کسی جواب مارو نمیده؟؟بابا این دوست نیست!مارو هم تحویل بگیرید خواهشن
کسی جواب مارو نمیده؟؟بابا این دوست نیست!مارو هم تحویل بگیرید خواهشن
سلام دوستان.من سونامی از اراک هستم امیدوارم سالی خوش را با هم سپری کنیم...
به عنوان اولین سوال میخواستم بدونم که یه کتاب برای هندسه پایه که هم نکات به درد بخور واسه تست و تستای عالی داشته باشه میخواستم..(میدونم جاش نیست ولی خواهشن کمک کنید)
درضمن رمزینه کتاب کلاس برای ریاضیات پایه داره؟؟این کتاب تستش چجوریه؟؟؟میگن توش یکمی آموزش داره .درضمن اگه تستشو بگیرم میتونم ریاضیات پایه رو تو آزمون بالا بزنم(مثلا 100%)؟؟(ریاضیاتم خوب نیست.
درضمن با اینکه کتاب جبرو از روی کتاب درسی به طور دقیق میخونم ولی بازم نمیتونم بالا بزن.چکار کنم؟؟
کتاب آیات و نکات گاج بهتره یا انرژی اتمی؟؟؟
ببخشید زیاد حرافی کردم خواهشن زود جواب بدین جوابمو بدین؟؟؟؟؟؟/
بستگی به خود شخص داره.. منم دوستم پیش رو رفت تجربی ولی تابستونا زیستا رو میخوند یعنی تابستون بعد از سال دوم زیست 23 تا از دوستهای منم امسال رفتن تجربی (واسه پیش). میگفتن اومدیم ریاضی که پایه ی ریاضیمون قوی بشه! حالا نمیدونم چه بلایی سر زیست خوندنشون میاد!
به نظر شما کار درستیه؟
رو میخوند تابستون سال سوم زیست 3 خیلی هم میخوند رتبشم تو کنکور شد 50
شما اگه کنکور 89 هستی بهتر فکر خودتو مشغول این چیزها نکنی . این طور حرفها ماله 10 ماهه دیگه و زمان انتخاب رشته هست
با این حال تراز 6300 توی ازاد ترازی هست که نیاز به زحمت داره . اوردنش خیلی سخت نیست اما راحت هم نیست . اگه برای سراسری و رتبه ی زیر 5000 بخونی طبیعتا باید بتونی توی ازاد هم 6300 بیاری
غیرانتفاعی فولاد هم میکانیکش تا 14 - 15 هزار میگیره .
در مورد اینکه ازاد و غیرانتفاعی هم کدوم بهتر هرکسی یه چیزی میگه و بستگی به خودت داره![]()
خوش اومدی عزیزسلام دوستان.من سونامی از اراک هستم امیدوارم سالی خوش را با هم سپری کنیم...
به عنوان اولین سوال میخواستم بدونم که یه کتاب برای هندسه پایه که هم نکات به درد بخور واسه تست و تستای عالی داشته باشه میخواستم..(میدونم جاش نیست ولی خواهشن کمک کنید)
درضمن رمزینه کتاب کلاس برای ریاضیات پایه داره؟؟این کتاب تستش چجوریه؟؟؟میگن توش یکمی آموزش داره .درضمن اگه تستشو بگیرم میتونم ریاضیات پایه رو تو آزمون بالا بزنم(مثلا 100%)؟؟(ریاضیاتم خوب نیست.
درضمن با اینکه کتاب جبرو از روی کتاب درسی به طور دقیق میخونم ولی بازم نمیتونم بالا بزن.چکار کنم؟؟
کتاب آیات و نکات گاج بهتره یا انرژی اتمی؟؟؟
ببخشید زیاد حرافی کردم خواهشن زود جواب بدین جوابمو بدین؟؟؟؟؟؟/
من کنکور دادم امسال
هندسه پایه گاج سفید منصف شکری دو تا کتابه هر سالی جدا خیلی محشره
تست رمزینه عالیه آموزشم میده توش خیلی خیلی خوبه میتونی هر کاری بکنی هر چی خواستی تو دستت هست شک نکن 100 میتونی بزنی نترس
گسسته ی خوشخوانو بخری همه ی جبر و گسسته رو با آنالیز ترکیبی رو به خوبی یاد میگیری
دینی؟ من هیچ کتابی پیشنهاد نمیکنم هیچ کتابی هم نداشتم 82 زدم با اینکه امسال خیلی سخت بود
من پنج شنبه دارم میرم تهران کتاب بخرم اگه از بچه هایی که توی فروم هستند وتهران زندگی می کنند.لطف کنند بگویند که بهترین کتابفروشی تهران توی محدوده ی خیابان انقلاب کجاست؟
لطفا یه کتاب فروشی بگید که کتاب هاش آپدیت باشه یعنی نو باشه چاپ 88 باشه.وهمه ی کتاب های کنکور انتشارات مختلف رو داشته باشه.
ممنون میشم آدرس کامل رو بگید(توی محددوده ی انقلاب باشه ها)
اگه برم دفتر خود انتشاراتی ها بهم کتاب میدند یا نه؟مثلا اگه برم دفتر انتشارت رمزینه توی خود دفتر مرکزیش کتاب هم می فروشند؟
ممنون
بچه ها برای اینکه تاپیک یکم از بحث مشاوره خالی خارج بشه گکفتم این عکسو بزارم برای کسایی مثله من که مشتق درس نمیفهمن
انيميشني كه تعبيري هندسي از مفهوم مشتق ارائه مي دهد...
چطوره خوبه از اینا بزارم هنوز ؟
بد نیست موقعی که تو اینترنت هم می چزخیم یکم درسارو مرور کنیم
قضيه ي فشردگي حدود:
اگرآن گاه :
.(اين قضيه براي حدهاي يك طرفه و بي نهايت هم برقرار است.)
مثال:را بيابيد.
با توجه به شكل زير و استفاده از قضيه ي فشردگي ، نتيجه مي شود كه حد راست برابر 0 است.براي بررسي حد چپ،كافي است نيمه ي ديگر نمودار تابع را در نظر بگيريم كه مشابها" نتيجه مي شود كه حد چپ نيز برابر 0 است و لذا حد مذكور برابر 0 است .
تمرين :حدود زير را بيابيد .(x عددي حقيقي و [y]معرف جز صحيح y است .)
![]()
بابا بيخيال....
آدم پا ميشه مياد اينجا يه كم روحيش عوض شه .... شما از درس صحبت ميكني؟!!!!![]()
حالا تاپیک تاپیک درسی شد بچه ها چرا کسی اشکالهای درسیشو مطرح نمیکنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)