آخرین و پایین ترین قیمت مک بوک MC516 رو میشه بگید (نام فروشگاه رو هم بگید ممنون میشم) ....
آخرین و پایین ترین قیمت مک بوک MC516 رو میشه بگید (نام فروشگاه رو هم بگید ممنون میشم) ....
من نیز اپلی شدم..فقط این نرم افزارهاش چقدر گرون بود!!.الان هیچ نرم افزاری ندارم.یه گروپ بود میشد عضو شد ،کجاست؟
نقش 1290
قیمت خود اپل استور آمریکا با 10% مالیات میشه حدود1152
قیمت خیلی مناسب شده
---------- Post added at 07:53 AM ---------- Previous post was at 07:52 AM ----------
مبارکه دوست عزیز.ان شا ا... من هم تا چند روز دیگه به شما می پیوندم![]()
سلام
فرق بین mc516 و mb467 چیه؟
چون از نظر کانفیگ یکین ولی قیمتاشون با هم فرق می کنه
۵۱۶ مدل ۲۰۱۰ هست
۴۶۷ مدل ۲۰۰۸
در ضمن گرفیک ۵۱۶ GeForce 320Mهست ولی GeForce 9400M ۴۶۷
باطری ۵۱۶ هم قویتره!!
سلام دوستان ... منم امروز یه MC373 خریدم و به جمع مکی های عزیز پیوستم ... البته فکر کنم یه 50 60 تومنی گرون خریدم (قیمت = 2490) ... چون از شهرستان گرفتم ... البته با 1 ماه گارانتی تعویض و 1 سال گارانتی همینجوری الکی ... البته واسه من گارانتی بین المللیش مهمه چون ایران نخواهم بود تا چند ماه دیگه
حالا یه سوال ... من وقتی می رم گارانتی رو از سایت اپل فعال کنم نوشته که حتما فاکتور خریدتون رو پیشتون داشته باشید همیشه!
یعنی فاکتور شرکت های ایرانی که به فارسیه اعتبار داره؟
یا کلا باید بیخیال گارانتی بین المللی بشیم؟
مثلا من توی کشورای اروپایی می تونم از گارانتی استفاده کنم؟
مرسی
سلام آقا قیمت mc 371 رم انایت میکنید یکی از دوستام مک من و دیده بد جور عاشق شده اگه قیمت با نام فروشگاه رو بگین تا اگه بشه این عاشق رو به مشوق برسونیم
با سپاس یاور
آقا به جون آقای استیو که خیلی دوستش دارمو هر روز که مک بوکم رو میبینم کلی قربون صدقش میرم، من هم مکینتاشی هستم من رو ه عضو گروهتون کنید :43:
شمارو به همه مقدسات اپل قسمتون میدم اخه انصافه واسه یک آفیس 2011 و یک فتوشاپ تازه آفیسشم بتاس با کلی خواهش این حرفا 30 تون پول بدییییی![]()
سلام آقا سرم کلاه رفت این افیس2011 هم فارسی ساپرت نمیکنه البته تو پاور وینت مشکلی با فارسی نداره 30 تومنم پرید ............
در ضمن آقای arctany بی خیال به وقتش میفهی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام
بچه ها من اطلاعات در مورد این تبلت های اپل میخوام،قیمتش،مشخصاتش و این که تو ایران از کجا میشه خرید
خیلی ببخشید نمیدونستم کجا این سوال رو مطرح کنم
ممنون میشم راهنماییم کنین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)