می خوام ببینم کی تو منطقه پیروزی از این شرکت سرویس گرفته و کیفیتش چه جوریه . البته سرویس من یه فرقی با بقیه داره که بعدا میگم!
من نارمكم گرفتم البته يك ماهه 64 گرفتم خوب بود ولي انتظار اينكه بتوني با سرعت بالا دانلود كني داشته باش من خودم چند تا فيلم ام پي فر دانلود كردم اما شب ميذاشتم روشن بمونه تا صبح كه دانلودش تموم شه
من امروز زنگ زدم آسیا تک گفتم اگه بخوام تمدید کنم 64 چقدر میشه هزینش؟
گفت 128 باید بگیرین گفتم برای چی؟ گفت خانم فلانی نیستن بعد برای 64 باید مشخصاتتون رو دوباره فکس کنین به این شماره گفتم باشه صبر میکنم تا بیان
بعد گفت باید 5000 تومن هم هزینه بدی برای ماه اول
میخواستم ببینم کسایی که تمدید کردن این هزینه 5 تومن رو دادن
نه يعني چي نه كي گفته چرت گفته زنگ بزن به خانوم آشوري يا خانوم پور صائب برايه ماه اول كه مجاني هستش
برايه ما ه اول پولي نميگيرن ماه دوم 64 بخواي ماهي 10 هزار تومان ميشه
اسیا تک یک شنبه برا من میاد نصب کنه
خوب مبارکه به ما چه ربطی داره![]()
شما خودتو ناراحت نکن![]()
ديگه گريم گرفته بود...از ديشب ساعت 6 من نتونستم كانكت شم...چراغ Adsl مودم روشن نشد...فقط بعضي موقع ها چشمك ميزد...اعصابم خرد شد ديگه..ميخواستم خودم بكشم!!!
صبح زنگ زدم به بخش فنيش ميگم اينطور شده ميگه سيم ها رو يه بار بكش دوباره بزن مودم انيستال كن ...ميخواستم بگم خيلي زحمت كشيديد...بعد گوشي رو داد يه مرده هي ميگفت سوكت داري يا دوشاخه!من ميگفتم هر دوش هي ميگفت بايد يكيش داشته باشي من نفهميدم اينا چه فرقي دارن!كسي ميدونه؟
در ضمن براي تمديد با اسياتك با سرعت 128 بايد 16 هزار تومن بدم ديگه؟؟؟
Last edited by masoud908; 25-07-2007 at 19:05.
دوستان ... من میخوام اکانتمو شارژ کنم ... میخواستم ببینم به جز هزینه ی شارژ ماهیانه که برای بار دوم پرداخت میکنم بازم باید 6% عوارض و مالیات و آبومان مخابرات رو پرداخت کنم یا اینارو فقط برای باره اول میگیرن ؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)