تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 169 از 472 اولاول ... 69119159165166167168169170171172173179219269 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,681 به 1,690 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

دوستان ما مجبور شدیم سمند قبلیمونو بفروشیم الان وضعیت جور شده که یه دونه ال ایکس EF7 بنزینی مولتی پلکس بخریم. پدر به هیچ وجه حاضر نیست رنگ سیاه بخره. خوشش نمیاد. میخواستم بپرسم سفیداش هنوز رنگ سپر پوسته پوسته میشه؟ اگه این طوره راهی هم برای درست شدنش هست؟
    وقتی کارواش میبرید ,بگید که روی سپر با فشار و به صورت مستقیم آب نگیرند
    اگر ببخواهید به صورت درست و حسابی حلش کنید باید بدید رنگ سپرو کاملا ببرند بعد با چسپ زیاد مخصوص سپر را بپوشانند بعد رنگامیزیش کنند
    که اصلا این کار به صرفه نیست مگر اینکه رنگ سپر معیوب شده باشه که در این صورت ارزشش رو داره

2. 2 کاربر از hossein.az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه dr.kenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    ماشین

پيش فرض

سلام
    وقتی گاز میزنم آمپر گاز که از 6 تا خونه تشکیل شده کامل 6 تا خونه پر نمیشه و باید به مدت 1 الی 2 دقیقه نگه دارم تا آمپر پر بشه !!
    چرا ؟

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

سلام
    وقتی گاز میزنم آمپر گاز که از 6 تا خونه تشکیل شده کامل 6 تا خونه پر نمیشه و باید به مدت 1 الی 2 دقیقه نگه دارم تا آمپر پر بشه !!
    چرا ؟
    دلیل دقیقشو نمیدونم
    ولی هر چی ef7 تا حالا سوار شدم به همین صورت بودن
    فکر میکنم از شیر برقی گاز باشه

داره خودمونی میشه kafepaeto's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

با سلام تا جای که من فهمیدم سمندهای که دوگانه سوز هستند خیلی بیشتر از بنزینها عیب دارند بنده خودم یک مدل EF7 سال 91 دارم که تو جاده های بیرون هیچ ماشینی به گرد پاشم نمیرسه مثلا" تو اتوبان قم با چهار سرنشین با سرعت 140 در سربالای به سمت تهران یک پرشیا ELX با چهار سرنشین گرفتم که خیلی برام عجیب بود سریال موتور در کارت CF خورده وتا به امروز با کارکرد 8000 تا ازش رضایم ... شنیدم میگن چون گاز در هنگام سوخت حرارتی معادل 700 تا 800 درجه تولید میکند خیلی زود واشر سر سیلند و سوپاپ و سیلند میسوزند برای همین عمر قطعات در گازی خیلی کم است .
    من به شخص از روغن ادینول آلمانی اصل با پایه سنتیک کامل استفاده میکنم و همون روز اول روغن گیربوکس را عوض کردم نمیدونید چقدر براده از گیربوکس خارج شد : ادینول 75W90

موفق باشید

6. این کاربر از kafepaeto بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه kafepaeto's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دوستان چند نکته لازم دونستم گوشزد کنم فقط برای اطلاع :

1- هرگز مقدار بنزین از یک هشتم درجه آمپر بنزین پایین نیاید زیرا به پمپ بنزین فشار میاید
    2- هر 5000 کیلومتر فیلتر بنزین را عوض کنید برای شتاب ماشین خیلی مفید است
    3-حتما از روغن 10w40 خارجی استفاده کنید اگر از روغن توتال استفاده میکنید ظرف فلزی باشد ظروف پلاستیکی آن روغن بی کیفیت ایرانیست و هرگز از روغن 20w50 و... استفاده کنید برای موتور خیلی ضرر دارد
    4-همیشه بهنگام تعویض روغن تمامی فیلترها را تعویض کنید
    5-هر 70.000 کیلومتر حتما" تسمه تایم را تعویض کنید اگر تسمه تایم پاره شوده یک تعمیر موتور دو سه میلیون تومن رو دستتان میگذارد بخاطر کورس پیستون پایین اتومبیل همه چیز قاطی میشه یعنی سوپاپ با ضرب میخوره به پیستون
    6-هر سه ماه یک دفعه هر سه دسته موتور را چک کنید و اگر پاره شده بود حتما" سریع تعویض کنید
    7-همیشه برای اضافه کردن آب به رادیاتور هنگامی که اتومبیل کاملا" سرد است اضافه کنید یا حداقل چهار ساعت در زمستان و شش ساعت در تابستان از خاموش شدن آن میگذرد
    8- آب باطری مورد خیلی مهمی است که اگر هر یکماه چک نشود باعث خرابی ECU " کامپیوتر" میگردد ... همیشه پر و در حد استاندارد
    9-هرگز کمکهای عقب را پایین نیارید زیر بعد از مدتی با حمل بار کمکهای ژامبونی عقب تا ده سانتی متر میخوابد
    10-هرگز برای مدت طولانی بر روی گاز فشار ندهید و سعی کنید در اتوبانها و بزرگراهها بطور متناوب با گاز بازی کنید این امر برای تمیز شدن انژیکتورها و بالابردن شتاب خودرو و از دست ندادن پایه روغن " روغن عمر بیشتری میکند " مواثر است
    11-به نظر بنده بنزین سوپر خیلی ارزانتر از بنزین معمولی میباشد من خودم امتحان کردم و به این نتیجه رسیده ام که در هر صد کیلومتر حدود یک لیتر کمتر میسوزد چون نسبت به بنزین معمولی تمیز تر است پس سیستم سوخت رسانی را کثیف نمیکند و شما فیلتر بنزین را سر 7000 تا عوض کنید چون خوب میسوزد باعث بالا رفتن حرارت و افت شتاب خودرو نمیشود " عمر قطعات بیشتر میشود " .

8. 2 کاربر از kafepaeto بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

می شه بگید دسته موتور کجاست گزینه ی6 می رو عکس توضیح بدهید؟

آخر فروم باز majid_sd2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    کارتشارژ.com

پيش فرض

با سپاس... يك مشكل ديگه ماشين بنده لرزش و صداي موتور هستش.. به نظر شما ميتونه از شمع باشه؟ اگه مشكل از شمع باشه ، ميتونيد راهنمايي كنيد كه چه شمعي واسه اين ماشين مناسبه؟ خود نمايندگي كه FR8DE ميندازه.. شما پيشنهاد بهتري داريد؟؟ راستي فرمون هم كمي سفت هست.. ماشين تقريبا 45000 تا رفته.. به نظرتون روغن هيدرويك رو عوض كنم؟؟ مجددا سپاسگذاري ميكنم..
    شتاب و قدرت ماشینتون هم کم شده؟ صبح ها لرزش داره؟
    یه ایراد شایعی که این موتور پیدا کرده مشکل گیج روغنش هست. چون جسنش اشغاله بعد از چند بار بیرون کشیدن و جا زدن دور لاستیکش خورده میشه و موتور از اونجا هوا میکشه، بعضی اوقات هم تیکه هایی ازش کنده میشه(این تیکه ها رو خودتون با دست جدا کنید که نره توی موتور) و باعث میشه ماشین خوب کار نکنه و لرزش داشته باشه.یا عوضش کنید و یا دورش رو تفلون بپیچید. شمع ها رو هم اگه تا حالا تعویض نکردید با همون کد fr8de بوش یا نور تعویض کنید. کویل هم که فک نکنم به این زودی خراب بشه(البته گیر هم نمیاد)گپ شمها هم 0.75 باشه
    برا فرمان هم شما یه دور هوا گیری کن شاید درست شد!
    یا زیر دوتا چرخ جلو رو جک بزن و یا روی سطح صاف یکم مایع ظرفشویی بریز و بعد در مخزن هیدرولیک رو باز کن چند بار فرمون رو تا اخر به چپ و راست بپیچون تا اگه هوا گرفته باشه بیاد بیرون و بعد هم درب مخزن هیدرولیک رو ببند. اگه هم خواستی ببرن برات روغنشو عوض کنن.

می شه بگید دسته موتور کجاست گزینه ی6 می رو عکس توضیح بدهید.
    لازم نیست دسته موتور رو چک کنید، خراب که شد خودتون میفهمین!

کلا سه تا دسته موتور هست که مهمترینش(همونی که زیاد پاره میشه) سمت چپ موتور کنار قاب تسمه تایم هست که موتور رو به بدنه متصل کرده(موقعی که پاره بشه بدنه حالت ویبره پیدا میکنه. اگر هم پیچهاش شل بشن موقع حرکت یا نیم کلاچ کردن تغه میزنه)
    یکی سمت راست و زیر باطری و یکی هم پشت موتور .این دوتا زیاد مشکل ایجاد نمیکنن ولی اگه دسته موتور سوم که نزدیک گریبکسه خراب باشه لیور دنده حالت لرزش میگیره و دنده ها هم بد جا میرن.
    اینم عکسش
    Last edited by majid_sd2009; 28-11-2012 at 00:42.

11. 3 کاربر از majid_sd2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای shadows_funeral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

شتاب و قدرت ماشینتون هم کم شده؟ صبح ها لرزش داره؟
    یه ایراد شایعی که این موتور پیدا کرده مشکل گیج روغنش هست. چون جسنش اشغاله بعد از چند بار بیرون کشیدن و جا زدن دور لاستیکش خورده میشه و موتور از اونجا هوا میکشه، بعضی اوقات هم تیکه هایی ازش کنده میشه(این تیکه ها رو خودتون با دست جدا کنید که نره توی موتور) و باعث میشه ماشین خوب کار نکنه و لرزش داشته باشه.یا عوضش کنید و یا دورش رو تفلون بپیچید. شمع ها رو هم اگه تا حالا تعویض نکردید با همون کد fr8de بوش یا نور تعویض کنید. کویل هم که فک نکنم به این زودی خراب بشه(البته گیر هم نمیاد)گپ شمها هم 0.75 باشه
    برا فرمان هم شما یه دور هوا گیری کن شاید درست شد!
    یا زیر دوتا چرخ جلو رو جک بزن و یا روی سطح صاف یکم مایع ظرفشویی بریز و بعد در مخزن هیدرولیک رو باز کن چند بار فرمون رو تا اخر به چپ و راست بپیچون تا اگه هوا گرفته باشه بیاد بیرون و بعد هم درب مخزن هیدرولیک رو ببند. اگه هم خواستی ببرن برات روغنشو عوض کنن.

لازم نیست دسته موتور رو چک کنید، خراب که شد خودتون میفهمین!

کلا سه تا دسته موتور هست که مهمترینش(همونی که زیاد پاره میشه) سمت چپ موتور کنار قاب تسمه تایم هست که موتور رو به بدنه متصل کرده(موقعی که پاره بشه بدنه حالت ویبره پیدا میکنه. اگر هم پیچهاش شل بشن موقع حرکت یا نیم کلاچ کردن تغه میزنه)
    یکی سمت راست و زیر باطری و یکی هم پشت موتور .این دوتا زیاد مشکل ایجاد نمیکنن ولی اگه دسته موتور سوم که نزدیک گریبکسه خراب باشه لیور دنده حالت لرزش میگیره و دنده ها هم بد جا میرن.
    والا ماشین من هم یه مدت موقع نیم کلاژ به لرزش میوفتاد بردم تعمیرگاه گفتند صفحه کلاژ تاب داره. کلشو عوض کردن درست شد. اما یکی از دوستان همین مشکل رو داشت گفتن دسته موتور مشکل داره اونارو براش عوض کردن درست شد. حالا من موندم این مشکل دقیقا برای صفحه کلاژ هست یا دسته موتور. دوستان اگه تجربه داشتن بگن

آخر فروم باز majid_sd2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    کارتشارژ.com

پيش فرض

اگه دسته موتور شل شده باشه وقتی نیم کلاج میکنی و یا میخوای راه بیوفتی تقه میزنه و صدای برخورد اهن به اهن میاد.اگه دسته موتور پاره شده باشه لرزش همیشگی هست و مواقعی که گاز میدید و ول میکنید یا یکدفعه کلاچ میگیرد باعث لرزش بیشتر متور میشه و این لرزش به بدنه هم منتقل میشه. ولی مورد شما لرزش در هنگام نیم کلاج بوده و بقیه موارد لرزشی نداشتین.
    میگم کسی اینجا هست پدال کلاچش لرزش داشته باشه؟من ماشینم از اول کلاجش ویبره میزد و هر جا هم بردم یه چیزی گفتن .نمایندگی هم زیر بار نمیره!یه جا گفتن از بلبرینگه یه جا هم گفتن از صفحه کلاجه!

14. 2 کاربر از majid_sd2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای shadows_funeral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اگه دسته موتور شل شده باشه وقتی نیم کلاج میکنی و یا میخوای راه بیوفتی تقه میزنه و صدای برخورد اهن به اهن میاد.اگه دسته موتور پاره شده باشه لرزش همیشگی هست و مواقعی که گاز میدید و ول میکنید یا یکدفعه کلاچ میگیرد باعث لرزش بیشتر متور میشه و این لرزش به بدنه هم منتقل میشه. ولی مورد شما لرزش در هنگام نیم کلاج بوده و بقیه موارد لرزشی نداشتین.
    میگم کسی اینجا هست پدال کلاچش لرزش داشته باشه؟من ماشینم از اول کلاجش ویبره میزد و هر جا هم بردم یه چیزی گفتن .نمایندگی هم زیر بار نمیره!یه جا گفتن از بلبرینگه یه جا هم گفتن از صفحه کلاجه!
    ممنون دوست من. فقط یک سوال چی باعث می شه دسته موتور شل بشه یا پاره بشه؟ آیا طرز رانندگی خاص و یا رفتار خاصی در حین رانندگی باعث این امر می شه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •