بله میشه
انتخاب رشته بر اساس علاقه ست دیگه.
حالا اگه شما قبولی تو تهران رو به جاهای دیگه ترجیح میدی
این طوری باید بزنی دیگه.
بله میشه
انتخاب رشته بر اساس علاقه ست دیگه.
حالا اگه شما قبولی تو تهران رو به جاهای دیگه ترجیح میدی
این طوری باید بزنی دیگه.
یه سوال.فرق مهندسی شهرسازی با کارشناسی شهر سازی چیه؟؟
شرمنده
میشه یکی بگه این کارشناسی " چند رسانه ای" چیه؟
سلام
من رتبه ام 4000 منطقه 3 شده.
میتونم فیزیک تو تهران قبول شم؟
ممنون
سلام
ببخشيد مي خواستم از کساني که ايميلي از نفرات برتر کنکور و يا نفرات زير 1000 دارند به من بدهند.
چون من امسال رتبه ي افتضاحي اوردم و مي خوام از اين عزيزان مشاوره اي بگيرم
با تشکر بي نهايت از لطف شما
((لطفا کسانی که ایمیلی از آنها دارند،لطف کنند و ایمیل آنها را برایم بفرستند))
من با رتبه 403 سهمیه(منطقه 3)زبان و ادبیات انگلیسی کجا ها قبول میشم؟
بچه ها این کتاب "انتخاب رشته ، انتخاب آینده" واسه سازمان سنجش ، خوفه ؟
واسه اطلاعات در مورد رشته ها کلا چه منابع خوبی هست ؟ سایتی ، کتابی ، چیزی ...![]()
ارايه تسهيلات ويژه دانشگاه تبريز به داوطلبان داراي رتبههاي تك و دو رقمي كنكور88
معاون آموزشي دانشگاه تبريز از ارايه تسهيلات ويژه اين دانشگاه به رتبههاي برتر آزمون سراسري امسال خبر داد.
به گزارش سرويس صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، دكتر ميرجليل اكرمي هدف از اين اقدام را حمايت از نخبگان و دانشآموزان برتر كشور و تاكيدات مسئولان عالي نظام و وزارت علوم بر بهرهگيري از توانمنديهاي نخبگان عنوان كرد و گفت: بر همين اساس دانشگاه تبريز به داوطلبان داراي رتبه دو رقمي منطقه يك و تك رقمي در مناطق دو و سه كنكور سراسري امسال كه دانشگاه تبريز را به عنوان محل تحصيل خود انتخاب كنند، تسهيلات ويژه ارايه ميدهد.
وي با اشاره به ويژگيهاي دانشگاه تبريز از جمله قرار گرفتن در بين 10 دانشگاه برتر كشور، اظهار داشت: دانشگاه تبريز به عنوان دومين دانشگاه قديمي كشور، با دارا بودن هيئت علمي توانمند و آزمايشگاههاي پيشرفته و مجهز، فضاي بسيار مناسبي را براي تحصيل و فعاليتهاي علمي و پژوهشي فراهم كرده و موفقيت دانشجويان اين دانشگاه در آزمونهاي مقاطع مختلف تحصيلي و اجراي طرحهاي پژوهشي مويد اين موضوع است كه نخبگان متقاضي ادامه تحصيل در دانشگاهها ميتوانند از اين فرصت براي ارتقاي و حضور در يك دانشگاه معتبر و برتر استفاده كنند.
به گفته دكتر اكرمي استفاده از خوابگاههاي دانشجويي در طول تحصيل، برخورداري از وامهاي مختلف دانشجويي، بهرهگيري از امكانات فرهنگي و ورزشي دانشگاه، استفاده رايگان از تمام خدمات رايانهاي در طول تحصيل، برخورداري از حمايتهاي دفتر استعدادهاي درخشان دانشگاه در طول دوران تحصيل از جمله تسهيلات ارائه شده دانشگاه تبريز در اين زمينه است.
وي افزود: علاوه بر اين دانشگاه تبريز از نخبگان دانشجو در زمينه اجراي طرحهاي پژوهشي و تحقيقاتي و حضور در كنفرانسهاي داخلي و خارجي براي ارايه مقاله از جمله تسهيلات مالي و در اختيار گذاردن فضاي آزمايشگاهي به منظور انجام تحقيقات به شكلهاي مختلف حمايت ميكند.
دكتر اكرمي با بيان اينكه دانشجويان نخبه در دانشگاه تبريز براي ورود به مقاطع تحصيلي بالا ميتوانند از مزاياي عضويت در دفتر استعدادهاي درخشان نيز بهره بگيرند، گفت: در صورتي كه اين دانشجويان بتوانند در طول تحصيل توانمنديهاي علمي خود را نشان دهند و موفق به تحصيل در مقاطع بالاتر به ويژه در مقطع دكتري باشند، دانشگاه تبريز براي گذراندن دوره طرح سربازي و اعطاي بورسيه تحصيلي آنان را در اولويت قرار خواهد داد.
دانشگاه تبريز به عنوان عضو اصلي شوراي اجرايي دانشگاههاي جهان، هم اكنون بالغ بر 15 هزار دانشجو در 84 رشته گرايش در مقطع كارشناسي، 99 رشته گرايش در مقطع كارشناسي ارشد و 105 رشته گرايش در مقطع دكتراي تخصصي دارد و با دارا بودن 12 دانشكده و 2 آموزشكده، در شش رشته از سوي وزارت علوم قطب علمي كشور شناخته شده و هفت مركز پژوهشي زير نظر آن فعاليت دارد.
من گیج شدم هنوز هیچ تصمیم قطعی نگرفتمسلام
به نظر شما با رتبه 25164
زیر گروه1: 25547
زیرگروه2: 24483
و سهمیه فرزند جانباز 25 تا 49 درصد
چه رشته ای از روزانه یا شبانه میشه آورد
منطقه 2 هستم
ناحیه و قطب هم 5
میدونم شاید به خاطر این که سهمیه دارم از من بدتون بیاد
ولی تو رو خدا جواب بدید
کسی نیست به من کمک کنه؟
به نظر شما با این شرایط میتونم هوافضای مالک اشتر یا امام حسین رو بیارم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)