1سال بعد
از s523AJPIH3 جدیدترم اومده دوستان؟
1سال بعد
از s523AJPIH3 جدیدترم اومده دوستان؟
اينم نقشه تهران 87 كه خودم نصب كردم بدون هيچ مشكلي هم كار ميكنه.
تقديم به دوستان و آقاي pluto2 كه بهشون قول داده بودم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
من هفته پیش از بازار علاالدین گرفتم 185000 تومان با گارانتی اصلی البته رنگ صورتی و نقره ای قیمتش بدون گارانتی 146000 تومان و با گارانتی 165000 تومان بود .
البته 85 و 87 نصب و اجرا میشن.
اما 87 وقتی بخوای که در قسمت اماکن (خیابون و.....) رو انتخاب کنی قاط نمی زنه ؟
واسه من بعضی وقتا قاط میزنه و صفحه سیاه میشه.
واسه شما این جوری نمیشه ؟
واسه منم تو اون قسمت ها قاط ميزنه ولي صفحه سفيد مياد نه مشكي![]()
نمیدونم شما از گوشیتون اصلا استفاده میکنید یا نه
گوشی من که با گارانتی هم خریدم 2 - 3 روز بیشتر شارژ نداره
از اونجایی که استار تسک منیجر نداره می شه همزمان هم آهنگ گوش کرد هم یه کار دیگه انجام داد؟ (مثلا مسیج فرستاد؟)
و به نظرتون بین این گوشیا کدوم بهتره؟
1 - استار
2 - samsung i6220 star tv : دقیقا همون استاره که tv هم داره.لطفا اگه قیمتشو می دونید بگید
3 - lg ke990 : قیمتش فقط 30 تومن از استار گرونتره و مزایاش نسبت به استار اینه که دوربین 5 مگا پیکسلی با اتوفوکس و فلش زنون داره و فیلم برداریش 120 فریم در ثانیس (استار 15 فریم در ثانیس) صداشم می گن بلندتره. divx و خروجی tv هم داره. معایبش نسبت به استار اینه که حداکثر 2gig حافظه می خوره و شتاب سنج نداره (اینش خیلی ضد حاله) در ضمن فکر کنم اون ال جی تسک منیجرم داره
حالا نظر شما چیه؟
مکالمه ی آنچنانی ندارم.....هفته ای 10 دقیقه فوقش...نمیدونم شما از گوشیتون اصلا استفاده میکنید یا نه![]()
موزیک هم هفته ای 6-7 ساعت ولی این هفته فقط 1 ساعت اینا گوش دادم....
![]()
خوب همینه! وگرنه من که مکالمه زیاد دارم، نهایتش 4روز شارژ نگه میداره! خوب اینکه ازش استفاده نکنید و بگید 10 روزه شارژ نگه میداره که والا خیلی از موبایلها اینجوریند
![]()
آخه من هرچی داشتم بیشتر از 2 روز نیگه نمی داشت!البته من با گوشی زیاد ور می رم (غیر مکالمه).....در ضمن آخه چون این گوشی تاچه، خیلی خوبه....چون بالاخره گوشی های تاچ به مراتب مصرف بالاتری دارند نسبت به غیرتاچ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)