بله سعید جان .
منم خوندم در حد شایعه هستش . فردا شب که احتمالش کمه ولی فکر کنم اکتبر بیاد دیگه .
من ایر از نزدیک دیدم عاشقش شدم هم سرعت و هم زیبایی . منم فقط همینو میخوام
شما گرفتین پرو ؟
بله سعید جان .
منم خوندم در حد شایعه هستش . فردا شب که احتمالش کمه ولی فکر کنم اکتبر بیاد دیگه .
من ایر از نزدیک دیدم عاشقش شدم هم سرعت و هم زیبایی . منم فقط همینو میخوام
شما گرفتین پرو ؟
از هیچ نظر ایر به پرو نمی رسه نه سرعت نه زیبایی
اکتبر هم که بیاد تا چند وقت تو ایران پیدا نمی شه و وقتی هم که بیاد قیمتش زیاد تر از چیزیه که باید باشه
ایر با 13 پرو از نظر قیمتی تفاوت چندانی نداره
ایر در حد فایل کپی کردن و باز کردن یه سری برنامه ی محدود سریع کار می کنه
کار به پردازش برسه در حد صفره
خودم گرفتم که می گم دستت بگیریش عاشقش می شی
دوستان سلام!
رو مدل MC723 میشه خودمون SSD بخریم بندازیم یا نمیشه؟
سلام،
آره چرا که نه.
فقط قیمت SSD یکم بالاست که اگر بخرید خودتون هم میتونید تعویض کنید.
شما همونی نیستی که واسه بک لیت نداشتن از خرید ایر منصرف شدی؟
فکر کنم یه جا خوندم سری بعدیش حتما این خصوصیت رو دارهسری 13" ایر داره { تو یکی از کلیپ های یوتیوب دیدم } .بله سعید جان .
من ایر از نزدیک دیدم عاشقش شدم هم سرعت و هم زیبایی . منم فقط همینو میخوام![]()
نه داداش دروغ چیه...داشت مقایسه میکرد که سری 13" ایر با 13" پرو ... یهو این رو دیدم یاد اینجا افتادم ..می گردم لینکش رو میدم ....شایدم تو هاردم دانلودش رو داشته باشم .
ویرایش : اقا گشتم پیداش کردم ...نداشت ...
ولی تقصیره من نبود ...جای پرو و ایر رو عوض کرد من حواصم نبود یک لحظه نور رو فقط دیدم![]()
Last edited by s-a-l-i-m; 09-06-2011 at 11:13.
سلام خسته نباسید خدمت دوستان و اساتید عزیز.
یه سوالی داشتم خدمتتون.
میخاستم بدونم این لپ تاپ های Refurb که میگن تو بازار ایران پرشده وتقریبا نمیشه تخیصشون داد درمورد اپل هم صدق میکنه؟
یعنی ممکن بعضی از لپ تاپهای اپل موجود در بازار Refurb باشه؟
چجوری مکبوک پرو های Refurb رو تشخیص بدیم؟
ببخشید که چند جا پستمو گذاشتم.میخواستم تمام دوستانی که قصد خرید دارن مطلع بشن.
سلام من می خواستم تا 1700 حالا اگه یکم بالا پایین باشه قیمت ولی چیزی که می خوام باشه اشکالی نداره.
از این ایر های کوچولو موچولو نباشه خوشم نمیاد .حداقل 15 اینچ باشه صفحش بک لایت داشته باشه(حالا نداشت هم بگید)
سی پی یوش هم خیلی قوی باشه نسبت به قیمتش با گرافیکش چون شاید خواستم ویندوز روش بریزم یه زمانی برای بازی های روز(نمی خوام بازی ها رو تا اخرین درجه بزارم ولی بکشه دیگه.یعنی دیگه رو متوسط تیک نداشته باشه!)
لطفا چندتا مدل با دلیل برام معرفی کنید.خیلی ممنون
دوستانی که macbookpro دارن ، آیا از صفحه کلید وایرلس اپل میشه در شرایط خاص ، بجای صفحه کلید خود نوت بوک استفاده کرد یا نه؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)