تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 169 از 370 اولاول ... 69119159165166167168169170171172173179219269 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,681 به 1,690 از 3692

نام تاپيک: ◄ ™ Asus اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

داره خودمونی میشه ssima's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

اصولا لپ تاپ ها عمر کوتاهی دارن
    پارسال لپتاپ hp 2020 اومده بود تنها لپتاپ corei7 بود...چقدر ذوق ..اما الان یه چیز عادی شده
    کلا عمر یه مدل 6ماه هم شاید نشه...و یه مدل جدید جایگزین میشه
    اینه دیگه رقابت در جهان
    این مدلی که گذاشتین لطفا سی پی یو گرافیک و اینا رو هم بزارین
    واقعیتش بسته به کارتون هم هست
    14اینچ سونی corei3 بالاتر نمی ره
    ایسوس ازیه سری خوبی از 42 اورده که الان خیلی کم تو بازار مونده تا اینکه دوباره وارد بشه
    میشه کارتون هم بگین؟
    از راهنمایی هاتون خیلی ممنونم!

کار من در حد کار دانشجویی و کار با نرم افزارایی که روش نصب میکنم و ..( تقریبا استفاده معمولی)

رفتم فروشگاه که یه چیزی ببینم کلا نظرمو عوض کردن ، حالا قراره یه asus n82 jq بیاره من ببینم! میگه زیر 1.5 میشه! نسبت به امکاناتش خوبه؟ نمی دونم فعلا گفتم برم فردا شکلشو هم ببینم! تا ببینم چی میشه!
    .
    .
    .
    الان که توی نت میبینم، رنگش قهوه ایه! نمی دونم یعنی مشکی نداره! اگه اینجوری باشه دوست ندارم!!!!!!!!!!!
    چرا یه لپ تاپی پیدا نمیشه که من خوشم بیآد!!!

مدل asus n43 قشنگه ولی فقط توی سایتش دیدم، فکر نمیکنم تو بازار باشه نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    Last edited by ssima; 29-11-2010 at 18:42.

داره خودمونی میشه riquelme's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

کار من در حد کار دانشجویی و کار با نرم افزارایی که روش نصب میکنم و ..( تقریبا استفاده معمولی)

رفتم فروشگاه که یه چیزی ببینم کلا نظرمو عوض کردن ، حالا قراره یه asus n82 jq بیاره من ببینم! میگه زیر 1.5 میشه! نسبت به امکاناتش خوبه؟ نمی دونم فعلا گفتم برم فردا شکلشو هم ببینم! تا ببینم چی میشه!
    .
    .
    .
    الان که توی نت میبینم، رنگش قهوه ایه! نمی دونم یعنی مشکی نداره! اگه اینجوری باشه دوست ندارم!!!!!!!!!!!

مدل asus n43 قشنگه ولی فقط توی سایتش دیدم، فکر نمیکنم تو بازار باشه نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    ببين دوست عزيز.واسه خريد لپ تاپ سرچ اينترنت رو زياد جدي نگير.مثلا تو اينترنت از مشخصات و قيافه N82 خوشت مياد.بعد که ميري بازار() ميبيني که بله.N82JV داريم N82JQ داريم.خلاصه 3-4 تا CONFIG. مختلف تو بازار ميبيني....ماشالله اينقدر خرتوخره هم هست که قاط ميزني.من خودم از تو اينترنت يه مدل لنووو بود خوشم اومد،قيمت زده بود 1200000 ما رفتيم بازار اصلا اين قيمت نبود!CONFIG. هاشم فرق داشت.زيادم نميخواستم خرج کنم اين شد که آخرشN61JV گرفتم 1180000 راضي هم هستم....
    واقعا ارزش نداره 1/500/000 واسه لپ تاپ پول بدي با همون پول ميشه يه DESKTOP تيم ملي با i7EXtreme بست....

3. این کاربر از riquelme بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

.
    .
    .

سلامی مجدد
    خوب اصلا قهوه ای نیست
    یه نمه کوچولو دقت کنی یکمی قهوه ای میزنه
    ضمنا....این چیزی که شما انتخاب کردی مردم باهاش تحلیل میکنن
    همین جا که من هستم یکی corei7 داره تحلیل هامونو میزاریم روی اون
    از نیاز عادی شما خیلی بالاتره
    و با توجه به نیاز شما و شاید بگم حتی رشته شما تا چندین سال دیگه هم نیازتون نشه و ذکر این نکته هم هستش که این لپتاپ به خاطر کانفیگش عمر باتری کوتاه یعنی 2ساعت و گرمای زیادتری نسبت به بقیه خواهد داشت
    درسته 14 اینچ..اما صبر کن ایسوس مدل های جدیدشو بیازه
    الان تو بازار هیچی از ایسوس نیست

5. این کاربر از majidhosseini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

سلامی مجدد
    خوب اصلا قهوه ای نیست
    یه نمه کوچولو دقت کنی یکمی قهوه ای میزنه
    ضمنا....این چیزی که شما انتخاب کردی مردم باهاش تحلیل میکنن
    همین جا که من هستم یکی corei7 داره تحلیل هامونو میزاریم روی اون
    از نیاز عادی شما خیلی بالاتره
    و با توجه به نیاز شما و شاید بگم حتی رشته شما تا چندین سال دیگه هم نیازتون نشه و ذکر این نکته هم هستش که این لپتاپ به خاطر کانفیگش عمر باتری کوتاه یعنی 2ساعت و گرمای زیادتری نسبت به بقیه خواهد داشت
    درسته 14 اینچ..اما صبر کن ایسوس مدل های جدیدشو بیازه
    الان تو بازار هیچی از ایسوس نیست

مرسی از نکاتی که گفتین!

در واقع فروشنده میگه K42jc صفحه کلید خوبی نداره و لبه هاش گرده که خیلیها خوششون نمیآد! نمیدونم!!!!!! بعد میگه اگه بخواین می تونم سفارش بدم!!!!! خب آدم میمونه دیگه!!

این مدلهای جدید کی میآن؟

من همین الانم از کارام عقب افتادم انقدر که از اول ترم تو خرید لپ تاپ حساسیت به خرج دادم، دیگه باید تا پایان این هفته کلکشو بکنم!
    می خواستم دیگه برم سونی بخرم اما می گن الان چینی هاش تو بازاره، یا بعضیا می گن که اصلا به نسبت پولی که میدیم نمی ارزه!!!!!!!!!!!!!!!

از 12 اینچی های ایسوس خوشم میآد ولی دوستانی که تجربه ی 12 اینچی رو دارن میگن وقتی کار با نرم افزار داری صفحه کوچیک خستت می کنه! اینه که می خوام حداکثر 14 اینچی بگیرم!

N43 چی اونم خیلی گرونه؟ یا تو بازار پیدا میشه؟؟؟

شما جای من بودین چیکار می کردین؟؟؟ یه مدل پیشنهاد بدید!
    Last edited by ssima; 30-11-2010 at 15:30.

آخر فروم باز mehdi666lp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران جلس

پيش فرض

8. 2 کاربر از mehdi666lp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه majid123a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

کسی از دوستان u45 asus داره ؟

میخوام ببینم کیفیت صفحش چطوره نسبت به hp و sony ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام آقای riquelme
    این درایور جدید NVIDIA Optimus مربوط به N61jv که لینکشو گذاشته بودید دانلود و نصب کردم. الان مشکلات زیر را دارم:

1- تو بازی PES 2011 وقتی میخوام بیرون بازی توی Setting گرافیکو بزارم رو High یا Medium این اجازه رو نمیده. چرا؟ البته دیگه اون پیغام قبلی که باید Ignore میزدی خوشبختانه دیگه نمیاد(یعنی معلومه بهتر از قبل شده)
    2- وقتی تو Nvidia Control Pannel میرم و گرافیک پیش فرض انویدیا برای Jet Audio انتخاب می کنم بعد که فیلمو میزارم پخش بشه، نصفه بالای تصویر با نصفه پایینی تصویر اختلاف زمانی دارند و هی می پره. (نصفه بالایی از پایینیه عقبتر یا جلوتره)
    3- هنوز تو امتیاز بندی ویندوز7 امتیاز Desktop Aero برابر 4.4 است.

در کل با نصب این درایور جدید هم مشکلات من حل نشد و در واقع فرق زیادی با قبل نکرد. آخه چرا؟؟؟؟؟؟؟
    اعصابم خورد شده دیگه با این تکنولوژی.
    لطف کنید راهنمایی بفرمایید و خانواده ای را از نگرانی برهانید D:
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamad_beauty's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ??? ????

پيش فرض

سلام دوستان من N82jv گرفتم خیلی راضی هستم مخصوصا از 14 اینچی بودنش
    1180000 گرفتم

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

یه سوال دیگه؛

این درسته که سری U ایسوس به خاطر داشتن عمر بیشتر باتری سرعت cpu کمی داره؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه riquelme's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

یه سوال دیگه؛

این درسته که سری U ایسوس به خاطر داشتن عمر بیشتر باتری سرعت cpu کمی داره؟؟؟؟؟؟
    آره ديگه...مشخصه...CPU رو کم کردند تا عمر باتری بیشتر بشه...من نميدونم 14 اينچ چيه که شما گير دادي بهش.هيچي معلوم نيست تو صفحش....

سلام آقای riquelme
    این درایور جدید NVIDIA Optimus مربوط به N61jv که لینکشو گذاشته بودید دانلود و نصب کردم. الان مشکلات زیر را دارم:

1- تو بازی PES 2011 وقتی میخوام بیرون بازی توی Setting گرافیکو بزارم رو High یا Medium این اجازه رو نمیده. چرا؟ البته دیگه اون پیغام قبلی که باید Ignore میزدی خوشبختانه دیگه نمیاد(یعنی معلومه بهتر از قبل شده)
    2- وقتی تو Nvidia Control Pannel میرم و گرافیک پیش فرض انویدیا برای Jet Audio انتخاب می کنم بعد که فیلمو میزارم پخش بشه، نصفه بالای تصویر با نصفه پایینی تصویر اختلاف زمانی دارند و هی می پره. (نصفه بالایی از پایینیه عقبتر یا جلوتره)
    3- هنوز تو امتیاز بندی ویندوز7 امتیاز Desktop Aero برابر 4.4 است.

در کل با نصب این درایور جدید هم مشکلات من حل نشد و در واقع فرق زیادی با قبل نکرد. آخه چرا؟؟؟؟؟؟؟
    اعصابم خورد شده دیگه با این تکنولوژی.
    لطف کنید راهنمایی بفرمایید و خانواده ای را از نگرانی برهانید D:
    ممنون
    خب. اول از همه تو manage 3d setting اون ليست که انتخاب ميکني کدوم برنامه با کدوم گرافيک اجرا بشه،PES رو انتخاب کن.بعد گرافيک پیش فرض رو بذار رو رو HIGH-PERFORMANCE NVIDIA PROCESSOR ....زير اون يکسری تنظیمات ديگه مياد...تو اونا POWER MANAGEMENT MODE رو بذار PREFER MAXIMOM PERFORMANCE .. ...فقط سيستم بايد تو حالت POWER4GEAR HIGH PERFORMANCE باشه...يه ريستارت ميکني...حله...

در ضمن از jet audio استفاده نکن.قبلنا برنامه خوبی بود...از km player استفاده کن...واسه من اصلا اينجوري نميشه...

---------- Post added at 12:03 AM ---------- Previous post was at 12:01 AM ----------

سلام دوستان من N82jv گرفتم خیلی راضی هستم مخصوصا از 14 اینچی بودنش
    1180000 گرفتم
    مبارکه...مشخصاتشو بگو...واسه شما هم NVIDIA OPTIMUS داره؟
    SYSTEM RATE رو هم بگو بي زحمت...

14. این کاربر از riquelme بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •