میخوام یه b650 سفارش بدم. میگن که مدل مالزی داریم. این مدل mkv و divx رو ساپورت نمیکنه؟
با آپدیت فرمور درست نمیشه این مشکل؟
میخوام یه b650 سفارش بدم. میگن که مدل مالزی داریم. این مدل mkv و divx رو ساپورت نمیکنه؟
با آپدیت فرمور درست نمیشه این مشکل؟
ممنون از پاسخوالا من متوجه منظورتون ندم
-32 اينچ ها تا 1 تومان فرض كن هست
-در مورد امكانات هم تقريبا بيشتر امكانات اينچ هاي بالاترشون رو توي همون برند دارند
چرا الان ساپورت 1080پی مثل 40 اینچ به بالا تو 32اینچ ها فراگیر نشده یا اگه هم هست باعث میشه قیمت تی.وی خیلی گرونتر بشه؟
ایا در محدوده ی 500تومن 32اینچی با ساپورت 1080پی هست؟
باتشکر نیما
-در مورد ساپورت فرمت ها تفاوتي مدل ها نميكنند چه مالزيايي و چه اروپايي وچه made by samsung همه اين ساپورت رو دارند و نيازي به اپديت فريمور ندارين
---------- Post added at 01:09 PM ---------- Previous post was at 01:05 PM ----------
در مورد اين قضيه نه اتفاقا هر مدلي شما فرض كنيد كه در اينچ هاي بالا فول اچ دي باشه توي 32 هاي همون مدل وبرند هم فول هستند
-خوب به هر صورت 1 مگ پنل بيشتر هست وپردازش بيشتر رزولوشن بيشتر نياز به اپسكيلينگ بهتر و همه باعث اين افزايش قيمت ميشه
در مورد قيمت شما نميدونم والا شايد مدلهاي از ايكس ويژن موجود باشند
سلام دوستان
من یه tv samsung b690 گرفتم چند وقت پیشم یه sony ex500 گرفتم
میخواستم بگم از نظره کیفیت تصویر زیاد با هم فرق ندارن یعنی من یه فیلمه بلوری تو جفتشون اجرا کردم یکی بودن البته نتظیماته جفتشونم سعی کردم شبیه هم باشه
در کل من سونی ترجیم میدم چون 100 تومن ارزون تر بود ولی سام یه چیزه خوبی داره اونم اینه که usb اش خیلی خوبه همه فرمت هارو میخونه من که با اینش حال کردم چون برای سونی یه hd player گرفتم که البته یکی میشه قیمتشون دیگه ولی hd player ای که گرفتم خوب خیلی از usb سام حرفه تره و در کل میتونید یه b690 بگیرید و پلیر براش نگیرید یه ex500 بگیرید و یه پلیر براش که حرفه ای تر از usb سام میشه
کلا از نظره کیفیت فرق نمیکنه والبته برای من مارک مهمه همین که سونی باشه خیلی برام ارزش داره
راستی یه چیزم اضافه کنم سونی یه سنوسر نتظیم نور داره که سام نداره
good luck
درود
از اونجایی که چند وقتی هست دنبال یه TV از نوع LED و ----t دار می گردم (البته عجله ای نیست چون هنوز LED ها خیلی رایج نشدن و قیمتشون هنوز اندکی بالاست) تو یه فروشگاه یه مدل از فیلیپس دیدم که اوه!!! عجب چیزی بود...کیفیت تصویر واقعا بی نظیر بود و تصاویر بدون کوچکترین لرزش، پرش و مکث نمایش داده می شد و از اونجایی که سورس تصویر چند تا TV یکی بود می تونستم به راحتی مقایسه ای چشمی انجام بدم... مدل هایی از فیلیپس، توشیبا، هایر و...به یه سورس وصل بودن که فقط فیلیپس بود که تصویری اعجاب انگیز داشت البته مدل های دیگه ای از فیلیپس و دیگر برندها موجود بودن و اون ها هم بد نبودن اما این یکی...
مدل دستگاه 42pfl8404 Philips بود که گیرنده داخلی دیجیتال هم داشت و همه جور فرمتی هم از usb پخش می کرد... و قیمتش هم 1996000 هزار تومان بود البته من دنبال مدل هایی بین 32 تا 37 هستم که اگه سری 8 هزار فیلیپس مدلی با کد 8404 داشته باشه که در اینچ پایین هم همین کیفیت رو ارائه کنه دیگه تو خریدش شکی نمی کنم... فقط یه چیز عجیبی روی این مدلش بود که تو فروشگاه خوب بهش دقت نکردم! ظاهرا از پشت پنل نور (رنگارنگی) به طرف دیوار ساطع می شد...حالا نمی دونم این نور از دکور بود یا خود TV که یه همچین چیز عجیبی
داشت...!
Last edited by sound.vision; 16-09-2010 at 16:13.
سلام دوست عزيز اون نوري كه ديدي مال خود تلويزيون هستش بيشتر مدلهاي فيليپس اين سيستمو دارن كه بهش ambilight ميگن و به تناسب تصوير با استفاده از ال اي دي هاي پشت پنل اين كارو انجام ميده .براي سايز هم تا جايي كه ميدونم فقط 32 و42 داره ولي بازم خودتون حتما پيگيري كنيد .موفق باشيد
تشکر از پاسخ شما، اما این سیستمی که گفتید چه فایده ای داره!!؟؟ ambilight
این نور به نظر بنده احتمالا خیلی تابلو می شه وقتی تو خونه TV رو روشن کنیم...! (البته اگه بشه نور را خاموش کرد فکر کنم مشکل حل شه)
Last edited by sound.vision; 16-09-2010 at 16:42.
Sound.vision
دوست عزیز احتمالن این فیلیپس رو تو یک فروشگاه ندیدی؟
بله به پست های قبل اگه توجه کنی می بینی که این TV یه فروشگاه (یه فروشگاه بزرگ!!!) رویت شده
((از اونجایی که چند وقتی هست دنبال یه TV از نوع LED و ----t دار می گردم (البته عجله ای نیست چون هنوز LED ها خیلی رایج نشدن و قیمتشون هنوز اندکی بالاست)تو یه فروشگاه یه مدل از فیلیپس دیدم که اوه!!! عجب چیزی بود...))
والا بيشتر جنبه تزييني داره وتا جايي كه ميدونم بايد پشت tvسفيد باشه وبيشتر هم در حالت تاريك زيبايي داره در مورد خاموش كردن اين حالت اطلاع درستي ندارم ميترسم يه چيزي بگم بيخود اطلاعات اشتباه باشه ولي ميتونيد تو بخش philips سوالتونو مطرح كنيد انشالله بهتر راهنمايي ميكنن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)