تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 169 از 410 اولاول ... 69119159165166167168169170171172173179219269 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,681 به 1,690 از 4099

نام تاپيک: اینترنت استان مرکزی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

آقا من با این مخابرات لعنتی مشکل دارم

وقتی وصل میشم 2-3 دقیقه ای هر آدرسی را میزنم آدرس تبدیل میشه به این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

وقتی هم که مثلا چند ساعت وصل هستم با چیز پی ان تا چیز و قطع میکنم هر آدرسی بزنم چند دقیقه ای این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باز میشه

100 بارم زنگ زدم بهشون گفتم هر دفعه گفتن به مهندس اصلی میگیم بر طرف کنه یا باهاتون تماس میگیریم

شما این مشکل را دارید

سرعتش هم دیگه ر.......

2. 2 کاربر از PeS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه crazyrobot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

میگم حتی وقتی سرعت ها کمه از سرورهای داخلی میشه به راحتی 150 تا گرفت، هاست دانلود ارزون که سرورش در ایران باشه کجا میشناسید؟
    البته هیچی بلد نیستم اما فکر نکنم کار سختی هم باشه، فکر کنم بشه با 10 تا 15 تومن چیزی پیدا کرد،نه!؟

وقتی وصل میشم 2-3 دقیقه ای هر آدرسی را میزنم آدرس تبدیل میشه به این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

وقتی هم که مثلا چند ساعت وصل هستم با چیز پی ان تا چیز و قطع میکنم هر آدرسی بزنم چند دقیقه ای این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باز میشه

100 بارم زنگ زدم بهشون گفتم هر دفعه گفتن به مهندس اصلی میگیم بر طرف کنه یا باهاتون تماس میگیریم

شما این مشکل را دارید
    واسه من چند روز پیش اینطوری شده بود اما بعدش درست شد! دو روز صبر کن ببین چی میشه اگه نشد برو خود مخابرات

تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

آقا من با این مخابرات لعنتی مشکل دارم وقتی وصل میشم 2-3 دقیقه ای هر آدرسی را میزنم آدرس تبدیل میشه به این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وقتی هم که مثلا چند ساعت وصل هستم با چیز پی ان تا چیز و قطع میکنم هر آدرسی بزنم چند دقیقه ای این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باز میشه 100 بارم زنگ زدم بهشون گفتم هر دفعه گفتن به مهندس اصلی میگیم بر طرف کنه یا باهاتون تماس میگیریم شما این مشکل را دارید سرعتش هم دیگه ر.......
    ببین من از هکک و این جور چیزا سر در نمیارم ولی به این کار میگن DNS Hijacking گوگل کن می فهمی نخواستی هم این ها را بخون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مخصوصا وقتی از چیز استفاده میکنی دی اِن اِس ت را عوض کن برای این کار از برنامه های تغییر دی اِن اِس استفاده کن ضمنا همین آدرسی که برات باز میشه توی فایروالت بلوک کن پورتش هم که بطور پیش فرض توی فایرفاکس بستست ولی میتونی پورتش را هم بصورت لوکل و ریموت بلوک کنی
    Last edited by javan01; 05-01-2013 at 20:24.

5. این کاربر از javan01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

میگم حتی وقتی سرعت ها کمه از سرورهای داخلی میشه به راحتی 150 تا گرفت، هاست دانلود ارزون که سرورش در ایران باشه کجا میشناسید؟
    البته هیچی بلد نیستم اما فکر نکنم کار سختی هم باشه، فکر کنم بشه با 10 تا 15 تومن چیزی پیدا کرد،نه!؟

واسه من چند روز پیش اینطوری شده بود اما بعدش درست شد! دو روز صبر کن ببین چی میشه اگه نشد برو خود مخابرات
    فکر نکنم هیچ سایت دانلودی پیدا بشه که سرورش ایران باشه .

تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

فکر نکنم هیچ سایت دانلودی پیدا بشه که سرورش ایران باشه .
    سایت راسخون سرورهاش ایرانه سرعت دانلود فوقالعاده البته این اینترانت و شما دارید پول اینترانت میدید نه اینترنت!!!!! مثلا شما از سایت سیب دانلود یا میهن دانلود یک لینک بگیر بعد با سایت راسخون مقایسه کن!! سخن آخر اینکه لعنت بر این دزدان

8. این کاربر از javan01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سایت راسخون سرورهاش ایرانه سرعت دانلود فوقالعاده البته این اینترانت و شما دارید پول اینترانت میدید نه اینترنت!!!!! مثلا شما از سایت سیب دانلود یا میهن دانلود یک لینک بگیر بعد با سایت راسخون مقایسه کن!! سخن آخر اینکه لعنت بر این دزدان
    البته منظور من سایت های در حد اپلود باز و هیپ فایل و دانلود ها و .... . به نظر میاد که قرار نیست این وضع تغییر کنه . ( شاید حداقل تا انتخابات )

تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

البته منظور من سایت های در حد اپلود باز و هیپ فایل و دانلود ها و .... . به نظر میاد که قرار نیست این وضع تغییر کنه . ( شاید حداقل تا انتخابات )
    فکرکنم اینجا هاست داخلی داشته باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی قیمت ها را نگاه کن سایتی هم مثل آپلود باز هم سرورش خارجه بیشتر فکرکنم بخاطر هزینه کمتر باشه احتمالا تا چند ماه بعدش هم همین وضع باشه
    Last edited by javan01; 05-01-2013 at 21:50.

تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

فکرکنم اینجا هاست داخلی داشته باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی قیمت ها را نگاه کن سایتی هم مثل آپلود باز هم سرورش خارجه بیشتر فکرکنم بخاطر هزینه کمتر باشه احتمالا تا چند ماه بعدش هم همین وضع باشه
    فکر کنم اگه وضع همینطوری باقی بمونه سایت ها مجبور بشن یه تکونی به خودشون بدن.

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

lممنونم
    برنامه تغییر دی ان اس را میشه بهم معرفی کنید

مرسی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

شما این مشکل را دارید

سرعتش هم دیگه ر.......

تایید میشه منم این مشکلو دارم .. خیلی زور داره بعضی وفتا آدرسو اصلا یادمون نیست از کجا سرچ و پیدا کردیم و دوباره باید کلی وقت گذاشت پیداش کرد .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •