بچه ها برین سایت masseffect.com ببینین
Masseffect 3 تو راهه.تریلرشم ببینید..گیم اسپات هم تاریخ زده...
بچه ها برین سایت masseffect.com ببینین
Masseffect 3 تو راهه.تریلرشم ببینید..گیم اسپات هم تاریخ زده...
Last edited by Steps-Rap; 14-12-2010 at 19:42.
تا حالا کسی در بازی با همچین صحنه ای برخورد داشته؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مسعود كلي حال كردم ...
چه از ته دل هم بغلش كرده...
این کدوم مرحله است کسی میدونه ..... ؟؟؟؟؟
خیلی قشنگه
آون کیه ؟؟ گراسه ؟؟؟
کی اینجوری شده که ما ندیدیم؟؟؟
من فقط دیدم میرندارو اینجوری بغل میکنه..
اگه با همه بشه همچین کاری کرد ... دیدن صحنه ی Grunt باید خیلی جالب باشه
کلا با تمام مونث هایی که جز یارات هستن میشه رابطه ی عاشقانه بر قرار کرد..اما بقیه رو نمیدونستممن فقط دیدم میرندارو اینجوری بغل میکنه..
آها
این مرحله قبل از حمله به collector هاست
Romance
هم با مونث میشه Romance کرد هم با مذکر.![]()
سلام
این عکسی که شما گذاشتید با استفاده از اون ویرایش گر سیو معروف مس افکت ساخته شده
شخصیت شپرد (شفرد) میتونه هم زن باشه و هم مرد که در هر صورت با شخصیت های جنس مخالف میتونه رومانس داشته باشه
مذکر با مونث و مونث هم با مذکر
وقتی شخصیت مونث رو انتخاب می کنیم یکی از کسانی که میشه باهاش رومانس داشت گاروس واکارینه
این برنامه ای که گفتم میتونه جنس رو تغییر بده یعنی دقیقا اگه ما قبل از مرحله نهایی که رومانس انجام میشه اینکارو بکنیم همه چی تغییر می کنه
برای مثال من خودم با شخصیت مونث با میراندا و جک و کلی رومانس انجام دادم و با شخصیت مذکر هم با گاروس و جوکر و جیکوب
منظورم اینه که این صحنه در داخل بازی وجود نداره و بخاطر کشش و قدرت پایه بازی که خیلی زیاده با تغییرات متغیرها میتونه انجام میشه
اینم پروفایل Garrus Vakarian
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
IGN به نسخه PS3 بازی نمره 9.5 داد. این سایت پارسال به نسخه X360 نمره 9.6 رو داده بود!
همچنین سایت GameSpot هم به بازی نمره 8.5 رو داد. از مشکلات بازی هم به فریم ریت و مشکلات اجرایی بازی اشاره کرده.
یک جا تو نقدش گفته متعجب نشید اگه ناگهان در به هوا رفتید و نتونستید حرکتی کنید. هیچ راه فراری برای باگ وجود نداره جز اینکه دوباره از سیو قبلی لود کنید.
هم گفته کیفیت بافت ها در نسخه PS3 نسبت به نسخه X360 بهتره اما با وجود مشکلات اجرایی و برخی لودینگ هایی که به طرز شگفت آوری طولانی هستند بازی رو تبدیل به یک محصول ناپایدارتر از نسخه 2010 کرده!
توی آخرین جملاتش گفته:
این پورت اونطوری که شایسته ی بازی بود بدون عیب و نقص نیست!
خدارو شکر بالاخره واسه ps3 هم اومدش..حالا باید منتظر dlc های بی نظریش موند...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)