فکر نکن فقط خود 1100 داری
ویواز و بقیه گوشیها هم در کنار 1100 گوشیهای خوبی هستند
مبارکه
پس مثل مال من بود
فکر نکن فقط خود 1100 داری
ویواز و بقیه گوشیها هم در کنار 1100 گوشیهای خوبی هستند
مبارکه
پس مثل مال من بود
من یه چنتا دان کردم کار کرد، بعضیاش همینجوری نصب شد، بعضیاش با ساین نصب شد. خوبی این وبلاگ اینه که جمع و جور مخصوص ویوازه، دنگ و فنگش کمه
جهت اطلاع دوستان، چند صفحه قبل یکی از دوستان معرفی کردهبود این وبلاگو
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفرض کن صفحه گوشی روبه آسمونه، یکی زنگ میزنه، صفحهی گوشی رو برمیگردونی روبه زمین، با این کار صدای زنگ قطع میشه. تو ویواز اسمش Silencing Calls هست.نوشته شده توسط shahrokh haji kavan [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Menu > Setting > Phone > Sensor Setting > Turning Control
آندروید رو تو تاپیک خودش بپرسی فکر کنم زودتر پاسخ بگیری.
كي ميدونه چطور ميشه از اينترنت gprs ايرانسل روش استفاده كرد؟
باید نصبش کنی
شما یه سر به این پست بزن :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و فقط تنظیمات اینترنت را بخون
gps نه gprs رو می گه........خخخخخخخخ![]()
خب در این پست که گفتم هردو هست![]()
دوست عزیز golmohammadi نگفتید مشکل از کجاست دیوانم کرده گفتم که خطم از چه نوعی هست .همراه اول دائم IR-MCI
باز نمیدونم این گوشی چش شده
کمک میخوام از دوستان اما دقیق نمیدونم چجوری بگم
ببینید تقریبا هیچ برنامه خاصی روی گوشی ندارم حتی اون دوتا بازی رو هم ندارم فقط یه ماشین حساب هست یدونه مسنجر فقط همین
اهنگها و کلیپ ها هم زیاد نیستن
در حال حاضر حافظه ازاد گوشی 51.8
مموری کارت 6.7
حالا شما بگید چرا سرعت عملکرد گوشیه من اینقدر پایین اومده؟ میخوام اس ام اس بزنم چندین ثانیه طول میکشه تا صفحه بیاد بعد چندین ثانیه طول میکشه لیست اسامی بیاد و ....دوستان چندین ثانیه یعنی خیلی زیاد خیلی خیلی زیاد
مشتاقانه منتظر نظرات کارشناسی اساتید هستم![]()
مستر ریستش کن........خهخخخخخخخ
---------- Post added at 06:47 PM ---------- Previous post was at 06:45 PM ----------
داش پیام و داش گل محمدی مشکل اصلیه این گوشی در برابر جت چیه؟؟؟؟؟سر عتش که به اون نمی رسه؟؟؟؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)