تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 169 از 432 اولاول ... 69119159165166167168169170171172173179219269 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,681 به 1,690 از 4315

نام تاپيک: ✦ مباحث مرتبط با دانشگاه جامع علمي و کاربردي

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

اگه زیر 26 سال هستید بهتره نروید پودمانی از ما گفتن بود... اکثرا سن بالا هستن و سال ها از درس دور بودن و اکثرا هم فقط اومدن مدرک بگیرن (به هزار یک دلیل: افزایش حقوق و استخدام و...) و به یادگیری بها نمیدن و سطح کلاس رو همیشه پایین نگه می دارن... یعنی دیگه تو دانشگاه های ایران این دیگه آخرشه

2. 3 کاربر از mohsen_zz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن موضوعات علمی و فنی-مهندسی M o h a m m @ d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    همین دوروبر

پيش فرض

کسی اطلاع داره هزینه هر ترم پودمانی کاردانی رشته کامپیوتر حدودا چقدر در میاد؟
    حدودای 280تا 320 میشه

4. 2 کاربر از M o h a m m @ d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه xgf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

اگه زیر 26 سال هستید بهتره نروید پودمانی از ما گفتن بود... اکثرا سن بالا هستن و سال ها از درس دور بودن و اکثرا هم فقط اومدن مدرک بگیرن (به هزار یک دلیل: افزایش حقوق و استخدام و...) و به یادگیری بها نمیدن و سطح کلاس رو همیشه پایین نگه می دارن... یعنی دیگه تو دانشگاه های ایران این دیگه آخرشه
    داداش اینطوری ها هم که شما میگید نیست
    من الان ای تی میخونم پودمانی هم هستم کلاس ما من و چند نفر دیگه کوچترینشون هستم با سن 20 وبزرگترینمون هم 28 سالشه از نظر سخت گیری هم زیاد سخت میگیرن تمرین دادن چک کردن دادن نمره و این حرفها تو دانشگاه ما از نظر سخت گیری و این حرفها فرقی با دولتی نداره

---------- Post added at 09:01 PM ---------- Previous post was at 08:59 PM ----------

البته اگر پیش هم بهشون بدن خیلی بیشتر میشه تا 400 پیش میره فکر کنم

6. این کاربر از xgf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

این مسئله با دید کلی به نظر من صحیح نیست که اینطور بهش نگاه کنیم و بگیم اصلا صلاح نیست بریم این دوره ها
    خیلی از واحد های دانشگاهی هستند که خیلی خوب عمل میکنند ولی خوب دوره پودمانی اگر اون قانون کارت پایان خدمت رو برداره 100% رقابت توش بیشتر میشه و سطح علمیش بالاتر میره

8. این کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

بیشتر رشته ها رو داره مثلا ای تی و تکنولوژی اطلاعات رو میدونم ولی از بقیه اطلاعات ندارم
    برای زیر گروه فرهنگ و هنر نمیدونید کی رشته هاش اضافه میشه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

برای زیر گروه فرهنگ و هنر نمیدونید کی رشته هاش اضافه میشه؟
    اطلاع دقیقی ندارم ولی میتونید از دانشگاه علمی کاربردی منطقه خودتون یه سوالی بکنید

11. این کاربر از xgf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mojtaba2321's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

الان دیگه پودمانی و ترمی نداره
    هر کی شهریه دانشگاه آزاد نداره اومده علمی کاربردی
    تو واحد ما (شیراز) 90 درصد سن پایین و زیر 20 سال هستن.

13. این کاربر از mojtaba2321 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

xgf

اگه نباشه جاش خالی می مونه MojiOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این مسئله با دید کلی به نظر من صحیح نیست که اینطور بهش نگاه کنیم و بگیم اصلا صلاح نیست بریم این دوره ها
    خیلی از واحد های دانشگاهی هستند که خیلی خوب عمل میکنند ولی خوب دوره پودمانی اگر اون قانون کارت پایان خدمت رو برداره 100% رقابت توش بیشتر میشه و سطح علمیش بالاتر میره
    قانون کارت پایان خدمت برداشته شد دیگه. قانون جدید رو اعلام کردن چند وقت پیش

آخر فروم باز Royce's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    چطور مگه؟

پيش فرض

دوستان این کنکور کاردانی ترمی تا چه حد فرمالیتست؟یکی از دوستان میگفت زیاد اهمیت نداره و بیشتر جنبه تشریفاتی داره یعنی بیشتریا قبول میشن ولی من حدود دو سه سال پیش توی کنکورش شرکت کردم با اینکه هیچی نخونده بودم ولی زبانو خوب زدم اما قبول نشدم
    الان سهمیه ها نسبت به اون موقع بیشتر نشده؟
    در کل برای یکی مثل من که زیاد حس خوندن درسهای قدیمی نیست امیدی برای قبول شدن هست یا باید فکر پودمانی باشیم؟

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوستان این کنکور کاردانی ترمی تا چه حد فرمالیتست؟یکی از دوستان میگفت زیاد اهمیت نداره و بیشتر جنبه تشریفاتی داره یعنی بیشتریا قبول میشن ولی من حدود دو سه سال پیش توی کنکورش شرکت کردم با اینکه هیچی نخونده بودم ولی زبانو خوب زدم اما قبول نشدم
    الان سهمیه ها نسبت به اون موقع بیشتر نشده؟
    در کل برای یکی مثل من که زیاد حس خوندن درسهای قدیمی نیست امیدی برای قبول شدن هست یا باید فکر پودمانی باشیم؟
    سلام
    اگر شما به نظر من واسه حس نداشتن خواندن درس های قدیمی میخواهید پودمانی برید باید بگم کاملا در اشتباه هستید چون وقتی وارد دانشگاه میشید با در س هایی رو برو میشید که برای حل محاسباتش به درس های قبلی نیاز داره استاد هم که ماشالله دوستان میدونند میان تیتر وار درس میدن میرن نمونه اش خود من هیچی از درسهام نمیفهم به خاطر اینکه یا درس های پیش نیاز رو نداشتم یا اینکه چیزی از قبل بلد نیستم در کل به نظر من فرق چندانی بین ترمی و پودانی نیست مخصوصا این موردی که اشاره کردید

17. این کاربر از xgf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •