چیزهایی که لازم بود رو من گفتم،دیگه خوددانی!!!!
چیزهایی که لازم بود رو من گفتم،دیگه خوددانی!!!!
والا، 10روز پیش یکی از بچه ها از پاساژ ایران به قیمت 109.000تومن یکی پیدا کردش. این مودم از همون اولم راحت پیدا نمیشد.
همه هم بخاطر برد آ.م.ر.ی.ک.ا.ی.ش.ه. که واقعا کیفیت فوق العاده ای داره. اون 8961های سفدی تخم مرغی تازه وارد شده.
زیاد هم جالب نیستن(البته در برابر8961!!!). البته اون دوستمون میگفت از یه مغازه زیر پله ای خریدم مودمو!!!
فروشنده ها از این حرفها زیاد میزنن. تنها چیزی که اونها ندارن دانش فنی کاره. هر چی شماره بالا باشه میگن خوبه.
پ.ن:چند وقت پیش رفته بود یه کارت 480بخرم. به فروشنده گفتم داری، گفتش نه. بعدش برگشت گفت، این مدلو
میخوای چیکار. به درد نمیخوره. بیا قوی ترشو میدم بهت. منم گفتم الان یه 590میزاره جلوم! یه دفعه ای برداشت
یه 520GT آور و گفت بیا اینم یه کارت توپ!!!!!!!!!!!
منو میگی زدم زیر خنده(البته آروم،طوری که متوجه نشد!!!). بعدش بی هیچ جوابی از مغازه اومدم بیرون!!!
من 8960 رو 98000 خریدم البته هنوز بعد این مدت اینترنتم وصل نشده اما در حد ظاهر و قیافه هم که شده خیلی خیلی از 2750 دی لینک سر ترهآنتن دهیش هم برا من خوب و عالیه !
چطوری روی مودم 8951ND برای وایرلس رمز بزارم؟؟
تو تنضیمات مودم میرم
ولی به خاطر WPS نمیزاره
We should not use wep when wps function turned on
این پیغام میده وقتی میخوام رمز بزارم __________________
من تی پی لینک 8961 دارم زیاد ازش خوشم نمیاد. تو دفترچه اش نوشته تکنولوژی mimo دارد.
به نظر شما لینکسیس X2000 بهتره یا دی لینک 2750 یا ایسوس N10 من نظرم روی لینکسیس است و مشکل مالی ندارم
من الان یه نگاهی به نت انداختم، چیزاییی که دستگیر من شد، اینا بود:
وایرلس n نیست، چون رو ۲.۴ گیگاهرتز کار میکنه فقط بعضی از قایلیتهای سری n رو ساپورت میکنه.
از ip v6 ساپورت نمیکنه.
برا خونه با یه استفاده ای عادی مناسبه.
کیفیت سیگنال خوبی داره
ولی با توجه به قیمتش من پیشنهادش نمیکنم!
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوست عزیز، ده ها صفحه هم بره جلو به نتیجه ای برای خرید نمیرسی!!!چون صرفا برند برات مهمه.
بهتره اول برای خودت کارایی رو مشخص کنی بعدش بری سراغ خرید مودم. نه صرفا قیمت بالا بودن
رو ملاک برای خوبی قرار بدی.
توی این سه مدل هیچ کدوم توصیه نمیشه. ان10ایسوز هم کمی مشکلاتش زیاد شده و تقلبی اون(به گفته دوستان!)، زیاد شده!!!
اگر تونستی ان10پیدا کنی، این مدل ترجیحا نسبت به اون دوتا ارزش خرید بیشتریداره. امیدوارم بازم در مورد لینکسیس2000سوال نکنید!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)