-------------
همین ریست شدن ساعت و تاریخ رو می گم!
-------------
همین ریست شدن ساعت و تاریخ رو می گم!
اینجارو ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مثل اینکه این مشکل تاریخ و ساعت X6 عمومیه ...
باطری رو که یه دوره کوتاه در بیاری بذاری سر جاش تاریخ و ساعت میپره ....
کسانی که x6 دارن یه تست بکنن .
یه آپدیتش بکن حل میشه
من که دارم همچینمشکلی ندیدم
اینکه برای همه ی ایکس 6 هستش
می خواستم زودتر از اینها بگم.فکر می کنم خیلی اعصاب خوردکن هستش!
بسیاری از گوشی های امروزی چنین مشکلی رو ندارن!
من تا حالا همچین چیزی ندیده بودم...
به باگ بیشتر شبیهه تا اینکه واقعا طراحیش اینطور باشه....
این موضوع چند هفته پیش مطرح شده!
ظاهرا گوشی NOKIA X6 باطری سیموس نداره و نمیتونه بدون باطری تاریخ رو نگه داره!
آقای عزیز گوشی ایکس 6 بک آپ داخلی نداره این رو همون اولاش بررسی کردند و حتی تو سایت ها هم نوشته شده بود! بحث جدیدی نیست
فکر نکنم مشکل بزرگی باشه. البته واسه اون افرادی که دم به دقیقه یه سیمکارت عوض می کنن که این عین مسخره بازیه بلهه مشکل بزرگیه!
والا یه بار سیمکارت رو میندازن تو گوشی و یبار هم موقع فروشش درمیارن! گرچه این حرفم حمل بر این نباشه که این یه مشکل نیست.
---------- Post added at 01:17 AM ---------- Previous post was at 01:15 AM ----------
زیاد سخت نگیر. برترین گوشی نوکیای لمسی در حال حاضره.. هر گوشی واسه خودش معیابی هم داره دیگه کاریش نمی شه کرد. همین ..... کلا بگم پلت فورم نوکیا تو بعضی جاها آخر ضایع بازیه بین برندها! یکیش کم و زیاد کردن صدا که یوهویی بالاپایین میشه یا تو نشون دادن میزان باتری (نقطه چین کردم که حوصله بحث و جودل با بعضی عجول ها و تعصبی ها رو نداشتم)
Last edited by Help118; 16-08-2010 at 00:23.
حالا چرا میزنی ؟
مگر من اینجوریش کردم؟
سیمکارت که عوض نمیشه زیاد.
اما شارژ خالی بشه چی؟میپره یا نه؟
کلا مشکل ضایعیه.
عزیزم اینو بر چه اساسی میگی؟
N900 و N97 از نظر امکانات خیلی جلوتر از X6 هستند!
از نظر امتیاز توی نظر سنجی ها هم خیلی جلوتر و برتر هستند!
n900 میانگین 8.5 از 10 امتیاز گرفته!
N97 میانگین 8.4 از 10 امتیاز گرفته!
ولی X6 16GB میانگین 7.8 و X6 32GB میانگین 7.6 امتیاز گرفته!
میزان سار X6 هم از N97 و هم از N900 بیشتر هست!
فکر نمیکنی کمی تعصبی داری نظر میدی؟ خوب اگه دلیل قابل قبول داری خوشحال میشم بشنوم!!!
------------------------
اتفاقا از نظر من این گوشی بهترین گوشی حال حاظ تاچ نوکیا نیست چون اگر بود نوکیا این گوشی را با سری N نام گذاری می کرد حتی در مورد تاچ خازنی توضیح بدم که شاید همه شما فکر می کنید تکنولوژی خوب و جدیدیه اما قابل توجه شما این تکنولوژی اولین بار روی تلویزین سیاه و سفید شرکت فیلیپس استفاده شد که تقریبا یک نمونه از تولیدات سال 1362 این شرکت را ما در کلاس عملی الکترونیک نگاه کردیم که از این تکنولوژی در دکمه های تعویض شبکه استفاده شده بود و با لمس مستقیم پوست با دکمه شبکه عوض می شد! اینطور که من شنیدم گوشی N8 هم قرار نیست خازنی باشه! و همین گوشی تاچ خازنی X6 صفحه محافظ و مقاوم نداره و اگر بیشتر دقت کنیم ایرادهای خیلی زیادی از این گوشی پیدا می شه و اگر رتبه دهی برنامه Sppedy Go را به این گوشی مد نظر دارید بگم که این برنامه باگ زیادی داره و غیر از گوشی اون دوستمون دیگه هیچ X6 دیگه ای این رتبه را نگرفت در کل بهتره با تعصب به یک گوشی نگاه نکنیم
موفق باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)