خوب شما می خوای در مورد چی حرف بزنیم؟
در مورد قرار هم هر کسی دوست داشته باشه و فرصت کنه می آید![]()
خوب شما می خوای در مورد چی حرف بزنیم؟
در مورد قرار هم هر کسی دوست داشته باشه و فرصت کنه می آید![]()
من از یکسری شنیدم که دخترها سر قرار نمی یان! یعنی اینکه کلا جمع پسرونست ! می خوام از دخترهایی که سابقه طولانی تری دارن بپرسم که چرا ؟ اصلا کسی هست اینجا که مثلا تا چندتا تا حالا قرار دیده باشه ؟
فکر کنم "راه کویر" رفته باشه..
یعنی تصمیم داشته که بره، دیگه نمیدونم رفته بوده یا نه.
فکر نکنم فکر کنم راه کویر هم نرفته باشه
دلیل این که جمع پسرونه هست اینه که خانمها تعدادشون کمه تازه تو این تعداد کم هم شاید دو سه نفر تهران باشند
خوبه ! مرسی از جوابتون . من نمی دونستم که اینطوریه و اصلا حواسم به اینکه بچه ها ممکنه تهرانی نباشن نبود! به هر حال من می خوام یکدفعه برم و ببینم قرار ملاقات فروم چه جوریه ! گفتم اگه خانم دیگه ای هست بگم که با هم هماهنگ کنیم و اونم بیاد
مرسی
تواخرش فكركردي يانكردي
نه حق باتودوست جون نرفتم![]()
منظورم اینه فکر نکم رفته باشه و بدم خودم جواب دادم فکر کنم نرفته باشه
بیاین یه نتیجهگیری کنیم از بحث مهریه و بعد هم یه بحث راه بندازیم
بذارمنم نظر اخرمو بگم درمورد مهريه
با احترام به همه نظرات اما نظر خودم درمورد مهريه
من اصلا" باشاخه گل و نميدونم چيزهاي رمانتيك موافق نيستم درسته مهريه نميتونه ضامن زندگي باشه ولي ميتونه يه تعهد باشه (چون هميشه بايد يه احتمالي درنظر بگيريم كه شايد اين زندگي موفقيت آميز نبود )
باسكه موافقم اونم تاريخ تولد اين حرفا نه هرچيزي اعتدالش خوبه
بله حتی یک درصد هم باشه باید احتمال جدایی بدند طرفین ولی راه کویر جونم یه بار گفتم ولی بازم میگم
فرض کن مرد بخواد همسرشا طلاق بده حالا به هر دلیل فکر کردی مهریه را پرداخت میکنه؟نه عزیزم اینقدر عذابش میده و ناراحتش میکنه که خود خانمه میگه مهرم حلال
در موردی هم که خانم طلاق بخواد هم همین مورده ====>نه تضمینه نه تعهد فقط یه دل خوش کنک که به خاطر رسم و رسوم افراطی ما ایرانیا هر روز داره نرخش زیادتر میشه
به نظر من زندگی دو روز باشه ولی با عشق بهتر از اینه که یه عمر با بدبختی و نفرت با یکی سر کنی چرا چون طرف از ترس مهریه خانم جرات نداره ترکش کنه و برای لجبازی زندگی را به کامش زهر میکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)